Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto heeft met prima Martins Indi opnieuw niets te vrezen van BATE

Laatste update:

FC Porto heeft in de groepsfase van de Champions League voor de tweede keer afgerekend met BATE Borisov. Werd het eerder in Portugal nog 6-0, nu hield de ploeg van Bruno Martins Indi (die een prima wedstrijd speelde als centrumverdediger) het bescheiden. Door doelpunten van uitblinker Héctor Herrera, Jackson Martínez en Cristian Tello won het al geplaatste FC Porto met 0-3.

/

FC Porto had het alleen in de eerste minuten lastig met de thuisploeg. Zonder gevaarlijk te worden dicteerde BATE Borisov het spel, terwijl de bezoekers er geen moment uit wisten te komen. Doelpuntenmachine Martínez kwam niet in het stuk voor en daar hadden de Portugezen wellicht wat meer van verwacht: in eigen huis won FC Porto immers nog met ruime cijfers. Na circa twintig minuten werd FC Porto steeds sterker en kreeg het de controle over de bal, maar verder dan een slap afstandschot van Martínez en een vrije trap van Yacine Brahimi kwam het team van trainer Julen Lopetegui niet in de eerste helft.

Ook in de eerste fase na rust viel er weinig te genieten, tot Mexicaans international Herrera met een heerlijk schot voor de openingstreffer zorgde (0-1). Met een geplaatst schot in de onderhoek maakte Martínez vervolgens aan alle onzekerheid een einde voor de bezoekers. Voor Martínez was het zijn vijfde goal in vijf duels. Invaller Tello tekende op aangeven van Herrera, de man van de wedstrijd, voor de 0-3. Door die laatste goal heeft BATE nu 22 tegendoelpunten in de groepsfase; een evenaring van een record.

Denk je dat FC Porto ver gaat komen in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima gespeeld van Porto. Niet met al te veel druk gespeeld. Beste speler vandaag was toch wel Herrera. Lekkere assist bij het derde doelpunt.

25 november 2014 om 19:57

En zijn doelpunt dan wat een pegel.

25 november 2014 om 20:14

Tof om te lezen dat Hector de beste speler was.

Ben benieuwd hoe ver ze gaan komen, een onvoorspelbaar ploegje hebben ze.

25 november 2014 om 19:58

Mwa ... Verder dan de kwart finale zullen ze niet geraken.
Als het een Chelsea-Barca-real Madrid - Bayern - psg - Dortmund is acht is vrij kansloos.

25 november 2014 om 20:44

Zeg nooit nooit, gustige loting doet wonderen

25 november 2014 om 21:01

en ze zijn tegen geen enkele ploeg kansloos want ze zijn moeilijk te verslaan.

25 november 2014 om 21:47

Denk maar eens terug aan 2004.

25 november 2014 om 21:48

Zie ze echt niet winnen van deze elftallen, maar ze mogen me graag verrassen.

Deze groep is beslist.

FC Porto en Shakthar Donetsk gaan via deze groep naar de achtste finales van de Champions League.

BATE Borisov en Athletic Club gaan strijden voor Europa League na de winterstop.

Vanavond in deze groep spelen Shakthar Donetsk en Athletic Club spelen vanavond nog tegen elkaar in Oekraine. Wint Shakhtar niet dan is FC Porto zeker van groepswinst.

Bruno weer prima gespeeld en dat voor een speler die er volgens de geimiddelde ajacied helemaal niks van kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren