Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied imponeert in Engeland: ‘Een boegbeeld van de Premier League’

Laatste update:

Christian Eriksen groeide bij Ajax uit zijn jasje en de stap naar Tottenham Hotspur was logisch. Inmiddels speelt de Deense middenvelder bezig aan zijn vijfde seizoen bij de club uit Londen en lijkt het een kwestie van tijd voordat hij de volgende stap maakt naar de absolute wereldtop. Jamie Carragher, oud-international van Engeland, heeft de 25-jarige techneut hoog zitten en vraagt zich hardop af waarom Barcelona hem de afgelopen transferperiode niet heeft aangetrokken.

Barcelona wilde zich de vorige transferwindow versterken met Philippe Coutinho, maar Liverpool liet hem niet gaan. "Toen Barcelona Coutinho wilde, vroeg ik me af waarom ze niet voor Eriksen zijn gegaan", laat Carragher weten in gesprek met Ekstra Bladet. "Ze lijken veel op elkaar. Hij heeft bewezen dat hij de kwaliteit heeft om in de top te spelen.”

Eriksen is al jaren belangrijk met zijn doelpunten en assists voor the Spurs. Onder de vleugels van manager Mauricio Pochettino is de ex-Ajacied gegroeid. "Ze hebben de kans gekregen om hem over te nemen van Ajax. Sinds de komst van Pochettino hebben we kunnen zien hoe Eriksen is gegroeid. De afgelopen drie jaar heeft hij zich ontwikkeld tot een topspeler met enorme potentie. Zoals ik het zie is hij een van de boegbeelden van de Premier League."

Christian Eriksen is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik volg Barcelona niet goed genoeg te kunnen zeggen of hij daar kans zou maken op speeltijd. Zou hij dat hebben? Wat hebben ze nog achter de hand op het middenveld? Ik zou het geweldig vinden om hem bij Barca te zien spelen en ik weet zeker dat hij er past, maar de hiërarchie bepaalt wel een hoop.

19 september 2017 om 00:20

Met zijn kwaliteiten speelt hij zich in no-time in de basis. Waanzinnige speler die Iniesta moeiteloos op kan volgen. Op Messi na zou hij de beste aanvallende middenvelder zijn. Gelukkig speelt Messi nog voorin

19 september 2017 om 00:25

Hij is in mijn ogen vele malen beter dan Rakitic. Hij zou fantastisch bij Barca passen. Begrijp ook echt niet waarom ze hem niet aangetrokken hebben... Rakitic mist het verfijnde wat Eriksen wel heeft. Hem met Messi zien combineren zou een genot geweest zijn denk.

19 september 2017 om 06:33

Tegenwoordig is kan elke goede voetballer mee met barca. Er lopen namelijk een hoop slechte/middelmaat spelers als Gomes, matheui, Denis ect

19 september 2017 om 08:08

Mathieu speelt toch niet meer bij Barça meen ik? Heeft volgens mij deze transferwindow bij Sporting Lissabon getekend voor 2 jaar.

19 september 2017 om 09:27

Zie het inderdaad. Maar goed hij heeft er wel gespeeld

Voor die, in potentie, €150 miljoen die ze aan Dembele hebben gespendeerd, hadden ze ook Eriksen én Sánchez kunnen ophalen. Zeker als je één van deze twee Londense clubs had getrakteerd op een overbodige ruilspeler. Daarmee waren ze in één slag weer op volle sterkte. Kan mij nog steeds verbazen over het gekozen beleid, niet dat ik daar wakker van lig trouwens, maar je verwacht meer visie van deze club.

19 september 2017 om 01:24

Met alle respect maar Sanchez heeft niks te zoeken bij Barcelona. Hij werd niet voor niks weggestuurd. Hij is al tegen de 30 aan terwijl je met Dembele hebt die nog zeker 12 jaar mee kan in de top en met Sanchez 3 jaar. Eriksen is een geweldige speler maar die moet je meer vergelijken met de positie van Iniesta. Rakitic speelt meer in een verdedigende rol, dat kan Eriksen niet want dat doen Dier, Wanyama en Dembele voor hem. Bij Spurs heeft die een vrije rol waardoor die goed tot zijn recht komt.

19 september 2017 om 08:39

Sanchez werd weggestuurd? Waar heb je het over? Hij viel bijna elke wedstrijd in, maar wilde in de basis spelen. Hij heeft zich vervolgens in Londen dusdanig ontwikkeld naar een niveau waar hij niet op zat in Barcelona. Geen twijfel over mogelijk dat hij nu een geweldige speler voor Barca was geweest.

19 september 2017 om 13:05

Daarom moet Eriksen ook Iniesta vervangen. Volgens de analyses is Iniesta al een tijdje niet meer bepalend in het spel van Barca. Uiteindelijk moet de spelmaker op het middenveld rendement tonen, en dat doet Iniesta al een hele tijd niet meer (en dan heb ik het niet alleen over goals en assist, maar de volledige analyse).

Leuk dat Dembele 12 jaar mee kan, maar ik vraag me serieus af of hij dit niveau wel aankan. En daar mag iedereen over twijfelen, aangezien hij een talent is, en zijn aankoopwaarde niet is gebaseerd op zijn prestaties bij Dortmund, maar op zijn potentie. Dat is exact wat Barca niet nodig had. Ze hadden spelers nodig die er direct konden staan, en het spel verbeterden. Sanchez was daar ideaal voor geweest.

19 september 2017 om 03:12

Die levi van tham is een keiharde onderhandelaar voor eriiksen ben je minstens evenveel kwijt als dembele. Een spelrt uit engeland halen kost veel geld. Bale was niet voor niets de 1e 100 mln aankoop

19 september 2017 om 08:23

Ik denk dat Eriksen bij de Spurs heel moeilijk weg gaat komen. Er zal de hoofdprijs voor moeten worden betaald. Geldt bijvoorbeeld ook voor Alderweireld: die zou ook wel weg willen, maar het lukt hem niet.

19 september 2017 om 09:44

En dat baseer je waarop? Ik denk dat die spelers aardig tevreden zijn bij Spurs hoor. Duidelijk een ontwikkeling gaande daar. Een jonge, getalenteerde groep, die steeds langer met elkaar speelt en steeds beter presteert. Nieuw stadion komt eraan. Met Poch ook een aantrekkelijke manager, die Levy ook een beetje schijnt in te tomen. Qua salaris zouden ze er natuurlijk op vooruit kunnen, maar jij laat het klinken alsof ze tegen hun wil bij Spurs zitten, en dat is toch echt gewoon onzin. Anders zaten Modric, Bale en Walker er ook nog wel.

19 september 2017 om 12:34

No offence, maar als je graag weg wilt als speler dan ga je toch gewoon je contract niet verlengen of juist wel met clausule?!
Ik vind het altijd zo verwonderlijk, tekenen ze een 5 jaar contract. na ander half jaar verlengt met seizoen(alleen salaris verhoging gekregen) en dan na weer ander half jaar wil je weg..... Heb je dus maar 3 van de 6 jaren uit gezeten.

Als ik voetballer was, dan zou ik persoonlijk zeggen: Ik teken niet meer dan 3 jaar contract. Kan ik nog steeds bepalen wat en waar ik heen wil.

Ik vind het ook onverklaarbaar dat Barcelona Eriksen niet heeft overgenomen. Eriksen is zeer geschikt voor het voetbal van Barcelona. Is ook beter dan Coutinho.
Eriksen speelt vaak in de bal in een keer. En vrijwel altijd met de juiste snelheid naar de juiste kleur. Dat is functionele techniek. Niet drie scharen achter elkaar kunnen maken. Dat is leuk voor de bühne maar lang niet zo effectief. Met het spel van Eriksen hou je het spel snel.
Ik durf zelfs te stellen dat Eriksen samen met Messi en Iniesta bij Barcelona tot de betere spelers zou behoren. Hij zou Barcelona significant beter maken.

Niet normaal hoe die jongen is doorgegroeid bij de Spurs. Bij de meeste spelers zie je dat ze wat moeite hebben om zich aan te passen of komen helemaal niet aan te pas , maar dat is ook niet zo raar op dat niveau. Maar hoe snel hij zich heeft aangepast daar en wat hij kan met een bal is werkelijk waar ongelooflijk. Zijn techniek en manier van spelen doet me af en toe aan Iniesta denken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren