Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenomeen Rebic kan AC Milan ondanks zoveelste doelpunt niet redden

Laatste update:

AC Milan is er op bezoek bij Fiorentina niet in geslaagd een overwinning over de streep te trekken. I Rossoneri leken met dank aan een nieuw doelpunt van Ante Rebic, die voor de vierde keer op rij scoorde, drie punten te gaan stelen in Florence, maar een penalty van Edgar Pulgar in de slotfase gooide roet in het eten: 1-1. Milan blijft door het gelijkspel onderin het linkerrijtje bungelen.

Veel kansen waren er niet te zien in de eerste helft in het Stadio Artemio Franchi. Fiorentina had licht de overhand en werd in de zestiende minuut het meest dreigend met een schot van Gaetano Castrovilli, dat over ging. Na een half uur leek Zlatan Ibrahimovic de bezoekers fraai op voorsprong te brengen. De 38-jarige spits versnelde de zestien in, kreeg de bal uit de kluts mee en passeerde doelman Bartlomiej Dragowski. Niemand in het stadion leek iets op het doelpunt aan te merken te hebben, maar de VAR constateerde dat Ibrahimovic hands had gemaakt in zijn aanname en keurde de treffer af.

In de 56ste minuut slaagde Milan erin om wél een geldig doelpunt op het scorebord te zetten. De Fiorentina-verdediging wist de bal niet uit de eigen zestien te werken, waarna Ante Rebic doortastend handelde en via het been van German Pezzella scoorde: 0-1. Vijf minuten later brak Ibrahimovic door richting het Fiorentina-doel, maar Henrique Dalbert stak daar een stokje voor door een overtreding te maken op de Zweed. De scheidsrechter leek Dalbert weg te laten komen met geel, maar na ingrijpen van de VAR werd de kaart gepromoveerd tot rood.

Fiorentina bleef ook met tien man geloven in een resultaat en kreeg in de 73ste minuut een enorme kans. Dusan Vlahovic dook vrij op aan de linkerkant van de zestien, maar mikte centimeters voorlangs. Daarmee was het niet gedaan, want vijf minuten voor tijd versierde Patrick Cutrone tegen zijn oude club Milan een penalty. Erick Pulgar ging achter de bal staan en maakte er 1-1 van. In de blessuretijd had Martín Cáceres de winnende op zijn schoen voor Fiorentina, maar doelman Asmir Begovic redde ternauwernood.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In mijn optiek geen penalty, daar Romagnoli eerst de bal raakte. Kan mijn Milan bril zijn maarja

Die wel hele discutabele rode kaart motiveerde Florence zo erg dat we er geen antwoord op hadden. Denk dat we meer kans hadden op t winnen met 11 v 11, ironisch...

22 februari 2020 om 22:51

Maar dat is echt zo, altijd, waar andere ploegen voordelen halen uit rode kaart tegenstander, weet Milan nooit wat ze ermee moeten, en als zij kan alles op alles zetten, wordt Milan vaak min of meer overlopen, zo gek eigenlijk.

Scheidsrechter bedankt voor je fantastische optreden.

Nou nou nou, Fenomeen vind ik een tegroot woord, verkeerd wel in topvorm. maar goed, positieve geluiden over Milan, slik ik graag als zoete koek Geinig(en pijnlijk) feitje; sinds het kampioenschap in 2010/2011 hebben we 17 ontmoetingen gehad met Fiorentina, wonnen we slechts 5 onderlingen wedstrijden, dat soort statistieken mag eigenlijk alleen tegen Juve.. en ook nu weer geen winst. Tegen Juve in laatste minuten merkwaardige penalty tegen wat ons de winst kostte; nu goal Ibra onterecht afgekeurd en weer makkelijk penalty tegen manmanman, helemaal klaar mee inmiddels, als Milan niet wint, wil ik dat op basis van kwaliteit/veldspel, niet door penalties, in iedergeval, geen goedkope penalties. Maar daarbij is het ook beetje terecht, na de rode kaart van Fiorentina konden we de bal niet in de ploeg houden en fiorentina ging alles op alles zetten en daar kan Milan nooit mee Handelen.. als ze met 10 man gaan aanvallen. Positieve punten;ik was enorm blij dat Pioli Gabbia het vertrouwen gaf, en hem weer opstelde, het is echt een leuk talent en eigen jeugd, tja eigen jeugd krijg natuurlijk altijd mijn support. maar moet je het ook beetje laten zien, bedoel Calabria is ook eigen jeugd, maar die mag van mij gratis weg, maar terug op Gabbia,ook dit keer een dikke voldoende gehaald. En Ante Rebic die Theo heeft afgelost in iets; Altijd scoren. Mooi dat hij zn draai heeft gevonden. Forza Milan

23 februari 2020 om 12:48

Vind de omslag wat betreft Calabria van Milan fans wel bizar eerlijk gezegd. Twee seizoenen geleden was iedereen nog 100% tevreden en moest hij zo snel mogelijk Abate vervangen. Ik vind hem er niet uitspringen absoluut, maar zo slecht speelt hij toch ook weer niet? Ben verder nog steeds enorm blij met de 4-4-2 die Milan nu speelt. Is echt leuk om naar te kijken

Wat een bizarre wedstrijd! Milan was heer en meester en een gelijkspel was echt het maximaal haalbare voor Fiorentina. Vervolgens krijg je in korte tijd de 0-1 tegen en ook nog een rode kaart. Echter leek het wel alsof Milan daarna stopte met voetballen en alsof die 0-1 helemaal niet slecht uitkwam voor Fiorentina. Ineens ging Fiorentina een soort alles of niets spelen onder aanvoer van de zoals altijd energieke Cutrone. De penalty die vervolgens werd gegeven was een twijfelgeval maar was wel heerlijk uitgelokt door Cutrone. Bizar dat je daarna zelfs nog tot tweemaal een enorme kans krijgt om zelfs te winnen. Wat een heerlijke reactie toch nog van Fiorentina! ⚜💜💪

22 februari 2020 om 23:20

Beetje pijnlijk om eigen jeugd en oud liefde zo zien juichen tegen, Milan, maar het is niet anders..

23 februari 2020 om 00:52

Kan ik mij goed voorstellen maar ik denk wel dat het hem heeft teleurgesteld dat de club het vertrouwen niet in hem had.

23 februari 2020 om 11:06

Tifosi zijn behoorlijk boos hierover, en dat snap ik ook wel. De Milanisti hielden van hem, en dan wordt het op deze manier beantwoordt... niet echt een "class act" van de kant van Patrick. Ik snap dat hij klaar is met het bestuur van Milan, maar de fans dit aandoen hoeft nou ook weer niet.

23 februari 2020 om 16:02

Daarna kreeg Cutrone gewoon een daverend applaus van de Curva en bedankte hij ze nog even. Verder niets aan de hand dus.

23 februari 2020 om 16:36

Oké, toegegeven, ik heb mijn informatie van de laatste instagrampost van Cutrone. Waar hij door tientallen milanisti echt uitgekotst wordt...

Ik hoor veel mensen zeggen dat de goal van ibra gewoon had moeten tellen maar volgens mij kennen die mensen de nieuwe regel niet, die luidt dat aanvallend hands altijd moet worden afgekeurd.

23 februari 2020 om 00:03

Waar hoor je mensen dit zeggen? Zie hier geen een comment dat vertellen namelijk.

23 februari 2020 om 00:05

Mijn fout, wordt wel beweerd hier 1x maar dat is nog steeds niet "veel mensen"

23 februari 2020 om 00:10

ik doelde ook op andere voetbalsites en social media.

23 februari 2020 om 11:57

Ik vind dat echt een onzinnige regel. Dat kan toch net zoveel invloed hebben op een doelpunt als verdedigend hands? Ik ben van mening dat voor beide moet gelden dat de arm langs het lichaam moet zijn. Je kunt altijd de bal er per ongeluk tegen aan krijgen. Domme pech dit.

23 februari 2020 om 12:10

Nou met aanvallend hands kan je toch makkelijker het spel in je voordeel beïnvloeden. Ook al is het niet opzettelijk. Bovendien heb je je arm alsnog gebruikt om te kunnen scoren. En ja over verdedigend hands. Bij zware beïnvloeding krijg je toch wel geel of rood. Vooral als je een schot dat on target zou gaan hierdoor met je arm belemmert.

23 februari 2020 om 13:08

Ja het is tegenwoordig allemaal zo discutabel. Maar als je met je arm langs je lichaam echt een beweging naar de bal toemaakt met de arm, dan snap ik het wel. Als hij er gewoon tegen aan komt, kun je er niks aan doen. Dat geldt voor een verdediger ook en dan wordt het ook niet bestraft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren