Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Twente is na Anass Salah-Eddine concreet voor andere Ajacied

Laatste update:

Youri Regeer geniet concrete belangstelling van FC Twente. Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdagavond. De Tukkers zien in de veelzijdige Ajacied een kandidaat-vervanger voor Ramiz Zerrouki, die mogelijk vertrekt uit De Grolsch Veste. Ook hoopt Twente nog altijd Anass Salah-Eddine over te nemen van Ajax.

Zerrouki is voor de zoveelste keer in gesprek met Feyenoord en dit keer lijkt een exit wél een reële optie. Regeer staat op de nominatie om hem op te volgen. De negentienjarige Haarlemmer kan als rechtsback uit de voeten, maar wordt dus beoogd om op het middenveld te spelen. Daar zou hij naast Salah-Eddine kunnen komen te staan, die dit seizoen al gehuurd wordt van Ajax.

Salah-Eddine kwam naar Enschede als linksback, maar is doorgebroken op het middenveld. Daar maakt hij zoveel indruk dat de Tukkers hem dolgraag definitief in willen lijven. Salah-Eddine zelf wil echter het liefst voor zijn kans gaan bij Ajax en zal vermoedelijk in ieder geval de voorbereiding meemaken in Amsterdam. Van Regeer is dat nog hoogstens onzeker.

Regeer komt amper in actie in Ajax 1 en werkt zijn duels vooral af bij de beloften. Afgelopen winter toonde FC Emmen interesse, maar het doorschuiven van John Heitinga deed de jongeling besluiten te blijven. Onder zijn voormalig trainer bij Jong Ajax kwam Regeer precies vier minuten in actie, verdeeld over twee invalbeurten. De teller staat in totaal op acht duels in Ajax 1, waarin hij eenmaal trefzeker was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken hem niet goed, huren met optie tot koop misschien een optie?

3 mei 2023 om 21:56

De Utrecht tactiek tegenwoordig.
Regeer stond laatst in de VI, werd gezien als groot talent bij Excelsior. Denk wel dat het een leuke speler kan worden.

3 mei 2023 om 22:13

@sta plaats, Je haalt de Youri's door elkaar. Youri Baas die komt van Excelsior. Deze Regeer komt van Den Haag

3 mei 2023 om 22:28

Utrecht koopt in plaats van huur. Zie transfer van Victor Jensen afgelopen winter. Ik vind het ook wel gek dat Twente een speler van Ajax huurt zonder optie tot koop. Daar schiet je weinig mee op en je bent dan alleen maar een talent verder aan het opleiden voor een topclub.

3 mei 2023 om 22:35

Twente wil regeer ook kopen. Salah-edine wouden ze ook vorig seizoen definitief overnemen, maar ajax zag daar niks in.

3 mei 2023 om 22:48

Oeps, dan kam ik regeer ook niet.

3 mei 2023 om 22:50

Qua talenten koopt Utrecht niet. Bogdan, Booth zijn huur met optie tot koop. Dat was ook de weg die ze volgens Zuidam wilde inslaan.

Soms moet je nu eenmaal huren om de selectie rond te krijgen.

3 mei 2023 om 23:44

Booth maakte transfervrij de overstap van Bayern München naar FC Utrecht. Bozdoğan wordt gehuurd.

Zul je zien dat hij daar het middenveld regeert.

Laat me verrassen. Ken deze jongen ook totaal niet, qua naam wel, maar qua spel nooit iets van gezien.

4 mei 2023 om 10:26

Ik zie hem eerlijk gezegd op rechtsback verder komen dan het middenveld. Om echt NL (sub)top te zijn vind ik hem iets te kort op het middenveld. Als rechtsback zie ik hem graag, alleen begrijp niet waarom hij weinig kansen krijgt.

Moet Ajax nooit doen. Verhuren aan een lager team of zelf gebruiken. Achteraf had ie zich beter naar Emmen kunnen gaan, gegokt en verloren helaas.

Zal wel betekenen dat Eiting geen optie is deze zomer. Jammer, dat leek me een ideale toevoeging aan ons middenveld

3 mei 2023 om 21:58

Eiting is vrij prijzig. Maar regeer kan ook als rechtsback spelen.

3 mei 2023 om 22:16

Misschien moet Ajax eens spelers gaan opleiden die uitblinken op een positie ipv aardig meekunnen op meerdere

3 mei 2023 om 22:51

Eiting is te duur denk ik. Volendam zal hoog in de boom zitten en Twente heeft een beperkt budget.

3 mei 2023 om 23:00

Beperkt budget. Er gaat straks voor 25-30 miljoen verkocht worden. Zal een gedeelte afgelost worden op de schulden en dan blijft er echt wel iets meer dan beperkte ruimte om te kopen .

3 mei 2023 om 23:11

Hoe kom je aan dat bedrag van 30 miljoen?
Zou niet zo snel weten wie er voor een hoog bedrag weg gaat, op Zerrouki na.

4 mei 2023 om 02:25

Zerrouki(8) cerny(7) brenet(3) smal(4) hilgers(4) kom je op 26 uit.

4 mei 2023 om 07:15

Mooie prijzen als je dat er echt voor krijgt natuurlijk, met Zerrouki zullen afspraken gemaakt zijn dus is het maar de vraag of je in de buurt van 8 komt, Cerny is zeer blessure gevoelig dus wat clubs daar voor willen geven staat ook niet vast.

4 mei 2023 om 15:38

Zerrouki aan Marseille verkopen voor 10 miljoen. Cerny is idd maar de vraag welke clubs daarvoor komen met zijn blessure historie..

Jamal amofa staat ook hoog op het lijstje bij twente. Ze willen hem halen als opvolger van hilgers.

Mag toch hopen dat hij volgend jaar een kans krijgt. Of dit seizoen nog. Is beter dan Rensch of Sanchez.

3 mei 2023 om 22:17

Regeer is in principe geen back. Heeft in de jeugd bij ADO ook altijd op het middenveld gespeeld. Dat is zijn natuurlijke positie

Regeer ken ik zelf niet goed, maar volgens mede Ajacieden is dit een redelijk goede verdediger alleen de iets minder variant van hato?

Hoop echt dat we Salah-Eddine kunnen overnemen.. maar zal wel lastig worden aangezien Ajax zijn contract laatst had verlengd, voor ons kan het een topper worden maar denk dat hij voor het niveau wat Ajax na streeft wel tekort komt (Champions League als hun dat halen)

3 mei 2023 om 22:40

Verdedigend inderdaad wat minder, maar voetballend is Regeer een stuk verder. Jammer dat die niet de kans heeft gekregen bij ons, want hij is in balbezit zeker niet minder dan Rensch en Sanchez.

Prima, zolang ASE maar weer terug naar Amsterdam komt

3 mei 2023 om 22:37

Om vervolgens op de tribune te zitten en zijn potentie nooit waar te maken? Is bij ons een bankzitter, dus zie hem bij Ajax voorlopig geen potten breken.

3 mei 2023 om 22:46

Beter dan Baas en die zie ik ook steeds invallen/basis. Daarnaast kan die ook backup middenveld maar laat hem het maar uitvechten op lb. Baas mag van mij ook weg.

Dat hij niet boven Smal wordt gekozen vind ik logisch, dat is toch eigen speler die wel voor wat miljoenen weg kan uiteindelijk.

3 mei 2023 om 23:13

Mwah, ook op het middenveld was hij niet altijd even sterk. Zit wel potentie in, maar ik zie hem oprecht niet bij Ajax slagen. Zo'n jongen heeft speeltijd nodig, die hij komend seizoen bij Twente wel zal krijgen. Bij Ajax zie ik dat echt niet gebeuren, aangezien ze veel zullen kopen verwacht ik.

Ook daniel van kaam zou voor Twente een serieuze optie zijn.De 22 jarige middenvelder van cambuur kent als een van de weinige wel een goed seizoen.

Ik ben heel erg benieuwd wat de td gaat beslissen betreft deze 2 jonge spelers. Zijn niet de grootste talenten, maar voor de breedte prima, goedkope opties die je tegen een heracles en Zwolle best kunt gebruiken.

Mochten ze weg mogen is twente natuurlijk een geweldige optie. Ik zou ze verkopen met een terugkoop optie van 2 mln binnen 2 jaar. Kijken hoe ze zich gaan ontwikkelen, evt ook een doorverkoop clausule erin en er kan je niet veel mis gaan. De besparing van loon en vaste kosten die daarbij komen maakt dat de 2 mln terugkoop clausule gunstiger kan zijn dan bv verhuur met een gedeelte loon overname

Aan de verwachte uitverkoop bij Twente zit ook wel een positief kantje: we zijn benieuwd wat het gaat brengen. Ik hoop wel dat ze contract Gijs smal en misidan kunnen verlengen en een spits aantrekken

Tsja, ik denk dat het de beste optie is voor Regeer om te vertrekken. Die jongen moet aan zijn eigen carriere denken en zich niet lekker laten maken door Ajax.

Heeft ook de pech dat hij bij Jong Ajax op alle posities gebruikt wordt. Zowel als rechtsback, maar ook overal op het middenveld. Defensief op het middenveld, als centrale middenvelder en zelfs als 10 heeft hij potten gespeeld. De man is een beetje de Emmanuelson van Jong Ajax...

Is ondertussen 19 jaar en heeft al de nodige KKD ervaring. Hij moet het nu gaan laten zien op Eredivisie niveau (minimaal). Wellicht is een stap naar België ook geen slechte keus.

Goede speler, die gewoon toe is aan meer minuten op een hoger niveau. En Ajax lijkt hem geen kansen te geven. Op het middenveld sowieso niet, gok ik. Maar ik gok dat hij op de back ook geen kans krijgt, aangezien daar de topper Sanchez normaliter speelt of Rensch die van origine een RCV is en het ook matig doet...

En Salah-Edinne. Zie ik graag in de basis als linksback of in ieder geval concurreren met Hato en Wijndal. Ben erg onder de indruk van zowel Salah-Edinne als van Hato. Wijndal is mij zwaar tegengevallen. Mooi ook na die domme uitspraken van hem.

Hato zou ik wel eens als LCV willen zien, al krijg je dan wel een erg jong centrum.

Prima speler voor Twente, maar net meer een 8 dan een 6, kan ook als inverted back.

Als vervanger voro Zerrouki op 6, was ik eerder voor Warmerdam gegaan, veel meer een spelmaker, een as-speler, en doet het zelfs als CV nu prima (voor een spelmakende kleine middenvelder) in Jong Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren