Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Vitessenaar genoot van jonge Balotelli: 'Sterk, snel, goed, doeltreffend'

Laatste update:

Martí Riverola kijkt zondagavond naar de finale van het EK tussen Italië, het land waarin hij straks zijn brood verdient, en vaderland Spanje. De 21-jarige middenvelder heeft zich met een meerjarig contract verbonden aan Bologna en hoopt daar zijn belofte te gaan inlossen. In dienst van Barcelona lukte hem dat niet, maar hij bevindt zich in goed gezelschap: ook Mario Balotelli wist zonder de Spaanse topclub succesvol te worden.

/

Riverola en Balotelli, die even oud zijn, speelden jaren geleden een blauwe maandag samen in de jeugd bij La Masía, het opleidingsinstituut van Barcelona. Riverola had al meerdere jeugdelftallen doorlopen en Balotelli kwam als proefspeler een paar dagen over van Lumezzane uit Italië. Zoals jeugdtrainer Fran Sánchez eerder deze week al aanhaalde, kwam het echter niet van een langdurige samenwerking tussen Barcelona en Balo.

“Hij is drie of vier dagen bij ons geweest”, herinnert Riverola zich nog in gesprek met Sport. “Maar daarin liet hij een goede indruk achter. Hij was indrukwekkend sterk, snel, speelde goed en was doeltreffend.” Net zoals Sánchez reeds memoreerde kwam Balotelli ook op Riverola over als een introverte, rustige jongen. “Hij veroorzaakte zeker geen problemen”, zegt de Spanjaard, die in het seizoen 2010/11 een half jaar voor Vitesse speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

iedereen genoot van Ballotelli tegen Duitsland en vooral die goals wereldklasse mensen denken dat hij niet kan voetballen omdat hij van die rare fratsen uithaalt maar iedereen weet nu wat hij kan en hopelijk scoort hij ook nog in de finale dan heeft hij alle critici de mond gesnoerd

30 juni 2012 om 13:19

Volgens mij denkt niemand dat hij niet kan voetballen hoor.

Iedereen roept juist dat Balotelli nog veel meer uit zijn carriere zou kunnen halen als hij die rare fratsen achterwege liet.

30 juni 2012 om 18:30

Mwua bij VI waren ze niet echt positie na zijn wedstrijd tegen Engeland, terwijl die wedstrijd voldoende verraadde wat Balotelli in huis had. Goede loopacties, snelheid, kracht, veel techniek (en geen nieuwe Drogba zoals Derksen gister zei) etc.

3 juli 2012 om 23:41

Ja maar ik vond hem tegen Engeland ook niet zo geweldig spelen... hij verraadde bij vlagen inderdaad wat hij in huis had; maar zelfs tegen Duitsland speelde hij niet eens mega geweldig.

Balotelli heeft veel meer in huis, alleen presteert hij niet constant genoeg mede door de door jgruben aangehaalde fratsen.

Wanneer Balotelli zich 100% met voetbal zou bezighouden zou hij denk ik echt mensen kunnen gaan verbazen.

Iedereen die Mario Balotelli tegen Duitsland zag spelen, die heeft genoten van hem.

Beide goals waren echt mooi, en hij heeft met die twee goals op 'n geweldige manier de mond gesnoerd van die politicus en van La Gazzette Dello Sport.

Nu hoop ik dat Mario Balotelli zelf ook begint te beseffen wat hij allemaal kan. Want als hij zich normaal gedraagt, en bijna altijd speelt als tegen Duitsland, dan zou Balotelli nu een van de beste spelers van de wereld zijn.

30 juni 2012 om 13:52

Dat is hij nu al hoor, hij zou een van de beste spitsen ooit kunnen worden als hij mentaal stappen maakt. En daarmee bedoel ik niet die fratsen (want dat heeft niets met zijn voetbalkwaliteiten te maken) maar zijn trainingsmentaliteit.

Ballotelli geweldige voetballer hopelijk word hij nu ook nog de man van de finale ik gun het hem en italie het europees kampioenschap wel

Ik wist niet dat we zoveel zouden horen van iemand die 2 scoort op een EK. Oké, het waren mooie goals maar niet meer dan dat.

30 juni 2012 om 12:27

Echt hé.. en dan zeggen ze dat ik Pirlo ophemel

30 juni 2012 om 12:56

hij heeft 3 keer gescoord en is medetopscorer --'

30 juni 2012 om 13:05

@inter96

En dan nog?je gaat mij toch niet zeggen dat je meer van Balotelli hebt genoten dan bijvoorbeeld een Gerrard,iniesta of Pirlo? Die 3 namen waren gewoon smullen dit EK.

30 juni 2012 om 14:21

De reden dat mensen zo reageren op Balotelli is dat hij 21 is.
En er een hoop druk op zijn schouders staat en hij het toch flikt !!
Dat is een v. Persie niet gelukt.

30 juni 2012 om 16:38

Pirlo komt enigszins in de buurt maar van Balotelli heb ik veel meer genoten als van een Iniesta. Iniesta is zwaar overschat.

30 juni 2012 om 19:02

Haha Iniesta zwaar overschat?
Stop alsjeblieft met reageren als je denkt dat Iniesta overschat is want dan weet je waarschijnlijk niks over voetbal.
Hij is een pure voetballer met alles wat hij in het veld doet.

30 juni 2012 om 20:10

Ik mag Iniesta toch overschat vinden. Hij wordt helemaal opgehemeld door iedereen maar hij heeft maar een paar goede kwaliteiten hij bezit er ook vele niet. De echte top middenvelders zijn spelers als Yaya Toure en Khedira.

Ik vind balotelli een hele goede speler.
En wat hij buiten het veld doet moet hij zelf weten.
Maar voetballend kan het een hele grote worden.

Ik gun italie de titel wel.
Vooral pirlo gun ik hem.
Wat een geweldenaar is dat zeg.

We moeten nu ook niet overdrijven over Balotelli.mooi dat hij 2 maal heeft weten scoren.maar zoveel heeft hij nu ook weer niet gedaan op dit Ek.er zijn spelers op dit EK waar ik zoveel meer van heb genoten.alba,iniesta,pedro in de minuten die hij kreeg,ronaldo,pirlo,pepe,coentrao,alonso,moutinho,... zo voort en zo voort.die spelers hebben voor mij op dit EK veel meer laten zien.andere spitsen die 2 maal hebben weten scoren kregen niet zoveel lof hoor.

Mensen vergeten soms dat hij pas 21 jaar is en dat hij op dit moment het grootste talent van de wereld is.

nou het grootste ook al weer niet maar wel groot

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren