Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson lovend: ‘Een goede keuze, ik ken hem wel en ik bewonder hem’

Laatste update:

Liverpool maakte donderdagavond officieel bekend dat het Jürgen Klopp aanstelde als opvolger van Brendan Rodgers, die een paar dagen daarvoor werd ontslagen. De Duitser moet het seizoen van the Reds kleur geven en volgende week zaterdag debuteert hij op de bank tegen Tottenham Hotspur. Sir Alex Ferguson denkt dat Liverpool een goed besluit heeft genomen door Klopp te benoemen tot Rodgers’ opvolger.

/

“Een goede keuze”, laat Ferguson weten aan ESPN. “Ik bewonder hem. Ik ken Jürgen redelijk van de elitebijeenkomsten van de UEFA in Genève. Het is iemand met een sterke persoonlijkheid, heel sterk. Hij is koppig en vastberaden en zijn prestaties bij Borussia Dortmund spreken voor zich. Die zijn als een komeet omhoog geschoten. Ik denk dat hij het heel goed gaat doen”, aldus de legendarische oud-trainer.

“Ik zeg het liever niet, maar ik denk dat Liverpool veel plezier van hem gaat hebben”, sloot Ferguson met een knipoog af. De club geldt natuurlijk als aartsrivaal van Manchester United, de club die Ferguson van 1986 tot 2013 diende als hoofdcoach.

Denk je dat Jürgen Klopp Liverpool weer kampioen kan maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool moet nu wel eens gaan zien dat het wel klaar is. Subtop ploegje met een mooie geschiedenis waar ze op draaien maar meer ook niet gezegd.

10 oktober 2015 om 10:02

Als er een zak met geld kom dan kan alles kijk maar naar PSG, Man City en Chelsea.

10 oktober 2015 om 10:12

Die zak met geld kreeg Liverpool een paar jaar geleden al, enkel werd daar de hele zak geld verkwist. Maar verder heb je wel gelijk, met voldoende geld kan je uitstekende stappen zetten.

Het enige wat ik vreemd vind, is waarom je je eigen club niet opnoemt?

10 oktober 2015 om 10:23

Nou, Liverpool heeft netto lang niet zoveel geld uitgegeven als PSG, Man City enz.

10 oktober 2015 om 10:58

En dan noem je niet eventjes je eigen club? Beetje hypocriet. Die komen er namelijk ook weer bovenop dankzij een zak met geld.

10 oktober 2015 om 11:01

Het gaat er niet om als ze geld uitgeven of niet, ze hebben het wel. Zelfde verhaal geld voor Arsenal, ze hebben zo'n 250mil pond voor transfers klaar liggen maar gebruiken die niet. Dan is dat hun fout. Liverpool heeft vergelijkbare centjes en kunnen in feite ver gaan voor spelers. De punt is dat de top spelers niet naar Liverpool willen komen niet dat Liverpool het geld ervoor niet heeft.

Bovendien die centjes voor transfers zegt niet hoeveel ze kunnen uitgeven. Als er paniek is, wat bij Liverpool gaande is en al een paar jaar want ze winnen maar niets, dan is er altijd meer geld beschikbaar maar het gaat erom hoe je ze spendeert. Je moet wel de juiste keuzes maken en niet spelers halen waar je niets mee opschiet.
Door het geld raken mensen in de war, ze hebben nog nooit zoveel geld gezien en gaan dan rare dingen doen als het wel hebben. Zie Chelsea die kopen die voor 30 en hem voor 40 en vervolgens gebruiken ze hem niet, en die spelers vertrekken weer of worden verhuurd. Dit is natuurlijk ook zo bij Barca, Real, Psg, City en Bayern. Die hebben om geven moment zoveel geld dat ze spelers kopen om te kopen. En clubs als Utd, Arsenal en Liverpool, die zijn goed in de verkeerde spelers te kopen de laatste jaren. De enige pluspunt is Sanchez bij Arsenal.

10 oktober 2015 om 13:17

Genoeg geld uitgegeven volgens mij hoor. Talent genoeg in de selectie. Nu nog een trainer die het aan de praat krijgt.

10 oktober 2015 om 10:13

Ik vind dag materiaal van Liverpool echt goed hoor, geen Madrid of Barcelona maar zeker niet slecht!

Klopp is goed in een ding: teamwork, dat kan Liverpool zeker de titel schenken, jij mag de beste spelers hebben die je wilt, ma dat is geen garantie voor prijzen, maar wel teamwork en desication en daar gaat klopp voor moeten zorgen!

Natuurlijk is dit een goede keuze van Liverpool. Klopp lijkt op het eerste gezicht ook uitstekend te passen bij de club. Ik hoop dat hij de boel aan de praat krijgt en nog voor plek 4 kan gaan meestrijden. Als ze hem ook komende zomer een paar mooie transfers gunnen, gaan we denk ik pas volgend jaar echt zien wat hij in zijn mars heeft. Ik heb er in ieder geval een goed gevoel bij.

10 oktober 2015 om 10:33

Ik hoop dat hij het voor elkaar weet te krijgen om wat leuke spelers bij BVB weg te trekken.. Het liefst deze winter al

10 oktober 2015 om 10:39

Zou mooi zijn voor Liverpool als hij Gundogan weet te strikken. Of Aubameyang. Hummels en Reus zouden natuurlijk ook mooi zijn, maar die kunnen gelijk al hogerop. Klopp lijkt me echt een fijne trainer om te hebben, dus ik zou er niet van opkijken als hij deze winter al iets weet binnen te halen. Die jongens zullen hem ongetwijfeld al missen.

10 oktober 2015 om 10:45

Verdediging kan nog wel het een en ander aan geschroefd worden. Sowieso een goede keeper is nodig. Mignolet gaat je niet naar het kampioenschap leiden.
Een centrale verdediger is nodig want we kunnen bij lovren wel over een flop spreken. Die gaat liverpool ook niet meer aan de praat krijgen vrees ik. Leuk spelertje voor crystal palace om op te halen.
Backs met clyne en een gomez die er wel gaat komen prima bezet. Wellicht een back erbij voor de breedte maar geen prioriteit.

Centrale middenveld nog een echte topper erbij want henderson - milner, met alle respect maar daar ga je het echt niet mee halen.

Als in de aanval het duo firmino-coutinho even gaat lopen, benteke er 20 in schiet en ibe mooie stappen maakt dan kan je volgend jaar gewoon echt een mooi team hebben.

10 oktober 2015 om 13:23

Gomez is geen back maar een cv.

Ik zie het dit jaar nog niet gebeuren, Klopp moet nog wennen aan alle spelers, iedereen in het bestuur en intern. Ik denk dat ie zelfs nog een paar namen moet leren haha! Da's ook niet gek hoor. Maar als hij dit seizoen al een aantal mooie wedstrijden kan laten zien, verwacht ik een top 3 volgend jaar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren