Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Utrecht lijdt oefennederlaag door toedoen van oude bekende

Laatste update:
/

FC Utrecht is vrijdagmiddag in een oefenduel met Go Ahead Eagles tegen een kleine nederlaag aangelopen. De bezoekers uit Deventer scoorden één keer en hielden zelf de nul. Beide teams proberen in het ritme te blijven omdat er dit weekeinde geen wedstrijden plaatsvinden vanwege de interlandperiode.

De enige treffer van de vriendschappelijke ontmoeting kwam op naam van uitgerekend Leon de Kogel. De 23-jarige spits is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Utrecht en speelde daar ook in het eerste elftal, voordat hij de afgelopen jaren een aantal keer werd verhuurd. Een maand geleden werd hij definitief van de hand gedaan richting Go Ahead.

Bij de thuisploeg maakte Kevin Conboy na rust zijn debuut. De Deense verdediger werd donderdag transfervrij ingelijfd. Hij tekende een contract voor twee seizoenen in de Domstad. Het elftal van Erik ten Hag, dat na vier duels tiende staat, hervat de Eredivisie volgende week zondag met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het moge duidelijk zijn, dat wij momenteel een Eredivisiewaardige selectie hebben.

4 september 2015 om 16:07

Toch is dat geen garantie voor succes in de Jupiler League, wel een mooie voorwaarden. Het voetbal in de eerste divisie is wat dat betreft nog steeds veel gestoeld op mentaliteit en vechtlust echter hebben GAE daar ook wel en paar prima spelers voor. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen in de ranglijst, vanuit Tilburg wensen wij jullie in ieder geval alle geluk

4 september 2015 om 18:29

Dat wil ik toch zeggen. Duits, Deamen, Vriends, Teijsse, de Kogel kunnen ook als het moet er op knallen.

4 september 2015 om 16:17

Ik denk dat ze met deze selectie zich zouden hebben veilig gespeeld vorig seizoen. Goed gebalanceerd en zeker voor JL begrippen een zeer sterke bank. Hoop dat ze de verwachtingen waar kunnen maken en volgend jaar weer in de Eredivisie spelen.

4 september 2015 om 16:41

sorry maar ben ik niet met je eens en zeker niet op basis van deze wedstrijd waarin door beide ploegen heel veel gewisseld werd en utrecht trainde op tegenhouden en counteren ofterwijl het is maar een oefenwedstrijd en daar kan je weinig conclusies verder uit halen wel knap van gae dat ze wonnen gefeliciteerd

4 september 2015 om 17:48

Als Utrecht oefende op verdedigen en counteren, is het toch des te knapper dat wij weten te scoren en de counter goed verdedigd hebben?

4 september 2015 om 18:27

Op een foute terugspeel pass en dan een intikkertje? Tja makkelijk scoren dan, voor de rest amper kansen.

4 september 2015 om 21:55

zeker maar niet de hele basis heeft gespeeld bij utrecht maar van harte gefeliciteerd met de overwinning prima gedaan van gae

4 september 2015 om 16:50

Ik vond Go Ahead altijd eredivisie waardig, ze hadden vorig jaar geen geluk, ik baalde er ook enorm van dat Go Ahead degradeerde.

De Kogel heeft een lekkere moyenne dit seizoen tot nu toe. Hoop echt op zijn doorbraak, met zo'n naam verdien je gewoon een succesvolle carrière als bonkige spits. Bovendien krijg je mooie zinnen als 'de Kogel komt van links' of 'de Kogel mist doel'.

4 september 2015 om 16:47

Mooiste was toen van der Gun ook nog bij Utrecht voorin stond.

Van der Gun and The Bullet

4 september 2015 om 16:51

Helaas hadden ze toen Wilfried Kanon niet gehaald, dan was het helemaal mooi .

4 september 2015 om 16:52

Alleen heet die kogel en geen bullet.

Ik zie Go ahead nog steeds als titelfavoriet in de JL. 1 Omdat de een van de betere selecties hebben en 2 omdat go ahead bekend staat om vechtvoetbal en dat is juist in de JL belangrijk.

Jammer dat Leon De Kogel nooit is doorgebroken bij FC Utrecht, hij werd soms aan het einde van de wedstrijd ingebracht om een doelpunt te maken. Hij maakte er alleen heel weinig. Nu heeft hij bij Go Ahead al 5 doelpunten op zijn naam in 4 wedstrijden. Hij kan het dus wel! Hopen dat hij dit jaar doorbreekt en dat we hem volgend jaar in de eredivisie zien, bij Go Ahead (als ze promoveren) of bij een ander team. Ik ben altijd gecharmeerd van hem geweest en hoop dat hij het ooit nog eens waar kan maken.

Goede spits voor GAE, die De Kogel zo lijkt het. Scoorde in de competitie ook al, daar waar het afgelopen seizoen aan ontbrak; scorend vermogen.

4 september 2015 om 18:28

Zoals de meeste spitsen moet de Kogel bediend worden. Hier heeft Go Ahead kwaliteit voor gehaald. Met Wolters en Overbeek en met een goede 10 David krijgt hij nu genoeg ballen, met als gevolg dat hij nu 5 uit 4 heeft. En ook al een aantal assist.

4 september 2015 om 18:31

Ja en bij VVV en Almere City raakte hij geen pepernoot. Werd tijd die hij is ging scoren. Hou leefde niet voor de sport toen hij bij Utreg speelde, te traag, te hard Leers en te laks. Goed dat hij het licht heeft gezien.

4 september 2015 om 18:34

Ik vind de Kogel alles behalve traag. Hij is sneller dan menigeen denkt.

Volgens mij heeft de Kogel het bij VVV redelijk gedaan. Bij Almere citty had hij als ik het goed heb Vincent Janssen voor zich.

4 september 2015 om 20:09

Zoals de meeste spitsen moet de Kogel ook bediend worden. Wij hebben daar nu de spelers voor. Echte vleugels dus en een goede 10. Scheelt een hoop.

5 september 2015 om 10:31

@FunkyG. Juich nou niet te vroeg. De Kogel is een typische spits die ook opeens 5 wedstrijden niks presteerd. Typetje Kolder. Zo is hij een held en zo is het niks meer

5 september 2015 om 10:52

Ben ik het totaal niet mee eens. Als de Kogel goed bediend blijft worden schiet hij er dit jaar zeker 20 in. En ja, hij zal vast wel is een mindere periode hebben.
Kolder vind ik trouwens toch een ander soort spits.

Veel bankspelers en spelers van Jong Utrecht stonden er in vandaag, het was een goede wedstrijd om wat dingen uit te proberen tegen de sterkste 11 van Kowet. Jammer van de terugspeelbal van van de Maarel.

4 september 2015 om 18:31

Dit waren niet onze sterkste 11 vandaag.

4 september 2015 om 19:16

Het waren ook niet de sterkste elf van Utrecht.

4 september 2015 om 19:53

Iemand de opstellingen van vanmiddag?

4 september 2015 om 20:33

Maakt geen ene reet uit wat de opstelling is. Wij hebben gewonnen.

5 september 2015 om 10:32

@jovo7. Go ahead speelde met een half B elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren