Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eriksen poetst twintigste goal van Bony weg en bezorgt Spurs zege

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft op de valreep een 1-2 overwinning geboekt op Swansea City. De Londenaren kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar Wilfried Bony maakte er met zijn twintigste Premier League-doelpunt van het kalenderjaar 1-1 van. Beide ploegen leken dan ook genoegen te moeten nemen met een punt, maar Christian Eriksen tekende in de slotminuut nog voor de 1-2.

/

Tottenham kende een droomstart in het Liberty Stadium, want al na vier minuten lag de bal in het vijandelijke doel. Harry Kane torende na een hoekschop van Eriksen boven de verdediging uit en kopte knap raak. De thuisploeg ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en met name Bony maakte het de Spurs-defensie lastig, maar hij schoot bijvoorbeeld net naast en zag ook een inzet worden geblokt door Ben Davies. Tottenham kreeg ook nog één goede kans om te scoren, maar Kane schoot van ver naast.

Twee minuten na rust kwam de bedrijvige Bony alsnog tot scoren: Wayne Routledge gaf de bal voor, waarna Bony het leer tegen het lichaam van Federico Fazio schoot. De rebound ging er wel in: 1-1. Beide ploegen gingen vervolgens vol voor de winst en er ontspon zich een aantrekkelijk, open duel. Beide ploegen kregen nog enkele prima mogelijkheden, maar Tottenham, dat woensdag in de beker tegen Newcastle United speelt, ging er met de zege vandoor. Eriksen schoof het leer in de korte hoek, in de negentigste minuut: 1-2.

Denk jij dat Wilfried Bony dit seizoen de topscorer van de Premier League wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

er moet nog heel wat gebeuren , we spelen erg slecht en vooral de achterhoede is dramatisch . veel spelers moeten er verkocht worden en al helemaal lamela. goede aankopen deze winter/zomer en aub geen franse talentjes

Coys wel blij met de 3 punten

14 december 2014 om 19:36

Lamela doet wel veel dingen fout, maar kom op, hij is hier nog niet zo lang en heeft de coach al overtuigt van een basisplek, dan doe je volgens mij wel toch iets goed.

15 december 2014 om 01:49

De coach is Argentijn en Lamela ook. Daarom speelt hij. Zelfde geldt voor Fazio, wat een verschrikking is dat zeg. Heb 6x zijn naam uit onvrede geroepen tijdens de samenvatting op Match of the Day!

14 december 2014 om 19:40

We moeten een paar dure jongens verkopen en 3 gerichte aankopen doen (en Poch dat laten bepalen) en dan eens gaan bouwen. We moeten eens kappen om ons te meten met de koop ploegjes en ons focussen op onze roots en wie we zijn en hoe we willen voetballen.

15 december 2014 om 01:55

Weg moeten:
Adebayor
Fazio
Townsend
Dembélé
Lamela

Halen:
Yarmolenko
Ki

Harry Kane moet spelen, maar niet op tien want de beste speler Eriksen moet daar staan. Kane werkt keihard en kan prima vanaf de vleugel spelen. Dan Chadli of Yarmolenko als hij gehaald wordt op de andere kant. Soldado spits.

Controlerend Mason en Ki. Tegen West Ham zag je Ki die sterke Afrikanen gewoon tegen de grond kegelen. Bovendien is zijn passing fenomenaal.

Centraal achterin hebben we genoeg spelers. Kaboul en Vertonghen in principe basis. Verder heb je Dier en Chiriches.
Er zijn ook genoeg backs met Walker, Rose, Davies en Naughton.

16 december 2014 om 11:18

Ki is echt goed ja! Vooral zijn lange pass man. Dan onderschept of steelt hij de bal en dan verstuurt hij hem als een e-mail. Als ik Tottenham was zou ik Bony en Depay Halen. Alhoewel Bony de nodige zakcentjes gaat kosten. Hoe staat het ervoor met de financiën?

14 december 2014 om 19:46

Ik vond Fazio vandaag anders heel erg goed spelen. Ook die tackle van Davies op Bony in de eerste helft was heel belangrijk. Ik snap alleen niet dat Poch elke wedstrijd Mason en Bentaleb laat spelen. Dembélé en Paulinho verdienen meer dan alleen invalbeurten. Kane speelde zoals altijd wel weel heel erg goed en Eriksen weer belangrijk. Lamela speelt meestal goed, maar hij scoort en assisteert veel te weinig, zelfde geldt voor Soldado. Goede wedstrijden, maar geen goals. Als dat goed komt, dan kunnen wij wel strijden om de hogere plaatsen, maar zo lang dat probleem er is, zullen we niet vierde eindigen.

14 december 2014 om 19:59

Ik geef je gelijk, vind trouwens wel dat vertonghen matig presteert

De Swans hadden een punt verdiend maar met het programma in het verschiet koester ik elk punt. En wat een bewusje van Eriksen

Bony is nu alweer toe aan een stap hogerop. Alleen jongens,,, waar?

14 december 2014 om 19:19

Liverpool? , Arsenal. Atletico?

14 december 2014 om 19:22

Atlético valt af soortgelijk speler Mandzukic. Arsenal speelt behoorlijk technisch. En Liverpool heeft inderdaad een killer nodig voorin. En dan sterling weer op de flank, want balo en die uh van southampton bakken er ook niks van.

16 december 2014 om 11:22

Gala Dinamo Kiev gaat Bony nooit doen denk ik. Bony lijkt me wel een speler die houdt van het Engels voetbal. Maar ik zou persoonlijk op dit moment niet naar het buitenland gaan. Italiaans voetbal is alleen maar aan het afzwakken. Dan blijven Roma en Juventus die me beiden wel leuke clubs lijken overgebleven. Arsenal zal hem niet kopen kijkend naar het bedrag. Ik denk dat Dortmund op dit moment de beste optie voor hem is. Alleen kan de snelle omschakeling vanaf het middenveld waarbij een behoorlijk stuk in snel tempo naar voren wordt gesprint hem de das omdoen. Maar Bony wilt waarschijnlijk een behoorlijk salaris en Dortmund is daar niet zo van. Ik geef hem gelijk, hij heeft zich nu bewezen tijd voor die stap waarbij hij kan cashen!

14 december 2014 om 19:20

Arsenal

14 december 2014 om 19:49

Dortmunt? Die hebben een spits nodig!

14 december 2014 om 20:04

Met Aubameyang, Immobile en Ramos (eventueel ook Reus) hebben ze spitsen van kwaliteit zat. Dortmund zit gewoon in een dip.

Wie anders he. Wat een klasbak die Eriksen. Is nu topscorer van Spurs geloof ik.

Wie anders dan onze held eriksen

Nou, al die kritiek die Eriksen gehad heeft vond ik overdreven hoor, die gozer is zowat de belangrijkste speler en heeft Tottenham al heel erg veel beslissende punten!!!! opgeleverd.
Niet zomaar goals, nee, echt punten... Ze moeten meer kijken naar andere spelers daar...

14 december 2014 om 19:59

Eriksen was dramatisch vandaag, en dat is niet de eerste keer. De kritiek is echt niet onterecht.

14 december 2014 om 20:32

desalniettemin staat juist eriksen er als het echt moet. slecht spelen en toch wedstrijden winnen voor je club i razend knap.

14 december 2014 om 21:24

Al speelt hij slecht(wat vandaag echt niet het geval was) zelfs dan kan je van hem genieten.

14 december 2014 om 21:27

Je kan ook niet zeggen dat hij vandaag erg goed speelde. Hij viel niet echt op en liet niet echt zijn kwaliteiten zien. Maar hij maakt, zoals vandaag weer, met zijn goals veel goed.

14 december 2014 om 22:13

Hij speelde niet goed dat was zeker maar hij was wel de beste op het veld.

Eriksen is gewoon een geweldige voetballer, hadden ze bij Ajax al snel gezien en hij maakt het nu in Engeland ook waar.

Leuk om te zien dat het hem goed gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren