Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe loopt in eerste duel na kampioenschap tegen nederlaag aan

Laatste update:

Fenerbahçe is kampioen en speelt zijn laatste wedstrijden van de Süper Lig om spek en bonen. Dat was zaterdagavond te merken, want de Gele Kanaries gingen op bezoek bij middenmoter Akhisar Belediyespor met 3-1 onderuit. De club uit Aziatisch Istanbul heeft nu drie wedstrijden niet meer gewonnen.

Akhisar speelt dit seizoen nergens meer om, maar schreef dus wel een verrassende zege bij. De ploeg van Hamza Hamzaoglu stond na een kwartier al met 2-0 voor. Bruno Mezenga opende na vier minuten de score en Kerim Zengin verzorgde de tweede treffer, door een voorzet vanaf de linkerflank bij de tweede paal hoog in het doel te mikken. Fenerbahçe, dat zonder Dirk Kuyt aantrad, leek het duel niet erg serieus te nemen en kwam erg slecht voor de dag.

Acht minuten in de tweede helft deed de koploper wel wat terug: Mehmet Topal vuurde het leer van afstand geweldig in de kruising. Fenerbahçe dacht er nog ten minste een gelijkspel uit te kunnen peuren, maar Mezenga bepaalde de eindstand twintig minuten voor tijd op 3-1. Fenerbahçe sluit het seizoen af met duels met Karabükspor en Kayserispor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was te verwachten. Ga er maar niet van uit dat we een wedstrijd winnen als Selcuk Sahin in de basis start. Akhisar wint voor het eerst van ons en dat is verdiend.

4 mei 2014 om 20:28

Zouden de fener spelers überhaupt getraind hebben richting deze wedstrijd? Of tactiek besproken hebben?

Heb de wedstrijd niet gezien (who cares na kampioenschap behaald te hebben) maar waarom deed Salih niet mee??

4 mei 2014 om 20:46

Als het goed is heeft Salih een lichte blessure en werd hij gespaard. En of de spelers deze wedstrijd serieus namen? De voorbereidingen begonnen pas donderdag. Dan weet je al genoeg.

In de laatste minuut kon Akhisar de 4-1 maken. Wat een kans was dat, die was moeilijker om te missen dan te scoren. Akhisar speelde verder ook goed. Terechte overwinning.

Wat is Emre een naar mannetje. Weer de scheids uitschelden na een gele kaart, je bent al kampioen en dan doe je zo iets.

Niet echt verbaasd ofzo had het wel ongeveer verwacht. Akhisar die thuis sterk speelt en van drie grote clubs heeft gewonnen. Fenerbahce kampioen minder strijdlust etc.

4 mei 2014 om 23:46

Van ons hebben ze niet gewonnen hoor.. Wij speelden daar 3-3.

Gefeliciteerd Akhisar.

Volgend weekend wil ik echt winnen van Karabuk. Zij deden er alles aan om ons niet kampioen te worden in ons zogenaamde sike jaar.

Die keeper kwam in 90+3 naar voren bij een corner terwijl zij niets meer te verliezen hadden en vast op hun positie stonden.

Ook is het ons 2e kampioensduel. Als je wint en je krijgt de beker erbij geeft dat een lekkerder gevoel!

Wil over deze wedstrijd ook niet veel kwijt. Saaie pot, wel kansen, maarja waar speel je voor. Verdiend gewonnen. En mnhaat naar selcuk wlrdt op de dag groter want die gozer is echt slecht. Goede avond.

Oke, deze wedstrijd ging dus helemaal nergens over. Ik snap wel dat onze voetballers al met hun hoofd ergens anders zijn. Sommige op het wk en anderen aan het strand vakantie vieren, maar dat mag alsnog geen smoes zijn voor deze belachelijke vertoning. Daarnaast mag Emre wat mij betreft echt oprotten gewoon, niet te geloven dat hij nog steeds smerig blijft 'voetballen'. Emre boft dat hij een sterke back up heeft achter zich, maar dit zijn ander zaken en ga hier niet verder op in...

5 mei 2014 om 10:43

Ik vind wel dat je Gesproken hebt, emre is ook een van de meest gehaten spelers van de wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren