Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bevestigt: ‘Kuyt keert terug in De Kuip’

Laatste update:
/

Donderdagavond brachten De Telegraaf en het Algemeen Dagblad plots naar buiten dat de overstap van Dirk Kuyt van Fenerbahçe naar Feyenoord rond zou zijn. De club zelf zweeg nog, maar bevestigt het nieuws nu zelf ook. De 34-jarige Kuyt, die in de zomer 35 jaar wordt, tekent een contract voor het seizoen 2015/16.

Na negen jaar is Kuyt zodoende terug bij de club waar hij met veel plezier eerder drie jaar speelde. De laatste jaren liet de aanvaller geen mogelijkheid onbenut om hardop te bevestigen, dat hij zichzelf erg graag weer in De Kuip zou zien spelen. In de zomer van 2012 deed zich al de gelegenheid voor, maar toen opteerde Kuyt voor de financieel interessante overstap naar Fenerbahçe. Zijn driejarige contract in Turkije loopt nu af.

De club wilde hem graag houden, maar legt het af tegen Feyenoord. “Het is nu een mooi moment om terug te keren. Ik ben topfit en voel een grote drive om van mijn periode in De Kuip een groot succes te maken. Hopelijk met één verschil ten aanzien van mijn eerste periode. Ik wil nu echt een prijs winnen”, zegt Kuyt op de clubwebsite van de Rotterdammers. Zijn kinderen zien heel erg uit naar de remigratie, zegt de aanvaller.

/

“Het zegt veel over de manier waarop Feyenoord een rol in ons gezin spelt. We kijken wanneer mogelijk naar de wedstrijden van Feyenoord op tv en onze kinderen lopen al jaren in Feyenoord-shirts rond. Dit is voor mij fantastisch, maar net zo goed voor mijn gezin dat terugkeert naar Nederland en naar onze favoriete club”, aldus de routinier. Martin van Geel regelde de komst van Kuyt over de voorbije maanden en zegt dat de hereniging met de blonde Katwijker een opsteker is.

“We zijn ontzettend blij dat Dirk bij ons terugkeert. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij van grote waarde gaat zijn. We hebben een contract voor een jaar afgesloten, maar dat zegt niets over de intentie die beide partijen erbij voelen. Dirk kan nog jaren vooruit. Wat hem betreft wordt hij de Ryan Giggs van Feyenoord en plakken we er nog vele jaren achteraan. Ik denk dat iedere Feyenoorder dit als muziek in de oren klinkt.”

Dirk Kuyt is volgend seizoen goed voor minstens vijftien doelpunten voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk ik ben er wel heel erg blij om.

10 april 2015 om 07:47

Dit zat er al een tijd aan te komen en eigellijk wisten we het allemaal al.
Fijn dat het nu eindelijk naar buiten komt.
En bovenal leuk voor de mensen op de open dag eindelijk weer eens een naam en held uit de helikopter.

10 april 2015 om 09:18

we gaan kijken hoe 35 jarige Kuijt het gaat doen in de eredivisie. Makaay, toch ook geen misselijke spits, kon op zn 32e al geen fantastische dingen meer laten zien. En die kwam van Bayern.... De torenhoge verwachtingen helpen er ook niet echt bij.

10 april 2015 om 10:44

Clark die zat fysiek anders in elkaar en denk dat die de pech had met de hele oude garde wat werd binnen gehaald.
Andere tijd andere speler. Kuyt zal super belangrijk worden en zeker in de rol voor de jongere spelers.
daarbij kan hij misschien ook wel helpen om bepaalde spelers binnen te houden maar dat zal de toekomst uitwijzen.

10 april 2015 om 11:48

dit dacht PSV ook van van van Bommel en dat waerd ook niet wat het geweest is.
Ik zou als Feyenoord zijnde met Kuijt serieus overwegen om 4-4-2 te gaan spelen. Misschien dat ie dan met bijv een achabar eromheen nog kan uitgroeien tot een kapstok.

10 april 2015 om 12:24

@clarkkent2

Makaay scoorde nog redelijk wat, 36 goals uit 83 duels ondanks dat de coaches (verbeek maar met name Been) een systeem hanteerde wat totaal niet bij hem paste. Daarnaast werd ook nog eens verwacht dat hij zijn speelwijze zou aanpassen om binnen dat systeem te passen.

Een jeugdspeler speler kan nog enigszins gekneed worden. Een ervaren speler haal je op basis van zijn kwaliteiten en daar doe je wat mee.

Ik denk dat Gio deze fout niet gaat maken, als er een probleem komt dan zal die gaan over de invloed (speelwijze, tactiek, opstelling etc) die Kuyt op het elftal wil hebben.

10 april 2015 om 12:27

@clarkkent2

Makaay moest dus onder Been in een 4-3-3 formatie spelen terwijl die zijn hele carrière 4-4-2 gewend is. Daarnaast moest hij ook nog eens arbeid gaan verrichten iets waar hij ook niet bekend om stond. Hij had niet voor niets de bijnaam das Phantom in Duitsland. Zo zag je hem soms een hele wedstrijd niet maar wist hij toch wedstrijden te beslissen.

10 april 2015 om 09:43

hij zal niet veel scoren denk ik..hij is wel belangrijk voor t team..dus feyenoord moet nog een goede spits halen

Zoals verwacht! Mooi nieuws voor Feyenoord en mooi voor de ed. Als ajacied vind ik dit goed mieuws alhoewel ik zeker weet dat hij Feyenoord sterker maakt. Heeft zich overal bewezen. Mooie carrière wordt rond

Goed dat hij terug keert in de ED. Hopelijk doen nog een paar man dit zodat de eredivisie er weer wat op vooruit gaat

Yes, goed nieuws! Dirk heeft al aangegeven dat hij graag met John Guidetti zou willen spelen dus...v. Geel: AKTIE !!

10 april 2015 om 07:21

toenv geel in glasgow was heeft hij als het goed afgesproken dat feyenoord voor mei een aanbieding zou doen of aangeeft dat het geen aanbieding gaat worden

en het zou me niets verbazen als er binnenkort ineens het bericht naar buiten komt dat guidetti idd ook vastgelegd is

10 april 2015 om 08:26

Ik hoop het echt van harte.

Successen uit het verleden bieden geen garantie. Ik hoop dat het lukt met Kuyt. Feyenoord moet ook nog voor een spits gaan zoals Guidetti.

Ik vind dit eigenlijk wel gaaf. Altijd mooi als een clubicoon weer terugkomt op het oude nest. Zulke spelers geven de eredivisie toch wat meer kleur. Zou leuk zijn als PSV nu ook Afellay (en heel misschien Alex) terug zou kunnen halen en Ajax Van der Vaart.

10 april 2015 om 07:38

Heb jij van der vaart gezien bij hsv ? Die jongen kan niet meer lopen hoor

10 april 2015 om 08:22

Daarom lijkt het ons zo leuk!

10 april 2015 om 10:21

Echt he! Ajax is beter dan hsv en daar kan die het niveau al niet meer aan..

10 april 2015 om 07:40

Afellay en VdV wil jij weer terug zien? Pfff wat een prutsers zijn die 2, laat ze maar lekker in de VS of waar dan ook spelen.

10 april 2015 om 08:07

Affelay kan echt nog wel van nut zijn in de eredivisie hoor. Wanneer hij wat minder naar zijn voeten kijkt en wat meer naar zijn medespelers is het een prima speler.

10 april 2015 om 09:46

affelay prutser? 2e helft speelde hij erg goed tegen turkeye vond ik

Voordat mensen over een paar jaar geleden gaan beginnen... Toen werden spelers met dikke salarissen en transfersommen binnen gehaald. Dat is nu niet het geval.

Welkom thuis Dirk.

Goede optie voor een korte duur.... Succes Dirk en welkom terug.

Ik vind het mooi dat zulke spelers terugkomen. Hoop dat Feyenoord er plezier aan gaat beleven.
Kanttekening is wel dat ie 35 is als het seizoen begint. Hij mag dan wel longen hebben als een paard, het lichaam moet wel mee.

10 april 2015 om 07:46

dirk is fysiek beresterk

ook heeft hij nooit zware vervelende blessures gehad en dat zijn vaak de pijntjes waardoor een voetballer eerder moet stoppen

ook qua type speler kan kuyt oud worden op de velden, want hij heeft het nooit van zn explosiviteit moeten hebben, heeft een goed inzicht en kan behalve als middenvelder op elke positie nuttig zijn voor en elftal

ook is het voordeel van de ''oudere'' kuyt dat je eigenlijk met een coach binnen de lijnen speelt, want hij pakt zn verantwoording binnen een ploeg en zal de jonge gasten altijd sturen

ik denk dat kuyt nog en paar jaar bij feyenoord van waarde kan zijn en ik denk zelfs dat als hij wilt hij tot zn 40e als voetballer kan blijven werken, al zal dat vermoedelijk niet bij feyenoord zijn en kunnen blessures roet in het eten gooien, want herstellen op deze leeftijd gaat minder snel dan als je 25 bent

ook is motivatie belangrijk voor het terugkomen van een blessure en zi je daarom vaak dat als een speler van 32+ een zware blessure krijgt waardoor hij er een seizoen uitligt het eigenlijk einde carriere is

dit zou kuyt natuurlijk kunnen overkomen, zoals het elke voetballer kan overkomen, maar het type kuyt is qua spel en fysiek minder kwetsbaar dan een wendbare speler die het van zijn explosiviteit moet hebben

een drogba speelt ook tot zn 40 in de premier league ( voor het gemak noem ik de leeftijd die drogba vermoedelijk heeft en niet de leeftijd volgens zn pasport)

Prima voor Feyenoord en de jonkies. Kuyt zal aanvoerder worden gok ik zomaar. Wel zal hij gedoseerd moeten spelen als hij het vijf seizoenen wil volhouden. Raar voor gio om nu kuyt te moeten gaan trainen ben wel benieuwd hoe ze daar beide mee om gaan.
Ben benieuwd wanneer mijn clubje zimling 2 gaat huren.

10 april 2015 om 07:52

Waarom is het raar voor Gio om Kuyt te moeten trainen? Ze hebben dan wel samen gespeeld bij het Nederlands Elftal maar van Bronckhorst debuteerde in '96 en Kuyt in '04; een aanzienlijk verschil. Daarnaast vermoed ik dat Kuyt een speler is die hier vanwege z'n geweldige mentaliteit en nuchterheid sowieso nooit een probleem van zal maken.

Goed nieuws. Ik weet al van wie ik een shirtje ga bestellen volgend jaar!

Fantastisch nieuws voor Feyenoord. Gefeliciteerd supporters!

Kuyt is het perfecte verlengstuk van Gio, als je dan Guidetti erbij kan halen heb je ook nog een jonge hond die kan afjagen voorin en met Clasie als strateeg van het elftal op het middenveld zie ik een heerlijk jaar aankomen.

Met Wouters heb je de beste assistent van NL volgens velen! Ik ben benieuwd want hij wordt echt overal geroemd om zijn trainingen.

Ik verwacht een dezer dagen de komst van Guidetti, een onderbuik gevoel, maar het is te lang stil!

Als JP naar zijn moeder luistert, zie eerder topic op deze site, blijft hij en Vilhena zou er ook beter aan doen bij te tekenen. Als je al geen basisspeler in de Kuip bent, hoe wil je dat worden in de BPL in godsnaam?

Pi-Air zei dit eerder ook al en heeft er gewoon gelijk in!

Boetius moet het opnemen tegen Manu en puur als liefhebber heeft JP een streepje voor, als type Feyenoord speler Manu.

Vilhena weet ook wel dat Immers gaat, dan kkan je je bij "jouw" club gaan richten op je eigen plekje, de 10. Clasie vertrekt misschien ook, maar die zie ik a la Gini en Memphis wel blijven voor een eventuele titel.

Ik ben fan van de tandem el Ahmadi, Clasie, maar ik houdt van voetbal en dan zeg ik kies 1 controleur en speel met Vilhena en Toornstra achter de spitsen. In top- of europese wedstrijden zou ik wel gaan voor meer zekerheid en wel met beide controleurs spelen, maar kampioen wordt je tegen de kleintjes en die moet je als Feyenoord zijnde afjagen en bij de strot pakken.

Vermeer
Karsdorp
v. Beek
Kongolo
Nelom
Toornstra
Clasie
Vilhena
Kuyt
Guidetti
Boetius
10 april 2015 om 22:49

Trainer: Gio en Van Gastel en Wouters, Makaay

Vermeer (hahn, Miazek)
Karsdorp/wilkshere (lopez Cabral) - Van Beek (dammers) - Kongolo (?1?) - Woudenberg/nelom
---- ?kazim? (El Ahmadi) - Clasie (vilhena/nieuwkoop) -------
Toornstra (sleegers)
Kuyt (backicogrlu) - ?guidetti?/(?achabar?) - Boetius/manu

Ik ben benieuwd wat ervan komt en mensen vragen naar guidetti maar ik denk dat guidetti echt niet dat seizoen kan evenaren

10 april 2015 om 08:26

Nee, dat geloof ik ook niet. Toen zat hij nog in een opwaartse ontwikkeling en blonk er alleen maar goud, inmiddels is het ieder jaar minder met hem. Daarbij lijkt hij me ook niet de meest snuggere harry, dus zelf inzien dat er werk aan de winkel is om zijn carriere uit het slop te halen gaat ie ook niet.

Uitstekende aanwinst, kan ie voorin niet meer mee dan kun je hem elders wel kwijt. Heeft nog steeds een enorme bak inhoud en scoort geregeld een belangrijke goal.

Geweldig Kuyt in de Eredivisie! Dit vindt elke Nederlandse voetballiefhebber leuk. Of je nou voor Ajax, PSV of wat voor club dan ook bent, zo'n speler terug naar de eredivisie is echt een aanwinst.

Ik vind wel dat hij in de spits moet spelen. Hij heeft niet echt meer de snelheid die hij vroeger wel had, waardoor hij op de flanken slechts een bovengemiddelde speler is (in de eredivisie). In de spits hoort hij bij de top van de eredivisie. Daar heeft hij niet die snelheid nodig, en kan hij meer een leidende rol hebben dan op de flank.

Als feye slim handeld en clasie vervangt voor bijv een veijnovic dan kunnen ze volgend seizoen om de titel spelen. Zie opstelling. Dit kan m zeker worden.

vermeer
kasdorp
v beek
kongolo
nelom
toornstra
vijnnovic
manu
immers
gudetti
kuijt
10 april 2015 om 08:50

Dit zou inderdaad een geweldige opstelling zijn voor Feyenoord. Alleen is het nog maar de vraag of gudetti naar zijn blessure zijn oude vorm nog kan herpakken. Ook zou ik voor Immers misschien nog een vervanger zoeken.

10 april 2015 om 09:35

Ik zou Immers vervangen door Toornstra, vervolgens El Ahmadi en Vilhena op het middenveld zetten samen met Vejinovic.

Dit is goed nieuws voor Feyenoord en de eredivisie. Hopen dat naar Ajax nu ook een aantal ervaren spelers terugkomen die dit jonge team op sleeptouw kunnen nemen.

Mooi!, hopen dat er nog meer interessante spelers terugkomen, zoals... ja zoals wie eigenlijk?

10 april 2015 om 09:29

Ik zou Guidetti wel graag willen terugzien.

Geweldig, ik als Ajaxied zijnde juich ik dit volledig toe! Hopelijk komt binnen korte tijd Sneijder naar Amsterdam!

Laten we hopen nu hij het voorbeeld heeft gegeven dat er meer spelers terug komen naar de eredivisie. Met kuyt en guidetti en dan nog eens Clasie behouden maken ze een erg grote kans op de titel.

Had het niet meer verwacht,maar ben er blij mee. Welkom terug Dirk

''het is nu of nooit''

staat me nog op het netvlies gebrand dat letterlijk 75% van alle feyenoorders niks meer moesten hebben van mister kuyt als hij 2 jaar geleden niet terug zou komen.
nu 2 jaar verder staat weer iedereen te springen? wat een grap.

on:

geweldig voor de eredivisie dit natuurlijk, in ieder geval een genot om naar te kijken, nu maar hopen dat hij ook fit blijft volgend seizoen.

Veel succes bij Feyenoord Kuyt. Bedankt voor al je inzet en je goals, maar we hebben een echte vleugel nodig!

als clasie weggaat ...gudelj halen ..past t beste bij feyenoord

10 april 2015 om 10:25

denk dat ajax feyenoord al voor is.. financieel kan geen nederlandse club tegen ajax op boxen, dus dit kan je gerust uit je hoofd zetten

Weet het, de kans is zeer klein. Maar wat zou het mooi zijn wanneer Van Persie ook naar Rotterdam komt. Zeker met spelers als Clasie en Toornstra voor de aanvoer heb je dan een grote kans op de titel. Zeker gezien het verval van Twente. PSV raakt toch zeker de beste spelers kwijt. Zal dus sowieso moeten gaan bouwen. Ajax doet om wat voor reden dan ook altijd wel mee op de titel.

10 april 2015 om 10:19

Zeg dan niks... Het zou ook heel mooi zijn dat Zlatan na de zomer na Ajax.. Het zou ook mooi zijn als Doutzen Kroes een romantisch etentje met mij wil... Never gonna happen

10 april 2015 om 10:26

Vind de vergelijking niet echt treffend. De kans is klein dat hij nu al komt, maar de kans is zeker aanwezig dat het binnen enkele jaren zal gebeuren. Zlatan heeft helemaal niets met Ajax. Dat waren zijn eigen woorden. Van Persie is Rotterdammer en zie hem niet bij Excelsior afbouwen met alle respect. Dus, waarom mag men niet hopen?

Als je kuijt haalt dan neemt die wel de plaats over van een jongere speler die zich dan niet meer ontwikkeld.

Mensen dit zijn veteranen. Anders gaan ze niet terug naar Nederland om te voetballen tegen PEC en uitgeschakeldte worden tegen fc differdange 03, nou ja wel leuk de kinderen zitten weer op een Nederlandse school en je verdiend meer als die bank loser van Abn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren