Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen pakt in generale repetitie een punt tegen Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord en FC Groningen hebben zondag in het hoge noorden de punten gedeeld: 1-1. Voor beide partijen was het punt welkom, maar men zal ook teleurgesteld zijn dat er geen drie punten gepakt werden. Feyenoord wil de derde plek veroveren, terwijl FC Groningen nog kans maakt op plaatsing voor Europees voetbal. Voor de ploeg van trainer Erwin van de Looi was het echter ook zaak om geen schade op te lopen, want de belangrijkste wedstrijd van het jaar staat nu voor de deur: de bekerfinale tegen PEC Zwolle.

/

FC Groningen, dat in de Eredivisie al zes keer op rij niet meer kon winnen van Feyenoord, begon uitstekend in eigen stadion. Maikel Kieftenbeld schoot van afstand naast en daarna mochten de Rotterdammers keeper Kenneth Vermeer dankbaar zijn. De sluitpost pakte een slappe inzet van Tjaronn Chery en greep goed in toen hij Mimoun Mahi voor zijn neus zag opduiken. Bij die laatste actie ging Miquel Nelom, de linksback die in Rotterdam al wat langer onder vuur ligt, gruwelijk in de fout met een mislukte terugspeelbal.

Vermeer hield zijn ploeg dus op de been en hij had op die manier een groot aandeel in de goal van Feyenoord, direct na de reuzenkans voor Mahi. Feyenoord kwam er snel uit over links en combineerde via Jens Toornstra en Jordy Clasie in het strafschopgebied. Via het been van verdediger Eric Botteghin kwam de bal terecht voor de voeten van Clasie, die de bal hard binnenhamerde voor de 0-1.

/

FC Groningen was niet uit het veld geslagen door die tegentreffer en op slag van rust kwam de Trots van het Noorden op gelijke hoogte. De felbegeerde Chery mocht van 31 meter aanleggen voor een vrije trap en de aanvallende middenvelder schoot de bal op fantastische wijze in de bovenhoek. Vermeer, die eerder nog goud waard was voor Feyenoord, kwam niet van zijn plek en Chery kon zo zijn veertiende kruisje van het seizoen zetten.

Verder was de eerste helft tussen de ploegen niet bijster bijzonder, maar na rust werd het een stuk leuker. Feyenoord kreeg een gigantische kans via Jens Toornstra, die treuzelde en keeper Sergio Padt zag redden. Aan de andere kant schoot Hans Hateboer raak na een kopbal van Michael de Leeuw, maar werd het doelpunt terecht afgekeurd wegens buitenspel. Invaller Juninho Bacuna had in de absolute slotfase de 2-1 op zijn schoen: zijn fraaie lob verdween maar net langs de paal. Feyenoord eindigde het duel overigens met tien, omdat Khalid Boulahrouz een rode kaart kreeg.

Verdiende de wedstrijd een winnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nederlandse clubs let eens op en anders Belgische clubs. Haal die Chery eens op zoveel beter dan wat er nu bij Ajax rondloopt. Die gozer is een baas en scoort altijd.

26 april 2015 om 16:29

Deze vrije trap mag er eigenlijk niet in maar goed. Je hebt wel gewoon gelijk. Als ik Chery zie en dan vervolgens Lex Immers, is het verschil pijnlijk groot.

26 april 2015 om 16:30

Nee zul je zien, geen enkele Nederlandse club die ook maar probeert om Chery te halen... wat een speler.

26 april 2015 om 16:31

Nederlandse topclubs zijn te gierig om 5 miljoen te betalen voor een 26jarige speler, die wel een absolute aanwinst is. Die gaan liever voor weer een talent of een matige speler, helaas. Hierdoor zal de Eredivisie telkens weer verder afglijden.

26 april 2015 om 16:46

Hij schijnt zo'n 3 miljoen te moeten kosten. Geen 5.

26 april 2015 om 16:47

Na zijn optredens de afgelopen weken moet de prijs wel omhoog gaan. Maar Groningen verkoopt altijd voor te lage prijzen, helaas.

26 april 2015 om 16:59

Dit gaat om gemaakte afspraken met de speler. Zeker is cherry 5mil waard maar ik vrees dat de afspraak is dat hij voor de helft weg mag

26 april 2015 om 16:35

Nou wie weet zijn ze vanmiddag bij Ajax wakker geworden na de blamage van vanmiddag.

Off topic:
Hoorde ik nou goed dat Koert Westerman commentator was bij Fox? Vind dit eerlijk gezegd een vreemde zaak na zijn optreden van vorige week

26 april 2015 om 16:38

Het was niet eens een vrije en wie zet er nou een muur ... 32 meter van het goal.... achja Grunn verdiende wel een punt,

26 april 2015 om 18:26

Nee klopt! Dat mag gewoon speler in de rug lopen en dan om ver drukken...
Higler deed een hoop fout maar dat was een juiste beslissing...

26 april 2015 om 21:47

Hij viel al voordat iemand er was ....... net als die handsbal.... Higler kan er niks van

26 april 2015 om 16:39

Zo goed speelde hij vandaag niet. Vermeer had nooit een muur op die afstand moeten neerzetten.

Hopelijk is Kazim gehaald als 3e keuze, want wat hij vandaag liet zien was (alweer) zeer omder de maat. Verder hebbem we ook geeneen dergelijke aanvaller, op Achahbar,wanneer in de spits, na imo. Maargoed, nog 2 wedstrijden vertoeven met Rutten, en daarna hopen op wat minder eentonigheid onder leiding van Gio.

zielig persoon die Higler, jammer maarja.. het seizzoen is toch al verloren. lkkr richten op volgend seizoen.

26 april 2015 om 16:40

Als je het gewoon reeel bekijkt is de 3e plek gewoon oke... ajax en PSV hebben meer te besteden + begonnen beter.

26 april 2015 om 16:40

Er staat nog méér dan genoeg op het spel, wedstrijd tegen Vitesse kan erg belangrijk zijn over twee weken voor Europees voetbal.

26 april 2015 om 18:34

ik vind Rutten gwn een prutser, het draait gwn niet. hopelijk bij Gio wel

Wat een slecht duel. Rode kaart zwaar overdreven en higler heeft weer bewezen dat de mannen van vi toch echt gelijk hebben

26 april 2015 om 16:33

Zwaar overdreven?

Boulahrouz geeft een opzettelijk slaande beweging, daar staat gewoon rood voor. Kijk eerst in de spiegel, waarom doet Boulahrouz dat? Hij is toch de man met ervaring?

Ik bekijk het positief, dat waren meteen de laatste minuten van Boulahrouz in het shirt van Feyenoord. Daaaaaag.

26 april 2015 om 16:48

En ook van Mathijssen gok ik. Die heeft een lies blessure nu weer (zo leek het).

Nadeel is wel dat we dus geen back-up meer hebben de komende 2 wedstrijden. Kongolo zal fit zijn maar daarachter? Wessel Dammers? Woudenberg centraal ipv linksback?

Of el Ahmadi een linie terug maar het wordt wel erg dun...

26 april 2015 om 17:21

Higler floot de heletijd voor groningen en hield reken mee dat groningen volgende week bekerfinale speelt wand de kaarten voor clasie en vermeer waren overdreven. De kaart voor boula was heel erg overdreven hoe de speler van groningen naar de grond ging daar had higler ook best een kaart voor mogen trekken want dat is oncollegiaal gedrag.

26 april 2015 om 17:36

Dat meen je niet toch? De scheids was waardeloos richting beide partijen. Feyenoord had nog recht op een paar kaarten. Waardeloze kerel die Higler.

26 april 2015 om 17:44

De kaart voor Vermeer kan ik me heel goed voorstellen. Die komt als een dwaas zijn doel uitrennen, dat moet je gewoon niet doen.

Clasie was inderdaad licht maar ik gok dat Higler het een veelbelovende aanval vond.

De rode kaart was natuurlijk zwaar terecht. Ondanks het theater van die Groningen speler (inderdaad oncollegiaal) mag je gewoon geen slaande beweging maken.

26 april 2015 om 20:23

Mee eens.

Ik vind Feyenoord sowieso vaak gefrustreerd/ agressief reageren. Vaak opstootjes maar ook onsportief gedrag, zie Boulahrouz vandaag maar ook El Ahmadi heeft er een handje van en Mathijssen provoceert stiekem ook altijd veel tijdens een wedstrijd.

Dit moet echt veranderen want het levert weinig sympathie op.

27 april 2015 om 00:56

@toss

El Ahmadi heeft soms wat vreemde trekjes ja. Moet hij niet doen, hij had dit seizoen al meerdere keren tegen stomme gele en zelfs rode kaarten kunnen aanlopen.

Wat Mathijsen doet is gewoon slim, tegenstander uit de tent lokken. Meer niet, exact hetzelfde als wat Kazim doet. Gewoon lekker etteren. Je moet daar niet op reageren, want dat willen ze juist. Niks mis mee vind ik, dat hoort er bij.

Tja.. en Boulahrouz. Ben blij dat hij zijn laatste minuten heeft gespeeld, weinig toegevoegd aan Feyenoord dit seizoen binnen de lijnen.

26 april 2015 om 19:24

lindgren en hateboer 5 wedstrijden schorsen voor matennaaien en de rode kart moet natuurlijk gewoon vrijgesproken worden.
Dit valt me zwaar tegen van Groningen dat toneelspel van ze.

27 april 2015 om 17:47

peter, een slaande beweging is gewoon rood. dat is net zoiets als vol een ram willen geven in iemands gezicht die snel bukt. dan is dat ook geen rood. lingren doet dat gewoon slim. als feyenooord zijnde zou ik gewoon blij zijn dat ze in de eerste helft al 3-0 achterstonden

27 april 2015 om 17:58

dit was hoogstens een duwtje en zeker geen slaande beweging.
Lindgren deed net of ij bijna dood ging.

Wat een schandalig slechte wedstrijd was dit zeg....

Feyenoord heeft volgens mij 2 kansen in de hele wedstrijd gecreëerd. Kazim kwam er totaal niet in voor en ook Toornstra speelde geen goede wedstrijd.

De laatste 5 minuten moeten we het maar niet over hebben. Kinderachtig, zeikerig en onsportief van beide kanten.

26 april 2015 om 17:05

Eens dat het een slechte wedstrijd was. Om Kazim eruit te lichten vind ik alleen niet helemaal fair. Feyenoord speelde alle ballen lang zijn kant op, ballen waar je helemaal niks mee kunt. Zelfs na de wissel Kazim-Achahbar bleef dit doorgaan, dat is gewoon kansloos.

Qua spelers die zwaar tekort schoten vandaag staan Nelom en Bouhla wat mij betreft bovenaan. Wat een armoede zeg...

26 april 2015 om 17:42

Ik ligt Kazim eruit omdat hij eigenlijk geen duel kon winnen. Botteghin, een van de beste Cv's van de eredivisie (zeker ook fysiek) had hem in zijn broekzak. Het gaat niet enkel om kansen afmaken maar ook om zijn taak als aanspeelpunt.

Nelom was inderdaad ook slecht. Maar dat is eigenlijk al het hele seizoen zo. Tijd dat Woudenberg erin komt...

Bouhlarouz heeft niet zoveel gedaan (fout of goed) voor zijn rode kaart. En dat die rood pakt is natuurlijk slecht, onprofessioneel en schandalig. Dit was zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord. Doeiiii

26 april 2015 om 19:25

die rode kaart sloeg helemaal nergens op en Lindgren zou zwaar gestraft moeten worden voor dat toneelspel.

Van Beukering op de 100 meter sprint.
Als een 45-jarige volslanke huisvrouw op de huishoudbeurs.
Deze wedstrijd tussen Groningen - Feyenoord.
Past perfect in het rijtje. Traag en niet om aan te zien. En totale tijdverspilling. Wat een kutpot. Alleen de laatste vijf minuten nog leuk omdat je weet dat het bijna voorbij is.
Ben blij als het seizoen voorbij is als Feyenoorder.

Groningen had hier wel meer verdient. En wat een alfamannetjes bij feyenoord. Bij elk tikje een duw geven... nergens voor nodig lijkt me.

26 april 2015 om 16:25

bij elke tik gaan rollen daar in het noorden

Feijenoorders moeten niet klagen, die vallen zelf ook bij de aanraking van een pink! Terecht rood, wat laten die zich toch kennen hè.

26 april 2015 om 16:50

Het rood was terecht want een slaande beweging is dat altijd. Maar kom op zeg, wat een onsportief gedrag en aanstellerij van beide kanten in de laatste 5 minuten.

Ik kan daar zo slecht tegen...

26 april 2015 om 19:27

het rood sloeg helemaal nergens op want het was hooguit een aaitje.

Higler thuisfluiter, vrije trap gebeurde niks. Groningers ook aanstellers. Qua kansen verdiend gelijkspel

26 april 2015 om 16:32

Ik kan ook wel een paar momenten noemen waar Feyenoord zich te makkelijk liet vallen. Achahbar bijvoorbeeld, die Kieftenbeld een kaart aannaaide, en zo zijn er nog wel een aantal momenten.

26 april 2015 om 16:41

Achabar werd gewoon gehaakt..

26 april 2015 om 16:41

jaja Rusnak die valt en meteen de bal pakt terijl el Ahmadi niks fout doet...... ik ben voor PEC volgende week !

26 april 2015 om 18:12

Ben je dan over 2 weken voor Az?

Die goal van Feyenoord was ook onterecht, Higler had moeten fluiten voor Groningen.verder was het einde gewoon dom van beide kanten, maar actie vraagt reactie.

26 april 2015 om 17:57

Owja qua kansen een gelijk spel, wedstrijd niet gekeken ofzo?
En rode kaart heeft Feyenoord vooral aan zich zelf te danken, door constant weer opstootjes te veroorzaken! Dat doen ze zelf en dan weet je ook zeker dat er kaarten gaan vallen!
Los daarvan leek mij het doelpunt van Feyenoord een duidelijke in gooi voor Groningen, zal ook wel thuisfluiten zijn zeker?

El amhadi was weer lekker zichzelf vandaag. Schorsen a.u.b.

26 april 2015 om 19:28

haha Karim deed niks verkeerds.

Viel toch wel mee wat Boulahrouz deed? Achja, had al wel eerder een rode kaart verwacht voor hem dit seizoen. Focus op Vitesse nu en zorgen dat we 3e blijven!

26 april 2015 om 16:29

Hij maakt een slaande beweging, volgens het boekje is dat gewoon rood. Maar hij raakte hem nauwelijks, Higler had het ook anders kunnen beoordelen.

26 april 2015 om 16:36

Raken of niet raken, slaande beweging is slaande beweging. Terecht rode kaart, Boulahrouz is toch de 'ervaren routinier'? Was te merken..

26 april 2015 om 16:39

Hij moet inderdaad beter weten, net als El Ahmadi. De jonge jongens komen bij Feyenoord volwassener over dan de routiniers, wat gaat er mis.

26 april 2015 om 19:29

het was zeker een rood, ze moeten die Lindgren minstens 5 wedstrijden schorsen dan leert hij dat matennaaien misschien af.

Juninho Bacuna had hem moeten maken, zijn schitterende actie moeten bekronen met een goal. Wat een talent, zulke acties zien we niet vaak meer op de nederlandse velden. Gelukkig heeft Bacuna een contract voor 4 seizoenen, gaat hopelijk nog niet weg.

Van Beek, altijd de beste man aan Feyenoords zijde.

26 april 2015 om 16:51

Van Beek is samen met Clasie de enige die dit seizoen altijd een voldoende haalt. Ongelofelijk voor zijn leeftijd en zeker in zijn 1e seizoen als basis speler.

Ik kook van woede, vooral op Rutten! Manu speelt veel beter dan Toornstra en hij wisselt hem daarna is het echt niks geworden met Feyenoord! Rutten heeft ieders vertrouwen beschadigd omdat hij zelf ook niet meer weet. ik zou als trainer wel zien wie slecht speelt een die verdient gewisseld te worden oftewel geen basis o.a Nelom en El Ahmadi (vertraagt het spel ipv splijtende pass)

26 april 2015 om 16:42

Legioen trekt de wedstrijd over de streep over 2 weken.... en dan zijn we bijna af van fredsj.... heeft heel het seizoen verpest.

26 april 2015 om 17:02

Dat mogen we hopen!! Met het spel van afgelopen weken heb ik er minder vertrouwen in. Sinds Fred bekend maakt dat hij stopt, ging het elk week slechter dus komende wedstrijden zal het niet anders zijn maar wonderen doet hopen!

26 april 2015 om 17:15

Bij winst is de derde plek officieus binnen (AZ kan nog gelijk komen als ze 3x winnen maar heeft minder doelsaldo). Ik heb begrepen dat je bij een derde plek direct geplaatst bent voor de groepsfase EL, maar voetbalzone schrijft deze week dat er nog voorrondes zijn. Ik neem aan dat de spelers zich doordrongen zijn van wat er op het spel staat. Met het Legioen erachter zie ik het wel goedkomen. We moeten dan wel kappen met die lange ballen op Kazim, dat werkt niet.

Mocht Feyenoord verliezen van Vitesse dan moet je tegen Zwolle gewoon met drie verdedigers gaan spelen (zie opstelling). Winst in die wedstrijd is ook voldoende.

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Toornstra
Clasie
El Ahmadi
Immers
Achahbar
Kazim
Manu
26 april 2015 om 17:23

3e voorronde EL dat zou betekenen eind juli in actie komen !

26 april 2015 om 19:30

ik ben ook blij dat Rutten weg gaat, slechte coach met rare opstellingen.

Gelijkspelbl was terecht. Wat zijn die Kazim en Boulahrouz vervelend zeg met hun maniertjes. Padt keepte weer erg goed.

Waardeloze wedstrijd van Feyenoord, FC Groningen was vaak de sterkste en verdiende misschien wel meer dan een punt.

Erg fijn ook dat de ervaren mannen zich weer negatief lieten zien. Boulahrouz met een domme rode kaart, sommige noemen het onterecht. Maar Boulahrouz maakt een duidelijk slaande beweging. El Ahmadi pakte ook nog iemand bij de keel vast van FC Groningen, ook hier kan je rood voor geven.

Ik bekijk het positief, Boulahrouz heeft zijn laatste minuten voor Feyenoord gemaakt. Daaaag!

26 april 2015 om 16:53

Als Higler had gewild dan had hij op het laatst ook Boëtius nog eraf kunnen sturen. Die maakte ook nog een slaande beweging naar zijn tegenstander. Ik weet niet wat er ineens op het veld gebeurde maar de stoppen sloegen ineens door in de laatste 5 minuten.

Onsportief en schandalig.

26 april 2015 om 19:31

onsportief en schandalig van Groningen bedoel je.

26 april 2015 om 19:58

Kom op zeg, ja Groningen was ook onsportief maar je wilde toch niet beweren dat Feyenoord niks deed en de goedheid zelve was?

Pffff Bacuna....dat was een beauty geweest...jammer..en nu op naar volgende week zondag...volksverhuizing met hopelijk een groen wit feest!

Het was van feijenoord zijde geen goede wedstrijd,maar erger is dat men het niet kan opbrengen om er volledig voor te gaan.daarnaast betekend het ook dat in de thuiswedstrijd tegen vitesse er geen centrale verdediger meer over is.
Kongolo geblesseerd en Mathijsen ook,maar de eventuele vervanger Boulahrouz is geschorst na de rode kaart.
Het biedt Vitesse in ieder geval wat mogelijkheden en is het zeker nog niet gedaan wat plek vier betreft.
Beide teams zullen er alles aan doen denk ik om de slechte wedstrijden weg te spelen.

26 april 2015 om 16:43

Kongolo kan over 2 weken wel spelen en ik denk dat die rode kaart wel geseponeerd word was veelste zwaar.

26 april 2015 om 17:20

Ik denk niet dat de Knvb de kaart seponeert, het is gewoon een slaande beweging. Neemt niet weg dat ik het zwaar gestraft vind, maar ik zie de Knvb die niet seponeren.

Volgende wedstrijd met 3 verdedigers? Gelijk een goede reden om Nelom eruit te halen.

26 april 2015 om 19:32

ze zouden hem zeker moeten seponeren maar bij de Knvb weet je het nooit.

Maar maar maar, wat een stelletje zielepieten die Groningers, net Oostblokkers ...
Maar goed, Groningen ligt ook in het oosten van het land. (Noord-OOSTEN, maar een kniesoor die daar op let) Bij het minste geringste liggen ze al, en meestentijds werd dit helaas beloond door de scheidsrechter. De wedstrijd verdiende in ieder geval geen winnaar.

De vrije trap waaruit Chery (per ongeluk) scoorde was onterecht, het zoveelste geval van aanstellerij aan Groningse zijde, wat aan de zijde van Feyenoord (uiteraard) minder gebeurde.
In de eerste helft turfde ik al 3 onterechte vrije trappen van Groningen aan de zijde waar Nelom speelde.
Maar gelukkig vielen er hier geen doelpunten uit.
De rode kaart van Bouhlahrouz was zwaar overdreven, geen slaande beweging, maar een soort aaien waarop de Groningen speler als een stervende zwaan neerging. Alle opstootjes aan het einde van de 2de helft waren het gevolg van het smerige matennaaien van de Groningers .....
Maar goed, zoals gezegd verdiende de wedstrijd geen winnaar, daar het spelbeeld daartoe niet leende. Zowel Feyenoord als Groningen speelden daarvoor te traag.
In de 2de helft was Feyenoord wel de bovenliggende partij, maar verzuimden ze om dit fatsoenlijk door te drukken.

Groningen was af en toe gevaarlijk, voor de rest waren ze onmachtig, of te druk bezig met het vallen over grassprietjes.

26 april 2015 om 16:58

Haha wat een frustratie. van beiden kanten was er veel sprake van aanstellerij, vooral Achabar had hier een handje van. Feyenoord mag niet klagen over de scheids want bij de goal van Feyenoord gooide Nelom de bal niet eens fatsoenlijk in (zelfs dat kan die niet). 1-1 terecht resultaat.

26 april 2015 om 17:01

Als er iemand verdiende te winnen dan was het Groningen wel. Maar aan je reactie te zien ben je nogal geëmotioneerd en ben je niet helemaal objectief.

Al met al ben ik wel tevreden over het gelijkspel, al waren er genoeg mogelijkheden om de 3 punten in het noorden te houden. Nu mag de focus eindelijk op de bekerfinale. Kan niet wachten!

26 april 2015 om 17:02

Achja, een gefrustreerde feyenoord supporter, heb je er meer van.
Jammer dat die laatste van Bacuna er niet in ging.

26 april 2015 om 17:04

De inworp waar de goal van Feyenoord uit kwam had de andere kant op gemoeten, boulahrouz maakt een slaande beweging dus rood, el ahmadi grijpt iemand bij de keel en komt weg met een gele kaart, immers geeft een elleboog waarvoor gefloten wordt zonder kaart wat dus ook exit had moeten zijn en bij werkelijk elke vrije trap voor Groningen stond er wel weer een Feyenoord speler recht voor de bal of werd de bal weggetrapt of meegenomen.

26 april 2015 om 17:14

Beetje gefrustreerd? Wat een zielige reactie van jouw kant zeg.

26 april 2015 om 18:01

Alle opstootjes aan het einde van de wedstrijd waren de schuld van Feyenoord spelers. Die constant de opstootjes veroorzaken en blijven door gaan. Dan kan je kaarten verwachten en ja zelfs een rode!
Vind je betoog ook erg zielig en kinderachtig, en getuigd van weinig realiteitszin!

26 april 2015 om 19:33

de rode kaart sloeg nergens op dat zouden zelfs de haters moeten toegeven.

26 april 2015 om 20:17

Ze creeren bij Feyenoord zelf de situatie waarin zoiets kan gebeuren... Een El Ahmadi die Kieftenbelt zo naar de keel grijpt, een doorgeslagen Immers die maar blijft door gaan en een Boulahrouz die het nodig vindt om van zich af te slaan.
Slaande beweging is rood dus dat sloeg wel ergens op, en enige wat nergens op sloeg is het theatraal naar de grond gaan van Lindgren(?) of de Leeuw (?).....

26 april 2015 om 18:15

Beetje Huilie huilie doen knaapje?

On topic.. Gelijk spel is akkoord.. ging van beide kanten

Wat een vreselijke tenue van Feyenoord trouwens, daar wil je toch niet in spelen?

FC Groningen had meer recht op de 3 punten dan Feyenoord ! En dan zal Groningen nog niet eens voor 100 % de duels in zijn gegeaan ivm de bekerfinale van volgende week. Chery heeft wel mooi zijn 14e goal gemaakt van het seizoen.

Terecht gelijk spel, op basis van het veldspel en kansen. Groningen misschien een licht voordeel. Laatste fase had niets meer met voetbal te maken. Duidelijk is dat Groningen niets onderdoet voor Feyenoord in deze fase. Op naar de beker. wordt denk ik een leuke pot. Voor volgens seizoen een spits en een goede vervanger voor Botteghin die waarschijnlijk vertrekt. Dan gaan we een leuk seizoen tegemoet.

Wie waren die 10 wegwerkers waar Groningen tegen speelde?

26 april 2015 om 17:41

10? Toevallig de laatste minuut pas in komen zappen als trouwe supporter? Geintje natuurlijk, volgens mij was dit Jong-Sparta als ik me niet vergis. Ga ik puur op het niveau af wat ik heb gezien hoor. Zoals ik nu naar Almere City tegen AZ kijk..

26 april 2015 om 18:23

haha bedoelde toch die shirts feyenoord. Vermeer heeft een ander shirt aan

Wat een waardeloze wedstrijd. Feyenoord was echt droevig en heeft echt aanvallend niets laten zien. Higler was ook dramatisch maar alleen hem kan je hier de schuld niet van geven.

Onbegrijpelijk hoe Nelom nog steeds in de basis kan staan en dat ook Manu basisspeler is. Bride heren doen alles op goed geluk en zien wel waar het schip strand. Belachelijk dat zulke spelers het Feyenoord shirt waard zijn.

Rutten moet er vandaag nog uit. Ik zie ze niet van Vitesse winnen over 2 weken en dan komt alles aan op het laatste duel...

Bij Twente Gefaald
Cambuur Gefaald
RBC gefaald
Fc Emmen Goed seizoen
ADO Gefaald
Fc Groningen Goed seizoen
Gaat hij een keertje 2keer bij een andere club inform raken, wie weer, zoja zie ik hem graag bij Vitesse of Feyenoord en daarna bij Stoke City ofso

26 april 2015 om 18:10

Had het over Chery

Groningen heeft hier toch wel twee punten laten liggen. 1. Hele goede kans Mahi. 2. prima mogelijkheid Cherry. 3.kopbal de Leeuw ( buitenspelgoal ) 4. Lob net naast Bacuna. Dit soort kansen heb ik van Feijenoord niet gezien. Wat mij vooral opviel was het uitkomen van onze keeper, Sergio Padt. Wordt ik als Groningen supporter heel blij van! Sergio krijgt de laatste tijd lovende kritieken. Als lijnkeeper kon ik me daar wel in vinden. hij leek alleen altijd wel vastgeplakt aan de doellijn. met zijn lichaam zou hij toch ook in het strafschopgebied moeten heersen. Vandaag heb ik voor het eerst gezien dat hij ook echt goed uit zijn doel kwam! Rusnak speelde zeer slecht, deed eigenlijk helemaal niet mee. Toonde ook geen enkele inzet, hij werd zeer terecht gewisseld. Waar ik volgende week vooral op hoop is dat linksback Burnet zal staan en rechtsback Hateboer. in het centrum Lindgren met Botteghin. Dus nergens een plaats voor Kappelhof, deze man kan echt niet voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren