Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Felle kritiek op ‘te dikke’ Van Dijk: ‘Hij moet gewicht verliezen’

Laatste update:

Liverpool heeft zich afgelopen transferwindow versterkt met onder meer Virgil van Dijk, maar moest afscheid nemen van onder anderen sterspeler Philippe Coutinho, die vertrok naar Barcelona. Jamie Carragher is van mening dat the Reds het niet goed hebben gedaan op de winterse transfermarkt en stelt tevens dat Van Dijk momenteel te zwaar oogt.

“Ik denk dat als je je beste speler verliest, je op geen enkele manier kan verkopen dat dit een positieve transferwindow was”, steekt de oud-verdediger van Liverpool van wal bij Sky Sports. “Ik denk dat iedere fan van Liverpool, inclusief mijzelf, graag had gezien dat Coutinho tot de zomer was gebleven. We wisten dan wel dat hij het volgende seizoen niet zou meemaken. Laten we dan het jaar volmaken.”

"Om hem halverwege het seizoen te verliezen… Coutinho is die 160 miljoen euro natuurlijk niet waard, hij is niet zó goed. Ik had graag 30 of 35 miljoen euro minder gekregen deze zomer als hij was gebleven", aldus Carragher, die nog niet onder de indruk is van Van Dijk. De Oranje-international scoorde bij zijn debuut tegen Everton, maar sindsdien loopt het minder bij de verdediger.

“Ik denk dat hij zal bewijzen dat hij een geweldige aankoop is, maar hij is niet fit. Hij moet echt fit worden en gewicht verliezen. Hij ziet er te dik uit. Misschien heeft dat ook te maken met het voorseizoen”, besluit Carragher, die het vertrek van Daniel Sturridge begrijpt: “Toen hij fit was, was hij een van de beste spitsen van Engeland. Maar dat was drie of vier jaar geleden het geval. Nu is het een andere speler.”

Ben jij het eens met Jamie Carragher?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Felle kritiek valt opzich wel mee. Hij zegt dat ie zal bewijzen een goede aankoop te zijn zodra hij echt fit wordt. Heb eerlijk gezegd geen idee of ie te dik is. Heb alleen die bekerwedstrijd gezien waarin hij scoorde. De resultaten erna vielen wel tegen natuurlijk.

Hebben we Carragher ook al eens positief horen zijn over de club en spelers waar hij zijn gehele carrière aan te danken heeft?

2 februari 2018 om 09:20

Paul Scholes 2.0 alleen heeft Scholes zijn hele carrière de lippen op elkaar gehouden. Carragher is altijd een uitgesproken iemand geweest. Dus van hem kan ik het beter hebben.

Carragher loopt altijd te zeuren.
Van Dijk heeft gewoon de eerst van het seizoen weinig gespeeld en was er met zijn gedachten niet bij. Weten ze bij Liverpool ook.

Valt nog goed mee denk ik, Van Dijk oogde niet sloom of zwaar tijdens zijn wedstrijden vond ik. Misschien verwacht Carragher iemand die alles perfect doet, dat weet ik niet.

Hij zal wel niet superfit zijn, want hij speelde geen voorseizoen en de Soton matchen leek hij ook maar op 50% te spelen. Het kan dus wel beter, zal volgend seizoen wel in orde komen.

2 februari 2018 om 09:41

Voor zo een bedrag als verdediger verwacht ik dat wel? Hij heeft nog niet veel laaten zien buiten die goal

2 februari 2018 om 09:46

Dat bedrag is natuurlijk ook veel te hoog voor een speler als van Dijk.

Dat hij nu niet veel laat zien verbaasd mij niet zoveel, wel dat er zo gigantisch veel voor betaald is.

2 februari 2018 om 10:08

Ja dat is vaak het probleem met zulke bedragen je moet het proberen waar zien te maken en je word gehyped puur omdat er zoveel geld uitgegeven is...

Daarom vond ik het ook dom zo zet je alleen maar meer druk bij de speler zelf en als coach zijnde zou het raar zijn om hem op de bank te plaatsen voor die bedrag..

2 februari 2018 om 10:13

@ Sharifmhend,

hij heeft weinig wedstrijdritme, voor de rest is hij wel fit. En het is geen machine ofzo he. Garanties kopen doe je nooit bij een speler. Dat is niet afhankelijk van het bedrag.

2 februari 2018 om 10:19

Sharif, wat hadden ze dan moeten doen volgens jou? Tegen Soton zeggen dat ze de prijs naar beneden moesten doen omdat het anders teveel druk bij de speler zou leggen?

2 februari 2018 om 10:20

Sorry maar 80+ miljoen voor een verdediger is enorm veel mensen verwachten dan juist wel een machine. Ik zeg alleen dat de bedrag gewoon te hoog is en dat is alleen in het nadeel voor Van Dijk. Verder moeten we ook niet alsof doen dat hij bij de top5 verdedigers hoort alleen omdat hij zoveel heeft gekost..

Met alle eerlijkheid van dijk heeft nog niks bewezen en ik vond dit een slechte aankoop, ik gun het hem van harte maar door het bedrag zal hij het moeilijker hebben.

2 februari 2018 om 10:21

Nee ik zeg niet dat het zijn schuld is en iedereen zou zo een bedrag accepteren ik zeg alleen dat het in zijn nadeel werkt

2 februari 2018 om 10:26

Soton heeft de prijs met €25 miljoen verhoogd omdat Liverpool van de zomer een dikke blunder gemaakt heeft. Anders had die €60 miljoen gekost. Dat was dan ineens marktconform

2 februari 2018 om 11:06

Je gaat verdedigers toch niet afrekenen op goals die ze scoren? Heeft het tegen Everton en Swansea behoorlijk gedaan, tegen West Brom was iedereen drama behalve Salah.

2 februari 2018 om 10:06

Tsja, maar dan volgt er automatisch kritiek. Voor iemand waarvoor je zo een gigantisch bedrag betaald verwacht je dat hij er meteen staat en fit is. Niet geheel de schuld van van dijk, meer van liverpool, maar dit is gewoon te verwachtten kritiek die je dan krijgt. Ze gaan daarmee echt niet tot volgend seizoen wachtten.

2 februari 2018 om 10:24

Juist

Als er nog mensen zijn die Carragher serieus nemen:
https://sportnieuws.nl/geen-categorie/jamie-carrag...
Deze man maakt een statement, vervolgens speelt van Dijk 1 goede en 1 slechte wedstrijd, en Jamie's mening is compleet omgedraaid. Hij is nu gewoon aan het zoeken en zeuren naar redenen. Van Dijk komt er wel, die gaat onder Klopp gewoon nog beter worden dan hij al is.

2 februari 2018 om 10:25

Van Dijk heeft nog geen slechte wedstrijd gespeeld voor Liverpool. Sterker nog, hij was de beste speler tegen Everton en Swansea. (was aan zijn spel te zien en in de stats) Tegen West Brom waren het persoonlijke dekfouten van Can, Ox en ging Matip twee keer de fout in door eerst de buitenspelval teniet te doen om vervolgens een eigen doelpunt te maken. Ik zou aanraden om het volgende Youtube filmpje te bekijken: "liverpool vs West Brom 2-3 | Tactical Analysis | FA Cup"

2 februari 2018 om 11:15

VVD was toch dde man die de lijnen moest uitzetten in de verdediging.
Wil jij mij nu vertellen dat VVD nooit verantwoordelijk zal zijn voor de tegendoelpunten???

Herinner jij voordat VVD in het elftal speelde, weinig tegendoelpunten kregen en bijna geen wedstrijden verloren??

Jij moet de grootste fn van VVD zijn, om te zeggen dat hij nog geen slechte wedstrijd heeft gespeeld.

Jij weet het dus beter dan de professionele voetbal analiticy en commentatoren??

Ik denk dat jij gewoon blind ben!!

2 februari 2018 om 12:47

Blind is een goed woord hier, want ik speel graag voor eenoog.

Jij praat vanuit een algemeenheid, niet vanuit een standpunt waar je daadwerkelijk de wedstrijden hebt gezien en kan ontleden wat er mis ging. Ik heb de wedstrijden beoordeeld met objectiviteit en conclusies getrokken.

De realiteit is dat ik kritisch naar hem keek en naar zijn ploeggenoten en kan niet anders zeggen dat laatstgenoemden de schuldigen waren voor al de tegendoelpunten. Als leider zet je de lijnen inderdaad uit, maar je kan niet verwachten dat van dijk alle fouten van ploeggenoten corrigeert.

Hij is nof niet helemaal fit, dat is duidelijk en moet nog acclimatiseren. Wat we aan goede punten hebben gezien moet ieder Liverpool fan positief stemmen. Buiten dat hij vocaal is en een leider is, de kalmte kan bewaren en je een zeker gevoel geeft, is hij ook van invloed wanneer Liverpool in slecht weer verkeerd. Tegen Everton scoorde hij als verdediger de winnende. Tegen Swansea gaf hij een lob waar Xabi trots op zou zijn en een andere cross waar Fermini helaas te weinig mee deed. Hij had dus tegen Swansea eigenlijk twee assists moeten hebben. Twee wedstijden, niet fit, toch van grote invloed.

De wedstrijd tegen West Brom begon goed, maar zoals je kan zien via mijn link waren de middenvelders schuldig aan het vrijgeven van ruimte met twee doelpunten als gevolg. Natuurlijk is van Dijk een verdediger, maar heeft meer schoten op doel in deze drie wedstrijden dan sommige aanvallende ploeggenoten.

Je mag het met mij oneens zijn, maar kom dan met argumenten in plaats van een kinderachtig bericht.

2 februari 2018 om 12:47

Onweis!

Van Dijk zal uiteindelijk wel een goede -weliswaar overbetaalde- aankoop blijken te zijn, maar het is toch wel prettig dat iedereen die na de aankoop meteen van de daken schreeuwde dat de defensie nu op orde was nu die woorden in moet slikken en even stil moet zijn.

2 februari 2018 om 10:06

Niemand heeft dat gezegd.. van Dijk lost het probleem niet op omdat je ook nog een fatsoenlijke keeper en nog een fatsoenlijke CB nodig hebben om alles te fixen.

2 februari 2018 om 10:18

Niemand? Ga je zelf terugkijken of zal ik ze opzoeken voor je?

Voordat van dijk naar liverpool vertrok zag de verdediging er niet uit.
Van dijk doet werk voor anderhalf man en ik denk dat klopp dat ook wel weet maar ja als ke al tegen de 80 mill spendeert voor een CV kan je niet nog eens een 80 mill spenderen.
En of van dijk te dik is zou goed kunnen of die wilt gewoon niet erkennen dat matip niet kan rennen

2 februari 2018 om 10:31

Zijn aankoop is een investering voor de lange termijn. Op korte termijn zal er nog gesleuteld worden aan het elftal. Gaf toen aan waar de zwakke punten zitten (can, Gini, en zo'n beetje al de cb's buiten van dijk. Het is nog een grote vraag of Clyne een goed niveau kan halen om de eerste keus te zijn op de rb positie want Gomez is allesbehalve een rb en maakt nogal veel fouten door zijn onervarenheid en omdat hij meer een cb is.virgil is puzzelstuk 1, Naby is een vervolg en er zullen nog minimaal 1 volgen (aanval) om van daaruit een basis te smeden.

Weer die Carragher , dit is al de zoveelste keer dat ik zijn kaken op en neer hoor gaan op een negatieve manier. Die vent moet voor altijd z'n bek houden en maar tennis gaan kijken , en als hij alles zo goed weet dat gaat ie toch solliciteren als coach van Real of Bayern? Hij weet toch altijd alles achteraf beter. Niemand kan toch tippen aan Carragher.

Grappig hoe dit soort dingen werken. 3 weken geleden werd Van Dijk nog de beste verdediger in de clubgeschiedenis genoemd.

Een blunder en een wedstrijdje op de bank later en nu is hij te dik. Dat geswitch altijd van mensen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren