Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas: ‘Mijn liefde voor die club zal toch nooit veranderen’

Laatste update:

Cesc Fàbregas verliet Barcelona op jonge leeftijd voor Arsenal en bleef daar vele jaren voetballen: hij groeide er uit tot steunpilaar, boegbeeld en aanvoerder. In de zomer van 2011 kreeg de Spanjaard zijn gedroomde terugkeer naar Camp Nou, maar na drie seizoenen scheidden de wegen van Fàbregas en Barcelona toch. Hij ging toen aan de slag bij Chelsea en dat zette kwaad bloed bij een hoop supporters van zijn oude liefde Arsenal.

/

Zij herinnerden Fàbregas eraan dat hij ooit zei, dat hij in Engeland nooit voor een andere club zou spelen dan Arsenal. Terugblikkend op zijn keuze van een jaar geleden staat Fàbregas echter nog steeds achter zijn besluit. Komende zondag komt hij Arsenal weer tegen, wanneer Chelsea het tegen de FA Cup-winnaar opneemt in de Community Shield. Fàbregas houdt er rekening mee dat hij vijandig begroet zal worden door de fans van the Gunners.

“Het is zoals het is. Mijn liefde voor die club zal desondanks nooit veranderen. Het belangrijkste van alles is dat ik veel met me meedraag uit mijn tijd daar. De rest doet er wat mij betreft niet toe. Ik heb geweldige herinneringen aan Arsenal en heb veel liefde en respect voor de club. Uit mijn mond zul je nooit iets slechts horen over de club”, aldus Fàbregas. Dat gezegd hebbende hoopt hij uiteraard dat Chelsea zondag ‘gewoon’ wint van Arsenal.

“Dit wordt niet de belangrijkste wedstrijd, maar we willen winnen! Het is wel een grote ontmoeting, een Londense derby op Wembley voor al die fans. Het is een leuke wedstrijd om te spelen en zelfs al is het een voorbereidingsduel op het nieuwe seizoen, dan nog wil je graag winnen”, verzekert Fàbregas. Hij won in het seizoen 2003/04 de Community Shield al eens met Arsenal en pakte vorig seizoen de Premier League en Capital One Cup met Chelsea.

Wie wint zondag de strijd om de Community Shield?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie hem na zijn carrière iets doen bij Arsenal bijvoorbeeld jeugd trainer ofzo, zal mooi zijn.

29 juli 2015 om 11:13

Dat zou mooi zijn mar dat mag hij ook gewoon bij Barcelona of Chelesea doen.

29 juli 2015 om 11:16

Nee bij Arsenal heeft hij echt naam gemaakt. Dus daarom.

29 juli 2015 om 12:50

hij zal het nooit uitspeken maar hij wil nooit meer iets doen bij arsenal

29 juli 2015 om 12:58

Wauw Jeroen ken je Fabregas persoonlijk? Wil je is een handtekening regelen? Thx.

29 juli 2015 om 20:34

Misschien wil hij over een paar jaar wel naar Tottenham. Maar geen idee of we dan behoefte hebben aan hem, nu is dat wel geval voor zo'n type speler.

Heb hem nu al een match of 25 zien spelen, maar dat blauwe shirt wil maar niet wennen. In mijn oge staat 't hem echt niet.
Zondag is in principe een prijs van niks, maar omdat het Chelsea is zou het wel mooi zijn mochten we eens winnen. Al is de competitiestart tegen West Ham veel belangrijker.

29 juli 2015 om 12:13

Als je zo tegen money bent raad ik voor om te gaan leven van natura... Wat kinderachtig dat anno 2015 er nog steeds gezeik is op geld in het voetbal.

29 juli 2015 om 11:39

Reken maar dat het een beladen wedstrijd is en een prijs van niks is discutabel, het feit alleen al dat beide teams goed willen starten en Arsenal (volgens de media) zich profileert als titelkandidaat maakt dit een geweldige test. Arsenal-Chelsea voor de community shield, als het niet beladen genoeg is dan ook de transfer van Cech erbij, het is misschien wel meer dan alleen het winnen van een prijs, zin in!

29 juli 2015 om 11:39

Dit lijkt echt complete onzin, maar je hebt helemaal gelijk. Dat shirt staat hem gewoon voor geen meter.

29 juli 2015 om 12:28

Ik ben geen Gunner en ook geen Chelsea fan, maar ook bij mij wil het maar niet wennen. Dat gezegd hebbende is Cesc wel echt een waardevolle aankoop voor Chelsea gebleken. In plaats van dat alleen Hazard iets van attractief spel liet zien, zie je Chelsea nu met regelmaat mooi voetbal op de mat leggen en dat heeft alles te maken met de manier waarop Cesc speelt.

29 juli 2015 om 14:36

Vergeet Willian niet, ook hij is hier een enorm belangrijke schakel in (in zowel het attractieve als het harde werken).

Zal een leuke ontmoeting worden in deze iets serieuzere oefen pot, ben benieuwd of bijde ploegen met hun basis elf beginnen, is Alexis al weer terug?

29 juli 2015 om 11:16

Alexis doet zondag sowieso niet mee. Waarschijnlijk mist hij zelfs de competitiestart.

29 juli 2015 om 14:37

Zag vandaag een filmpje van hem waarbij hij op het strand ging trainen. Zag er goed uit.

Cesc die in de 89ste minuut een eigen doelpunt maakt waardoor Arsenal wint Helaas was deze man niet nodig voor op het middenveld, had hem graag weer bij Arsenal zien spelen. Achteraf natuurlijk een verkeerde keuze gemaakt door koste wat kost te vertrekken richting Barcelona. Maar achteraf is natuurlijk makkelijk praten.

29 juli 2015 om 11:18

Ach, met Barca won hij toch maar mooi de CL, iets wat bij Arsenal of Chelsea veel moeilijker is. En nog aardig wat prijzen.

29 juli 2015 om 11:24

Maar qua spel heeft hij nooit het niveau laten zien wat hij in zijn topjaren bij Arsenal haalde. En vaak misbruikt op posities waar hij gewoon minder was.

En hij had bij Arsenal een perfecte aanvulling zijn op het project dat Wenger voor ogen had. Maar dat is allemaal achteraf.

Hopelijk speelt hij zondag slecht want ik wil een overwinning tegen Chelsea

29 juli 2015 om 11:28

Helaas voor Fabregas, hij heeft nog nooit de Champions League gewonnen. Hij zag hem wel verloren worden in 2006 toen met Arsenal tegen Barcelona.

29 juli 2015 om 11:46

Balotelli
Meen je het? Och mijn fout, ik dacht dat hij hem onder Pep won.

29 juli 2015 om 12:18


Barcelona won de champions league zonder Fabregas in 2011, door een hele domme pass van Fabregas werd Arsenal dat jaar uitgeschakeld door Barcelona. In die zomer kocht Barcelona pas Fabregas.

Ik neem Fabregas, als Arsenal fan zijnde, niets kwalijk. Waar ik een Nasri en van Persie wel hun transfers kwalijk neem... Tis simpel, Fabregas vertrok bij Arsenal naar het buitenland.. Hij wilde uiteindelijk weg bij Barca en mogelijk terug naar Arsenal, maar Arsenal doet geen bod, dus tjaa.. dan is het jammer, maar het is zoals het is.. van Persie en Nasri enzo vertrokken rechtstreeks vanuit Arsenal naar een concurrent, dat valt, in ieder geval mij, een beetje verkeerd... Nou zullen die spelers daar niet wakker van liggen, maar ik geef gewoon mijn mening.

In ieder geval ik heb zin in zondag! Een wedstrijd die ergens over gaat... en het kan een leuke wedstrijd worden. En ja de community shield gaat gewoon ergens over... je krijgt een prijs, de enige reden waarom (vooral verliezende ploegen) altijd stellen dat het nergens over gaat is omdat het seizoen pas net begint, dan ga je niet je team straffen en afblaffen. Andere competities zijn wel belangrijker, dat zeker.

29 juli 2015 om 11:17

Zo is het. De enige wie hier iets kwalijk kan worden genomen is Wenger. Hij zag geen heil in Fabregas' komst.
Dat Fabregas terug wilde naar Engeland en er enkel interesse vanuit Chelsea was, kan hij toch niks aan doen?
Het zou inderdaad heel wat anders worden wanneer hij rechtstreeks van Arsenal naar Chelsea zou gaan, maar zo'n speler is het niet.

29 juli 2015 om 11:21

Londen* Hij wou terug naar Londen.

29 juli 2015 om 11:43

Excuses Belgunner. My bad!

Desalniettemin, succes zondag! Ik hoop op een mooie overwinning van Arsenal!

29 juli 2015 om 11:50

Merci, ik hoop het ook, al zal Mourinho wel weer een plannetje smeden en winnen. Nu ja, we kunnen wel winnen, ik geef ons 40-60 kans.

29 juli 2015 om 11:42

Als Chelsea fan zijnde, neem ik Cech ook niks kwalijk, het is t.o.v. Fabregas wel een ander verhaal omdat hij direct een transfer maakt naar Arsenal. Echter maakt zijn staat van dienst dat goed, heeft zijn best gedaan om Courtois uit de basis te spelen maar dat verschil was te minimaal dat ze gekozen hebben voor de toekomst. Wilde net zoals Fabregas in Londen blijven zoals hierboven al staat aangekaart.

29 juli 2015 om 12:06

Je vergeet voor het gemak wel dat hij weigerde te trainen in 2011. Zelfs Nasri bleef zich tot het eind inzetten.

Zo heilig is Cesc ook echt niet. Had hem overigens graag teruggezien, maar dat is nu verleden tijd.

Die misplaatste concurrentie is belachelijk..
Fabregas bepaalt of hij voor Asenal of Chelsa speelt.
Dit gaat wel heel ver.
Fabregas is geen persoonlijk bezit.

Fantastische voetballer en een voorbeeldige prof. Ik hoop dat de Arsenal supporters een applaus geven aan deze man. Heeft zoveel betekent voor Arsenal en Arsenal voor hem.

Het zou belachelijk zijn als hij wordt uitgefloten. Hij zei dat hij graag naar Arsenal terug wilde keren, maar de professor vond het te druk op het middenveld. En als er dan niemand anders dan Man United of Chelsea zich komt melden, maakt het niet meer uit voor wie hij kiest.

Natuurlijk is hij Arsenal fan, houdt hij van Arsenal etc. Toch is de stap gewoon te begrijpen. Als Wenger hem nodig had gehad, had hij nu bij Arsenal gespeeld. Wenger had hem echter niet nodig en Fabregas wou wel graag in Londen wonen. Ja, dan is Chelsea gewoon de beste keus.

Onzin dat mensen kwaad op hem zijn etc. Natuurlijk was het pijnlijk voor elke Arsenal fan, maar je moet het ook van zijn kant bekijken. Aan dat blauwe shirt kan ik trouwens nog steeds niet wennen.

Dit is toch te lachwekkend voor woorden. Speler in een Chelsea shirt nadat hij Arsenal een vinger heeft opgestoken zegt nog steeds van Arsenal te houden. Wat een leugenaar. Vertel mij 1 Arsenal fan die voor Chelsea zou willen uitkomen.

En mensen moeten niet komen met 'ja maar hij kon nergens heen, hij moest wel naar Chelsea'. Dat staat los van dat hij zich aan zijn woord moet houden toen hij aangaf nooit naar Chelsea te willen gaan. Fabregas is geen man van z'n woord en daarom geloof ik geen reet meer wat uit hem komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren