Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eriksen schiet Tottenham naar pikante bekerfinale tegen Chelsea

Laatste update:

Tottenham Hotspur krijgt op 1 maart de kans om voor het eerst sinds het seizoen 2007/08 een prijs te pakken. Het team van Mauricio Pochettino had de thuiswedstrijd tegen Sheffield United met 1-0 gewonnen en sloot de return woensdagavond met een remise af: 2-2. Christian Eriksen kroonde zich met een waanzinnige vrije trap en een laat doelpunt tot de held van Tottenham.

/

De Deense dirigent schilderde na een klein half uur spelen een vrije trap op prachtige wijze in de verre winkelhaak en zette Tottenham daarmee op een verdiende voorsprong: 0-1. The Spurs ontsnapten in de beginfase nog aan een tegengoal toen Kyle Walker een inzet van Jamie Murphy van de lijn haalde, maar kregen daarna steeds meer grip op de wedstrijd. Harry Kane en Ryan Mason vonden doelman Mark Howard op hun pad, maar door de goal van Eriksen ging Tottenham dus toch nog met een goal op zak de rust in.

Sheffield United nam na rust meer initiatief en de gelijkmaker was niet eens onverdiend. De achttienjarige Che Adams scoorde met zijn eerste balcontact en bracht de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd. Twee minuten later scoorde diezelfde Adams opnieuw en bij een 2-1 stand was men gaan verlengen op Bramall Lane. Eriksen schoot drie minuten voor tijd echter de gelijkmaker in het doel van Sheffield en voorkwam daarmee dat er een half uur langer gespeeld moest worden.


Wie wint de Capital One Cup?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spurs blijft toch een heel raar team. Zo makkelijk en dom een voorsprong weggeven. Ze mogen blij zijn dat ze Eriksen hebben.
Maar we hebben een mooie finale!
Kijk er nu al naar uit.

29 januari 2015 om 00:56

Mooi zeker! Ik ben alleen benieuwd hoezo het pikant wordt zoals voetbalzone vermeldt, uit het artikel heb ik het niet kunnen halen.

29 januari 2015 om 01:33

Beide clubs komen uit Londen.

29 januari 2015 om 03:18

Vergeet niet dat dit tot tottenham de grootste overwinning ooit boekte op chelsea onder mourinho. Ik kan me voorstellen dat spelers en staf woest waren na die wedstrijd.

29 januari 2015 om 09:30

woest op zich zelf mag ik aannemen

Ik zat parma - juve te kijken wat ik niet had moeten doen.
Maar ik zag wel de goals van eriksen.
Sjonge jonge die vrijetrap. Eriksen is langzaam ook wel klaar voor de top!

28 januari 2015 om 23:28

Ik vind Eriksen wel de beste speler van Tottenham, maar ik twijfel of hij het zal redden in de absolute top. Misschien moet hij een klein stapje hoger gaan (arsenal of dortmund ofzo, al zal arsenal hem niet in dank afgenomen worden) maar het is maar de vraag of hij daar ook zo goed gaat renderen. Voor Real, Barca of Bayern komt hij denk ik net te kort, omdat hij niet echt aantoonbaar beter is dan de concurrentie op zijn positie.

29 januari 2015 om 00:04

Lijkt me een mooie opvolger voor Iniesta over anderhalf, twee jaar. Voor Bayern en Real zal hij nu nog tekort komen en ik denk niet dat hij daar ooit een basisplek zou kunnen krijgen met Gotze en James al aanwezig daar.

29 januari 2015 om 00:30

wat ik ook al zei toen Eriksen bij Ajax speelde, hij speelt zo slecht(de eerste paar seizoenen was het toch niet al te best) omdat hij onder zijn niveau speelt, toen is hij figuurlijk gegroeid en werd hij de leider zonder band op 't veld, vooral in aanvallend opzicht.
Dit zelfde gebeurt er wat mij betreft nu bij Tottenham hij heeft eerst een aanpassingsperiode gehad en nu zie je dat hij bij Tottenham ook "de baas" op 't veld lijkt te worden.
Ik zou zeggen dat hij bij Real/barça en ook Bayern zich ook probleemloos zou gaan aanpassen en erbij zou passen als ze hem de tijd zouden geven zich te kunnen aanpassen.
Het vervelende van deze ploegen(zie je nu ook met de kritiek op Luis Suarez) dat je er meteen moet staan en je die aanpassingstijd niet krijgt.

29 januari 2015 om 10:20

@martijn

Denk niet dat het gebeurd hoor, maar Gotze en Eriksen kunnen allebei op links ook uit de voeten. En Ribery wordt bijna afgeschreven. Maar goede linksbuiten zijn er genoeg. Reus of Griezman die net onder de absolute top spelen. Of een talent als Sterling ofDepay,

Oh when the spurssssss go marching in..... Heerlijke finale !! Nu al zin jn.

28 januari 2015 om 23:50

Marching on*

29 januari 2015 om 08:33

Het is wel marching in.

Coys!

Ongeloofelijk knap dat je al zo beslissend bent op je 22e in aardig draaiend elftal. Behoort over twee jaar ongetwijfeld tot de absolute top van de wereld.

28 januari 2015 om 22:54

Aardig draaiend elftal die binnen 3min een voorsprong tegen Sheffield weggeeft? Neemt niet weg dat Eriksen toch wel de grote man is bij de Spurs en de ploeg op sleeptouw neemt.

Wat gaat Eriksen een grote worden! Dat wist iedereen al toen ie bij Ajax speelde. Transfer naar Barcelona incoming.

28 januari 2015 om 23:01

Wist iedereen? Ga de archieven er hier maar op naslaan. De woorden meest overschatte en Eriksen hebben veel 'kenners' hier vaak in een zin gezet. Die orakels zijn de afgelopen tijd opvallend stil.

28 januari 2015 om 23:18

Achja. Lees het archief terug en het enige wat je leest is dat Vermeer er niks van kan. Meteen na zijn transfer (dus voor zijn debuut al!) las ik hier ja Vermeer is beter blabla. REALLY? Wat betreft Eriksen riep 90% hier inderdaad dat Eriksen fysiek te zwak was blablabla. Echt triest dat mensen niet gewoon objectief kunnen kijken. Ik kan toch ook gewoon toegeven dat Clasie een heerlijke speler is... Ik snap sommige mensen echt niet.

28 januari 2015 om 23:23

Ach man, bij ieder jong talent zijn er wel een paar die roepen dat hij het niet gaat halen en andere die het juist wel roepen. Dan zijn er ook altijd weer mensen zoals jij, die denken hun gram te kunnen halen door iedereen er op te wijzen dat niet iedereen Eriksen als een groot talent zag. Laat het toch gewoon gaan.

ON:
Je zult toch maar een gelijkspel nodig hebben tegen Sheffield United, omdat je in de eerste wedstrijd al een penalty meegekregen had. Allemaal maar weer magertjes wat de Spurs hier laten zien. Eriksen daarentegen is een echte parel.

28 januari 2015 om 23:32

Kan ik ook zeggen ach laat gaan. Het zit jou klaarblijkelijk ook niet lekker hoe de aartsrivaal door is haha

28 januari 2015 om 23:34

Haha ik zal voor eens en altijd het verschil uitleggen, stelletje grapjurken. Alle anti-ajacieden zeiden dat Eriksen het niet bij Tottenham zou halen omdat het een plank is en de absolute top niet zou halen omdat hij niet goed genoeg was. Bij Feyenoord ben je al een wereldtopper als je 3 paardenlongen hebt en veel inzet toont. Clasie zal nooit in de buurt komen van Eriksen, dit was het nieuws

28 januari 2015 om 23:39

Eriksen vermijdt duels heeft wel inhoud maar geen duelkracht en is technisch begaafd en een super trap. Heeft wel opeens scorend vermogen knap dat die elke keer doet kan nog wel een stap hoger

28 januari 2015 om 23:59

Ik zeg toch ook niet dat Clasie zo goed wordt? Ik vind de subjectivitiet in dit land gewoon zielig. Ik heb nou al van iedere selectiespeler van Ajax moeten lezen dat ze niet genoeg zijn. Oké we hebben een drama team, maar het gebeurde eerst ook al. Suárez zou het niet halen.. Eriksen niet.. Vertonghen niet... Etc etc

29 januari 2015 om 00:11

Dat is iets heel anders. Ik zou liever zien dat de Spurs zo min mogelijk succes hebben, dat klopt. Maar ik loop hier niet allemaal "zie je wel" dingen te roepen.
Captain Hindsight heeft vele accounts op deze site.

Het is overal hoor, haast na iedere gebeurtenis vindt wel iemand het op dit forum nodig om even te roepen dat hij of zij dit al een tijd geleden voorspeld had. Dit geldt ook andersom zoals jij het doet. Diezelfde mensen die jij belachelijk maakt door ze nu terecht te wijzen, hadden nu ook hun mond niet gehouden als Eriksen aan het falen was in de Bpl. Het is gewoon zo ergerlijk.

29 januari 2015 om 01:05

Tilburg je ziet het erg negatief maar het is juist prachtig. Er is niets mooiers dan als je echt in iets (of iemand) gelooft, je dat geloof ziet manifesteren.
<3 Eriksen. Op nog vele jaren genieten! Ik hoop op nog een 5-3 tegen Chelsea.

29 januari 2015 om 08:17

@tubes;

klopt helemaal wat je zegt.. Veel mensen (waaronder bijzonder veel Ajacieden) konden mij vertellen dat;
*eriksen niet gemist zou worden bij Ajax
*hij niet goed genoeg was voor de Spurs en de Pl.

Kon je praten als Brugman maar ze konden het niet zien. Eriksen liet bij Ajax al zien dat hij een intelligente en geweldige voetballer is. Kon goed versnellen met de bal. Kon goed opendraaien met de bal. Las de ruimtes precies. Goede passing en goede spelhervattingen. Een geweldige en veelzijdige speler.

Wat ontplooit hij zich als redder voor spurs zeg. Heerlijke speler. Benieuwd wanneer die een stapje gaat maken naar echte top.. maar hij heb alles wat nodig is ervoor.

Ik kijk uit naar deze finale zeg. Mooi affiche, hopelijk wordt de match zelf net zo mooi en spannend.

28 januari 2015 om 23:39

Chelsea wint dit wel, mijn god.

29 januari 2015 om 00:47

Dat denk ik ook wel, maar laten we niet vergeten dat dit Tottenham het enige is samen met het Barcelona van Guardiola (toch ongeveer het beste team ooit) dat er in is geslaagd 5 keer te scoren tegen een team van Mourinho. Dus dat belooft nog wat.

Denk dat Lloris maar moet keepen in de finale, gewoon sterkste team opstellen.

Kane met een geweldige assist op Eriksen, denk dat het team op z'n best is met Kane iets lager op het veld en Soldado op 9.

Lloris
Walker
Dier
Vertonghen
Rose
controleur
Mason
Kane
Eriksen
Lam / Chadl
Soldado
28 januari 2015 om 22:53

In het beste team hoort Dier niet. Fazio en Kaboul zijn allebei beter, al weet ik dat jij daar anders over denkt. Hoewel ik het spitsenduo Kane-Soldado een prima duo vind, ben ik van mening dat met twee wingers en alleen Kane in de spits beter is tegen Chelsea. Misschien wel Lamela en Townsend. Al zou Lamela en Chadli of Chadli en Townsend ook prima zijn. Eriksen kan goed kaatsen met de wingers en tegen Chelsea zag je dit jaar al dat het door het midden met Eriksen niet lukt en dat het wel vanaf de vleugels moet. Eriksen was ook best onzichtbaar tegen Chelsea.

28 januari 2015 om 23:00

Mee eens, in een bekerfinale moet je, als je het 'zwakkere' team bent je niet schamen en je aanpassen aan de tegenstander. Ik denk dat ik dan wel voor Soldado in de basis zou kiezen, Kane later pas inbrengen. Als Wingers zou ik dan Lamela en Chadli kiezen.

28 januari 2015 om 23:01

Ik weet niet welke wedstrijd jij zag, maar Eriksen was totaal niet onzichtbaar tegen Chelsea. Alleen omdat hij niet scoorde of een assist gaf betekend niet dat hij minder speelde. Die Matic wist totaal geen raad met Eriksen, verder gaf hij nog twee uitstekende diepteballen op Chadli, waarvan er uiteindelijk één resulteerde is een doelpunt (die van Rose, nadat Chadli op de paal schoot) Verder kwam het o.a. door de snelle actie van Eriksen waardoor Spurs ook een penalty kreeg. Kortom hij speelde een erg goede wedstrijd beter zelfs dan Fabregas/matic. En Nee Kaboul is niet beter dan Dier, maar Fazio inderdaad wel.

28 januari 2015 om 23:29

Dier is wel beest

30 januari 2015 om 08:40

Beetje meer lof voor Kaboul is wel op zijn plaats. Hij is niet voor niets onze echte aanvoerder en is echt wel beter dan Dier. In de toekomst zie ik Dier wel verder komen, maar Kaboul is wel echt beter. Eriksen speelde beter dan Fabregas en Matic omdat Spurs veel meer het spel maakte dan Chelsea die wedstrijd. Eriksen had inderdaad wel een paar goede passes, maar omdat Matic, Cahill en Terry er al snel bovenop zaten kon Eriksen niet veel aangespeeld worden en hij kaatste daarom veel met Kane en de wingers. Soldado in de spits is niet de oplossing tegen Chelsea. Dan nog liever Adebayor. Kane heeft al bewezen zich langs de verdediging van Chelsea te spelen.

Eriksen lijkt toch wel een echte topploeg aan te kunnen. Had al voldoende kwaliteit en heeft het dit seizoen echt in zich de ploeg op sleeptouw te nemen en vaak te scoren.

Leuke finale en goed voor de populariteit van de tweede bekertoernooi van Engeland.

Eriksen heeft dit seizoen duidelijk weer stappen gezet en ontwikkelt langzaam tot een echte topper.
Toppers worden herinnerd aan beslissende, belangrijke doelpunten

Coys !!!!!!!!

genieten , in de finale !! bring on Chel53a .
en voor iedereen die zegt eriksen kan de top aan , dit is de top en spurs gaat doorgroeien als ze een nieuw stadion hebben.... die blijft voorlopig bij the mighty spurs ! en onze voorzitter kennende vraagt tie gerust 70miljoen voor een eventuele koper.

Oh when the spurs..............

28 januari 2015 om 23:17

Tottenham is geen top hoor. Kan zijn dat Spurs gaat doorgroeien, maar top zijn ze nu in ieder geval nog niet.

Geweldige vrije trap en wat een speler toch die Eriksen! Er waren bij vele mensen twijfels toen deze jongen richting de Premier League ging, maar Christian laat zien dit niveau goed aan te kunnen en neemt de Spurs opnieuw op sleeptouw. Ik denk dat Eriksen wel klaar is voor de absolute top!

Het ging soepel er was niets aan de hand, 1-1 en het stort in, dat moet Poch er uit zien te krijgen want het is totaal onnodig. Wij maken het ons zo moeilijk. Op naar Wembley voor de 8e finale, wordt een mooie wedstrijd.

28 januari 2015 om 23:38

Zaadloos elftal... Dembele speelt een geweldige wedstrijd en wordt er afgehaald. Vorm loopt zich druk te maken in plaats dat ie ballen tegenhoud. Vreselijke irritante clown in het doel zeg.

Yes echt zin in de wedstrijd en blij dat spurs erin zit #coys

Eriksen heeft zich echt ontpopt tot een echte vrijetrappenspecialist, onvoorstelbaar gewoon. Bij Ajax miste hij ze op het begin nog wel vrij vaak. In zijn laatste seizoen begon hij ze opeens allemaal te scoren en was hij zo weg helaas. Deze jongen kan het echt ver gaan schoppen. 22 jaar en zowel Ajax als Tottenham nu op sleeptouw genomen. Ik zie na dit seizoen de topclubs zich wel voor hem melden.

Ik zie de Spurs in de finale niet winnen van Chelsea, maar je weet het nooit in het bekervoetbal. Vaak genoeg zijn er verassingen geweest.

Eriksen lijkt echt uit te groeien tot de beslissende factor van de Spurs. Wel tof dat Vorm gewoon speeltijd krijgt in de bekertoernooien.is die ie in ieder geval niet voor niets uit Swansea vertrokken.

Wat een prachtige finale wordt dit zeg! Chelsea-Spurs! Chelsea zal revanche willen op die 5-3!

Dus omdat Eriksen hier een doelpunt heeft gemaakt tegen een derde klasser is het een wereld speler?

28 januari 2015 om 23:39

Hij maakt al weken doelpunten en speelt al weken goed.

28 januari 2015 om 23:43

Nee, wel omdat hij dit seizoen de bepalende én beslissende spelers is van de Spurs.

28 januari 2015 om 23:56

Niet zo bijdehand doen Soccer1000, als je een beetje had opgelet de afgelopen tijd, wist je dat Eriksen al het hele seizoen de beslissende factor is bij de Spurs. Eriksen toont gewoon aan over veel kwaliteit te beschikken en het niveau goed aan te kunnen. Daarnaast neemt hij het team keer op keer op sleeptouw en dat is super knap op je 22e. Een wereldtopper zou ik hem nog niet willen noemen, maar daar zou hij zeker wel tot uit kunnen groeien.

Kijk met plezier terug op de vorige ontmoeting tussen Chelsea en Spurs op Wembley

29 januari 2015 om 01:06

iets met vorige ontmoeting op white hart lane

Yessss! Spurs in finale! 1 maart en waarschijnlijk om 5 uur, ben ik bang, want dan is ook psv_ajax. De laatste prijs die ze wonnen was toch ook tegen Chelsea? Jammer dat spurs nooit meer fa cup final speelt of de Europa league eens serieus neemt, want die zouden ze ook kunnen winnen. hoogste in de league is misschien derde of vierde plaats, van een kampioenschap kunnen we alleen maar dromen. Maar blijft een geweldige club

Het zegt genoeg dat het spel van Ajax sinds Eriksen verkocht is niet meer om aan te zien is. Ik kan me maar één echt goede wedstrijd herinneren sinds hij weg is, de 2-1 tegen Barcelona thuis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren