Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe komt knap terug van 0-3 achterstand en blijft eerste in groep

Laatste update:

Fenerbahçe heeft donderdagavond knap gelijkgespeeld in de Europa League. In eigen huis stond het in de veertigste minuut nog op een 0-3 achterstand, maar door doelpunten van Enner Valencia, Miha Zajc en Emre Mor werd het uiteindelijk 3-3. Daardoor blijft de ploeg van trainer Jorge Jesus eerste in Groep B, met evenveel punten als Rennes. Beide teams waren voorafgaand aan het duel al zeker van plaatsing voor de knock-outfase.

Al na vijf minuten kwam Rennes op voorsprong. Adrien Truffert gaf de bal laag voor en vond Gouiri, die doelman Altay Bayindir kansloos liet. Nadat Lovro Majer in de tiende minuut de 0-2 afgekeurd zag worden door de VAR, verdubbelde Rennes na ruim een kwartier alsnog de voorsprong: Hamari Traoré vond met een fraaie pass Gouiri, laatstgenoemde zette Terrier oog in oog met Bayindir en de Fransman faalde niet: 0-2. Gouiri maakte na een half uur met een schuiver zelfs de 0-3, waarna Valencia (kopbal uit vrije trap) vlak voor rust iets terugdeed namens de thuisclub.

In de tweede helft zat het venijn in de staart. Nadat Michy Batshuayi, Valencia en Emre Mor kansen op de aansluitingstreffer hadden gemist, maakte Zajc uit een vrije trap wél de 2-3. Vlak voor tijd deed Mor het Sükrü Saracoglu Stadion vervolgens ontploffen, door vanaf de rand van het strafschopgebied beheerst de 3-3 binnen te schuiven. Daardoor staat Fenerbahçe dankzij een beter doelsaldo nog altijd bovenaan in Groep B.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat een wedstrijd manmanman .
eerste 3 posities meteen 3 tegen
van 3-0 achterstand 3-3 , en dat was nog weinig kon gewoon 4-3 5-3 worde pfff

27 oktober 2022 om 21:10

Of 0-4 in 1e helft nog, penalty moment met een vuist van Aziz in gezicht van de tegenstander. Var bekijkt het moment maar beslist geen penalty te geven. 🤣 Uiteindelijk weet Fener weer knap terug te komen. Maar net als ik vorige week al zei wat geeft Fener veel kansen weg aan tegenstanders zeg. Blijf erbij dat er goede verdedigers moeten komen. Irfan Kahveci zie ik liever met Aziz zsm verkocht worden. Zo vaak balverlies die 2 en fouten dat het team eronder lijdt. Zou fijn zijn als Valencia en Osay minder egoistisch zouden spelen en niet voor eigen succes gaan.

27 oktober 2022 om 21:21

Serdar Aziz is juist heel goed teruggekomen na zijn blessure en op deze wedstrijd na gewoon altijd redelijk gespeeld. Ik vind je mening echt waardeloos sorry.

27 oktober 2022 om 21:35

Of de eerste goal van Rennes mocht nooit tellen, want dat was gewoon een overtreding op Irfan

27 oktober 2022 om 21:51

Ik denk niet dat JJ met Aziz de mogelijke CL volgend seizoen wil spelen. Als je ziet hoe hij verdedigd dan zou je toch concluderen dat hij vaak in de fout zal gaan. Maar da's mijn waardeloze mening. 😁

27 oktober 2022 om 22:05

Das inderdaad een waardeloze mening aangezien je met de turkse 3 speler in 11 regel met Serdar Aziz gewoon goed zit. En in de CL kan je niet met Serdar Aziz aankomen misschien maar momenteel is er voor ons niks beters mogelijk aangezien we met centrale verdedigers wel krap zitten. Hij doet het in mijn ogen redelijk.

27 oktober 2022 om 22:06

Ben echt blij met dit resultaat. Had noch gehoopt op een overwinning van fb maar was geen genoeg tijd. Nou hopen dat we Kyiv oprollen met megascore en als eerste de poule overleven.

Knappe comeback, maar die wissel van Mandanda en Alemdar blijf ik heel vreemd vinden. ..

27 oktober 2022 om 21:13

mandanda liet zijn lies zien toen hij werd gewisseld, was geblesseerd.

27 oktober 2022 om 22:05

Dat verklaart een hoop, bedankt

28 oktober 2022 om 08:09

Hoezo vreemd? Dacht je er aan om ons te beschuldigen van omkopen ofzo? Ik vind jouw reactie juist vreemd. Het was overduidelijk dat Mandanda geblesseerd was.

28 oktober 2022 om 10:16

Dat Mandanda geblesseerd raakte heb ik dus gemist. Gezien de roots van Alemdar en hoe zwak hij keepte is het niet gek dat ik deze wissel toen vreemd vond

28 oktober 2022 om 11:55

Waarom vond je hem zwak keepen? Wat kon hij doen aan de tegendoelpunten? Pakte zelfs nog een goede bal van Batman.

Wat een comeback ouwe niet normaal. Als Altay en de verdediging wat scherper was had Fenerbahçe hier gewoon 3 punten binnengesleept.

Pff, geweldig gestreden, we hadden de scheids zelfs tegen ons; maar dat boeit ze niet maken ze van 0-3 gewoon alsof het niks is 3-3.

Ik begin me wel mateloos te irriteren aan mensen die Altay de schuld geven. Hij kon letterlijk niks doen aan de goals.

En Zajc laat maar weer zien waarom hij gewoon vaker in de basis hoort te zijn wat een baas is hij.

Wat een weergaloze comeback 😍. Tweede helft gedomineerd, zo erg dat ik zelfs bij een 1-3 eindstand nog met hoofd omhoog zou lopen. Trots op mijn team! Volgende week tegen Kiev de klus klaren en eerste eindigen insallah.

Arda en Emre deze twee moeten altijd spelen, hiermee heb je zoveel meer voetbal in je team. Terechte 3-3, Rennes wilde niet meer dan moet je hem niet eten en toch lukte het Fener. Super trots op het team!

Fener kreeg een jantje in een halfuurtje. En Rennes kwam zo vlijmscherp dat dat er zelfs meer konden zijn. In dat opzicht leek het erg veel op de wedstrijd in Frankrijk, alleen was Rennes vandaag al heel vroeg in de wedstrijd begonnen met jagen. Desondanks heb ik alsnog vertrouwen gehad in Fener, en dat is volledig te danken aan onze Portugese Al Pacino/Iskender Büyük in de dug-out. Zajc laat weer zien waarom hij minuten moet krijgen, en na zijn goal weet je eigenlijk al dat de gelijkmaker gaat vallen. En Emre Mor die al een tijdje naar een goal zoekt maakt hem. Ik ben heel, heel lang niet zo tevreden geweest met Fener. Blijft jammer dat we niet gewonnen hebben voor de koppositie, maar dat kan me eigenlijk weinig schelen nu.

Wat een apenprestatie van Altay, gatver. Heeft de kans op een eventuele overwinning al na 20 minuten weggegeven.

28 oktober 2022 om 08:10

En wat kon Altay precies doen aan die tegendoelpunten? Kun je dat toelichten?

JJ heeft sowieso met zweepslagen zijn toespraak gehouden in de rust. Wat een stieren kwam er uit de catacomben van de 2de helft zeg. 3 kansen 0-3 achterstaan en zo terugvechten naar 3-3. Toch teleurgesteld want ik verwachte wel echt dat we nipt zouden winnen maargoed. We zijn nog koploper!

Knap gedaan door Fenerbahçe, Rennes is een serieuze tegenstander, als het verdediging wat scherper blijft kan FB kwartfinales halen.

Coëfficiënt boeit me vrij weinig maar wat ben ik blij dat Jesus het goed doet. Al die yerli hoca fetisjisten die hun tweets van tijdens de rust allemaal hebben moeten wissen, heerlijk.

Hoop dat dit de deur opent voor meer buitenlandse trainers. Komt ons voetbal alleen maar ten goede.

28 oktober 2022 om 08:11

Welke tweets waren dat? Kan je voorbeelden geven?

28 oktober 2022 om 10:45

Tweets als “jesus balonu patladi”, en nog van die dingen. En verwijzingen naar Fatih en Senol.

28 oktober 2022 om 10:14

Na talloze gefaalde buitenlandse trainers mag het ook wel een keertje dat er eentje wel succes heeft in Turkije.

28 oktober 2022 om 10:44

Buitenlandse trainers worden hier dan ook weggepest door de media en door de supporters die zich erdoor laten manipuleren.

Neem nu Valerien. Ik ga niet zeggen dat Valerien heel goed was, maar hij is ontslagen na slechts 2 nederlagen. Die man kreeg al een lastercampagne tegen zich na het eerste puntenverlies. Dat terwijl Okan het echt wel slechter doet nu, maar daar rept de media met geen woord over. Genoeg andere voorbeelden te vinden.

Jesus heeft geluk dat het hier 3-3 werd. Als het 2-3 bleef ging de media al paniek zaaien.

28 oktober 2022 om 13:56

Ik geef je gelijk dat buitenlandse trainers harder worden aangepakt door de media dan Turkse trainers.

Ik zie veel mensen Altay afbranden, maar Gustavo Henrique wordt bespaard.. Wat een slechte verdediger is dat zeg. Wereld van verschil met Kim!

Heerlijk hoe Fenerbahce vele monden heeft gesnoerd de 2e helft. Zo zie je hoeveel afgunst er is in Turkije. Dit is niet alleen bij Fenerbahce btw.

28 oktober 2022 om 01:26

Reacties op internet bij 0-3 was zo’n 140 stuks bij trtspor. Bij 3-3 14 reacties ofso haha wtf. Zoorrttttt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren