Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente greep naast 'beste speler van Bundesliga': 'Het was verleidelijk'

Laatste update:

FC Twente was in de winter van 2011 dicht bij de komst van Kevin De Bruyne. De Belg, die onlangs werd verkozen tot beste speler van de Bundesliga, werd door toenmalig coach Michel Preud'homme gepolst en stond open voor een transfer naar Enschede. Racing Genk, de toenmalige club van de spelmaker, hield de overgang echter tegen.

/

FC Twente was bereid 5,5 miljoen euro te betalen voor het toenmalig toptalent, schrijft Voetbal International. "Het was verleidelijk", zegt De Bruyne over de kans. "Als je in België drie, vier jaar basisspeler bent en goed presteert, ben je klaar voor de volgende stap. In de Nederlandse competitie kun je beter evolueren. Alleen, Genk sloeg het aanbod af, daarmee was voor mij de kous af."

De interesse van Twente in De Bruyne was overigens al wel bekend. Het talent gaf in februari 2012 in Extra Time toe dat de club uit Enschede naar hem had geïnformeerd. De Bruyne had echter net een nieuw, vijfjarig contract getekend en mocht niet vertrekken. Anderhalf jaar later, in de zomer van 2012, haalde Chelsea hem alsnog weg uit België. In Londen kwam de Rode Duivel er echter niet aan te pas en in januari 2014, na onder meer verhuurd te zijn geweest aan Werder Bremen, stapte De Bruyne over naar VfL Wolfsburg.

Daar is hij uitgegroeid tot een van de meest begeerde spelers van Europa. Het is dan ook de vraag of de ambitieuze Duitse club erin slaagt om de speler deze zomer te behouden. Volgens Sky Deutschland heeft Wolfsburg alvast de gesprekken met De Bruyne en zijn zaakwaarnemer geopend. Men hoopt hem daarmee voorlopig uit de klauwen van geïnteresseerde clubs als Chelsea en Manchester City te houden.

Gaat Kevin De Bruyne ooit slagen in de absolute top van Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel jammer voor Twente, maar wat heeft deze vent zich razend snel ontwikkeld die wedstrijd tegen Bayern Munchen was weergaloos

24 juni 2015 om 18:04

Haha moet je nagaan een half miljoen meer was het bod geaccepteerd en dan laatst kwam ook het bericht uit dat Diego Costa vroeger op proef was maar daar kwam ook niks van. Als het allebij door ging en ze hadden zich net zo sterk verbeterd als nu was het Twente gwn een top elftal

tja, soms heb je geluk, bijv zoals bij ruiz, en soms heb je pech zoals hier bij de bruyne. twente heeft ook ooit intresse getoond in lewandoski geloof ik maarja zo is het voetbal

24 juni 2015 om 16:58

Ja daar zijn helaas zoveel gevallen van haha, PSV had ook verregaande interesse in Lewandowski en was zelfs al akkoord met Robinho.

24 juni 2015 om 17:25

Ach, Heerenveen had ooit interesse in Messi tijdens WK in Nederland destijds.

24 juni 2015 om 17:45

Ik denk nog wel, alleen is hij net als toen niet haalbaar.

Als, als, als.. Zo had Lewandowski hier ook bijna gevoetbald. Maar dat is niet gebeurd. Bovendien weet je niet of hij, mocht hij voor Twente gekozen hebben, op het moment ook wereldtop zou zijn..

Maar goed: anders wagen we nu nog een keer een poging

Als twente had geweten dat hij zo goed zou worden dan hadden ze natuurlijk wel een paar miljoen meer geboden. Maarja als..

Topspeler, gaat nog veel moois laten zien de komende jaren!

Wat een lul verhaal. Hebben ze niets te doen bij VZ? Hoeveel spelers zijn mijn clubje, Ajax, PSV en noem ze maar op in het verleden niet mis gelopen! Daar zullen ongetwijfled namen bij hebben gezeten. Mijn club was ooit rond met Chadli toen hij nog bij Agovv speelde, Helaas bood Twetne toen meer, maar anders had hij bij ons gespeeld. Het gaat nergens over hier, wat een onderwerp.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren