Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe zet bizarre reeks voort met solide thuiszege in Conference League

Laatste update:

Fenerbahçe heeft donderdagavond ook zijn derde Conference League-duel gewonnen. In eigen huis was de Turkse club met 3-1 te sterk voor Ludogorets. Via Michy Batshuayi en Miha Zajc kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong, waarna het door een eigen doelpunt van Rodrigo Becão nog spannend werd. Uiteindelijk besliste opnieuw Zajc het duel. Fenerbahçe is nu met negen punten uit drie duels vanzelfsprekend koploper in Groep H. Ludogorets staat met drie punten voorlopig derde. Fenerbahçe speelde dit seizoen tot dusver achttien officiële duels, en alle achttien werden gewonnen.

Linksback Jayden Oosterwolde en rechtsbuiten Dusan Tadic stonden in de basis bij Fener, terwijl Sebastian Szymanski en Ferdi Kadioglu het met een reserverol moesten doen. Aan de kant van de Bulgaren startte Sergio Padt op de bank. Voormalig AZ’er Aslak Fonn Witry stond wel aan de aftrap.

Beide ploegen kregen kansen in de eerste helft, maar de openingstreffer viel pas vlak voor rust. Ludogorets leed balverlies op de vijandelijke helft, waarna Fenerbahçe razendsnel omschakelde. Batshuayi kreeg de bal vervolgens wat gelukkig mee, ging op doelman Simon Sluga af en scoorde: 1-0.

Vlak na rust verdubbelde de Turkse club de voorsprong. Een lage voorzet van Oosterwolde kon niet worden binnengegleden door Batshuayi, maar Zajc wist de afvallende bal wel raak te schieten. 2-0, Fenerbahçe leek op rozen te zitten.

Een half uur voor tijd werd het echter alsnog spannend, toen Ludogorets de 2-1 maakte en daarmee terugkwam in de wedstrijd. Na een corner probeerde Pedrinho het met een omhaal. Zijn inzet ging via verdediger Rodrigo het doel in.

In het daaropvolgende half uur ging Ludogorets op jacht naar de 2-2, en het was daar enkele keren dichtbij. Fenerbahçe wist een gelijkmaker echter te voorkomen, en kwam vlak voor tijd zelfs op 3-1 via Zajc, die vanaf de rand van het strafschopgebied doeltreffend uithaalde.

Later op donderdagavond spelen nummer twee FC Nordsjælland (3 punten) en nummer vier Spartak Trnava (0 punten) nog tegen elkaar. Met nog drie duels te gaan is het gat van koploper Fenerbahçe met de nummer drie na vanavond echter hoe dan ook drie punten, waardoor plaatsing voor de knock-outfase dichtbij is voor de Turken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer moeizaam en een strijdvaardig Ludogorets. Uiteindelijk de 3 punten binnen. Je zag duidelijk dat veel spelers mede door wedstrijdritme veel balverlies leden. Maar met belangrijke spelers op de bank toch gewonnen. Winning streak is on going!

Een mindere wedstrijd van Fener. Ludogrets speelde wel goed en kwam een aantal keer best wel gevaarlijk voor de doel. Maar uiteindelijk gewonnen dat is het belangrijkste. Op naar de volgende wedstrijd!

Samen met de uitwedstrijd tegen Twente was dit een van de twee slechtste wedstrijden van dit seizoen. Daar kan je de eerste helft tegen Antalyaspor ook bij optellen.

Man man, wat speelde we slecht zeg. Het was vooral heel erg slapjes allemaal. Ondanks dat niet echt in gevaar geweest tot het eigen doelpunt. Daarna was het tot aan het slotdoelpunt echt billen knijpen.

Van de wisselspelers (die vandaag basis stonden) vond ik alleen Crespo een redelijk niveau halen. De rest heeft niet kunnen laten zien dat ze in de basis horen te staan. Kahveci en Szymanski goed ingevallen. Wel fijn dat Zajc weer eens het net heeft weten te vinden. Hoop dat hij snel zijn vorm weer weet op te pakken.

26 oktober 2023 om 22:29

Je hebt toch ook niet echt heel veel tegenstand gehad? Ook tegen Twente was het een helft tegen een nieuw Twente met een man minder goed. Daarbuiten was het echt ruk. Individuele kwaliteiten zijn er wel, tactiek of team zag ik destijds niet.

27 oktober 2023 om 00:31

Nu is het veel anders. Het drukzetten, ruimtes tussen de linies en compactheid is veel beter. Op deze wedstrijd na zie je nu bij Fener een veel duidelijker patroon, wat ook geweldig resultaat oplevert tot dusver. Tegen Twente was het vooral teren op individuele kwaliteit, iets wat nu wordt ondersteund door een solide veldbezetting.

Slechtste pot dit seizoen but we moveee

Winnerbahce, 18/18.

Wat als Fred naar gala was gegaan en wij opgescheept zouden zitten met Ndombele? Gs had direct een embargo gegooid in zijn eigen cl poule plus competitie. Wat. Een. Speler.... Dat zo een enorme klasbak in Turkije speelt....

Zahjc nog steeds, ondanks 2 goals, drama. Kent kreeg weinig goeie ballen. Ik geloof nog steeds in hem als joker voor Tadic.

Szymanski idem dito. Wat als hij toch werd gehaald ipv Ziyech. Pfffff.

Wat een klasbakken. Net als Irfan Can Kahveci. Wat als....

Gelukkig komen we er nooit achter!

26 oktober 2023 om 21:24

Voordat Fred bij Fener was, had ik gehoopt dat hij bij Galatasaray zou komen. Maar nee want wat n dom bele(id)

26 oktober 2023 om 22:02

Ja moet je net maar zien dat Ndombili en Ziyech pas in januari een keer compleet fit raken, maar de eerste is met zijn dikke pens nog altijd van toegevoegde waarde in de competitie

26 oktober 2023 om 21:28

Wat vind jij tegenwoordig van Ferdi trouwens? Je spuugde hem uit destijd wat ik niet zo goed kon begrijpen.

On: Saaie eerste helft, slechte tweede helft. Ik denk wel dat dit tot nu toe onze slechtste pot is. Zajc speelde ondanks zijn twee doelpunten echt dramatisch. Heeft natuurlijk heel de voorbereiding gemist wat heel dom was. Ik hoop dat die zich snel kan herstellen want hij heeft het al eens laten zien.

26 oktober 2023 om 21:42

Ferdi is echt los sinds dit jaar en halverwege vorig jaar. 1 van de redenen dat Fb de afgelopen jaren dramatisch was, was mede dankzij het niveau wat Ferdi behaalde. Ballen inleveren, van de voeten springen, verkeerde keuzes, algemene vorm, weinig ervaring. Osayi was verder en beter. Toch moest hij banken. Onterecht. Dat fener ferdi alle tijd en ruimte heeft gegeven en dat ferdi dit heeft gegrepen is fijn voor dit moment. Hij doet het fantastisch. Maar zoals je ziet doet Osayi dat ook. Destijds konden we kiezen tussen Osayi en Ferdi. Ik had destijds en nog steeds een andere keuze gemaakt. Op dit moment is Ferdi degene die veel beter is en Osayi is gepasseerd. Maar dat is logisch. Osayi moest banken voor het potentieel van Ferdi. Ik had nooit voor Lincoln gekozen als linksback maar eerder Ferdi zodat Osayi zich ook had kunnen ontwikkelen. Daarnaast staat een Crespo ook volledig stil. Zonde.

Mooie overwinning. Fener heeft weinig moeite in deze poule, maar dat was ook wel te verwachten. De CFL moet dé competitie zijn voor Turkse clubs. Hier kunnen we de broodnodige punten verzamelen. Alleen jammer dat Besiktas het momenteel laat afweten. Hopelijk haalt Galatasaray op zijn minst een 3e plek in de poule en weet het te overwinteren in Europa. De punten zijn hard nodig.

Soms moet je de wedstrijden die je slecht speelt ook winnen. Maar we zijn zo verwend dat we meer verwachten. Laten wij ook maar eens wedstrijden winnen op 50% zoals vandaag. Geen blessures en zakelijke overwinning op naar de 19!

27 oktober 2023 om 10:14

Slechte spel van gisteren komt puur door het middenveld. Zajc en Crespo moeten zelfs niet bij een beker wedstrijd tegen Usakspor samen spelen serieus. Ik snap dat Ismail moet rouleren, maar hij kan het ook anders doen en Zajc of Crespo laten spelen en niet beide.
Uit in Bulgarije als die weer met die 2 gaat spelen verliezen we gewoon de wedstrijd.

27 oktober 2023 om 19:04

Helaas wel een blessure broeder. Djiku waarschijnlijk anderhalf maand uitgeschakeld! Verder wel eens met je. Zulke wedstrijden moet je ook maar zien te winnen.

Helaas zal Fener de wedstrijd op papier gaan verliezen. Volgens de UEFA is Tadic namelijk ook nog bij Ajax ingevallen. Dus helaas gaat dat nul punten worden. Zonder gekheid. Lekkere overwinning.

Zouden de Bulgaren sabotage hebben gepleegd bij de vorige trainer ? Ik vond ze niet super zwak. Wij begonnen wel heel slecht, ik sluit me aan bij mijn kleurgenoot boven dat dit 1 van de slechtste wedstrijden dit seizoen is van Fener net als uit tegen Twente, maar ook die hebben we opgerold.

18 uit 18 !!!!!!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren