Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente stuurt Bajrami tijdelijk naar gevallen club van Ranieri

Laatste update:
/

FC Twente verhuurt Emir Bajrami aan AS Monaco, zo meldt TC Tubantia zondagavond. De Zweedse aanvaller speelt het komende seizoen voor de Monegasken, die uitkomen in de Franse tweede divisie, de Ligue 2.

De 24-jarige Bajrami heeft er twee seizoenen bij Twente opzitten, maar was nooit zeker van een basisplaats bij de Tukkers. Nadat Twente zich ook versterkte met Dusan Tadic van FC Groningen, wist Bajrami genoeg. "Ik moet wekelijks spelen en daarom wil ik per se weg", zei de Zweeds international weken terug.

AS Monaco degradeerde in het seizoen 2010/11 uit de Ligue 1 en wist afgelopen seizoen, na een desastreuze eerste seizoenshelft, als achtste in de Ligue 2 te eindigen. Onder leiding van Claudio Ranieri hoopt de club van onder meer Nacer Barazite en Ludovic Giuly promotie af te dwingen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik vind bajrami wel goed bij zijn naam denk ik altijd aan het doelpunt tegen Heerenveen

8 juli 2012 om 22:10

Idd, Hij is goed maar ook bijzonder wisselvallig, Als deze speler het op zijn heupen heeft kan hij zomaar een wedstrijd beslissen maar het is gewoon nooit geworden wat men er bij Fc Twente van had gehoopt ! Ik denk wel dat deze jongen bij een andere club kan slagen, Ik weet niet waarop ik dit gevoel baseer maar ik heb echt zo een gevoel dat dit typisch zo een speler is die over een jaar of 3 gewoon goed draait bij een leuke club ergens in europa, Zoiets kan gebeuren.

8 juli 2012 om 22:45

Ben ik helemaal met je eens, ik hij heeft een goede techniek en snelheid, een geweldig schot en een redelijke (maar vaak iets te ver doorgevoerde) dribbel. Hij speelde normaal gesproken ook meer op het middenveld dan als echte links- of rechtsbuiten, maar mede door zijn prestaties, die niet constant genoeg waren, heeft hij het niet gemaakt. Ik hoop dat hij bij AS Monaco wat moois kan laten zien.

Slechte beslissing, waarschijnlijk komt hij bij Twente toch nooit meer aan spelen toe en nu krijgen ze geen geld voor hem want volgensmij heeft hij ook geen lang contract meer. Het blijft natuurlijk wel leuk voor hemzelf want nu komt hij weer aan spelen toe.

8 juli 2012 om 21:56

Als die een seizoen op de bank zit kost die alleen maar geld, nu vangen ze er nog iets voor.

8 juli 2012 om 21:57

Hij is verhuurd, dat is het probleem.

8 juli 2012 om 22:01

Zal wel geen mogelijk zijn om hem te verkopen, dus proberen ze er op deze manier nog wat geld uit te halen.

8 juli 2012 om 22:05

Ja maar als er geen kopers zijn en toen der tijd toch gehaald voor de basis volgens mij..zou hij ook wel een aardig salaris ontvangen en dan valt dat tenminste als last weg! Beetje zonde van het geld als hij toch bij de beloftes zijn wedstrijden moet spelen..

8 juli 2012 om 22:27

als er geen kopers zijn? je gaat hem niet begin juli al verhuren (wanneer je liever wilt verkopen) wanneer de transfermarkt ten eerste nog nauwelijks op gang is gekomen en ten tweede nog bijna 2 maanden open is.

9 juli 2012 om 09:30

Ze proberen hem al jaren te verkopen dus dat zal wel de reden van verhuur zijn. Stel je voor dat hij wat aardigs daar laat zien, dan kan Twente alsnog een miljoen of 2 meepakken voor zijn laatste contractjaar.

8 juli 2012 om 22:22

Bajrami heeft nog een contract tot 2014.
Dus nog 2 jaar.
Misschien draait ie een goed jaar daar en kan ie voor 2,5 miljoen verkocht worden dan hebben we geen verlies want daar heeft Twente hem voor gekocht.

9 juli 2012 om 10:14

Volgens mij was hij zelf voor rond de 4mjn gekocht... transfermarkt.co.uk heeft het over 3mjn pond.

9 juli 2012 om 10:37

Dit is wat ik over Bajrami vond zie hieronder.

Emir Bajrami vervolgt zijn carrière bij AS Monaco. De 24-jarige Zweed wordt door FC Twente voor één seizoen verhuurd aan de club uit Ligue 2.

De rechterspits kwam niet meer voor in de plannen van trainer Steve Mcclaren. Bajrami werd in de zomer van 2010 door FC Twente voor ruim 2,5 miljoen euro gekocht van IF Elfsborg, maar kon zijn belofte in Enschede nooit waarmaken.

In de afgelopen twee seizoenen kwam hij 43 keer in actie in de Eredivisie, hoofdzakelijk als invaller. Daarin maakte hij vijf goals. Het contract van Bajrami bij FC Twente loopt nog tot medio 2014.

9 juli 2012 om 13:42

Laten we het hopen. Hebben we meer kans om van hem af te komen.

Dit is best een mooie stap voor hem. As Monaco toch een mooie club, met mooie historie.
Ben benieuwd hoe hij het daar gaat doen.

Ik had het enigszins niet zien aankomen. Ik vond hem altijd wel goed spelen.

8 juli 2012 om 22:00

even voor de duidelijkheid as Monaco speelt in ligue2

8 juli 2012 om 22:22

Ja dat heb ik in de tekst gelezen ja. Maar bedankt dat je het nog ¨duidelijk¨ maakt

Zit veel geld in Monao. Zij veel B-kwaliteit spelers al die kant in. Even geld scheppen.

8 juli 2012 om 21:57

Barazite en Dirar zijn talentvolle spelers die liver poen schppen in de Franse 2de klasse

Jammer dat FC Twente hem niet heeft kunnen verkopen voor een leuk bedrag. Stel ze hadden hem voor 3 miljoen kunnen verkopen. Twee miljoen erbij en je kunt mogelijk Narsingh halen. Is er wel een optie tot koop bij, of alleen maar verhuur?

8 juli 2012 om 22:00

Twente heeft toch Narsingh niet nodig waar moet je hem zetten Tadic net gekocht Verhoek heb je dan nog je heb John denk niet dat Munsterman dat doet, Denk dat ze beter naar een spits kunnen kijken

8 juli 2012 om 22:05

ola john is gewoon verkocht hoor? En een extra buitenspeler is pure noodzaak met alle duels in de eredivisie, EL en de beker. Maar goed @mljmlj Narsingh kan Twente niet halen, hij zal eerder voor Ajax of PSV gaan kiezen. Dat is toch net iets beter dan Twente

8 juli 2012 om 22:10

hij bedoeld die andere John speelde goed de laatste wedstrijd

8 juli 2012 om 22:10

Hij bedoelt Joshua John, die het erg goed doet in de voorbereiding. Maar Verhoek valt me tot nu toe erg tegen. Maar het ligt er ook maar net aan of Chadli nog blijft. Bovendien kunnen we nog met Tadic en Gutierezz op rechtsbuiten spelen, dat zijn multifunctionele spelers.

9 juli 2012 om 13:48

Joshua John zal waarschijnlijk de plek van Bajrami warm houden. John doet het inderdaad best aardig maar mist het niveau wat Twente nastreeft. Hij is niet veel effectiever in zijn acties dan onze vriend Bajrami. Straks mooi met Tadic op links, Chadli op 10 en Guiterrez op rechts beginnen. Ze kunnen alledrie eigenlijk op elke positie wel spelen dus dan kunnen ze afhankelijk van vorm ook nog onderling wisselen.

Opvallende verhuur, mooie club hoor Monaco, jammer dat ze zo ver zijn afgezakt na de CL finale van 2004 tegen FC Porto... Mooie stad, vaak mooi weer. En als hij zich daar verder kan ontwikkelen beter voor FC Twente en misschien kan hij Monaco er dus bovenop helpen.

Je vond hem goed spelen? Ik heb bijna alle wedstrijden gezien van Twente en hij heeft werkelijk drie keer iets goed gedaan, drie ballen goed geraakt.

Die eigenaar van Monaco heeft een geschat vermogen van bijna 10 miljard dollar. Ben benieuwd of ze binnen een aantal jaar weer mee doen in te top van de ligue 1. Promoveren moet geen probleem zijn lijkt me voor aankomend seizoen.

Iemand die AS Monaco beter volgt?

ik denk wel dat barjami ac monaco naar de ligue 1 kan helpen

@olaf28 ik weet niet wat je allemaalt voor onzin verkondigt maar twente heeft de laatste jaren juist een goed beleid gevoerd : Ruiz , Janko , Jhon etc. Allemaal voor veel geld door verkocht en af en toe een miskoopje zoals Parker en Bajrami maar dat gebeurd bij elke club.

FC Twente moet Emir Bajrami gewoon laten gaan. Ik vind hem bijzonder wisselvalig en zonder die wisselvaligheid komt hij alles nog tekort voor FC Twente.

AS Monaco is wel 'n mooie club voor hem. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen op het tweede niveau in Frankrijk.

Succes Emir Bajrami!

mooi voor AS monaco, ik kom vaak in Monaco en ben ook in het stdion geweest mooi clubje dat vroeger niet eens zo slecht was..

on: ik denk dat hij dit niveau goed aankan bij twente veels te wisselvallig, hij kon dramatisch zijn maar soms deed ie ook iets fantastisch (in mijn ogen niet vaak genoeg)

8 juli 2012 om 23:30

Haha, dat clubje dat vroeger niet eens zo slecht was. Understatement van het jaar.

Niet de slechtste club die je kunt treffen gezien locatie en naam. Het leven is daar goed, of je nu speelt of niet. Ik ben benieuwd.

Niet zo'n goeie beslissing van Twente. Hij heeft snelheid, iets wat Tadic en Verhoek niet hebben. Ze gaan hem zeker nog missen. Ze hebben niet veel buitenspelers meer over!

8 juli 2012 om 23:05

je hebt hem ook zien spelen? Zolang hij zijn prestaties van de trainingen niet tijdens wedstrijden kan laten zien, komt hij tekort voor twente, ondanks zijn snelheid.

Heb Bajrami ooit zien spelen bij het EK U21 in Zweden, wat speelde hij geweldig toen zeg! Samen met Ola Toivonen en Marcus Berg de absolute uitblinkers van Zweden, was ook zeer verheugd toen ik hoorde dat hij bij Twente ging spelen. Helaas heeft hij het niet waar kunnen maken, bij vlagen soms goed maar heeft het gewoon simpelweg niet laten zien. Hopen voor hem dat hij nu wel zijn oude niveau kan laten zien.

8 juli 2012 om 22:49

Typische 4-4-2 speler, een probleem voor alle Nederlandse clubs die in het buitenland buitenspelers scouten. Meestal gaat het goed, soms pakt het anders uit.

Wat is er met monaco gebeurd...? Speelden 8 jaar geleden nog champions league. Hoop dat ze snel weer terugkomen aan de top.

Bajrami is een hele redelijke speler. Alleen hij heeft gewoon net niet de uitstraling de snelheid en het inzicht die spelers als Ola John wel hebben om de top te bereiken. Voor clubs als Roda en Vitesse is hij een prima speler, maar vind clubs uit de 2de divisie van frankrijk een te laag niveau voor hem.

Succes, de beste oplossing voor beide partijen! Het blijft nog een talentvolle speler, maar past helaas niet bij FC Twente en al helemaal niet met de concurrenten van dit seizoen. Wellicht ontwikkelt hij zich zelfs en kan hij volgend jaar terugkeren als een speler met de kwaliteiten van Elia, want snel en wendbaar is ie wel, hij is alleen wat blind a la Robben. Voor Monaco is het ook best een aantrekkelijke speler, en zo heel arm zijn die nou ook weer niet lijkt me dus dan kan Twente de kas spekken voor hopelijk wel een topaankoop, want hij heeft 5 miljoen gekost geloof ik?

Hij past niet echt in het systeem,maar heeft ook nooit echt een eerlijke kans gehad. Verhoek had hij er eigenlijk alweer uitgespeeld. WAs beslissend uit bji Az..maar een week later mocht Verhoek weer een knoeipot laten zien.
Wens Bajrami veel succes. Prima mentaliteit en karakter. Vechtersbaasje. Wilde alleen een mannetje teveel passeren. De laatste wilde die altijd dwars door de man heen haha..
Maar hij is wel een onberekenbare speler. Vind ik meer een genot dan Verhoek.

Hopelijk draait hij in de Ligue 2 een goed en opvallend seizoen.
Bij FCT zie ik het niet meer in hem zitten, maar misschien dat hier een mooie verkoop uitkomt het jaar erop.

Hij heeft geen echte kans gehad nooit een keer een paar wedstrijden op rij mogen spelen zeer jammer maar wie weet keert die straks super goed terug

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren