Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas: ‘Daar wil ik spelen, ik denk dat de trainer dat ook weet’

Laatste update:

Cesc Fàbregas trok drie jaar geleden na ellenlange onderhandelingen van Arsenal naar Barcelona, maar keerde deze zomer terug in Engeland. Met een vijfjarig contract bij Chelsea op zak speelt de Spanjaard vanaf aanstaande maandag officieel weer in de Premier League en daar ziet hij naar uit. Hij wil echter niet gezien worden als de opvolger van Frank Lampard, die na vele jaren trouwe dienst niet meer in Londen kon blijven.

/

In een interview met Chelsea Magazine blikt Fàbregas terug op de voorbije maanden, waarin hij een transfer van Barcelona naar Chelsea afrondde. “Ik dacht bij mezelf: ik heb er de goede leeftijd voor, ik wil wel wat verandering van spijs. Ik keek dus naar de aanbiedingen die ik had en na een gesprek met José Mourinho was dit de beste keuze”, legt Fàbregas uit. Hij heeft grote ambities voor het seizoen 2014/15.

“Ik wil alles winnen, alles. Hoe meer je wint, hoe meer je wilt winnen. Vorig seizoen slaagde Chelsea er niet in wat te winnen, dus dit seizoen moeten we er extra hard voor gaan”, zegt Fàbregas strijdbaar. Hij wil niet dat mensen hem de komende maanden voortdurend gaan vergelijken met Lampard. “Ik zie mezelf niet als zijn vervanger. Ik scoor niet zo vaak als hij hier deed, ben meer van de assists.”

“We zijn compleet verschillende spelers en je kunt ons niet met elkaar vergelijken. Ik heb ook op verschillende posities gespeeld bij Barcelona en daar heb ik het nodige van geleerd. Het heeft me tot een completere voetballer gemaakt”, zegt Fàbregas. “Al weet ik dat mijn positie op het middenveld ligt, daar wil ik spelen en ik denk dat de trainer dat ook weet.”

Denk jij dat Chelsea veel prijzen gaat pakken, komend seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 augustus 2014 om 13:54

Doe niet zo zeurderig man...
Hij zal wel die dingen gezegd hebben maarja arsenal was geen optie meer om terug te keren en hij kon wel bij cfc aan de slag. Cesc wilde persee terug naar Engeland.

14 augustus 2014 om 13:57

Je noemt spelers op die al bij grote clubs zaten, getuigd dat van ballen? Ik hoef ook niet persé weg als ik bij Liverpool of AC Milan voetbal, dan zit je al best lekker of niet?! Del Piero kan je dan nog opnoemen, speelde ook voor Juventus in de 2e klasse, bleef de club trouw, maar kreeg ook riant betaald ervoor en het was al duidelijk dat ze weer gingen promoveren.

Gerrard, ook heel mooi hoor. Maar als hij bij bijvoorbeeld MK Dons speelde, wilde hij, met al dat talent, vast ook wel hogerop. Bij Liverpool hoeft dat natuurlijk niet hé.

En dan is het nog wel dom van Fabregas om dat te roepen, maar misschien nog wel dommer van de fans om er alsnog in te trappen. Het is geen kind van de club, hij is niet eens Engels.

14 augustus 2014 om 14:20

Ik begrijp jou niet. Je zit op een forum en je kan geen discussie voeren. Dan ben ik maar een sukkel. Als ik 't goed begrijp, begreep je mij dus. Ik begrijp alleen helemaal niks van jou verhaal, misschien moet je aan het één en ander werken.

Zeg toch nergens dat Fabregas weg wilde gaan? Hij wilt gewoon meer verdienen, of een andere uitdaging. En dan noem jij een lijstje op met spelers die dan 'ballen' hebben, daar reageer ik op, misschien begreep je dat nog niet?

"alleen kom niet met grote praatjes als je die niet waar kan maken, want zo worden de echte legendes minder op waarde geschat" ..... wat ? lol... echt.

14 augustus 2014 om 16:12

@ Crimz

Elke grote voetballer van Juventus die in de serie b is gebleven heeft toen salaris ingeleverd voor een jaartje. Omdat zij inderdaad gewoon van de club hielden. Het had niks te maken met geld of andere zaken. Het sportieve boeide niet zo want juve moest gewoon terug naar de serie A. Daarom zullen deze spelers altijd helden blijven in mijn ogen. ( del piero, trezeguet, camonaresi, nedved, buffon en misschien dat ik nog iemand vergeet)

14 augustus 2014 om 13:58

Gezien de rest van je tekst heb je er wel moeite mee.

14 augustus 2014 om 14:12

En jij hebt nooit iets gezegd waar je spijt van hebt ? Voetballers worden te overdreven aan hun woord gehouden terwijl mensen vaak dingen zeggen waar ze achteraf spijt van hebben. Zijn ook mensen en geen robots of perfecte wezens eh..

14 augustus 2014 om 14:16

Wat ik bedoel is dat, je zegt er geen moeite mee te hebben en vervolgens probeer je hem met de grond gelijk te maken, omdat hij voor Chelsea heeft gekozen.

14 augustus 2014 om 15:19

Je bent nog maar een half uur lid maar ik heb nu al genoeg van je drama, houd het gewoon bij voetbal.

14 augustus 2014 om 15:21

Bullshit. Cesc smeet met overdreven woorden, dan kun je er van op aan dat men hem daaraan houd. Hij had het gewoon niet zo van de daken moeten schreeuwen dan was er nu niks aan de hand..

14 augustus 2014 om 13:59

Idd arsenal wou hem niet , en hij wou terug naar engeland dan is de keuze makkelijk gemaakt

14 augustus 2014 om 14:00

De rossi, di natale, cassillias, iniesta, giggs, scholes, zanetti... ???

Ben altijd fan geweest van spelers met zo veel clubliefde!

14 augustus 2014 om 14:05

Al die spelers verdienen ook geld als water, spelen al bij grote clubs. Niet zo moeilijk om dan clubliefde te hebben. Natuurlijk mooi om te zien, maar het is echt niet zo speciaal hoor, ze hebben/hadden echt riante contracten op den duur.

14 augustus 2014 om 14:11

Terry, Cech, Lampard

14 augustus 2014 om 14:17

De rossi en di natale grote clubs? Vgm heb jij geen idee van wat groot is en brabbel je maar wat

14 augustus 2014 om 14:01

Als jij er geen moeite mee hebt, waarom dan zeuren? Gooners nemen hem niets kwalijk. Hij wou terug, maar ozil is beter en wenger zei dus nee. Hij wou dolgraag terug.

Dan heb je misschien iets van "ga dan naar pakweg Bayern of juve" maar hij wou terug naar London, waar zijn vrouw en kind wonen. Heel begrijpelijk. Voetbal is de mooiste sport, maar dingen zoals gezondheid en familie zijn belangrijker. Dus ging hij naar Chelsea. Het is niet leuk om hem on dat aartslelijke shirt te zien, maar alexis' komst heeft alles goed gemaakt

14 augustus 2014 om 15:07

@ Realisttt

Voetballers zijn ook maar mensen. Ik heb ook een keertje belofte gemaakt die ik toch moest breken.

Bovendien wil hij graag terug naar Arsenal (wat meeste Gooners al aangaven) maar Wenger hem niet nodig heeft en zijn vrouw en vriendin wonen in Londen, dus hij wilt in Londen spelen, naast Arsenal is Chelsea de enige club in Londen dat op hoogste niveau speelt.

Ik heb er begrip voor en tegelijk ook blij dat hij weer te bewonderen is op Engelse bodem, trouwens ik zie hem nog liever bij Chelsea spelen dan bij de Spurs haha.

14 augustus 2014 om 16:00

Ozil beter ? Cesc in vorm hoort bij de beste waar het in de grote wedstrijden lijkt alsof Mesut in de dug-out zit staat Fabregas er altijd om het spel te verdelen als centrale middenvelder of achter de spits

onze shirts zijn ook mooier dan die van Arsenal just saying..

15 augustus 2014 om 21:40

Willian-Borges
Natuurlijk is Ozil beter. Niet zomaar 3x op rij Duitse speler vh jaar en een ster bij Real. Wenger kent trouwens 500x meer van voetbal dan jij of ik, dus als hij özil beter vindt, zegt dat genoeg.

14 augustus 2014 om 14:18

Scholes Giggs gary neville. Enz enz er zijn er veel meer joh.

14 augustus 2014 om 14:24

Buffon? Puyol? Xavi? Casillas?

14 augustus 2014 om 15:24

Het is al duizend keren vermeld dat hij zich als eerste aanbood bij Arsenal, die hebben hem gewoon keihard afgewezen omdat ze Santi en Özil al voor die positities hebben, Arsenal ontbeert het meer aan de Defensieve Middenvelders, dan aanvallende.

Tevens, heeft hij het er zelf naar gemaakt, hij had ook gewoon kunnen blijven bij Arsenal en de club steunen in de tijden dat het iets minder ging, en ze geen geld konden uitgeven.

Ik heb eigenlijk meer medelijden met Fabregas, die op hangende pootjes moest terugkeren omdat hij niet fatsoenlijk aan de bak kwam in Barcelona.

Hij had ook motivatie kunnen hebben om aan de club Arsenal te werken, nu is het te laat. Klaar pech gehad.

Ik kan er niet wakker van liggen, want voor mij valt dit onder het motto 'dikke bult, eigenschuld" zowel voor Arsenal én Fabregas(fabregas omdat hij weg is gegaan, en Arsenal omdat ze hem nu niet kunnen terughalen)

14 augustus 2014 om 15:53

Gerrard ahhahaha. Die wou naar Chelsea lange tijd geleden. Maar hij mocht niet gaan.

14 augustus 2014 om 16:46

Nee Loveblues, hij heeft daar een interview over gegeven. Hij heeft op een punt wel degelijk goedkeuring gekregen om naar Chelsea te gaan maar toen heeft hij na gesprekken met supporters en thuis ´ingezien´ dat hij bij Liverpool moet blijven.

14 augustus 2014 om 16:45

Xavi Hernandex en Giggs.. Del Piero...
Of begrijp ik je rijtje dan niet?

Ik denk hij komt wel met een positie op het middenveld waar hij wilt spelen, maar helaas. Hij wil dus alleen zeggen dat hij liever niet spits staat. Zelfs in het aangepaste systeem van Barcelona en Spanje vond ik hem niet geweldig in de spits, dus dat vind ik niet zo verrassend.

Een hele goeie aanwinst. Gaat heel belangrijk zijn denk ik!

Deze man was de ontbrekende schakel van Chelsea vorig seizoen.

Heeft een sterke voorbereiding gespeeld en strooide met passes, als hij dat ook in de PL laat zien, dan hebben we een geweldig middenveld.

14 augustus 2014 om 14:07

Inderdaad. Het ziet er eindelijk goed uit. Ons middenveld is zo compleet met matic als cvm en fabregas als spelmaker. Ook eindelijk een scorende spits. Dit seizoen moet de titel gepakt worden. Ook zie ik ons( zoals vaker het geval ) ver geraken in de CL

14 augustus 2014 om 14:24

We hebben nu een geweldig team, Cesc die voor de assist zorgt en Costa die scoort. Dan zijn er ook nog de flanken met Hazard en hopelijk Schurrle, die kunnen scoren en assist geven. Het wordt tijd dat we onze doelpunten record in de PL verbeteren

14 augustus 2014 om 16:05

Ook een verschil met vorig jaar waar we moesten spelen met Ramires en Mikel staan nu Nemanja en Cesc beter kan het haast niet.

14 augustus 2014 om 15:26

Waarom hebben ze Mata laten gaan dan ?

14 augustus 2014 om 15:43

Wat heeft dat hiermee te maken?

14 augustus 2014 om 15:54

Mata was een cam. En fabregas word als cm gebruikt en soms als cam. Maar meer als cm.

Wat ben ik blij dat hij is gekomen zeg. Hij is precies de speler die we al jaren missen. Als hij er telkens in staat, worden er meer kansen gecreerd, hij is de man op het middenveld en is bij zowat elke aanval betrokken. Ik kijk al uit naar maandag, hij heeft in de voorbereiding al zijn goede vorm laten zien en tevens heeft hij nu al een goede connectie met Diego Costa.

14 augustus 2014 om 14:52

Jullie hebben wel extreem goed team hoor.
Als ze geen prijzen weten te winnen dit seizoen dan weet ik het ook niet meer.

Het is duidelijk dat Chelsea en Man. City de favorieten zijn voor de landstitel en Arsenal, Liverpool en Man. United outsiders zijn.

2e seizoen van mourinho is vaak de landstitel. Denk dat chelsea sowieso wel een prijs pakt. Goede keuze van fabregas. Als barca en arsenal hem niet meer willen dan is chelsea een zeer logische stap. Hopelijk zien we de oude "engelse" fabregas weer terug. Weliswaar helaas in een blauwe shirt. Had hem zo graag weer bij arsenal zien spelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren