Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton betaalt dertien miljoen euro voor gewilde Argentijns international

Laatste update:
/

Everton heeft zich dinsdagochtend versterkt met Ramiro Funes Mori. De 24-jarige stopper komt voor dertien miljoen euro over van Copa Libertadores-winnaar River Plate en tekent een contract voor vijf seizoenen op Goodison Park. Hij gaat bij the Toffees met rugnummer 25 spelen.

Funes Mori was al langere tijd in beeld bij coach Roberto Martínez, die al vaker liet doorschemeren dat hij zijn selectie in defensief opzicht wilde versterken. Dat heeft mogelijk van doen met de aanhoudende interesse van Chelsea in John Stones, al wil Everton daar nog steeds niet aan meewerken. Mogelijk dat een waanzinnig bod uit Londen daar op de laatste transferdag in Engeland verandering in brengt.

Funes Mori was afgelopen seizoen basisspeler in het elftal van River Plate dus de Zuid-Amerkaanse equivalent van de Champions League won. In maart van dit jaar maakte hij zijn debuut in de nationale ploeg van Argentinië. Hij behoorde echter niet tot de selectie van los Albicelestes voor de Copa América, in juni en juli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat wordt er veel voor spelers betaald. Zeker een goed talent. Ik heb een paar wedstrijden van hem gezien en hij kan idd wel een balletje trappen.

1 september 2015 om 11:14

Vind je t dan teveel of te weinig. Is hij t nou waard of niet?

Welkome versterking! Achterin hebben ze nu echt maar beperkte opties.. zeker met al die blessures. Denk dat Martinez nog wel 1 of 2 versterkingen zou willen hebben zelfs...

En weer een club die afvalt voor Van Dijk. Weer een jaartje Schotse competitie

1 september 2015 om 10:42

Van Dijk gaat denk ik alsnog naar Southampton.

1 september 2015 om 10:43

Misschien even de media blijven volgen? Werd vanochtend gesproken over dat hij vannacht is gekeurd en vandaag wordt gepresenteerd bij Southampton. Onder andere te lezen op nu.nl die meestal geen onzin publiceren....

1 september 2015 om 10:45

Ps wat ook een veel betere stap zou zijn als naar Everton gaan.
Nederlandse trainer die al meermaals heeft aangegeven het in van Dijk te zien zitten....

1 september 2015 om 10:49

Klopt, maar wel een lager niveau.

1 september 2015 om 11:08

Ach ja wat is een niveau lager? Als hij het bij Southampton geweldig doet kan hij waarschijnlijk dezelfde stap maken als dat hij het bij Everton geweldig zou doen....

1 september 2015 om 11:16

Lager niveau? Volgens mij is s'hampton de afgelopen twee jaar boven Everton geëindigd. Is minimaal t zelfde niveau

Goede speler Riverplate heeft 2 goede centrale verdedegirs waaronder Mori ik had eerder verwacht dat hij de Colombiaan Eder Alvarez Balanta haf gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren