Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Volendam maakt comeback tegen Heracles vlak voor tijd compleet

Laatste update:

FC Volendam kan voor het eerst dit seizoen een punt bijschrijven. Na een hele matige eerste en een tamelijk vermakelijke tweede helft werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Heracles Almelo. De uitploeg kwam via Brian De Keersmaecker en Emil Hansson op een 0-2 voorsprong. Namens het andere Oranje scoorden Benaissa Benamar en Robert Mühren om een comeback te verzorgen.

Wim Jonk wijzigde zijn basisopstelling op twee posities ten opzichte van het verloren duel met Fortuna Sittard (3-1). Deron Payne moest op de linksbackpositie plaatsmaken voor Josh Flint, terwijl Joey Antonioli zijn basisdebuut namens Volendam maakte. Hij verving Lequincio Zeefuik. Aan de kant van Heracles werden ook twee wijzingen doorgevoerd ten opzichte van het laatste competitieduel (1-3 verlies tegen FC Utrecht): Stijn Bultman begon centraal achterin in plaats van Sven Sonnenberg en Thomas Bruns verving Mario Engels op het middenveld.

Het waren de Almeloërs die het overwicht hadden in een slordige eerste helft. Terwijl er bij beide ploegen veel mis ging kwam Heracles tot enkele kansjes. Na ruim een halfuur spelen leek die ploeg dan ook op voorsprong te komen. Op aangeven van Jetro Willems was het aanvaller Mohamed Sankoh die mooi afrondde, maar de huurling van VfB Stuttgart stond buitenspel. Zo stond er na 45 minuten nog steeds de brilstand op het scorebord.

In het tweede bedrijf werd de wedstrijd een stuk levendiger, mede doordat Heracles in het eerste kwartier twee keer toe wist te slaan. Na defensief geschutter van Volendam kon Justin Hoogma uiteindelijk de bal voor de voeten van De Keersmaecker koppen, waarna de Belgische middenvelder binnenschoot: 0-1. Een paar minuten later verdubbelde Heracles de marge al via Emil Hansson. De buitenspeler kapte naar binnen en schoot prachtig raak in de verre kruising: 0-2.

Heracles leek daardoor op weg naar een overwinning, maar niets bleek minder waar. Vrijwel uit het niets knokte Volendam zich namelijk terug in de wedstrijd. Een verre inworp belandde via Zeefuik voor de voeten van Benamar, die niet gedekt werd en binnenschoot: 1-2. Vlak voor het verstrijken van de negentig minuten voltooide Volendam de comeback via Mühren, die binnenknikte op aangeven van Damon Mirani. De wedstrijd werd meteen daarna stilgelegd vanwege een voorwerp op het veld, maar na een korte onderbreking bleek de wedstrijd alsnog gespeeld. Navajo Bakboord en Mühren kregen beide nog een enorme mogelijkheid, maar de eindstand bleef staan: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Muhren leek buitenspel te staan bij de 2-2. Gek dat dat niet nog eens bekeken is.

23 september 2023 om 19:09

Leek, dus bekeken en het was niet zo. Heb wedstrijd niet gezien maar aan de stand te zien vermakkelijk

Met deze selectie in de eredivisie blijven is toch een haast onmogelijke klus. De 2e helft van vorig seizoen in de thuiswedstrijden kon je uitgaan van een minimaal een punt, meestal 3, nu is het afwachten niet of het fout gaat maar wanneer... Jonkies die de ploeg moeten gaan dragen, ik moet het nog maar zien. Met Booth en Zeefuik kwam er in ieder geval een broodnodig beetje pit in het elftal, man man man wat een stelletje slappehappen. Zullen zien wat er in de winterstop bij komt want op deze manier gaan er niet veel punten worden behaald.

23 september 2023 om 22:26

Het lijkt idd nog niet veel goeds. En onze 4-6 betere spelers zijn vertrokken. Maar aan het eind zag het er gelukkig wat beter uit. Ik houd de hoop nog altijd, aangezien we vorig seizoen met 6 punten de Winterstop in gingen. Maarja, we hadden toen natuurlijk wel een betere ploeg staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren