Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen en ontroostbare Hardeveld vrezen: ‘Zijn reactie sprak boekdelen’

Laatste update:

Jeff Hardeveld heeft in de slotfase van het duel met Excelsior (2-1 nederlaag) waarschijnlijk een zware knieblessure opgelopen. De linksback van FC Emmen is zondagochtend voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan, maar de eerste voortekenen voorspellen niet veel goeds. Hardeveld verliet het veld strompelend en in tranen. In het verleden stond hij al twee keer eerder met zware knieblessures aan de kant.

Het is een groot drama voor Emmen, maar voor ook voor de oud-jeugdspeler van Feyenoord. In Rotterdam werd de back van het veld gedragen en aan de zijlijn opgevangen en getroost door zijn vriendin, scheidsrechter Shona Shukrula. Er wordt gevreesd dat Hardeveld voor de derde keer in zijn carrière een kruisbandblessure heeft opgelopen.

Hardeveld raakte tijdens zijn periodes bij FC Utrecht en Heracles Almelo namelijk ook al zwaar geblesseerd aan zijn knie. In totaal stond hij in zijn profcarrière al ruim 900 dagen aan de kant door blessures. Zijn trainer Dick Lukkien kon gisteren nog geen uitsluitsel geven. “Het ziet er niet goed uit. Ik ben bang dat we daar weer een heel vervelende blessure aan overhouden. Zijn reactie sprak boekdelen”, aldus de coach.

De blessure van Hardeveld was een hard gelag voor Lukkien en zijn ploeg. Kort nadat de back van het veld moest kreeg Emmen, in blessuretijd, de 2-1 om de oren van invaller Serano Seymor. Emmen behaalde slechts vier punten uit zes wedstrijden en staat daardoor op de vijftiende plek in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klote kunstgras is echt funest voor je knieën. Heb zelf ook een kruisband verloren op kunstgras. Blijft een grote schande dat profclubs op kunstgras mogen voetballen in Nederland

11 september 2022 om 11:01

Gister gebeurde precies hetzelfde bij een team genoot van mij. Niemand in de buurt en bam door zijn knieën. Eind resultaat kruisband afgescheurd. Kut kunstgras

11 september 2022 om 11:04

Yup, same! Had het omdat m’n noppen bleven hangen in het kunstgras…

Blijf het toch bijzonder vinden, hun relatie. Ze mag dan weliswaar geen wedstrijden van FC Emmen doen, maar ze staat straks misschien wel op het veld bij wedstrijden van FC Volendam, Excelsior of andere concurrenten in de strijd om degradatie.

11 september 2022 om 12:41

Als 4e official heb je sowieso niet echt invloed op een wedstrijd. Daarnaast is het ook vrij makkelijk om haar geen wedstrijden van directe concurrenten te geven.

11 september 2022 om 14:13

Vind je dit niet ver gezocht? De beste vrouw is door haar eigen proffesionele houding zo ver gekomen, om dan haar zo weg te zetten vind ik heel zwak. Er zijn vast ook wel andere officials met banden naar spelers binnen de eredivisie. Twijfel je daar ook aan?

11 september 2022 om 19:28

Bas Nijhuis mag ook geen wedstrijden van FC Twente fluiten omdat hij uit die regio komt. Niet iedereen in die regio is fan van FC Twente. Dat vind ik dan net zo ver gezocht.

12 september 2022 om 00:33

Zou inderdaad geen verschil moeten maken, echter is er geen sprake om haar houding om aan te twijfelen lijkt me. Vind het meer een rare houding als je denkt dat een vierde official meer invloed heeft dan de arbiter die continu op het veld is. Je kan het wel anders neer zetten door een voorbeeld te maken, maar deze dame is naast official ook officier van Justitie. Vind dat je dan respect mag tonen dan zo'n assumptie te maken wat onderbuik gevoel is, daarbij is ze actief in de KKD dacht ik te menen!

Drie keer een kruisbandblessure is normaal gesproken gewoon einde carrière. Benoemswaardig dat hij na 2 keer zo sterk is terug gekomen. Maar na een derde keer kan je nog zoveel meer kapot maken dat dokters hem zeker gaan adviseren om ermee te stoppen.

Erg zuur voor deze jongen, wens hem veel beterschap en sterkte.

Het zit Emmen niet mee, gisteren een bijna zeker winst uit handen gegeven door dom speelwerk, veld wat wat tegenwerkte. Emmen is een goal getter als de Leeuw nodig

"het is een groot drama voor Emmen, maar voor ook voor de oud-jeugdspeler van Feyenoord."

Zullen we dat even omdraaien? Het grootste drama is natuurlijk voor de beste man zelf. (nog los van de taal fout in bovenstaand knipsel).

Vrij pijnlijk voor Hardeveld, krijg je eens kans weer en dan voor zo'n lange periode uit de roulatie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren