Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Fantastisch hoe zij tegen een Europese topploeg op de been bleven'

Laatste update:
/

Lex Immers verwondert zich dagelijks over de ontwikkeling die Feyenoord dit seizoen doormaakt. Onder de nieuwe coach Fred Rutten begonnen de Rotterdammers het seizoen weifelend, maar de onzekerheid heeft langzaam maar zeker plaatsgemaakt voor overtuiging. Feyenoord doet mee om de landstitel en wist zich na vijf speelronden te kwalificeren voor de volgende ronde van de Europa League.

"Vergeleken met het begin van dit seizoen staat er nu een heel andere ploeg in het veld", zegt Immers in een interview in De Telegraaf. Het treffen met Sevilla van twee weken geleden (2-0), speelde een belangrijke rol bij de transformatie. Het gaf Feyenoord nóg meer zelfvertrouwen. "Maar ook individueel hebben spelers in dat duel een standaard neergezet", vindt de aanvallende middenvelder.

"De jonge jongens, zoals Terence (Kongolo, red.) en Sven (van Beek, red.) halen een hoog niveau. Ik vind het fantastisch hoe ze tegen een Europese topploeg op de been bleven", vervolgt hij. Feyenoord kan donderdagavond de eerste helft van het Europese seizoen in stijl afsluiten als het weet te winnen bij Standard Luik. De Belgen zijn al uitgeschakeld: Sevilla en Rijeka bepalen in een onderling duel wie van de twee samen met Feyenoord doorbekert.

Zie jij Feyenoord vanavond winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke verdedigers die nu al beter lijken dan BMI en de Vrij. Maar zonder El Ahmadi en Nelom is een overwinning vanavond echt niet zeker. De kracht van Feyenoord ligt namelijk op het middenveld.

11 december 2014 om 11:18

Meen je die? Nelom? Oke, hij is een aanvallend ingestelde back, maar vind hem de laatste tijd erg matig spelen. In bijv. Karsdorp veel meer pit. Een beetje een type clasie. Ik denk dat deze jongen veel meer potentie heeft een topspeler te worden dan Nelom.

11 december 2014 om 11:22

Waarom vergelijk je karsdorp met nelom ???

11 december 2014 om 11:41

Karsdorp is een aanvallende middenvelder die als rechtsback geposteerd is.

Nelom speelt erg goed de laatste tijd. Alleen de eerste helf tegen sevilla was hij zenuwachtig. Verder niet op veel fouten te betrappen...

Lex is niet helemaal op de hoogte van wat een Europese topploeg is. Sevilla is subtop en niet eens constant zoals bijvoorbeeld Benfica.

11 december 2014 om 10:28

Als subtopper is Sevilla toch wel behoorlijk contstant. Ik geloof dat ze sinds 2006 de Uefa Cup/europa League 3 keer hebben gewonnen ofzo? Een echte topper kunnen we het niet noemen nee. Maar toch, het is zeker een ploeg van formaat en die jonge gasten hebben het gewoon laten zien tegen hun.

11 december 2014 om 10:35

Vind Sevilla anders behoorlijk top hoor, die winnen die beker vaker dan elk ander team, als Sevilla in de Europa League al niet meer top is, dan speelt er geen enkele topclub meer in die competitie.

11 december 2014 om 12:21

Ik vind ook eigenlijk niet dat er een topclub in de Europa League speelt. Topclubs in Spanje zijn Barca, Real en Atletico in minder mate. Maar Sevilla komt daar duidelijk net wat onder. Als Barca een topclub is dan kun je Sevilla geen topclub noemen. Maar dat Feyenoord het erg goed heeft gedaan is een feit natuurlijk

11 december 2014 om 12:53

Ja maar met die redenatie zou de eredivisie geen enkele topper meer kennen, aangezien de teams die daaraan deelnemen allemaal zwaar onderdoen voor teams als Barcelona. Ik denk dat je in de Europa League in principe geen zwaarder team kan treffen dan Sevilla.

11 december 2014 om 10:37

Alleen omdat feyenoord heeft gewonnen zeg je dit. Kom op man wees blij voor andere en wees eerlijk

11 december 2014 om 10:50

@Dannyscf haha doe is normaal man lees de reacties hieronder(die vinden hetzelfde) heeft niks met Feyenoord te maken maar met Sevilla. Hoop dat feyenoord ook vandaag wint hoor!

11 december 2014 om 11:04

Sevilla is een topploeg hoor. Ze hebben niet voor niks Europa leugue leugue gewonnen.

11 december 2014 om 12:46

Ach, Sevilla kan je gewoon omschrijven als een topploeg. Waar elke Eredivisie club het ontzettend moeilijk tegen zou hebben. In Sevilla al helemaal, maar ook thuis win je er niet zomaar van.

Je moet de credits gewoon bij Feyenoord wegleggen. Dat zou je andersom ook verlangen, maroc007.

Ik, als PSV fan, was echt ontzettend blij toen Feyenoord scoorde tegen de Spanjaarden. Los van het feit dat de Europese punten ontzettend belangrijk zijn, vind ik het schitterend om te zien wanneer Nederlandse clubs Europees overwinningen boeken.

Ik kijk nu al uit naar de avondjes Europa League na de winterstop. Tis gewoon jammer dat we niet alle 3 de wedstrijden kunnen zien.

11 december 2014 om 13:07

@dvcer jammer dat je niet begrijpt wat ik zeg. Het heeft niks met misgunnen te maken want ik juichte net zo hard mee tijdens die wedstrijd, maar gewoon de realiteit. Sevilla is geen topclub, maar een Europese subtopper zoals Benfica en Porto.

11 december 2014 om 14:18

Ik begrijp je wel, het is ook geen Europese topclub, vandaar dat ik 'europese' weg liet in mijn reactie.

Maar wat Immers bedoeld is waarschijnlijk Europese topploeg, op Europa League niveau. Dat zegt hij echter niet letterlijk, dus is er de kans dat men het anders opvat. Sevilla past inderdaad in het rijtje Benfica en Porto.

Ik vond gewoon dat je reactie wat overdreven was en daarmee de prestatie van Feyenoord te kort deed. Maar je bedoelde het dus niet zo. Prima.

11 december 2014 om 11:10

staan gewoon 4e in Spanje en hebben vorig jaar de EL gewonnen, doen het nog steeds heel goed. is echt wel een top club, in de CL spelen idd betere clubs. ze hebben natuurlijk ook de pech dat ze in Spanje spelen met een Barca, Real en Atletico voor je. want denk dat een Sevilla niet zou mistaan in de CL

11 december 2014 om 11:43

Sevilla niet constant tegen Benfica?Volgens mij trok Sevilla anders wel aan het langste eind vorig jaar in de Europa League finale.

11 december 2014 om 11:58

Het zijn gwn kleuters. Alleen omdat feyenoord heeft gewonnen. Wat psv nooit zal lukken. Gaan ze meteen dit soort dingen zeggen. Ze zijn gwn jaloers

11 december 2014 om 13:04

Haha

11 december 2014 om 12:38

Benfica constant?
Grapjas

Wij van wc eend vinden wc eend fantastisch.

Europese topclub? Sevilla kan ook maar de EL winnen omdat ze met hun A-ploeg spelen, en de Engelse, Italiaanse en Duitse ploegen die er toedoen steeds hun B-team laten opdraven.

11 december 2014 om 10:33

Spurs, Everton, Fiorentina, Hannover zijn uberhaupt niet beter dan Sevilla dus dat maakt niets uit.

11 december 2014 om 14:45

Die teams hebben meer kwaliteit dan Sevilla

11 december 2014 om 14:56

Nope.

En jij reageert zeker alleen om dat Viola er tussen staat. Staan die op het moment niet 2 punten van het rechter rijtje af? Sevilla presteert structureel beter in een veel betere competitie.

11 december 2014 om 10:33

Tja, zo kan je het stellen.
Ondertussen is Sevilla ook nog 5de geworden in de PD.

Dat de ploegen uit andere landen het schijnbaar niet aandurven om met hun A-kern te spelen omdat de resultaten in de competitie er onder zouden lijden zegt meer over hun dan over Sevilla.

Overigens is Sevilla natuurlijk inderdaad geen Europese top maar toch een leuke subtopper uit de PD. Gewoon een prima prestatie van Feyenoord, zeker gezien de omstandigheden.

11 december 2014 om 10:51

Je kan amper van een B-team spreken bij zulke grote ploegen. Die hebben gewoon een kern van 23 goede spelers.

Ligt er aan hoe breed je dat trekt want anders zijn het er maar 4! voor nederlandse begrippen is de top 4 van duitsland,engeland,spanje, de eerste 3 van italie en frankrijk wel top ploegen

Sevilla is natuurlijk geen absolute top. Maar qua selectie beter dan menig Champions League kandidaat. En tja de prestatie van Feyenoord is er niet minder knap om.

Wat maakt het nou uit of Sevilla Europese top is of niet. Dat Feyenoord met nog 1 wedstrijd te spelen nu al geplaatst is voor de volgende ronde is toch een geweldige prestatie. Ik denk niet dat veel mensen hadden verwacht dat Feyenoord door zou gaan in deze poule en al helemaal niet dat dit al na 5 wedstrijden is bereikt. En zeker niet na de 1e wedstrijd tegen Sevilla. Ik vind het geweldig dat er nu 3 Nederlandse clubs door zijn naar de volgende ronde. Hopelijk weten Feyenoord en Psv vanavond ook nog te winnen dan hebben we eindelijk een keer de volle buit gepakt.

Tja, ze kunnen wel mee doen voor de titel, echter wanneer PSV van Feyenoord wint, zoals het er nu voor staat is het gat 10 punten.

ach ja.. dat Sevilla nou wel of niet een topploeg is is een mening. Feit is wel dat Sevilla gewoon makkelijk in de CL mee zou kunnen en ook wel 60-75% zullen overwinteren in de CL als ze meedoen denk ik. Het is gewoon een sterke ploeg maar hebben toevallig RM, Barca en AM voor zich die gewoon beter zijn. Een ultieme topploeg is 't niet maar is gewoon europees gezien een sterke tegenstander om van te winnen.

On: vind trouwens dat Immers gelijk heeft, van Beek en Kongolo spelen gewoon sterk en laten zien dat ze dit niveau langer kunnen volhouden. Hopelijk ontwikkelen ze goed door. Hoe deze twee staan te verdedigen dit jaar is gewoon super, soms vergeet je ook nog wel dat deze jongens wel nog gewoon jonkies zijn. Ik vind trouwens ook dat Immers echt gegroeid is sinds hij bij Feyenoord is gekomen... zeker dit seizoen. Hij oogt en speelt echt als een leider.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren