Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Falcao: ‘United zit in de top drie ter wereld, het ontbreekt de club aan niets’

Laatste update:

Radamel Falcao is dolblij dat hij maandag de overstap kon maken van AS Monaco naar Manchester United. Tal van clubs benaderden de Colombiaanse spits, maar geen van hen werd zo concreet als United. The Red Devils betalen een fors bedrag om Falcao een jaar te mogen huren van AS Monaco en als hij bevalt, kan de aanvaller voor circa 55 miljoen euro van club wisselen.

/

“Het is een geweldig instituut”, zegt Falcao enthousiast over zijn stap naar United. Momenteel is hij met Colombia op pad, maar hij kan niet wachten tot hij zijn eerste minuten gaat maken voor de Engelsen. “Het ontbreekt de club aan niets, ik ben heel blij met deze stap. Manchester United heeft de laatste maanden steeds in mijn gedachten gespeeld, al probeerden andere clubs ook om contact te leggen. Maar dat ligt nu in het verleden: bij United krijg ik veel vertrouwen en ik ben er vrij zeker van dat ik daar belangrijk zal worden.”

“Er staat een geweldige selectie met veel grote spelers. Het belangrijkste doel is strijden om de Premier League-titel en om het veroveren van een Champions League-plaats”, weet Falcao al. “Manchester United hoort voor mij bij de drie beste clubs van de wereld en het nieuwe project dat ze er begonnen zijn geeft mij het gevoel dat ik er belangrijk in kan zijn.”

Hoeveel doelpunten maakt Radamel Falcao in zijn debuutjaar bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig heeft united inderdaad deze falcao gehaald om hun defensieve problemen op te lossen.... Oh wait..

4 september 2014 om 08:18

Inderdaad, belachelijke aankoop eigenlijk. Het is net als bij Feyenoord, ze kopen leuke speler, naar niet voor de plekken waar de prioriteit ligt. Wat moet je met Falcao als je verdediging echt dramatisch is en je voorin al Van Persie, Rooney, Di Maria en (toen nog) Welbeck hebt lopen? Split dan die 75 miljoen door 2 en koop twee goede verdedigers van 35 miljoen. Voor 30 miljoen per stuk kom je al een heel eind, steek je die 15 miljoen in je zak.

4 september 2014 om 09:25

Waarop baseer je dat de verdediging dramatisch is dan?

4 september 2014 om 09:43

Op die lachwekkende wedstrijden die ze dit seizoen hebben gespeeld. Evans met paar cruciale fouten en een blackett die nog lang niet klaar is voor het eerste.

4 september 2014 om 09:52

Gryga

Ga jij is even heel snel kijken hoeveel doelpunten united tegen heeft gekregen. Dat zijn er 3 in totaal in competitie verband. Dat valt dus nog wel mee. Dat zijn bijna de minste tegendoelpunten uit de hele premier league.

4 september 2014 om 10:04

Ja ga jij even kijken hoe die doelpunten tot stand kwamen. Leuk dat je alleen competitie telt. Komt je zeker goed uit na die 4-0 tegen MK Dons.

4 september 2014 om 10:10

@gryga

Maar in die lachwekkende wedstrijden misten ze Shaw, Rojo, Smalling en Rafael.
4 van je 5 beste verdedigers. Noem mij maar een club dat een sterke defensie heeft wanneer je de 4 beste verdedigers eruit haalt....

4 september 2014 om 10:33

Rojo en Shaw moeten ze zich eerst nog maar gaan bewijzen.

4 september 2014 om 12:52

@threelions
De verdediging is inderdaad niet zo matig. Maar dat lijkt het, omdat de aanval zo goed is.
En dat bashen op de verdediging van Utd is z'n eigen leven gaan leiden. Net zoals dat bashen op Özil door mensen die slechts 1/4 matchen van Arsenal zien, hatelijk.

4 september 2014 om 16:51

Als Smalling en Rafael al je beste verdedigers zijn, dan is er iets goed mis met een topclub

4 september 2014 om 19:02

Rafael niks mis mee, mag wat constanter worden. Smalling is niet Utds top verdediger. Ik ben al lang blij dat wij Vermaelen perse niet bij Utd wilden stallen, maar vind dat ze het alsnog niet al te slecht op hebben gelost. Nog 1 transferperiode en er staat dalijk een galactico in Manchester!

5 september 2014 om 19:28

Rafael is veel te agressief en dom, heel vaak in de duels.

4 september 2014 om 09:27

De aanval is de beste verdediging

4 september 2014 om 09:46

The best offense wins matches, the best defence wins trophies

4 september 2014 om 09:52

Als Liverpoolfan weet ik nu precies waar je het over hebt haha.

4 september 2014 om 10:22

En als Chelsea fan weet hij waar die het over heeft....


Sarcasm off

Hahahahha, 3beste clubs. Dat was echt een goeie grap Falcao. Win eerst maar van QPR praat dan maar verder. En United zit nog niet eens in de top10.

4 september 2014 om 08:18

als je kijkt naar wat voor team ze nu hebben is wel beast maar moet gwn ff opgang komen

4 september 2014 om 08:46

Beste individuele spelers maken nog niet het beste team.

4 september 2014 om 12:39

Iedereen grote smoel over man utd wacht maar af zo staan ze eind van seizoen 1e of 2e waar zijn die groten bekken dan ? Man man man zeg we zijn net begonnen dus Vitesse degradeerde nu ook ? Ajax word ook 5e nou dacht het niet ga weg man azijn zeikerds

4 september 2014 om 09:22

United is in sommige zaken gewoon de grootste club ter wereld.
Dat de resultaten 1 jaar slecht zijn geweest en er nu een stroeve start is doet daar niets aan af.

In totaliteit is United gewoon riant de grootste club van Engeland.

Hmm volgens mij is United niet meer zo goed en hij wou juist heel graag naar Madrid gaan maar die transfer ketste af maar we hebben Benzema.

Hij heeft gewoon gelijk in wat hij zegt; Manchester United is samen met Real Madrid en Barcelona de grootste club ter wereld. Ik weet niet wie op dit moment nummer 1 is, maar Manchester United was het jarenlang. Dan heb je het over fanbase en inkomsten. Dat ze niet bij de 3 beste voetbaltechnische clubs op het moment zitten, is uit eindelijk ook maar een mening en kan niet statistisch bewezen worden.

4 september 2014 om 08:26

Dat ze daar niet bij zitten is wel een feit.

4 september 2014 om 09:07

Spelen vorig seizoen een kansloos seizoen en halen geen CL, beginnen weer matig, als we over voetbal praten, ja voetbal zoals schoppen tegen de bal en presteren dan is het een real Madrid, Barcelona en Bayern München die heersen.

4 september 2014 om 09:24

Als we het dan over presteren hebben, dan kan je Barcelona wegstrepen en Atletico daarvoor in de plaats zetten. Barcelona heeft vorig jaar ook ondermaats gepresteerd.

4 september 2014 om 12:40

Mandje ja barca heb ondermaats gepresteerd maar dat doet real nu ook loop voor geen tierelier

4 september 2014 om 11:30

Sinds wanneer is Manchester United groter dan Bayern München?

Maar natuurlijk kind, United speelt in de Premier League en Bayern 'slechts' in de Bundesliga..

Leuk hoor dat meer supporters hebben, maar dit zijn ook feiten: Bayern heeft meer prijzen, betere selectie, beter sportief en financieel beleid, meer geld, slimmer bestuur en bovenal een beter toekomstperspectief dan United.

Of je Barca, United of Real eruit laat..geen top-3 'grootste' clubs is geloofwaardig zonder Bayern in dat lijst.

Hier heeft Falcao toch niet gelijk, Champions League voetbal ontbreekt.

Ontbreekt aan goed beleid joe

Ze beginnen idd eindelijk een top elftal te krijgen, maar top 3????

Bayern, Real Madrid, Barcelona, Atletico, Dortmund, Chelsea, City zijn alleen al beter dan Manchester United.

Falcao toch. Waarom vlucht je van de champions league. Waarom kies je telkens clubs die opbouwen en blijf je redelijk uit de picture. Nu met Manchester eindelijk een club die wel de schijnwerpers op zich heeft. Bij fc porto kon hij al naar menig topclubs, maar hij koos voor Atletico(destijds stukken minder), om vervolgens naar de Franse promovendus te verkassen. En ook nu kan hij naar een topclub die zich in Europa gaat bewijzen en nee hoor hij kiest weliswaar voor een topclub, maar geen die in Europa een rol van betekenis zal spelen. Had veel meer van hem willen zien, maar hij heeft zich redelijk verstopt.

ik vraag me af of al die real/barca fanboys ook claimen dat hun club niet meer bij de beste 3 zit na ander half slechte prestaties en 30 jaar lang op nummer 1 staan.

4 september 2014 om 15:12

Beste vriend real-barca-bayern-psg-city-chelsae schat (IK) wat hoger in

Hahaha wat een titel, ik schat toch real-barca-bayern zelfs psg nog hoger hahahhahaha 😂

Waarom is deze jongen weggegaan bij Monaco, Echt zonde. Ze hebben daar een best leuk team en het zal vast beter en beter worden daar ondanks de verkoop van James. Met Kurzawa, Carvalho, Abdennour, Toulalan, Kondogbia, Moutinho, Carrasco, Berbatov en Ocampos hebben ze een goede mix van ervaring en grote talenten. Daarnaast hebben ze in de zomer nog 2 leuke talenten weten te strikken. En ze spelen ook nog eens CL, hij had gewoon moeten blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren