Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen zegt niets over Kostic en heeft ‘lijstjes klaarliggen’

Laatste update:

Sporting Portugal heeft tot twee keer toe een bod uitgebracht op Filip Kostic, maar beide keren veegde FC Groningen het voorstel van tafel. De verwachting is dat Sporting binnen afzienbare tijd met een nieuw voorstel komt. Het is dus mogelijk dat Kostic donderdag zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Groningen speelt.

/

De Trots van het Noorden neemt het donderdag in het kader van de Europa League op tegen Aberdeen. In gesprek met De Telegraaf zegt directeur Hans Nijland van FC Groningen dat hij de voorbereiding op dat duel niet wil verstoren. “Ik zeg er dan ook niks over”, klinkt het.

Trainer Erwin van de Looi houdt rekening met een vertrek van Kostic, terwijl ook Tjaronn Chery in de belangstelling staat van andere clubs. “We kunnen nu heel simpel zeggen dat niemand te koop is, maar zo werkt het niet. Als de bedragen worden betaald die wij in ons hoofd hebben, dan kunnen we niks tegenhouden”, klinkt het tegen Voetbal International. “We hebben onze lijstjes klaarliggen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie zou de geschikte opvolger zijn voor kostic?
Lucas Andersen huren? Heb werkelijk geen flauw idee..

24 juli 2014 om 10:34

Darko Lazovic werd genoemd. Lazovic is ee 24-jarige vleugelspeler die speelt bij Rode Ster Belgrado en ook voor Servië uitkomt. Genk toonde eerder al interesse. Hij zal wel wat moeten kosten (2 mil?) maar met de verkoop van Kostic zou dat geen probleem moeten zijn.

24 juli 2014 om 10:58

Ahh ja dat las ik ook ergens, maar vind dat opzich wel risico voor ons.. we weten allemaal hoe het is afgelopen met Femi en daarin tegen zie ik liever 2 spelers van 1 miljoen komen dan 1 van 2 miljoen

24 juli 2014 om 11:05

Achja, als je het geld hebt..

24 juli 2014 om 11:24

Ik schrok ook al toen ik vorige week zijn naam voorbij zag komen. Gelukkig niet zeg, ben nooit fan van dat nare mannetje bij PSV geweest.

24 juli 2014 om 11:24

Dat is inderdaad een risico. Daar komt nog bij dat Lazovic een niet-eu salaris moet gaan verdienen. Dat komt neer op een dikke 4 ton per jaar. Dat was tenminste bij Texeira zo. Maar goed, wie zet je er anders neer? Ik zou geen idee hebben op dit moment. Ik ben benieuwd wie de staf op het oog heeft.

24 juli 2014 om 12:00

Ik zou het vreemd vinden als Groningen opeens met miljoenen gaat gooien. Zou een prima speler zijn maar ik heb liever dat ze 2 talenten halen voor dat geld, je hebt in Servie Lukovic en Gacinovic lopen en in Zweden Halvadzic bijvoorbeeld.

Vooral Gacinovic en Halvadzic zijn fantastische talenten die zowel op de vleugel als op 10 kunnen spelen en zijn nu nog vrij goedkoop.




24 juli 2014 om 15:53

Zou ook vreemd zijn hopelijk hebben ze geleerd van ; Femi en blijft het daarbij! Zie Linssen wel graag komen als opvolger !

Nederlandse clubs moeten hard worden en de jackpot vragen voor zijn spelers. Buitenlandse clubs komen lekker goedkoop shoppen omdat wij Nederlanders toch in paniek raken wanneer we een paar miljoen horen. Gewoon hard spelen zo doen de clubs in Brazilië het ook en die zijn niet allemaal groot geworden in Europa.

24 juli 2014 om 11:08

Dat doet Groningen op het moment.

24 juli 2014 om 16:34

Sluit me volledig aan bij jou woorden.

Blijkbaar durven de clubs in de Eredivisie vaak niet de hoofdprijs te vragen. Filip Kostic heeft nog een contract van 3 jaar. Tjaron Chery speelt net 1 seizoen bij FC Groningen.

Waarom zouden we zulke spelers nu al moeten laten gaan? We zijn financieel al onafhankelijk dit seizoen en we spelen eindelijk weer eens Europees voetbal. We hebben dit jaar een zeer sterke selectie en dat beseft iedereen zich in Groningen.

Laten we nou gewoon zeggen met ze'n allen dat we niemand meer verkopen. Een jaar lang met deze selectie zullen blijven knokken voor de top 5 want dat is met het nodige geluk zeker haalbaar.

Waarschijnlijk word Kostic alsnog verkocht voor een bedrag tussen de 5 a 8 miljoen. Hopelijk weet de FC een doorverkoopingspercentage van 10 procent te bemachtigen.

We zullen zien wat er gaat gebeuren...

Rosheuvel en L. Duarte halen, eventueel Duarte huren mocht hij te duur blijken eventueel kijken naar de mogelijkheden voor Jozefzoon

24 juli 2014 om 11:24

Duarte lijkt me onmogelijk eigenlijk.. toch zou ik het proberen en jozefzoon mwah weet ik niet...

Brian Linssen lijkt me wel een goede voor Groningen.

Niet dat ik hem kwijt wil, want voor ons is hij echt een topper, maar het zou voor hem een mooie stap zijn.

24 juli 2014 om 11:57

Dat lijkt mij ook een prima versterking voor ons, kan me voorstellen dat jullie hem absoluut niet kwijt willen.

Groningen heeft z'n huiswerk gedaan, er komt ongetwijfeld weer een waardige vervanger. Toch lekker om zo te kunnen vertrouwen op de scouting.

Ja, Linssen zou perfect zijn. Jozefzoon is ook niet verkeerd trouwens, maar vraag me af of PSV hem wil laten gaan plus dat hij liever vanaf rechts speelt.

Sana huren/kopen van ajax

Jahnbaksh(NEC ) halen, prima vervanger!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren