Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto houdt sprankje hoop op kampioenschap; Martins Indi valt in

Laatste update:

FC Porto maakt nog altijd een kans op het kampioenschap in de Liga NOS. Het team van trainer Julen Lopetegui won zondagavond met 0-2 van Vitória Setúbal en verkleinde het gat met koploper Benfica daarmee tot drie punten. De competitie telt nog drie speelronden.

/

Porto kwam na een kwartier op voorsprong in het Estádio do Bonfim: Ricardo Pereira gaf de bal vanaf de rechterflank laag voor en doordat Jackson Martínez het leder liet lopen, kon Yacine Brahimi in de korte hoek binnen schieten. Het was voor de Algerijn alweer zijn dertiende officiële doelpunt van het seizoen. Bruno Martins Indi stond op dat moment al op het veld; hij was na 25 minuten ingevallen voor de geblesseerd geraakte Ivan Marcáno.

De wedstrijd was in de tweede helft meer in evenwicht, maar Vitória kwam niet echt tot grote kansen en doelman Helton hoefde zich dan ook nooit overmachtig in te spannen. In de tweede minuut van de blessuretijd makte aanvalsleider Jackson Martínez er nog 0-2 van. Porto is nu al vijf speelronden ongeslagen en treft nu nog Gil Vicente, Belenenses en Penafiel.

Denk jij dat FC Porto kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Fabiano gepasseerd als keeper na Bayern uit? Met het oog op de toekomst lijkt me toch dat je Helton als reserve houdt.

3 mei 2015 om 22:17

ze kunnen beter in de zomer een jonge doelman aantrekken, die fabiano is gewoon een hans worst

3 mei 2015 om 22:28

Ze hebben afgelopen zomer ook Fernandez gehaald van Osasuna. Volgens mij speelt ie alleen niks.

Lekker Brahimi! Onwijs belangrijk geweest voor Porto dit jaar en kan in mijn ogen zeker een stap hogerop aan. Weet alleen niet hoe hij verder deze wedstrijd speelde maar zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Ik hoop dat Porto nog kampioen word, heb altijd al een zwak voor die club gehad.

3 mei 2015 om 23:08

Waaruit concludeer je dat hij die stap kan maken? Voor zover ik tot nu kan concluderen heeft hij nog niets laten zien dat hij toe is aan de volgende stap.

3 mei 2015 om 23:48

Psg , man city , man united willen brahimi en hij gaat zkr weg bij porto als ze goed betalen anders blijft hij nog een jaartje bij porto

4 mei 2015 om 01:01

Inderdaad zelfs een blinde kan de potentie van brahimi zien! Dus jouw goedonderbouwde post [ callmegod] slaat werkelijk helemaal nergens maar dan ook helemaal nergens op
Zowiezo een fijn middenveld met brahimi Herrera en casemiro

4 mei 2015 om 01:05

Tevens concludeer ik dat jij er de ballen verstand van hebt maar Heey dat is alleen maar een conclusie

4 mei 2015 om 12:25

Kerel toch, zet jezelf niet zo voor schut! Waar zeg ik dat Brahimi geen potentie heeft? Wat ik aangeef is dat hij nog niet klaar is om de stap naar een hoger niveau te maken aangezien hij nog niets concreets heeft laten zien. Potentie is leuk maar het feit is dat Brahimi FC Porto nog niet eens aan prijzen heeft geholpen en in de absolute top wedstrijden ook nog niet thuis heeft gegeven. Je moet leren lezen Santiago. Spelers als Lucho Goncales, Deco etc..etc.. die hadden zich al bewezen en hadden het stadium ' potentie' al gepasseerd. Quaresma had ook heel veel potentie, had meer bewezen dan Brahimi en.. juist.. is gefaald. maak je maar geen zorgen om mijn kennis Santiago, zeker als je niet eens in staat bent om begrijpend te lezen laat staan dat je een inhoudelijke discussie met mij aan kan gaan. Duidelijk?

4 mei 2015 om 13:00

Ik moet niks laat dat voorop staan !
Maar als jij een loze mening laat vallen die nergens kant nog wal raakt vind ik het wel een reactie waard! Leer ik begrijpend lezen ga jij leren om je conclusies goed op papier te zetten ! Lijkt me een prima deal

4 mei 2015 om 13:16

Uhh.. Santiago toch, begin je praatjes te krijgen? voor iemand zonder vleugels begeef je je toch op gevaarlijke hoogtes.
Zorg jij maar dat je gewoon jip en janneke taal kan ontcijferen dan zorg ik wel in de toekomst dat ik je wat kan bij brengen. Hebben we een deal? Kijk Santiago je Hoeft deze discussie niet te verlaten en an sich ga ik je niets verbieden maar het zou je nu echt niet slecht uit komen om deze discussie met je staart tussen je benen te verlaten. PAk de weinige eer die je hier nog kan behalen en houd deze aan jezelf. Dag Santiago *zwaait schattig naar santiago en geeft weer een duwtje aan de schommel*

4 mei 2015 om 13:41

ik wijs je er gewoon fijntjes op dat jouw ongefundeerde commentaar weinig toevoegt ! In elk geval dicht jij jezelf kennis van zaken toe, alleen heb ik die kennis niet kunnen ontdekken! Tis leuk dat je wat zegt maar enige inhoud in die posts zou geen kwaad kunnen kijk dat jij jezelf schouderklopjes geeft is prima . T zal toch iemand moeten doen! Ik ga geen discussie uit de weg, maar als de andere partij alleen maar luistert naar zichzelf en niet inziet dat zijn bijdrage nihil is , wat valt er dan te discussiëren !
Laat ik t anders formuleren! Wat vindt jij het beste team van de Nederlandse competitie en waarom?

4 mei 2015 om 14:02

Santiago, ik geef je nog een kans en verprutst het niet weer dit keer. Ik ga even de makkelijke weg vermijden en ga je niet verder de grond in boren aangezien je al aardig de bodem hebt bereikt, daar heb je mij niet eens voor nodig maar probeer gewoon te reageren op wat er gezegd wordt voordat je in je onwetendheid domme vragen gaat stellen die hier totaal misplaatst zijn. Kort gezegd, probeer gewoon te reageren op wat er gezegd wordt, probeer vooral niet ' leuk uit de hoek' te komen en zo jezelf niet belachelijk maakt, probeer ook vooral goed op te letten wat er ' gezegd' wordt om daarna rustig een mening proberen te vormen. Als jij beloofd dat je dat gaat doen dan zullen wij beloven dat we je serieus gaan nemen en gewoon vergeten dat je in dit topic als lijdend voorwerp hebt gefungeerd.

Ik begin: Lees mijn comment en probeer vanaf daar een inhoudelijke mening te geven. Afgesproken? Ik heb namelijk niet zo veel tijd om me bezig te houden met kinderen zonder zelfrespect.

4 mei 2015 om 16:28

Hooggeachte weledelgestrenge callmegod met uw goedvinden zal ik u nogmaals pogen te trachten te proberen u uit te leggen dat uw commentaar" dat hij u nog niet heeft kunnen overtuigen " dat is uw mening , maar wil dit zeggen dat u gelijk hebt .....dan? Dan zeg ik dit is "volslagen ongefundeerd" sinds wanneer bepaald de prijzenkast de kwaliteit van de speler? M a w garreth bale is n prutser!? Ik santiago, de nederige schrijver van deze comments vind namelijk dat brahimi wel degelijk heeft aangetoond een duidelijke meerwaarde te hebben in de vorm van goals assists en zijn manier van spelen! Dat zie ik als voetballiefhebber en als kenner van, en iemand met voetbalvisie ! Dat jij het nodig vindt als een Louis van gaal hier de god allmighty uit te hangen vind ik prima!
Als je ipv kleinerend te doen nou ook is echt wat gewicht aan je comments bijvoegd kunnen we misschien op niveau communiceren. Tevens vind ik het bewonderendswaardig dat u zo snel een oordeel klaar hebt over iemand die reageert op een commentaar, waarvan u geen enkele weet of kennis hebt. Ik wacht met spanning op een commentaar waaruit uw kennis blijkt! Tot die tijd is het misschien verstandig voor jou het bij alleen lezen te houden ! Ik groet u hartelijk .... Laten we het maar gewoon weer over voetbal gaan hebben lijkt me veel verstandiger dan privé oorlogen uit te vechten!

4 mei 2015 om 17:18

Prive oorlogen? Waar heb je het over Santiago? Zoals je voetbalkennis overschat je je bijdrage wel heel erg hoor. Ik speel een beetje met je idd en jij bent het lijdend voorwerp maar oorlog? maak je geen illusies daar ben je te simpel voor en ik hou van uitdagingen niet van oorlogen die ik al heb gewonnen voordat ik er aan begin.

Wederom lukt het je niet om begrijpend te lezen en haal je voor de verandering wederom een heel ongelukkig voorbeeld als een Gareth Bale waar de vergelijking al net zo veel te maken heeft met wat er gezegd wordt als je ridicule vraag in je vorige post. Ik snap dat je uit gekkigheid niet weet wat je moet zeggen maar probeer gewoon te reageren op wat er gezegd wordt. Het begint echt leedvermaak te worden met jou. Ik wil best over jou rug een beetje lachen maar ik begin nu echt een beetje plaatsvervangende schaamte voor je te voelen. Hoe moeilijk kan zo een simpel comment zijn om te begrijpen? Als je het toch over Van Gaal hebt.. ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom. Ik zal je besparen en het antwoord in het midden laten. We doen net alsof ik gewoon heel erg slim ben en het niet zo lijkt omdat jij toevallig in het gesprek bent gekomen.

4 mei 2015 om 18:55

Lijkt me een prima idee want na 520 zinnen en 12800 tekens heb je nog niks gezegd! Het enige wat naar voren komt is dat je wel erg op jezelf gesteld bent! Getuige de vele ik's en schouderklopjes die je jezelf geeft! Het mocht je nog niet zijn opgevallen maar je benut geen mogelijkheid om jezelf op een voetstuk te plaatsen Vaak gaat dat IK IK samen met een bepaalde vorm van rationaliteit, zelfoverschatting of miskenning! Aangezien IK supersociaal ben mag jij kiezen welke jouw het beste past......
Ps: ik zou ze in jouw geval alledrie kiezen
PS2 : je hebt nog steeds niet aangegeven waarom brahimi nog niet toe is aan een stap hogerop???
Ps3: het zij je vergeven je hebt t vast heel druk met jezelf

4 mei 2015 om 19:45

Dank je wel maar een ding. IK bepaal wat er gebeurd en niet jij dus leuk dat je sociaal bent maar echt een verschil maakt het niet natuurlijk aangezien IK bepaal tot hoever we gaan en wanneer we het waar over gaan hebben.

Zolang je niet een simpel stukje begrijpend kan lezen is het niet belangrijk wat jij denkt. Blijf even bij de les

4 mei 2015 om 19:59

Heey gast ik vind het fijn voor je dat je zo tevreden bent met jezelf. Maar zolang JIJ niet begrijpt wat JIJ schrijft is dit een mission impossible
Aangezien JIJ niet inhoudelijk kan reageren op de vraag of opmerking over brahimi die JOU nog niet overtuigd heeft!
Mocht JE nu FC Groningen supporter zijn en nog steeds dronken van geluk op dat roze wolkje zitten dan heb Ik daar best begrip voor! Maar als JIJ. Pretendeert te bepalen wat wel of niet waar is en zonder enige vorm van onderbouwing van het commentaar dan sla JIJ de plank wel heel hard mis!
Dus wees een kerel en vertel nu is aan meneer santiago waarom JIJ vindt dat brahimi geen stap hogerop kan! JE mag best een mening hebben hoor van mij maar iets roepen en dan vervolgens niks toelichten, maar wel een beetje het orakel uithangen! Het kan toch niet zo moeilijk zijn om een mening/reden te geven!

5 mei 2015 om 08:30

Oracle? Nee hoor ben ik absoluut niet. De enige reden dat het zo lijkt is door jouw inbreng. Verder vraag je naar wat al is aangegeven. Nogmaals santiago zorg jij gewoon dat je snapt wat er wordt geschreven voordat je wilt dat ik je wat bijleer. Ik wil je best wat leren maar moet je mij natuurlijk wel laten zien dat je het waard bent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren