Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Falcao begrijpt er niets van, hij had met Ferguson moeten werken’

Laatste update:

Het huwelijk tussen Manchester United en Radamel Falcao is nog niet echt gelukkig te noemen. De aanvaller lijkt met de naweeën van een zware knieblessure te kampen en heeft moeite om zich in de basis te spelen op Old Trafford. Hij begon dit seizoen in slechts acht van de 22 competitiewedstrijden in de startelf, tot onvrede van Jorge Mendes.

/

De Portugees is de zaakwaarnemer van de 28-jarige Falcao en denkt ook niet dat United de koopoptie in het contract van zijn cliënt gaat lichten. “Ik had het wel mooi gevonden als Falcao met Sir Alex Ferguson had gewerkt. Falcao is een speler die gewoon negentig minuten moet maken en hij begrijpt ook niet waarom hij er niet in staat”, zegt Mendes tegen La Sexta.

“Falcao gaat na dit seizoen waarschijnlijk voor een club spelen die tot de beste zeven teams van de wereld behoort. Real Madrid? Nee, die hebben Karim Benzema al.” Afgelopen zomer leek Falcao nog naar Real te gaan. Na de Champions League-loting zou men met AS Monaco een akkoord hebben gesloten over een huurdeal en de spits zou zelf hebben getweet dat hij naar Real zou gaan, maar hij kwam uiteindelijk dus bij United terecht.

Denk jij dat Radamel Falcao volgend seizoen nog voor Man United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed want bij real zouden we hem ook niet meer willen

24 januari 2015 om 12:24

We is jou club?
Jij met mede eigenaar

24 januari 2015 om 12:34

Kan iemand dit even vertalen?

24 januari 2015 om 12:43

💩

24 januari 2015 om 13:13

Het is heel normaal om we te zeggen als je over je favoriete club praat.. Leer jij eerst maar eens de nederlandse taal

24 januari 2015 om 13:24

"We" is jouw club? Jij bent mede-eigenaar? -Geen dank-

On: Jammer dat Falcao niet meer het oude niveau weet aan te tikken. Kan me nog zo ontzettend goed die wedstrijd herinneren waarin hij 4 (?) doelpunten maakte met Atleti tegen Chelsea! Had United hem 2 jaar eerder weten te strikken, was het een wereldaanval geweest samen met Van Persie. Maarja, Monaco moest hem zonodig van het grote publiek afhouden..

24 januari 2015 om 13:26

Nederlandse is met hoofdletter...

24 januari 2015 om 13:34

Hehe ik snap de irritatie wel over de "we" uitspraak. Sommige mensen identificeren zich extreem aan de hand van hun club voorkeur...

Afgetest door Real en dat niet voor niets hoor. Real had nadrukkelijk interesse in hem maar toen hij medisch er niet door kwam ging het niet meer door, goeie zet overigens. Ronaldo gaf ook aan, toen hij nog bij Atletico speelde, dat hij wel met Falcao samen wou spelen, Falcao was gewoon 1 v/d beste zo niet de beste spits toen hij bij Atletico speelde en op en top fit was!

24 januari 2015 om 12:23

Inderdaad terecht, die blessure lijkt hij niet meer te boven te komen.

24 januari 2015 om 12:59

Dat is Falcao zijn eigen schuld hoor. Hij heeft een stukje laten wegsnijden/wegnemen in plaats van het te laten genezen. En waarschijnlijk heeft hij zich gerusht omdat hij mee wou doen aan het WK = slecht gerevalideerd. En dan krijg je dit.

Als je het laat genezen dan betekent het dat je langer bent uitgeschakeld maar als je nu kijkt hoe lang hij al problemen heeft en geblesseerd is geweest, dan zou het even lang hebben geduurd.

Gelukkig heeft hij dat dik contract nog van Monaco, ben je tenminste binnen. Laat gepiekt maar even snel weer verdwenen.

24 januari 2015 om 13:16

Thanks, voor de aanvullende info! Was daar niet eens van op de hoogte! Ongelovelijk hoe je je, loopbaan zo op het spel hebt gezet. Haha, hij heeft idd geluk met dat top contract in Monaco.

24 januari 2015 om 15:03

Wat heeft dat te maken hiermee? Wegsnijden hoeft geen negatief effect te hebben. Plus, hij zit nu bij een grote club. Die laten hem echt niet spelen en trainen als hij niet fit is. Er is gewoon een verschil in het type spel dat Falcao ligt en dat United speelt. Daarom is hij niet de spits, zoals we hem graag zien.

Laat de juiste club langskomen en Falcao gaat ook gewoon weer schitteren.

24 januari 2015 om 15:17

@icecold

Het weghalen kan wel een negatief effect hebben, omdat je (als ik het goed voor heb) je been op been krijgt wat voor schade zorgt.

Wat ik er van opmaak is dat Falcao per se het WK wou mee maken en daarom voor de snelste route heeft gekozen in plaats van een langer en rustig herstel. Mogelijk heeft hij ook zijn revalidatie gerusht wat dus nefast is of kan zijn voor je knie. Daar doel ik op.

Dwyane Wade (nba speler) heeft toen hij 20 jaar was zijn meniscus laten wegsnijden in plaats het te laten repareren en heeft meermaals in interviews aangegeven dat hij er erg veel spijt van heeft. Want het heeft een redelijke impact gehad op zijn carrière.

"wade said that if more of a long-term approach was used when he had his meniscus surgery in 2002, following his sophomore season, he may not have as many issues today."

"wade has battled chronic knee issues over his career. He needed a second surgery on his left knee in 2012 and has also battled bone bruises and tendinitis."

In de tussentijd is de medische wereld er wel op vooruit gegaan maar toch bestaat de optie nog tussen het wegsnijden en het laten repareren.

Als je zo oud bent/was zoals Falcao, dus rond de 27/28 en je zit in zo'n situatie (dik contract) kun je het risico nemen. Maar een speler die aan het begin van zijn carrière staat en nog relatief jong is (onder de 25) zou ik het afraden.

24 januari 2015 om 17:29

Maar je weet niet wat voor letsel Falcao heeft gehad. Er kan heel veel geroepen worden, maar we kennen de details niet.

Het lijkt me niet dat z'n gehele meniscus weggesneden is. Dat zal geen enkele arts en voetbaldokter aanraden. Dus ik denk dat het maar om een (klein) deel van de meniscus gaat en dit zal ook geen of in ieder geval veel minder impact hebben.

Wat zijn die zaakwaarnemers toch irritant zeg. Denkt Mendes nou echt dat van Gaal hier onder de indruk van gaat zijn en Falcao meer speeltijd gaat geven? Als Falcao de rest van het seizoen weinig mag spelen, dan zijn er nog weinig clubs die hem willen. Real Madrid wil hem niet, Chelsea/barcelona ook niet. Liverpool en Arsenal zouden niet zoveel voor hem willen betalen. PSG heeft Ibrahimovic en Cavani al. Manchester City barst van alle spitsen dus daar is ook geen plek. Juventus kan hem niet betalen(niet alleen de transfer maar ook zijn salaris). De opmerkingen van Mendes werken Falcao alleen maar tegen

24 januari 2015 om 13:03

Ik zit ook te wachten op het moment dat clubs en managers openlijk uitspreken tegen alle zaakwaarnemers die eigenlijk heel het voetbal verpesten. Mendes is hier maar een voorbeeld, maar Raiola die iedere week de ene nieuwe na de andere speculatie doet om clubs onder druk te zetten. Het is zo respectloos naar een club toe om dit te doen, dit soort dingen hoor je intern uit te spreken en niet via de media.

Belachelijke aankoop/huur ook. Veel te duur, zeker gezien het feit dat ze genoeg aanvallers hebben en dat van Gaal hem eigenlijk liever niet wil gebruiken. Het lijkt wel alsof er helemaal geen overleg is geweest tussen v Gaal en de technische leiding

24 januari 2015 om 12:37

Falcao is echt 1 vd beste aanvallers ter wereld. Aankoop was juist wel te begrijpen. Alleen twijfelde united . Vanwege die blesure. Daarom hebben ze hem dus niet gekocht, maar gehuurd. Zo zie je maar weer. In een mindere competitie kom je gewoon, minder snel van je blesure af. Omdat je niet elke week 100% hoeft te geven. In de pl is dat wel even anders. Alleen als je topfit bent. Kun je daar spelen. Elke wedstrijd moet je 100% geven. Anders ga je het niet redden.

24 januari 2015 om 12:44

Nou op mij kwam het een beetje random over. Zeker omdat hij zo laat gehaald is en ze in principe al genoeg aanvallers hadden. En het lijkt dus ook dat van Gaal hem liever niet gebruikt. Op mij komt het over dat die transfer meer een van de technisch manager/eigenaren is en niet echt gecommuniceerd met Van Gaal.
Los daarvan is het inderdaad een vd beste aanvallers ter wereld.

24 januari 2015 om 13:00

Ja maar mn punt is, als je een trainer hebt die het op de een of andere manier niet in hem ziet zitten, heeft het weinig zin en is het weggegooid geld. Dan komt er van dat 'testen' weinig terecht

24 januari 2015 om 13:23

Haha inderdaad zeg, hij speelt amper en van gaal is duidelijk niet gecharmeert van hem! Dan is het dus een domme huur en mogen ze blij zijn dat falcao niet gekocht is. Hoezo is het logisch om falcao te huren als je al meer als genoeg aanvallers hebt, ik snap de redenatie niet..

24 januari 2015 om 14:20

..' Dat kost de club zo'n 15 miljoen euro aan alleen de huursom. Volgens berekeningen gaat Falcao 436.000 euro per week verdienen bij Manchester United.'... Dit is dus ook niet 'even een jaar testen'. Als het zo simpel was als jij zei zou het niet zo erg zijn geweest maar bovengenoemd feit in combinatie met van Gaal die hem niet schijnt te willen maakt het een belachelijke huurconstructie

Zijn knieblessure is nog maar een jaar geleden. Ik denk dat hij gewoon meer tijd nodig heeft. Om een basisplaats te veroveren in een nieuwe ploeg in een andere competitie als je eigenlijk nog niet 100% scherp bent, is niet gemakkelijk. Ik denk dat hij beter een jaar bij Monaco was gebleven om terug op zijn oude niveau te geraken.

24 januari 2015 om 12:56

Is het MAAR een jaar of AL een jaar.. Is denk ik hoe je het ziet.. Hij krijgt vast wel een goeie behandeling maar misschien komt het gewoon nooit meer goed.

24 januari 2015 om 14:04

Ik zou zeggen maar een jaar. Toch voor een kruisbandletsel. Niet sporters mogen zelfs een jaar lang niet voetballen.
Kijk naar Khedira, Jese, Jay Rodriguez en Walcott die liepen vorig seizoen ook kruisbandletsels op en zijn ook nog niet terug op hun oude niveau.

Van Gaal heeft vaak genoeg problemen met Zuid Amerikanen. Bij Barca destijds ook met Rivaldo. Zodra de relatie bekoeld is met een Zuid Amerikaan komt het nie meer goed. Van Gaal heeft daar geen gevoel voor. Jammer want dAn zou hij nog meer presteren

24 januari 2015 om 12:41

En daarom heeft van Gaal maar liefst drie zuid-Amerikaanse spelers naar man U gehaald en is hij bezig om nog een vierde aan te trekken. Wat een kletskoek.

Het verhaal Rivaldo is bekend, hij was de linksbuiten van Barca. nadat hij de gouden bal won, zei hij bij de eerst volgende wedstrijd in de kleedkamer ten overstaande van iedereen tegen van Gaal dat hij alleen nog maar centraal wilde spelen en niet meer als linksbuiten. Daarna hebben we Rivaldo nergens meer zien schitteren.

Het verhaal Falcao is duidelijk, hij scoort bijna niet. En dan is zevne miljoen huur wel heel erg veel geld. Om er dan nog tientallen miljoenen bij te leggen terwijl hij niet presteert lijkt me eerlijk gezegd vrij onverantwoord. Sinds zijn blessure heeft hij zijn niveau nimmer meer gehaald.

24 januari 2015 om 13:56

Hahah, Speedy, van Gaal is de reden waarom de Barcelona fans niet naar het stadion gingen!

24 januari 2015 om 15:06

De reden dat fans niet naar het stadion gingen is omdat op een gegeven moment het voetbal niet om aan te zien was en de prijzen ook uitbleven.

25 januari 2015 om 18:07

@blink182

En wat hebben de fans van Barcelona er nou mee te maken? Je mag best lachen hoor, staat erg vrolijk maar je punt begrijp ik niet?

Rivaldo ging na het conflict na Milan, daar flopte hij volkomen. daarna ging ie naar Griekenland en eindigde in Turkije. Sinds zijn gouden bal heeft ie werkelijk nergens meer iets gepresteerd. Is dat de schuld van van Gaal soms of had Rivaldo het in zijn bol gekregen en kon ie het niet meer opbrengen?

Falcao start voor de afgelopen maand gewoon haast elke wedstrijd, maar 1 wedstrijd niet. Heeft niet kunnen overtuigen en lijkt teveel op RVP, hoop dat United voor een spits gaat die zelf kansen creëert, mobiel is en gewoon kan afmaken (dybala/lacazette)

Een beetje de eigen schuld van Falcao zelf. Hij had na Atletico naar een Chelsea, Manu U en alle andere topclubs die geïnteresseerd in hem waren moeten gaan. Maar nee meneer maakt weer de keuze om naar Monaco te gaan en omdat niet goed is afgelopen zeurt meneer dat hij de volle 90 minuten wil spelen terwijl hij het gewoon niet waarmaakt.

24 januari 2015 om 13:01

Volgens mij zit je op de verkeerde site, of niet zoveel verstand,kennis en history over voetbal clubs.

24 januari 2015 om 13:15

Je weet dat Falcao onderdeel is van een investeringsgroep? Die hebben hem ondergebracht bij Monaco omdat die het meest opleverde.

24 januari 2015 om 13:31

En hoe maakt dit het verhaal logischer? Dat maakt het alleen dwazer, hij is onderdeel van een investeringsgroep, onder contract bij monaco en voor 7!? Miljoen gehuurd. Dit is de belichaming van alles wat er mis is in het hedendaagse voetbal.. teveel geld, teveel derde partijen en teveel eisen van spelers

24 januari 2015 om 14:09

@tubby

Die investeringsmaatschappij brengt Falcao onder bij de club waar zij het meest aan verdienen en Falcao heeft daar bar weinig in te zeggen, hij krijgt een mooi loon en moet voor de rest zijn mond houden.
Falcao wilt graag in de CL spelen maar ze verhandelen hem steeds als zijn ploeg in de CL speelt. Waarom, hoe meer transfers hoe meer die maatschappij aan hem verdient. En dat is extreem spijtig voor Falcao zelf want hij heeft dus niet in de CL finale gespeeld, noch de Spaanse titel gehaald. Hij speelt nu ook niet in de CL. Terwijl Monaco een goede kans heeft op de kwartfinale met een match tegen Porto.

24 januari 2015 om 14:05

Falcao heeft volgens mij helaas weinig te kiezen. Hij heeft een zogenaamde 'third-party owner' en die beslist waar hij naartoe op basis van waar de maatschappij het meeste geld aan verdient. Heeft niks met het sportieve te maken noch met Falcao zijn eigen wensen.

Hij hoeft maar aan één voorwaarde te voldoen om 90 minuten te blijven staan, namelijk Presteren!!!

Ik ben wel benieuwd welke clubs Mendes tot de top 7 rekent. En dan vooral welke van die clubs nog interesse heeft in Falcao na de laatste paar seizoenen. Want sinds Atletico heeft hij bar weinig laten zien.

Je moet falcao gewoon twintig wedstrijden laten staan en alle vetrouwen geven. En niet wel niet wel niet. Dan weer 15 minuten en dan weer 60 en dan weer niet bij de selectie enz.

Ik begrijp ook niet waar hij niet speelt. Naar goed,
Misschien iets voor City. Die kunnen wel een extra spits gebruiken....

Ach Falcao of RvP maakt vrij weinig uit met het huidige spel van United. Falcao is ook niet iemand die kan uitblinken zonder aanvoer. Als hij speelt overtuigt hij naar mijn mening ook niet. Dus zo onbegrijpelijk dat hij niet speelt, vind ik het niet. Al is het natuurlijk zonde van het salaris en hadden ze hem naar mijn mening überhaupt niet moeten halen.

Waar moet ie dan heen. Met dat hoge salaris van m moet ie wel naar een topclub maar die zijn meestal al goed bezet qua spitsen.

Kom maar lekker naar gala :D

25 januari 2015 om 12:43

En jij hebt je turkenbril op !!!

En jij hebt je oranjebril op !!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren