Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-aanwinst kijkt uit naar nieuw seizoen: ‘Denk alleen dat hij weg gaat’

Laatste update:

Na een uitstekend seizoen met zestien goals en acht assists, is Thomas van den Belt genomineerd voor de award voor de ‘Beste Speler’ in de Keuken Kampioen Divisie. De middenvelder van PEC Zwolle heeft zich afgelopen jaar stormachtig ontwikkeld en heeft hierdoor zijn droomtransfer naar Feyenoord al te pakken. In gesprek met Voetbalzone-verslaggever Labib Bitchou, praat Van den Belt over zijn ontwikkeling bij PEC, zijn individuele kwaliteiten en blikt hij vooruit op het volgende seizoen bij Feyenoord.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk gaat deze speler net zo een verassing worden als Wieffer

15 mei 2023 om 20:11

Beetje cru Japie, iemand verassen voordat ie overleden is....

15 mei 2023 om 22:12

Scherp! Verrassen dan 😄

Feedback: Als je een interview doet met een speler over de speler, zet dan niet in de titel een verwijzing naar een andere speler omwille van een click. Het gaat over deze jongeman, vindt de verwijzing naar Kökcu niet echt passen en het geeft het interview niet z'n recht. ON: Welbespraakte en zelfbewuste kerel is Van den Belt. Ook zeker een goede speler. Mooi om te zien, hoop hem te zien schitteren volgend jaar.

Zou best bizar zijn als deze speler van weer een KKDclub dalijk gewoon volop minuten gaat maken, en niet bij gebrek aan beter maar door kwaliteit.
Aursnes was ook 600.000, 3 jaar op rij net die ene eruit pikken is geen geluk maar puur vakmanschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren