Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Staande ovatie voor toptalent Arda Güler bij late bekeroverwinning Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de Turkse beker. Çaykur Rizespor hield het lang vol tegen de topclub uit Istanbul, maar in de slotfase wist Enner Valencia alsnog de winnende 2-1 tegen de touwen te koppen. De bij vlagen onnavolgbare Arda Güler kon bij zijn wissel rekenen op een staande ovatie van het publiek. Eerder voegden onder meer Galatasaray, Basaksehir en Trabzonspor zich bij de laatste acht van het bekertoernooi.

Fenerbahçe-trainer Jorge Jesus had geen basisplaats in petto voor Ferdi Kadioglu. De positie van de rechtsback werd ingenomen door Bright Osayi-Samuel. Op doel kreeg Irfan Egribayat de kans, waardoor Altay Bayindir reserve was. De voorste vier bestond uit Diego Rossi, Güler, Joshua King en Valencia. De thuisploeg kwam in de twaalfde minuut op voorsprong. Güler, die wordt bestempeld als een van de grootse talenten van Turkije, had aan de rechterkant een paar onnavolgbare acties in huis. De pas zeventienjarige creatieveling gaf de bal voor op de rand van het zestienmetergebied, waar Miha Zajc klaar stond om af te ronden. Het puike schot van de Sloveen bleek onhoudbaar voor Zafer Görgen: 1-0.

Rizespor kwam echter sterk terug en dat leidde in de 26e minuut tot de gelijkmaker. Een vrije trap van Ronaldo Mendes kwam terecht op het hoofd van Sinan Osmanoglu, die de verre hoek vond: 1-1. Na rust probeerde Zajc het met een kiezelhard schot, dat nog maar net gekeerd kon worden door Görgen. Na ruim een uur spelen werd Güler gewisseld en hij kon rekenen op groots applaus van de aanwezige supporters. Vijf minuten voor tijd claimde Fenerbahçe hands van centrale verdediger Seyfettin Anil Yasar, maar de scheidsrechter wuifde de lichte aanraking met de hand weg. De wedstrijd leek af te stevenen op een verlenging, maar daar dacht Valencia anders over. De Ecuadoriaan werd door invaller Emre Mor bij de tweede paal gevonden, waarna de spits simpel de korte hoek vond: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat hij meer minuten gaat krijgen. Pedri Gavi Xavi Moukoko en noem maar op. Iedereen schitterd in hun cluppie. Maar arda is nog jong blabla. Hoop dat hij heel ver schopt.

Fener is net ajax ze komen altijd met geluk weg.

19 januari 2023 om 20:49

Welke geluk om exact te zijn?

Ik maak geen grap wanneer ik zeg dat ik nog nooit een talent als Arda Guler heb gezien. Op deze leeftijd zo spelen (dat is wat hij doet) met de tegenstander alsof ze er niet staan, pff. Heel, heel erg jaloers als een GS-fan. Het feit dat hij Turks is geeft me toch wel een trots gevoel. Hopelijk blijft hij niet lang in Turkije. Dan zijn we en van hem verlost (GS) en kan hij zich goed ontwikkelen. Ik hoop op een Dortmund, Napoli, Brighton onder een De Zerbi, Ajax (zonder Schreuder) of een Benfica.

19 januari 2023 om 21:15

Ajax pretty please. Met de juiste instelling en begeleiding gaat deze jongen zeker een grote voetballer worden. Ben erg benieuwd naar zijn carrière en hoop dat wij als voetballiefhebber er weer een pareltje bij hebben.

19 januari 2023 om 21:19

Denk inderdaad dat Dortmund de perfecte vervolgstap voor hem zal zijn. Om na 2 maximaal 3 seizoenen de stap naar een absolute topclub te maken in Engeland of Spanje. Maar eerst nog dit seizoen en eventueel volgend seizoen bij Fener schitteren/rijpen als voetballer.

Deze jongen is opgeleid door Genclerbirligi. Fenerbahce heeft nooit een talent gehad uit zijn eigen jeugd.

19 januari 2023 om 22:35

Arda is van Genclerbirligi gekomen klopt. Maar zit al sinds het seizoen 18/19 bij Fener. Hoe oud is tie? 17, is alweer 4/5 jaar geleden. Dus hij is als D-jeugd binnengekomen. Telt toch wel als eigen jeugd vind ik.
Verder is opleiding niet per se heel belangrijk. Als je talent hebt, kom je snel in de spotlights. Kijk Frenkie, speelde bij Willem II in de jeugd. Of een Van Persie bij Excelsior in de jeugd etc etc. Een grote club in het land pikt hem meteen op. In dit geval is Fener het eerst bij hem gekomen.

Wtf is er mis met Jesus dan? Zit helemaal te flippen op hem omdat die fragiel een pass verstuurd. Speelde gelijk minder door zijn idiote actie. Die jongen is 17 man. Laat hem gewoon zijn dingetje doen want steekt met kop en schouder boven de rest uit. Alleen Kadioglu haalt een degelijk niveau, de rest is echt om te huilen. Laat hem lekker zijn ding doen, kampioen worden we echt niet met dit spel van Jesus. Is helemaal de weg kwijt sinds Giresunspor. Blijft zich houden aan bepaalde tactieken en spelers die week in week uit schutteren. Gala gaat met twee vingers in de neus kampioen worden, voor Fener zal het seizoen weer als een nachtkaars uitgaan en zal Arda Guler onze enige hoogtepunt worden. Die zal daarna ook pleitten als die Jorge Jesus blijft.

ARDA, Emre Mor, Zajc moeten elke week spelen.

19 januari 2023 om 23:17

Emre is leuk maar heeft geen rendement. Net als Osayi, is leuk maar geen rendement. Brengt dreiging maar brengt niet wat een topclub wilt en dat is rendement. Maar ik heb wel weer liever Emre dan een Arao, Crespo of Mert Hakan. Je moet lekker dynamisch zijn. Alioski en Ferdi op de backs, Luan Peres , Crespo/Arao, Atilla Szalai.

Op het middenveld Arda en Emre
Aansluitend met Valencia en Batshuayi/KIng. Emre rouleren met Osayi en Irfan Can. Zo voetbal je jezelf door alle teams door. Maak er altijd een meer dan je tegenstander dat zal je 100% lukken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren