Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe trekt spektakelstuk dankzij hattrickheld Batshuayi naar zich toe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft woensdagmiddag een zeer vermakelijke topper in de Turkse Süper Lig weten te winnen. Op bezoek bij nummer drie Kayserispor werd een 3-4 zege geboekt. Michy Batshuayi kroonde zich met een hattrick tot matchwinner. Galatasaray kan woensdagavond met een overwinning op Karagumruk weer op gelijke hoogte komen met Fenerbahçe.

Fenerbahçe begon met de voormalig Eredivisie-spelers Dusan Tadic, Ferdi Kadioglu en Sebastian Szymanski in de basis, terwijl Jayden Oosterwolde genoegen moest nemen met een invalbeurt in de slotfase.

Cengiz Ünder opende al vroeg namens de bezoekers de score. De aanvaller draaide knap open en had vervolgens de hoek voor het uitkiezen: 0-1. Vijf minuten voor rust was ook de 0-2 een feit, nadat Fenerbahçe profiteerde van slordig uitverdedigen aan de kant van Kayserispor. Ünder gaf mee aan Batshuayi, die de bal zeer overtuigend tegen de touwen schoot.

De ploeg van trainer Ismail Kartal leek op rozen te zitten, echter zorgde Olivier Kemen op slag van rust uit de rebound voor de aansluitingstreffer: 1-2.

Vroeg in de tweede helft tilde Fenerbahçe de marge weer naar twee. Kadioglu stuitte in eerste instantie nog op de Nederlandse Kayserispor-doelman Bilal Bayazit, waarna Batshuayi simpel kon binnenschuiven: 1-3.

De thuisploeg gaf echter niet op. Mame Thiam bracht de spanning uit een strafschop terug, na een handsbal van Alexander Djiku: 2-3. Miguel Cardoso zette Kayserispor vervolgens in de 73ste minuut weer naast de koploper van de Süper Lig. De Portugees werd met een fraai hakje gevonden door Thiam en rondde hierna koel af: 3-3.

De gelijkmaker bleek uiteindelijk niet voldoende. Scheidsrechter Zorbay Kucuk legde de bal een klein kwartier voor tijd op aanraden van de VAR voor Fenerbahçe op de stip na hands van Gokhan Sazdagi. Batshuayi liet de in Amsterdam geboren Bayazit vanaf elf meter kansloos. Met een feilloze strafschop voltooide hij zijn hattrick: 3-4. Fenerbahçe eindigde het spektakelstuk nog met tien man. Diep in blessuretijd kreeg Fred een directe rode kaart wegens aanmerkingen op de wedstrijdleiding.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3327515786
3Trabzonspor33174121355
4Besiktas3315612651
5Medipol Basaksehir3314712649
6Kasimpasa3414713-349
7Sivasspor34121210-448
8Rizespor3314613-648
9Antalyaspor33111210045
10Alanyaspor33111210-345
11Adana Demirspor3491411241
12Samsunspor3410915-739
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3481214-1436
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3371214-933
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De scheidsrechter kon Irfan er niet uitgooien vandaag dus heeft hij ervoor gekozen om onze belangrijkste speler eruit te gooien.

20 december 2023 om 17:28

Terecht! Wat zeur je in de 98ste min als je weet dat je zondag een derby heb. Gewoon onproffesioneel en oliedom. Niks scheids dit dat

20 december 2023 om 17:37

We zullen moeten afwachten om te kunnen weten wat er is gezegd, maar indien je Fred wilt bestraffen voor het zeuren geef je hem net als Dalot afgelopen weekend toch een tweede gele kaart.

20 december 2023 om 17:48

Wat moeten we afwachten? Na alles wat er is gebeurd tegen de scheidsrechters gaan ze zeiken terwijl iedereen weet dat je er terecht geel voor krijgt. Hoezo wat er is gezegd? De houding en reactie van de spelers zeggen genoeg. Geen onnodige onderzoek voor nodig maar sommigen willen het maar niet begrijpen. 🤦‍♂️

20 december 2023 om 17:59

Terecht geel voor zeiken is oke. Niemand zegt ook wat anders. De vraag is waarom fred een directe rode kaart heeft gekregen ipv 2x geel en dan rood.

Dit voelt gewoon als een verlies partij volgende week derby zonder Fred ik hou mijn hart vast… Dat mert rood heeft boeit niet maar Fred ik heb er geen woorden voor had je gewoon je bek gehouden.

Gelukkig 3 punten erbij. Verder Ismail Yuksek weer volop balverlies waardoor ons de kop bijna kostte. MHY met zijn overduidelijke duw in de rug en terechte gele kaart voor mekkeren waarna Fred zich mee bemoeit en ook terecht geel ontvangt en door gaat met mekkeren en rood krijgt. MHY door mekkeren na de vrije trap en mag vertrekken met rood. Bedankt MHY, door jou idiote gedrag gaan we de derby zonder Fred spelen. Wat een sukkel zeg kan er niets anders van maken.

Man wat een zure nasmaak. Fener speelde verdedigend niet best en door 2 domme fouten maak je het moeilijk voor jezelf. Maar het zijn de laatste 2 minuten die ons de das om doen. Nu Fred rood heeft zie ik ons zondag niet winnen. Ps Mert Hakan mag nooit meer spelen door zijn fout verliezen wij onze beste speler

Wederom een terechte overwinning voor Fener in mijn ogen. Penaltys waren terecht, weet niet waarom Djiku dacht dat het niet zo was.. en die rode kaarten man, jeetje hoe dom kun je zijn met zo belangrijke wedstrijd voor de boeg. Maar goed weet niet wat er is gezegd door Fred. De 2e gele kaart voor MHY is sws wel terecht, ik hoef niet eens te weten wat hij heeft gezegd maar puur om zijn karakter verdiend hij het al.

Gefeliciteerd fener fansss




Irfan zou 100 geel hebben gekregen als hij gespeeld zou hebben. Ben benieuwd wat Fred gezegd heeft dat hij 2x geel voor protesteren krijgt. Ismael en Crespo it is zondag. Zonde Fred is super dynamisch en echt de link tussen aanval en verdediging. Geen excuses zondag erop klappen en hopelijk winst als eindresultaat. Cengiz en Michy speelde goed vandaag. Goed om die achter de hand te hebben. Jammer dat Kent echt 0,0 minuten krijgt. Is in potentie een goeie.

Check even voor de gein hoeveel kaarten deze scheids tot dusver dit seizoen uit heeft gedeeld aan Fener.



Ik kan niet eens gelukkig worden door de overwinning, we missen onze beste speler voor de El Turko. ik hou mijn hart vast voor zondag

Commandant Mert Hakan, bedankt! Door jou speelt de belangrijkste speler van Fener niet tegen ons. Wat ben je een topper, haha. Verder leuke wedstrijd gezien, Fener terecht gewonnen.

20 december 2023 om 19:13

Spion MHY. Hij maakt een duidelijke domme overtreding en begint direct te mekkeren waardoor Fred zich emotioneel laat meeslepen. Hij naait gewoon Fred een oor aan. Friendly fire. Echter de scheidsrechter geeft direct rood. Dat betekent dat Fred de scheidsrechter heeft uitgescholden in waarschijnlijk het Engels.

Zonde want je zag al aan de eerste vrijetrap dat deze vrijetrap er echt niet in zou gaan. Zo zonde om zoveel ophef te maken om letterlijk niks.

Met deze scheidsrechter hadden we BJK met 1 - 10 opgerold.

Zonde want we gaan Fred echt missen tegen Gala. Ik zou nu kiezen om Szymanski de rol van Fred te geven en Batsman rond Dzeko te laten dartelen. Dit deed Batsuai ook in combinatie met Enner Valencia. Een bliksemafleider doet Batsman goed. Blijft toch een spits met een neusje voor de goede plekken.

Jammer dat we naast Becao ook nog eens Fred moeten missen.

Ik kom net pas wat bij van m’n woede. Heb de wedstrijd niet meer afgekeken na de rode kaart van die ene idioot. Ik heb niet eens zin meer om z’n naam te noemen. Dat je gewoon dit doet terwijl je weet dat je zondag een van de belangrijkste spelers zal zijn tijdens DE wedstrijd van het seizoen. Dit is echt maar dan ook echt niet te vergeven.
Als je mij had gevraagd had ik toch liever een gelijkspel en zonder gebreken tegen gala willen spelen. Hij heeft de drie punten bijna zinloos gemaakt hier met z’n rode kaart. Ik had zo de televisie uit het raam kunnen flikkeren.

Now the shoe is on the other foot…
Daarom feliciteer ik hierbij alvast de de gala supporters die ik laatst aansprak op voetbalzone. Want we misten al een belangrijke verdediger en dus nu ook de verschil maker op het middenveld. Veel hoop heb ik niet meer, als je bedenkt hoe slecht we hadden gespeeld zonder hem tegen zelfs een Adana Demir.

Je sleept de drie punten zo lekker uit het vuur bij een gemotiveerde Kayseri en dan pakt de beste speler van het team een tweede geel omdat die z’n mond niet kan houden vlak voor de derby. Zo amateuristisch van een ervaren speler als Fred. Mert Hakan neem ik het niet eens kwalijk. Het is niet zijn schuld dat die opeens erin moet. Die is gewoon een leuke gozer in de groep, die regelt de muziek in de kleedkamer, pept de supporters lekker op en legt de gewichten van Tadic weer terug in de gym. Die voldoet zolang hij maar niet het veld op gaat, want hij een goede dj, supporter, sfeermaker en materiaalman maar alles behalve een voetballer.

20 december 2023 om 17:53

Pfff Alex toch, die MHY zou nergens spelen man. Snap uberhaupt niet dat ie speeltijd krijgt als je een Crespo hebt. Lekker belangrijk dat ie de gangmaker is in de kleedkamer. Hebben kwaliteit in het veld nodig niet in de lockerroom.

20 december 2023 om 18:00

Dat is m’n punt ook, MHY moet je niet eens meenemen in de rotatie. Die moet je gewoon een halfuurtje laten ballen in de beker tegen een 1.Lig ploeg, meer ook niet. Ismail Kartal was waarschijnlijk shakey omdat Crespo bij een gele ook geschorst zou zijn maar Mert Hakan flikt het gewoon om in 1,5 minuut heel de ploeg te verbranden. Zelfs Irfan Can bleef er nog ver vandaan omdat hij weet dat hij al op de grens zit. Van Fred valt het me helemaal zwaar tegen dit.

Wat een topper deze scheids, elke wedstrijd die hij fluit van Fener krijgen wij minimaal 1 rood. Gruwelijk!
Hij gaat tegenwoordig ook internationaal heeft extra spaans en portugees gevolgd beheert de taal optimaal nu!
Ismail heeft geluk dat er wat kwaliteit in het veld staat wat een drama. Zijn wissels waren echt schijt vandaag verkeerde keuzes.

20 december 2023 om 19:16

Ach kom op man. Heb je de wedstrijd gezien? De penalty van Kayseri waarop duidelijk te zien is dat die speler van Fener hands maakt gaan alle 11 spelers van Fener naar de scheids toe alsof het geen hands is. Dan verdien je van mij een aantal dikke gele kaarten. Zeikwijven, goed dat ze alsnog voor protesteren en zeiken rood hebben gekregen.

20 december 2023 om 20:16

Het geen waar de spelers van Fener voornamelijk om protesteerden was dat de speler van Kayseri de bal met zijn arm meeneemt voor de penalty. Voor mij was het niet duidelijk genoeg maargoed, het was een terechte pingel.

Wat zijn gala supporters bizar zeg. Je ziet ze namelijk op Turkse forums constant klagen over de scheids. Al voordat de wedstrijd begint heeft men het over zijn wedstrijd tegen Trabzon. En ook bij het verloop van de wedstrijd dat hij heel partijdig is geweest door ons opnieuw een penalty te geven tegen kayseri enzovoorts.

Maar dat is nog niet het ergste…
Ik heb letterlijk screenshots gemaak van berichten als “ik sta achter de voorzitter van Ankaragücü, deze scheidsrechters verdienen het ook om in elkaar geslagen te worden” en “de wedstrijd tegen gala gaat geheid een grote knokpartij worden, en als de scheids opnieuw pro fener gaat fluiten dan mogen ze ook de scheids vermoorden”. Dit is letterlijk wat door vele gala supporters gezegd wordt in die forums. En dit zeggen ze dan ook zomaar even in een tijd waarin nog niet eens een week geleden de scheidsrechter in elkaar is geslagen. Tragisch gewoon…

Ohja, maar dan krijgen we rood, en ineens hebben precies diezelfde mensen het over hoe geweldig de arbiter het heeft gedaan tijdens de wedstrijd ondanks alle pressure.
Echt waar, hoe zielig kun je nog zijn?

20 december 2023 om 20:06

Jij mag mij dus NU vertellen waarom Gala net geen penal heeft gekregen. Positie met Torreira. Ik wacht

21 december 2023 om 10:35

Ga jij dan ook vertellen waarom FGK geen pingel kreeg iets daarvoor? Bro kom op, voordat je deze vraag gaat stellen, kan je toch wel bedenken dat enkele minuten daarvoor een pingel van FGK niet is gegeven. Beiden verdienden een penalty, maar om dan alleen Torreira te benoemen om in de slachtoffersrol te kruipen; helaas, gaat 'm niet worden.

ON: Deze scheidsrechter heeft niet veel met Fenerbahçe. De manier waarop Djiku geel krijgt, terwijl Muslera voor precies hetzelfde geen kaart krijgt van dezelfde scheidsrechter. Ik ben benieuwd of er duidelijkheid wordt geboden mbt de rode kaart van Fred.

Typische Braziliaan die rond de feestdagen rood pakt om lekker naar Brazilië te gaan.

Ik zou ifran can op 8 spelen. Dat kan hij. Daarvoor was hij in eerste instantie gehaald. Ook mede dat Cengiz Under dichter bij zijn vorm zit zou ik t aandurven.

Als t niet gaat (later in de wedstrijd) met Cengiz kan Kent de 2e helft erin. Of zelfs İrfan terug schuiven naar rechts en Cengiz eruit. Szymanski een linie naar achteren (op 8) en Tadic op 10. Links king erin. Moet lukken zondag!!! Vertrouwen in. Oosterwolde en djiku centraal. Exit samet, zayc, serdar aziz en Mert Hakan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren