Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen benieuwd: 'Fantastisch je met zulke aanvallers te mogen meten'

Laatste update:
/

Michy Batshuayi maakt dit seizoen furore in de Ligue 1. De Belgische spits van Olympique Marseille rijgt de treffers aaneen en wordt al in verband gebracht met grote clubs uit onder meer Engeland. Donderdagavond staat hij mogelijk tegenover Etiënne Reijnen, stopper van FC Groningen.

In de aanloop naar het Europa League-treffen wordt Reijnen gevraagd naar zijn visie op de 22-jarige goalgetter, die in maart van dit jaar zijn eerste en tot nog toe enige interland voor België speelde. “Hij is een goede spits”, vindt hij. “Compleet en heeft alles in huis. Er loopt hier altijd wel een goede spits rond en het is fantastisch om je tegen zulke aanvallers te mogen meten.”

Het is ontegenzeggelijk iets anders dan spelen tegen het type aanvaller dat doorgaans de velden van de Eredivisie bevolkt. Reijnen beseft dat. “Dat je de kans krijgt om je op een platform als deze tegen grote spelers te laten zien, is geweldig”, besluit hij. FC Groningen trapt donderdag om 21.05 uur af in het Stade Vélodrome.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect dit geslijm koop je als Groningen fan niks voor. Ik heb liever een stopper die niks zegt en hem alle hoeken van de tribune laat zien. Nog even en hij geeft applaus als hij voorbij gelopen wordt en scoort..

25 november 2015 om 23:18

Zo'n stopper zal je niet vinden bij FC Groningen. Botteghin zou het ook enorm lastig hebben met deze jongen en dat is een van de beste verdedigers sinds jaren die voor de FC gespeeld heeft. Reijnen heeft hier gewoon gelijk, want als je als Groningen zijnde tegen Marseille uitkomt, moet je daar van genieten. Uiteraard niet te veel, maar dit is zeker een mooie ervaring voor iemand als Reijnen.

25 november 2015 om 23:41

Ik weet niet, maar misschien ben je Van Dijk en Granqvist vergeten. Die vind ik beter dan Botteghin.

26 november 2015 om 00:08

Ook dat, en ik heb het niet zo op het ophemelen van de tegenstander. Ik zie liever dat iemand een 'over mijn lijk' mentaliteit heeft.

26 november 2015 om 04:47

Ik begon al bijna boos te typen maar gelukkig was hansworst al eerder.

Granqvist is misschien wel mijn favoriete speler aller tijden van de FC. Vooral zijn twee solo's tegen Utrecht en NAC zal ik nooit weer vergeten.

Botteghin mocht ik ook graag, maar het doet toch wel een beetje pijn dat hij de bank van Feyenoord verkiest boven een Europees avontuur met Groningen. Nijland had hem in mijn ogen gewoon de best betaalde speler van Groningen moeten maken met een clausule van 5 miljoen.

Edit: En zo'n Reijnen kun je aan alles zien dat hij bij Groningen al boven zijn stand leeft. Bij Cambuur was hij één van de betere en gewaardeerde krachten, maar hij doet het bij de FC niet beter dan een Kappelhof en brengt niet het leiderschap/organisatie wat hij bij Cambuur wel deed. Als je dan ook nog eens je tegenstander gaat prijzen (ik verwacht nu idd een applaus van Reijnen als deze man vanavond scoort) dan ben je meer een toeschouwer dan een winnaar.

26 november 2015 om 11:59

Een jongen als Botteghin was gewoon onhoudbaar, die gast kiest louter op salaris.
Deze jongens komen vanuit Brazilië naar Nederland om maar 1 ding: zo veel mogelijk geld verdienen, clubliefde kennen ze niet. Ook al zou hij bestbetaalde speler zijn, zou hij het salaris van Feyenoord niet krijgen.

Sorry hoor maar om te gaan slijmen om een talent als Batshuayi vind ik echt te ver gaan en om over te geven. Geweldig talent natuurlijk, maar geen messi of ronaldo. Die talenten kan hij ook wel tegen komen in de eredivisie.

Echt een top idee dat de winnaar van de KNVB beker gelijk in de groepsfase van de EL zit. En als KNVB maar janken dat t Nederlands voetbal achteruit gaat. Veel plezier Groningen weer lekker met 0 punten naar bed donderdagavond.

25 november 2015 om 23:37

Ach zo kan je op alles kritiek hebben. Feit is volgens mij vooral dat de afgelopen jaren de Nederlandse clubs allemaal structureel hebben verzaakt in Europa. De kritiek op Groningen is deels terecht, maar voor de FC toch mooi dat ze 6 wedstrijden tegen mooie tegenstanders hebben mogen spelen in Europa. Waarvan sowieso Braga en Marseille een veel grotere begroting hebben.

25 november 2015 om 23:45

Braga heeft een lagere begroting

26 november 2015 om 01:32

Je kan ook anders redeneren. Doordat je een "zwakkere" club rechtstreeks laat plaatsen voor de groepsfase komen de "betere" clubs in de play-offs. Dit zou dus ook betekenen dat je een grotere kans hebt op groepsfase te halen en dus meer nederlandse clubs in de groepsfase en dus vervolgens ook meer kans op knock-out ronde en meer punten voor de ranglijst.

Daarnaast moet ik zeggen dat een club als az over het algemeen de laatste jaren beter presteerd in europa dan de klassieke top-3 (met nadruk op "over het algemeen", psv is nu een uitzondering), dus waarom had dit ook niet van toepassing kunnen zijn op Groningen?

Daarnaast geniet ik er van als FC Groningen supporter dit ook een keer mee te kunnen maken en zoals iemand anders eerder ook al zei; de sport is er voor de supporters. Wij verdienen deze wedstrijden net zoveel als andere supporters en misschien wel meer omdat wij vaker slecht voetbal te zien krijgen en dan toch in de regen blijven kijken.

26 november 2015 om 16:13

@MRHT als het klopt heeft de UEFA dit besloten en niet de KNVB.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren