Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe begint met invallers Tadic en Szymanski uitstekend aan groepsfase

Laatste update:

Fenerbahçe is de Conference League-groepsfase uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Ismail Kartal leidde tegen FC Nordsjaelland bij rust al met 2-0 dankzij treffers van Miguel Crespo en Michy Batshuayi. Na de onderbreking ging de topclub uit Istanbul vrolijk verder en kwam het op 3-0 via Serdar Aziz. Oliver Villadsen maakte er nog 3-1 van, maar daarbij zou het ook blijven.

Kartal liet enkele grote namen op de bank beginnen, zoals Dusan Tadic, Sebastian Szymanski en Edin Dzeko. Jayden Oosterwolde verscheen wel aan de aftrap, net als onder meer Dominik Livakovic, Fred en het aanvalstrio bestaande uit Ryan Kent, Batshuayi en Joshua King. Alexander Djiku vormde het centrale duo met Aziz. Bij Nordsjaelland was er onder meer een basisplaats voor Andreas Schjelderup, bekend van zijn tijd bij Benfica. Voormalig FC Groningen-aanvaller Oliver Antman ontbrak wegens een blessure.

Fener domineerde en opende de score in de 24ste minuut. Fred slingerde een vrije trap vanaf rechts voor het doel en bereikte Crespo, die middels een fraaie duikkopbal voor de openingstreffer zorgde: 1-0. Niet veel later leek het duel al gespeeld. Fred gaf dit keer uitstekend mee in de loop van Batshuayi, die met een zacht maar secuur rollertje de verre hoek vond: 2-0. Marcus Ingvartsen leek voor rust nog wat terug te doen, ware het niet dat Livakovic een uitstekend antwoord in huis had.

De tweede helft was nog geen twee minuten oud toen Fenerbahçe de marge naar drie tilde. Aziz kopte feilloos raak uit een hoekschop: 3-0. Toch wisten de Denen al snel wat terug te doen. Een vlotte combinatie leek op niets uit te lopen, maar Jeppe Tverskov kreeg de bal met een gelukje alsnog bij Villadsen. De rechtsback schoof koelbloedig binnen: 3-1. Een comeback leidde dat echter niet in. Sterker nog: Kent kreeg de mogelijkheid op de 3-1, maar zijn poging werd ternauwernood geblokt door een verdediger. Kartal bracht onder meer Szymanski nog in de slotfase. De Pool probeerde het met een schot, dat niet overtuigend genoeg was om de marge andermaal naar drie te tillen. Vlak voor tijd liet King na zijn basisplaats te bekronen met een treffer. De voorsprong van Fener kwam echter nooit meer in gevaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zie je maar dat Tadic nog enorm van waarde had kunnen zien bij Ajax ipv de koekenbakkers momenteel… maar ja toen werd Mislintat niets verweten

21 september 2023 om 21:43

Tadic is nog steeds ( voor Turkse en Nederlandse begrippen ) topniveau.

Is echt een leider en zorgt ervoor dat zijn team nooit verzaakt en altijd serieus en scherp blijft. Hij scoort en geeft ook nog eens assists dus echt een topspeler.

22 september 2023 om 07:47

Bizar natuurlijk dat Ajax in 1 zomer 3 leiderfiguren en 2 sterkhouders verliest met Tadic, Alvarez, Klaassen en Timber, Kudus. Dat er zo makkelijk is besloten afscheid te nemen van Tadic is werkelijk schrijnend. Waarschijnlijk was er hoop gevestigd op dat Bergwijn nu eindelijk los zou komen maar we kunnen toch wel concluderen dat daar niet op de bouwen valt.

Heb de wedstrijd niet gezien maar wel fijn dat FB haar eerste wedstrijd heeft gewonnen. Punten zijn broodnodig. Hopelijk wint ook Besiktas van Club maar dat wordt wel een lastig verhaal.

Volledig gedomineerd en terecht gewonnen. Fener doet wat wij gister nalieten en dat is jezelf belonen met doelpunten. Gefeliciteerd boys!

21 september 2023 om 21:20

Dank Flacko! Wedstrijd van gisteren had heel anders kunnen lopen als Galatasaray in die eerste 20 dominante minuten een doelpunt had gemaakt.

21 september 2023 om 21:58

Geen stress jongen, galatasaray en fenerbahce rollen in potentie de hele subtop van Europa op dit jaar. Teveel kwaliteit in de selecties

Keek je mee Kerem Akturkoglu?? De concurrent heeft in de eerste 30 min datgene gedaan wat jij naliet gisteren.

Fener heeft hier met een B team de Denen opgerold, na de 3-0 waren we laconiek aan het spelen en werden ze sterker maar er was nooit serieus gevaar. 11/11 dit seizoen heerlijk. Hopelijk pakt BJK ook de punten en gaan we vrolijk verder.


Wat ia Fred toch goed man echt mooi om te zien.

Als gala fan kan ik maar 1 ding zeggen, proficiat boys lekkere pot. Op na de volgen team.

Gister en vandaag zie je wat de transferperiode heeft gebracht. Fenerbahce met een fitte selectie stelt hier zijn B team op en domineert volledig. Gala speelt met onfitte spelers die geen voorbereiding hebben gehad en dan zie je dat je wel leuke spelers als Ziyech en Zaha kunt halen maar deze hebben nog een periode nodig om wedstrijdfit te kunnen zijn. Daarbij ben ik ook blij dat we Crespo aan het terugwinnen zijn want het middenveld Crespo-Fred was vandaag om te smullen. Tegenstander kreeg geen centimeter op het middenveld tot de 3-0 waarna we dachten dit is wel genoeg maar dat komt als je geen leiders als Tadic en Dzeko op het veld hebt staan die het team wakker zullen houden.

Lets goo!! 18 punten uit 6 wedstrijden moet haalbaar zijn. Seni sevdik Herseyden cook 💙💛

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren