Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans Borussia Dortmund hekelen ‘Polnischen Abgang’ van aanvoerder

Laatste update:

Borussia Dortmund verloor zaterdagmiddag met 1-0 van Hertha BSC en na afloop bedankten de spelers de liefst 15.000 meegereisde supporters voor hun steun. De fans apprecieerden die actie, maar zagen ook hoe aanvoerder Mats Hummels als enige meteen naar binnen was gegaan.

/

De fans van de BVB waren daar volgens Focus bijzonder ‘geïrriteerd’ over. Trainer Jürgen Klopp zou alle spelers na het laatste fluitsignaal naar het uitvak hebben gestuurd, maar Hummels had daar naar verluidt maling aan en liep door naar de kleedkamer. De supporters van Dortmund spraken onder meer op Twitter schande over de Polnischen Abgang van Hummels.

De verdediger weigerde om direct na afloop in gesprek met het Duitse journaille uit te leggen waarom hij de fans niet bedankte en coach Klopp vertelde later aan ZDF dat de steunpilaar er gewoon bij had moeten zijn. Uren na het duel slingerde Hummels toch nog een tweet de wereld in: “Ik was op weg naar de fans, zoals iedereen heeft kunnen zien. Maar toen ik merkte dat ik de enige was, ben ik omgedraaid, ook omdat ik last had van pijntjes.”

Denk jij dat Mats Hummels volgend seizoen nog bij Borussia Dortmund speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo Polnisch? wat heeft Polen hier mee te maken.

14 december 2014 om 10:04

uitdrukking....iets met generaliseren van alle polen; zouden allen stelen oid. maar wat dat hier mee te maken heeft....ik vat m ook niet

14 december 2014 om 10:35

nee de uitdrukking in het Duits betekend eigenlijk kort af "weggaan zonder gedag te zeggen"

wanneer iemand dat doet dan is men een "polnischer"

waarom het "polnischer" is weet ik niet, ik denk dat dat gewoon dezelfde reden is waarom bij ons iets "belgisch" is. in Nederland zijn belgen stom, en in Duitsland zijn polen onbeschoft. ik denk dat het daardoor komt

14 december 2014 om 10:08

Het heeft niks met Polen te maken, soort van uitspraak, je kan ook Engelse of Franse uitgang zeggen.

Het betekend dat je stiekem ergens weggaat zonder je verantwoordelijkheid te nemen

14 december 2014 om 10:15

ohhh...vroeg t me namelijk ook al af, vandaar.....mssch verkeerde gelezen....ff gegoogled.....

14 december 2014 om 10:10

Polnische Abgang betekent zoiets als: er stiekem tussenuit knijpen, zonder iemand gedag te zeggen.

Ben ik de enige die vind dat Hummels de laatste wedstrijden een mindere indruk maakt?

14 december 2014 om 11:26

Dat kan je gerust van het hele elftal zeggen als je laatste staat

Wat, 15.000 uitsupporters ziek gewoon. Wat een club dat BVB!! Jammer dat dit in Nederland niet mag, met 15.000 man naar de Arena, gekkenhuis

14 december 2014 om 11:03

Helaas jurre omdat er onder beide suporters groepen die mee reizen heel veel gestoorden zitten alleen maar uit op onrust is dit in Nederland niet mogelijk!! Ik vind ook dat je de belastingbetaler in Nederland helemaal niet voor die gekken moet laten opdraaien dus doe bij uitreizen een calamiteiten toeslag en laat die gekken betalen voor alles wat ze veroorzaken!! Trouwens ook doen bij andere grote evenementen zoals dance valley en concerten etc politie inzet moet betaald worden door de bezoeker!

14 december 2014 om 11:14

15000 wordt heel lastig bij Ajax - Feyenoord. Maar waarom is het in godsnaam niet mogelijk om een vol uitvak naar DE topper van Nederland mee te nemen? Ik ga zelf jaarlijks als Feyenoorder met de trein naar PSV en er is echt geen enkele mogelijkheid dat er wat kan gebeuren. Zelfde geld voor de Arena.

De Knvb maakt onze competitie kapot!

14 december 2014 om 13:23

Moet je in Rotterdam zijn.

14 december 2014 om 11:04

Nou dat kan ook niet in heel Duitsland hoor, maar Herta heeft een erg groot stadion, kunnen 70.000 man in, Herta trekt zo'n 50.000 bezoekers gemiddeld, dus hou je 20.000 plekken over.

Ben er 1x geweest, is echt geweldig, vorig jaar waren er trouwens 20.000 man uit Dortmund, maar Herta trekt dit seizoen iets meer bezoekers, dus zijn er iets minder kaarten beschikbaar.

14 december 2014 om 11:07

Stadions zijn daar ook veel te klein voor

14 december 2014 om 11:54

met 15 duizend man naar de gelredome, is die ook een keer uitverkocht

14 december 2014 om 17:51

Met 15.000 man naar dort, kunnen er geen eens eigen supporters komen

In Nederland zou er direct een racisme-discussie losbarsten. Of geldt dat alleen mbt donkere of mediterrane mensen?

14 december 2014 om 11:33

In Nederland zouden we het iets algemene met de uitdrukking:
Als een dief in de nacht verdwijnen.
Maar je hebt gelijk als je zegt, dat er bij ons geprikkeld op gereageerd wordt als het een minderheid betreft en in sommige gevallen is dat ook begrijpbaar.

14 december 2014 om 11:41

We moeten in Nederland ook soms een beetje kunnen incasseren. Dat geldt op dit moment helaas met name voor minderheden, die direct als een adder gebeten zijn. Dan konden boeren en katholieken vroeger ook wel direct in de boom vliegen. Getuigt juist van kracht soms je verlies te kunnen nemen. Kijk maar naar een Robben. Die heeft zich aan alle onredelijke kritiek ontworstelt.

14 december 2014 om 12:02

Dat is waar, Nederlanders schieten vaak meteen in de stress, als een kleine minderheid het ergens niet mee eens is.
Maar het is ook een wisselwerking. Politiek correct en tolerant zijn is te belangrijk gemaakt tegenwoordig.
Daar zijn we met zijn alle een beetje te ver in doorgeslagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren