Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Twente maakt tijdelijke komst van Dimitris Limnios officieel

Laatste update:

FC Twente heeft zich versterkt met Dimitris Limnios, zo meldt de club vrijdagmorgen. De 23-jarige rechtsbuiten wordt dit seizoen gehuurd van 1. FC Köln. Hij was deze week al in Enschede voor zijn medische keuring. FC Twente heeft ook een optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst.

Een jaar geleden betaalde Köln nog 3,3 miljoen euro voor Limnios, die al zestien keer uitkwam voor het Griekse nationale elftal en daarin twee doelpunten wist te maken. Bondscoach John van 't Schip liet Limnios voor het laatst in maart spelen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Georgië (1-1), maar nam hem niet op in de selectie voor de twee oefeninterlands die begin juni werd gespeeld.

"Ik kijk er ontzettend naar uit om bij FC Twente aan de slag te gaan en in dit mooie stadion te spelen. Ik hoop veel goede wedstrijden te voetballen en de supporters te laten genieten. Van Lazaros Lamprou en Kingsley Ehizibue, twee goede vrienden, heb ik al veel verhalen over FC Twente gehoord", vertelt Limnios op de clubsite van FC Twente. "Met name Lazaros is heel enthousiast over de club, ondanks dat hij niet zoveel wedstrijden bij FC Twente heeft gespeeld."

Limnios, die een Braziliaanse moeder heeft, brak in Griekenland door bij Atromitos en werd in 2017 overgenomen door PAOK Saloniki. Bij de Griekse topclub kende de vleugelspits drie succesvolle jaren en na 10 goals en 14 assists in 112 officiële duels besloot Köln vorig jaar om hem naar Duitsland te halen. Bij de club uit de Bundesliga had Limnios het lastig en kwam hij uiteindelijk slechts dertien keer in actie, zonder doelpunten of assists te maken.

Jan Streuer denkt dat de aanval van FC Twente met de komst van Limnios een goede kwalitatieve impuls krijgt. "Het is een snelle buitenspeler met een goed rechterbeen die ook op links prima uit de voeten kan", vertelt de sportbestuurder. "Door de langdurige blessure van Jody Lukoki en de voorlopige afwezigheid van Virgil Misidjan is zijn komst zeer gewenst."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn dat ze een extra vleugelspeler hebben weten te strikken. De lappenmand bij Twente is op dit moment bizar goed gevuld. Vraag mij toch af of er iets mis gaat op de trainingen.

4 augustus 2021 om 14:09

Zeker wij trainen hier nog met ijzeren noppen en messen tussen de tanden, dat kan nog wel eens mis gaan.

Hebben toch een aardige selectie staan, toch? Van Wolfswinkel, Propper, Unnerstall en nu deze Griek. Aardig versterkt deze periode.

4 augustus 2021 om 13:47

Troupee, Misidjan, Lukoki en Iilic, helaas is de helft daarvan alweer geblesseerd.

4 augustus 2021 om 14:17

Geweldige zaken gedaan ja. Unnerstall is gewoon een topkeeper, Van Wolfswinkel zal er een lekker aantal maken. Zal me niet verbazen als Twente de strijd aangaat met Utrecht, Groningen en Vitesse

4 augustus 2021 om 14:50

Ze hebben inderdaad een leuke selectie, maar zoo goed zien de cijfers van deze jongen er niet uit. Dat 'ie dan Grieks international is, tja. Dit is toch wel een geval "kijken wat 't wordt".

4 augustus 2021 om 15:26

Ik vind hem in de wedstrijden die ik van hem heb gezien echt een typische dribbelaar waarvoor je naar het stadion komt. Leuke aanwinst en meteen een vervanger voor Lukoki die we echt niet terug gaan zien voor Maart 2022

4 augustus 2021 om 15:21

Optie tot koop hoorde ik, benieuwd wat hij brengt, heeft het bij Köln niet goed gedaan. Vlap komt ook hoorde ik, zou toch mooi zijn, hebben we gewoon de selectie klaar. Nu al zin in en nee we worden geen kampioen;-)

Twente doet iets wat heerenveen niet lukt. Onze scouting is echt een lachertje geworden vergeleken met andere clubs.

4 augustus 2021 om 13:39

Merkwaardig ja.
In de periode van de Velde en de Haan blonk juist Heerenveen hier in uit.
Ik vond het een voorbeeld voor de rest van de eredivisie.

4 augustus 2021 om 14:13

Dat is pas sinds kort weer hoor, toen we moesten bezuinigen is er ook bij ons veel kennis verloren gegaan. Maar id, we zijn aardig op niveau en ik ben meer dan content deze transferperiode. Als we ook nog een soort Vlap aan ons binden, zitten wij dit jaar goed.

6 augustus 2021 om 16:05

Maar dan is het in ieder geval mooi dat er weer vooruitgang in lijkt te zitten.
Dat is leuk voor Twente en goed voor de Eredivisie.

Blij mee al hoop ik niet dat van leeuwen hierdoor geen speeltijd krijgt

4 augustus 2021 om 14:09

Misschien goed om hem een jaar te verhuren aan een club in de KKD.

4 augustus 2021 om 14:52

Ik denk inderdaad ook dat het beter is om 'm een jaar te verhuren. Hij heeft duidelijk de potentie om van waarde te zijn, maar dan wel volgend jaar. Het is allemaal nog niet erg stabiel wat hij laat zien en het oogt allemaal nog wat jeugdig. Dat gaat er wel af na een jaar KKD.

Nou ben benieuwd, blijf het toch jammer vinden dat Lukoki er 6 tot 9 maanden uit is. Misidjan gelukkig niet langdurig geblesseerd, maar mis je toch ook wel weer een aantal wedstrijden. Troupee en Dumic ook geblesseerd en Roemeratoe die ook nog niet fit is...

Kijken of we Cleonise nog aan ons kunnen binden en dan maar kijken hoe de komende transferperiode nog verloopt.

In drie succesvolle jaren 10 goals en 14 assists in 112 officiële duels. Dit klinkt voor mij niet erg succesvol voor een vleugelspits. Als ik wat in de statistieken kijk, dan heeft hij 8000 minuten gespeeld. 1 goal per 800 minuten is niet veel. In zijn hele carrière loopt hij 1 op 845 minuten

6 augustus 2021 om 11:14

Dat betekent dat hij in 24 van 112 duels een goal heeft verzorgd. 1 op 5 duels dus beslissend. Er zijn wel buitenspelers met minder rendement.

6 augustus 2021 om 16:00

Dan leg je het wel heel negatief uit. In de bundesliga kwam hij niet uit de verf net als Til die nu de beste speler van Feyenoord lijkt te zijn.
In zijn laatste jaar in Griekenland had hij vergelijkbare stats, op een vergelijkbare leeftijd met iemand als Stengs afgelopen seizoen. Toen bij 13 goals betrokken in 43 wedstrijden, niet fantastisch maar 1 op 3 is ook zeker niet slecht voor een buitenspeler.

6 augustus 2021 om 16:07

Ik heb ook weinig anders dan wat statistieken om naar te kijken. Laat me graag verassen want de scouts zullen hun werk vast wel hebben gedaan en zien er dus toekomst in.

6 augustus 2021 om 17:19

Maar die statistieken zijn dus helemaal niet zo slecht, die waren tot hij in de Bundesliga kwam vergelijkbaar met die van Stengs of zo.

Ben benieuwd. Ken deze jongen niet. Wel fijn dat er een optie tot koop bij zit.

Ken de speler niet eerlijk gezegd , maar het is duidelijk dat Twente nog wel wat kon gebruiken voorin. Heel benieuwd naar de seizoenstart.

Mooi nieuws. Ken de speler niet maar deze international is vast ook niet zonder reden door Koln gescout dus die vast wel iets kunnen. Ik laat me graag verrassen. Nu nog even de bevestiging van een betrouwbare bron dat Vlap binnen is, want in de wandelgangen hoorde ik al dat ook hij ook naar ons komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren