Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fernandes schittert met dubbelslag en assist bij eerste goal van Cavani

Laatste update:

Manchester United heeft zaterdagmiddag puntenverlies bij Everton afgewend. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer kwam op Goodison Park op een 1-0 achterstand, maar vertrok dankzij twee doelpunten van Bruno Fernandes en een treffer van Edinson Cavani met de overwinning uit Liverpool: 1-3. Bij rust stond het 1-2; Cavani sloeg toe in de blessuretijd en maakte zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club. Donny van de Beek bleef, voor de tweede keer dit seizoen, negentig minuten op de bank zitten. Dankzij de overwinning zal de druk op Solskjaer iets afnemen. Manchester United staat nu dertiende. Het Everton van Carlo Ancelotti, dat vijfde staat, heeft drie duels op rij verloren; dat overkwam Ancelotti veertien jaar geleden bij AC Milan voor het laatst.

Fernandes nam Manchester United volledig bij de hand in de eerste helft. In een tijdsbestek van zeven minuten draaide de aanvallende middenvelder een 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Halverwege de eerste helft kopte Fernandes de bezoekers op fraaie wijze op gelijke hoogte: door een goede loopactie stond hij in het strafschopgebied op de juiste plek om de bal richting de rechterbovenhoek te begeleiden na een voorzet van Luke Shaw. Ook de 1-2 kwam voort uit een kopbal na een voorzet vanaf de linkerflank; ditmaal kwam de assist van de voet van Marcus Rashford. Opnieuw mocht Fernandes ongestoord de ruimte vinden in het zestienmetergebied.

De man die Virgil van Dijk uitschakelde, richt nu het vizier op een verdediger van een andere topclub.

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 7 november 2020

De dubbelslag van Fernandes was een bittere pil voor Everton, dat na achttien minuten op voorsprong was gekomen. Een lange bal van doelman Jordan Pickford kwam terecht bij Dominic Calvert-Lewin, die niet doortastend genoeg werd lastiggevallen door Victor Lindelöf in zijn rug. Calvert-Lewin kopte de bal door naar Bernard, die aan de rand van het strafschopgebied naar binne kapte en de linkerhoek vond met een laag schot. Nadat Fernandes die voorsprong tenietdeed was Lucas Digne dicht bij de 2-2: de opgestoomde linksback schoot vanuit een moeilijke hoek snoeihard tegen de paal.

Halverwege de tweede helft claimde Manchester United tevergeefs een penalty. Pickford liet de bal bij de tweede paal uit zijn handen glippen na een vrije trap van Fernandes en probeerde die fout op te lossen door de bal weg te schoppen bij Harry Maguire, maar hij raakte de verdediger, net als Michael Keane deed. De VAR keek naar het incident, maar kende geen strafschop toe. In de tweede helft maakten Axel Tuanzebe, Paul Pogba en Edinson Cavani hun entree bij Manchester United, maar Van de Beek bleef op de bank. Cavani wist zijn stempel in de blessuretijd op de wedstrijd te drukken. De spits werd in een counteraanval gevonden door Fernandes en maakte geen fout in de afronding.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Ben ik de enige die van mening is dat Fernandes een tweede gele kaart verdiende????

7 november 2020 om 15:36

Misschien wel. Vond de eerste ook niet echt geel. Wij als Nederlanders zijn wat te soft soms.

7 november 2020 om 16:01

Nou ja, als je ziet dat Coleman het duel uitspeelt zonder kaart vind ik dat veel vreemder.

Nou uiteindelijk een saai pot geworden. Everton die statisch was en niks kon en Man U met een gretige Bruno Fernandes die Ole de overwinning schenkt plus een amateuristische centrale duo van Everton. Wat was dat slecht verdedigen zeg. Ook hebben ze duidelijk een probleem zodra ze een basis speler missen, nu Mina en Richa. De bank spelers met Sigurd, een Iwobi en Tosun is zeer zwak.

7 november 2020 om 15:40

Hoezo een saaie pot?? Omdat misschien voor jou de uitslag niet positief uitviel. En of Everton niet goed speelde? Want spannend was het wel. Saai was het zeker niet. Wat je zegt. Everton viel ook voor mij tegen. Daar waar United wat.beter.voor de dag kwam. In vergelijking met de afgelopen wedstrijden.

7 november 2020 om 15:42

Ik vond het saai ja, mag ik vinden hoop ik. Ben geen Everton fan hoor. Gun het enkel Carlo en James vooral maar gun Ole ook een langer verblijf. Maar het was gewoon saai. Begon leuk en de inbreng van Bruno was top maar over het algemeen was het saai, vooral de 2e helft.

7 november 2020 om 16:01

Zeg ook niet dat je dat mag vinden toch? Vraag het ook he in de eerste regel. Vond hem iig niet saai. Ieder zn mening

Verdiend voor United. Everton viel me ook erg tegen, met name bij 2 tegendoelpunten. Bruno Fernandes laat ook weer even zien hoe belangrijk hij is. Zolang hij geen penatys neemt is het vaak genieten van die man.

Ook weer een mooi voorbeeld voor sommigen die zo in de waan vd dag leven en zeiden dat Everton kampioenskandidaat was (nadat ze 4 a 5 potjes wonnen).

7 november 2020 om 15:44

Precies dit. Elke begin van seizoen heb je verassingen, kijk hoe lang Sheffield vorig seizoen in de top 5 stond, Granada top in La Liga, Bayern stond 8e midden in seizoen eindstand 1e, United zelfs 12e na oud en nieuw eindstand 3e, Atletico 8e toen ze Liverpool op hun plek zette, maar eindigde wél 3e etc. Daarom: Form is tempory, class is permanent.

Man man man.... Verdediging van Everton is echt dramatisch. Met name dat centrale duo. De backs zijn nog wel redelijk. Maar als ik Brands was, zou ik in de winter twee verdedigers halen. Anders zie ik ze weer buiten de top 6 eindigen.

Aardige eerste helft, erg matige tweede helft. Wel een aantal fouten van de arbitrage, in mijn opinie.

Mooi, Ole blijft daar nog even zitten. Gewoon een erg matige pot voetbal, moet je zien hoe veel ruimte United krijgt bij die eerste twee goals. Een vrije cirkel met een straal van 5 meter om in te koppen, lachwekkend. Everton is hun sterke start aardig aan het verknallen.

7 november 2020 om 16:54

Nou, hetzelfde kan ik over Arteta zeggen. Laat project Arteta nog een aantal jaar duren zou ik zeggen. Op Old Trafford vorige week twee heel matige ploegen tegen elkaar maar Arsenal fans deden alsof zij bovengemiddeld gespeeld hadden. Zullen ook snel met de voetjes op de grond komen.

7 november 2020 om 17:15

Och als we verliezen dan krijgen we kritiek maar als we voor het eerst sinds 14 jaar winnen op Old Trafford dan mogen we niet blij zijn? Het is ook nooit goed he..

7 november 2020 om 17:27

Nee hoor, natuurlijk moeten jullie blij zijn. Dat is logisch maar als ik comments las dan was het alsof Arsenal een super match had gespeeld terwijl het gewoon ook matig was en zonder domme fout van Pogba gewoon gelijk zou spelen. Daarom dat ik het raar vind dat Arteta goedgepraat wordt terwijl hij echt niet beter doet als Solskjaer.

7 november 2020 om 18:50

Ach dat viel mee toch? Heb ook aardig wat reacties gelezen maar de grote meerderheid van Arsenal fans waren ook niet tevreden met hun eigen vertoonde spel. Uitzonderingen daargelaten maar dat hou je toch.

Fernandes is overigens ontzettend irritant om naar te kijken, die gaat echt om het minste geringste liggen.

7 november 2020 om 16:11

Wat is ie goed hè 😁

7 november 2020 om 17:54

Ja mooi. Zo fijn, dit zeiden ze vroeger ook over Ronaldo.

Altijd lekker om een keepertje te hebben die wegkomt met rode kaarten en de 2 duurste verdedigers ooit eruit kan trappen! Maar serieus. dit is gewoon een penalty, en rood. Hij heeft alle recht die bal met zijn handen te pakken of weg te boksen. Bang voor een trap van Maguire? die krijgt dan geel voor gevaarijk spel en anders is het sowieso een vrije trap voor Pickford omdat het in de 5 meter gebied is. Hele rare reactie na het lossen van een bal. (vandaar de rode kaart, het is niet perse super smerig, maar als je eerste reactie is om de bal te trappen als keeper met 2 speler in de buurt.. dan ben je de weg een beetje kwijt)

7 november 2020 om 16:04

Het valt nu wel op idd. Dat hij nu, 2x kort achter elkaar, erg onbesuist inkomt. Zal eerder door zijn onzekerheid komen. Nooit echt een topper gevonden

En weeral blijkt blok, Fred/SMT en Bruno het beste. Pogba en VDB kunnen beiden het verdedigend werk niet aan wat wel nodig is om centraal duo te helpen. Als Solskjaer niet ontslagen wil worden moet hij zo blijven spelen en eventueel van voor Mata en Martial vervangen.

7 november 2020 om 16:05

Dan heb je de wedstrijd tegen Arsenal niet gezien. Daar waar Fred en Scot balletje breed slecht waren. VdB kan echt prima op de plek van SMT spelen. Of beter zelfs op de plek van Mata, van vandaag

7 november 2020 om 16:17

Ik heb heel de match gezien. Daar werd Fred gedwongen om als CVM te spelen wat noch hij, noch SMT kunnen. Ook SMT werd vaak gedwongen om vooral rechts te spelen in plaats van centraal. Pogba werd dan maar op de linkerflank gezet wat echt belachelijk is omdat hij niet de snelheid en diepte heeft om daar te spelen. Pogba is voetballend beter als SMT maar SMT doet wat een CM moet doen en dat is verdediging ondersteunen. In een 3-5-2 kan Pogba wel renderen.

7 november 2020 om 16:25

Wat mij vooral in de eerste helft opviel. In de opbouw van United Dat ze 4 spelers nodig hadden. (Maguire Lindelof Fred SMT) om 1 speler voorbij te komen. Dat kan toch veel beter ingevuld worden?? Zou DVD op de plek jet niet beter doen? Wel de ballen naar voren spelen. Daar waar de voorste spelers meer aangespeeld kunnen worden??Pogba nu ook gewoon links buiten gezet zeg maar. Maar gaan voor hem niet het systeem aanpassen Hij heeft zijn kansen gehad. Nu valt het "goed" uit. Maar afgelopen woensdag weer niet.En op de plek van SMT valt veel meer uit te halen imo Fred moet imo altijd spelen.

Ondanks dat United wint, vond ik Everton toch wel erg belabberd. Gigantische ruimte's gaven ze weg bij de eerste twee goals. Zo kan je natuurlijk niet verdedigen tegen United, ook niet als ze niet in vorm zijn. Als je spelers als Rashford, Martial en Fernandes ruimte's geeft, dan wordt het natuurlijk dodelijk. Leuk dat Cavani zijn eerste maakt. Blijf dat wel een dodelijke spits vinden. Alleen Ole gaat hem helaas voor hem, geen basisspeler van maken. Die gekke Ole flikt het ook weer. Onder gigantische druk, wist oogstwaarschijnlijk dat die ontslag zou krijgen als die vandaag had verloren, maar ontsnapt wederom weer.

Wat een zeurkous die Mulder. Vond het wel verfrissend om Solskjaer eens pissig te zien bij het interview na de wedstrijd.

7 november 2020 om 15:56

Eindelijk liet de 'baby-faced assassin' ook zijn boze kant zien. En nog groot gelijk ook! Belachelijk tijdstip om te spelen na een Europese verplaatsing. Had best een dag later gemogen.

7 november 2020 om 16:08

Die voelt de spanning ook hoog oplopen. Veel gezegd en geschreven over hem. Bepaalde adrenaline die eruit kwam na een zware week voor hem. En hem dan toch goed weet af te sluiten.

In de rust al mijn ongenoegen geuit over Mulder

Verdiend gewonnen. United had de wedstrijd al eerder kunnen beslissen. Tegen een zwak Everton. Maar toch heeft deze overwinning, voor mij nog een nare nasmaak. Toch nog steeds niet de juiste keuzes gemaakt door OGS. Weer een andere opstelling/systeem. Spelers opstellen die niks toevoegen. Daar waar DVDB het veel beter zal doen. Waar is die progressie en visie??

7 november 2020 om 16:05

Hou toch op joh, hij wint 1-3, speelt prima voetbal en zijn keuzes met vooral het middenveld pakte uitstekend uit. Ook Maguire laten staan na vorige wedstrijd is een goede keuze gebleken. Speelde een dijk van een wedstrijd

7 november 2020 om 16:12

Dan ben je de afgelopen weken zeker alweer vergeten?? Na 1 overwinning met 1 helft redelijk voetbal. Is de alles weer goed??Daar waar hij nu 3 verschillende tactieken heeft gebruikt. Noem jij dat duidelijk en constant? Als PGS nou dan eens altijd dit systeem gebruikt. Dan kan ik dat wel begrijpen. Maar die SMT en Mata die niks toevoegen. Heb het niet eens over Maguire. Maar waarom hij wel alle kritiek krijgt. En een Tuanzebe of Lindelof niet.

7 november 2020 om 16:27

Maar mctominay speelde vandaag toch een prima pot. Fred en mctominay naast elkaar werkt grotendeels gewoon prima dit jaar en daarom was de keuze voor hen terecht. Ook vandaag pakte dat goed uit

7 november 2020 om 16:59

Prima potje idd. Maar er kan zoveel meer uit die positie gehaald worden. Nu staan er 2 spelers voor de cvm positie. Kan dat niet door eentje gedaan worden? Nu vandaag valt het goed uit. Maar in de andere wedstrijden kom je aanvallend gewoon te kort. Leuk dat je met 6 man verdedigd. Maar aanvallend kom je te kort. Mata die vandaag niks toevoegt. Dan moet je het alleen maar van Bruno Martial en Rashford hebben. Vind je niet dat VDB die plek beter in zal vullen? (Niet omdat hij Nederlander is of van Ajax komt. Maar puur over zijn kwalitieiten)
Ik vind SMT de Schotse Lingard.
Maar is mijn mening.

7 november 2020 om 16:05

Zet je AFC bril af. Donny heeft tot nu toe in de minuten die hij heeft gespeeld nog NIKS toegevoegd. 1 makkelijke kluts goal. Basisplaats bij United moet je verdienen. Donny is niet iemand die het verschil maakte bij Ajax, lijkt me sterk hij dat opeens bij United wél gaat doen. Ze hadden beter Ziyech kunnen kopen als ze een speler zochten die het verschil maakt. Dat laat hij alweer zien bij Chelsea. Donny had nooit naar United moeten gaan terwijl Fernandes en Pogba daar spelen. Hij is gehaald als invaller. Blijkbaar. Beter bij Ajax gebleven en wachten tot er een subtopper zoals Napoli of Lyon langskwam. Ik gun die jongen oprecht het beste maar dit gaat hem echt niet worden.

7 november 2020 om 16:14

Heeft Mata en SMT (die alleen balletjes breed geeft) wel iets toegevoegd vandaag en de afgelopen weken? Laat staan afgelopen maanden??Ik zeg ook niet dat DVDB het verschil zal maken. Maar wel beter zal spelen dan deze 2. En die plek ook beter zal invullen

7 november 2020 om 16:08

Dit systeem is de afgelopen weken al vaker gebruikt. Met succes. Indien fit werkt een middenveld met McTominay, Fred en Fernandes nog het best. Ik zou niet weten waar Van De Beek het beter zou doen. Fernandes heeft meer dreiging en rendement. En McTominay en Fred zorgen voor meer balans dan dat Van De Beek zou doen. Als Van De Beek geen Nederlander(ex-Ajaxied) zou zijn.. zou je er dan hetzelfde over denken?

7 november 2020 om 16:16

Dat is niet waar. Psg was 5 mans verdediging. Daarna kwam hij met die ruit middenop. En met 2 spitsen. Daarbij kan VDB de plek van SMT en Mata beter invullen. Heeft niks met Ajax of Nederlander te maken. Heeft gewoon te maken dat VDB meer kwaliteiten heeft dan deze 2. Die zouden bij een middenmoot in Engeland niet eens in de basis staanAls staat United daar nu wel tussen natuurlijk

7 november 2020 om 16:27

Dat is wel waar. Er zijn genoeg wedstrijden waarbij er met 4-2-3-1 werd gespeeld. Veelzeggend dat je net PSG en Istanbul er uit pikt.
Jij onderschat gigantisch de waarde van het koppel McTominay-Fred. Van de Beek is zeker ten opzichte van eerstgenoemde beter aan de bal. Maar je zou moeten weten dat er ook een spel zonder bal is. En dat kan Van de Beek in een controlerende rol simpelweg een heel stuk minder dan McTominay. En ik begrijp heel goed dat Solskjaer meer behoefte had aan controle op het middenveld

7 november 2020 om 17:12

Met Leipzig Arsenal Chelsea erbij dan. Dat zijn de wedstrijden geweest in de afgelopen weken, dat hij andere tactiek gebruikte.
In Istanbul veroverde VDB vaak genoeg de bal. En bij Ajax heeft hij dat ook vaak genoeg gedaan en beter ingevuld. Maar dat is mijn mening.

Je wilt toch aanvallend voetbal zien?
Welke top club speelt nu nog met 2 cvm? Een blok van 6 mans verdediging. Kan daar niet 1 cvm voor staan?? En een wat aanvallendere spelers daar naast? Pogba kreeg die kans. Maar vulde die niet goed in. Denk echt dat VDB die rol wel beter en goed in zal vullen.

Als OGS meer behoefte heeft aan dit systeem. Dan is hem dat goed recht. Maar dan moet hij wel zo blijven spelen. En resultsten ermee gaan boeken. Niet steeds van tactiek wisselen.
Dan laat hij zijn visie zien wat hij wilt met dit team.


7 november 2020 om 17:34

Wat ik tot nu toe van VDB heb gezien is vooral oneindig terug tikken of 1-2 spelen. Bij de tweede goal tegen Basaksehir schuift die ook mee diep om nummerike voordeel te creëren wat goed is maar Mata wordt kinderlijk van de bal gezet waardoor verdediging op zijn eigen is en geen enkele dekking is. Natuurlijk gaat daar heel veel fout maar een SMT zou gewoon achter zijn gebleven. En ik zeg absoluut niet dat VDB daar schuld aan heeft maar er is veel minder balans als Bruno met VDB of Pogba speelt die beiden ook heel graag naar voor lopen.

7 november 2020 om 17:36

Hahaha, kijk die wedstrijden maar eens terug. Dan zie je dat er echt wel een bepaalde visie is. Hoeft niet per se jouw visie te zijn. Er zijn genoeg topclubs die niet met 1 centrale verdedigende middenvelder spelen. Kijk nou toch eens beter om je heen. Daarnaast, McTominay en Fred zorgen er altijd voor dat één van hen vlak voor de defensie staat, wisselen elkaar daarin af. Alleen onder extreme druk staan ze daar beiden.

7 november 2020 om 18:14

Haha...dat is niet nodig. Want wat is die visie dan volgens jou dan??
Heb het ook niet over dat het mijn visie moet zijn. Maar wel een visie. En die zie ik niet.
Afgelopen weken 3 verschillende systemen gespeeld.
Spelers die niet functioneren op stelt.

Dus zeg het maar.
En leg dat eens uit dan??

Fred en SMT staan altijd samen voor de verdediging. Waneer komen hun in de 16 van de tegenstander??
Niet gezien.
Dat zijn de type spelers ook niet voor.

Noem jij de teams dan maar eens met 2 cvm. Die niet in de 16 van de tegenstander komen. Laat staan in de buurt om iets te creëren.

Misschien moet jij wat beter om je heen kijken

Zonder Bruno Fernandes stond dit Man U om degradatie te spelen. Wat is die qua rendement toch belangrijk voor ze

8 november 2020 om 10:48

Fijn om zo'n speler weer eens bij United te zien! Echt een schot in de roos geweest na jarenlang teleurstellende transfers. Degradatie zal anders ook wel meevallen, maar hij is heel belangrijk natuurlijk. Fred is ook echt sterk bezig de laatste tijd vind ik. Kleine, snelle motor op het middenveld die nog aardig kan voetballen ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren