Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag zet vol in op toptalent met afkoopclausule van 100 miljoen euro

Laatste update:

Manchester United zet vol in op de komst van António Silva, zo weet Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sports, te melden. De Portugese verdediger van Benfica heeft komende zomer een afkoopclausule van honderd miljoen euro en gaat de club naar alle waarschijnlijkheid hoe dan ook verlaten.

United is al bezig met de contactdetails van António Silva en heeft hem gebombardeerd tot topprioriteit. Dat United bezig is met het aantrekken van een nieuwe verdediger, betekent hoogstwaarschijnlijk dat de club ook van plan is iemand te verkopen.

Momenteel heeft Erik ten Hag met Harry Maguire, Victor Lindelöf, Raphaël Varane, Lisandro Martínez, Jonny Evans en Luke Shaw genoeg opties achterin. Het lijkt erop dat Varane echter snel de deur in Manchester achter zich dichttrekt. Volgens geruchten ligt de Fransman met Ten Hag in de knoop omdat hij in de pikorde voorbij is gestreefd door de 35-jarige Evans.

Bayern München heeft zijn interesse in Varane al kenbaar gemaakt. Mocht een transfer van Varane doorgang vinden, kan het best zo zijn dat United hem vervangt met António Silva. De pas twintigjarige mandekker is een onbetwiste basisspeler bij Benfica en kwam dit seizoen al tot zestien duels.

Ook is hij al international van zijn land. António Silva droeg tot op heden zeven keer het shirt van Portugal om zijn schouders. Een interessante statistiek van de jonge Portugees is zijn pasnauwkeurigheid. Hij liet in de Portugese competitie tot dusver een nauwkeurigheidspercentage van 94% noteren.

Daarnaast denkt United erover na om Timo Werner aan de selectie toe te voegen. Werner is op een zijspoor beland bij RB Leipzig en is ontevreden over zijn rol. United wil hem graag uit zijn lijden verlossen.

Werner was al eens actief in de Premier League. Hij kwam tussen 2020 en 2022 uit voor Chelsea. Een succes werd zijn dienstverband op Stamford Bridge niet, maar toch wist hij met de club beslag te leggen op de Champions League in 2021.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kleine tip voor united:

Silva wel doen, maar niet voor 100 miljoen
Werner niet aan beginnen

28 november 2023 om 00:34

Maar ja, je kent Benfica ondertussen. Geen afkoopclausule willen betalen? Nou, dan komt ie gewoon niet. Wachten we op de volgende.

28 november 2023 om 01:53

Gewoon doen. Zolang je met Lindelöf en Maguire aankomt ga je niet verder komen. 100 miljoen is gortig, maar wel een investering voor een lange periode met restwaarde. Daarbij komen de echte topverdedigers nu (nog) niet naar United en geef je alsnog pakweg 70 miljoen uit aan een speler die het eigenlijk net niet is of net als Varane zijn beste tijd gehad heeft.

United heeft dit soort aankopen juist nodig om weer een waardevolle selectie te bouwen, zoals ze ook al deden met Antony en Hojlund. Garnacho en nu ook Mainoo komen er dan nog bij uit de jeugd. Lindelöf en Maguire kunnen je nog best pakweg 50 miljoen opleveren en kan je dan ook echt weg doen. Dan heb je feitelijk 50 uitgegeven en kan je zo'n zelfde tactiek uitvoeren om nog een goede middenvelder voor naast Casemiro te halen.

28 november 2023 om 07:47

Antony is nu 50mio waard en Hojlund 65mio. Het lijkt me idd verstandig om nog meer aankopen te doen die daarna in waarde dalen 😆 Dan heb je dus uiteindelijk èn minder spelers èn een lagere cumulatieve waarde, topstrategie!

28 november 2023 om 09:54

Is dat niet de trend met door United gekochte spelers? Of het nou talenten zijn, of gevestigde namen.

28 november 2023 om 10:29

Inmiddels is dat geen trend meer maar structureel.

28 november 2023 om 19:47

Alsof United 100 miljoen gaat neerleggen voor een speler. We moesten Amrabat huren ipv te kopen. Ffp schijnt echt wel een issue te zijn bij United. Lijkt me sterk verhaal dit. Plus zou die 100 miljoen toch aan wat andere spelers besteden als die pot uberhaupt beschikbaar zou zijn.

28 november 2023 om 10:05

Werner is mogelijk alleen huur voor de rest van het seizoen. Mocht het wel wat zijn dan kan er altijd gesproken worden over definitieve aankoop.

Ik vind 100 miljoen wel erg veel. United moet zich op meerdere plekken versterken dan alles voor 1 positie uit te geven. Zo deed Liverpool het goed door meerdere goede middenvelders te halen dan 1 hele dure genaamd Bellingham.

Verwacht dat er na Varane nog een cv weg zal gaan en mogelijk dat Talibo wordt gehaald. Met Maguire en Lindelof als backups is het gewoon niet goed genoeg.


28 november 2023 om 14:32

Gewoon marketing …..hij is 60
Waard ….we zetten er een gelimiteerde som op van 100 tja wel
Slim…..als ze dat bij giminez en pavlidis doen ga je nog schrikken wat er mogelijk is met clubs in de stress 😂🤣😂😂

28 november 2023 om 14:33

Denk dat een TEAM. Veel meer klaarspeelt als een potentiële ster….neem
Nou haaland presterrt weinig met Noorwegen veel met MCI. ….team tja

Silva is een groot talent, lijkt mij een goede gok, maar voor 100 miljoen...?

27 november 2023 om 23:46

Als Anthony gekocht kan worden voor 100 miljoen... waarom niet?

27 november 2023 om 23:47

Juist daarom niet, niet zo snel zo'n gigantische som weer neer leggen. Wel is het in het midden van het seizoen en is hij een groot talent.

28 november 2023 om 00:35

Benfica laat hem sowieso niet gaan in het midden van het seizoen. En die clausule geldt pas in aankomende zomer. Daarnaast zie ik Silva niet vertrekken midden in het seizoen. Die blijft echt wel.

28 november 2023 om 14:30

En ten Hag niet 😂

Antonio Silva zou zeker een uitstekende aanwinst zijn voor United. Alleen 100 miljoen is wel erg veel hoor. Maar ja als je Ruben Dias ziet bij City snap ik wel dat ze de gok willen nemen. Sowieso is Benfica een geweldige club als je potentiële wereldtoppers wil hebben voor je club.

28 november 2023 om 08:52

Wordt tijd dat United in iedere linie weer een wereldtalent heeft spelen zodat ze wat verder vooruit kunnen denken. Silva + nunes halen en er zijn een hoop problemen opgelost.

Antonio Silva speelt al aantal maanden in mijn team basis als CV. Een goede blocker en heeft een uitstekende sliding. Heeft een mooi lange afstand pass, alleen zijn opbouw vind ik nog wat tekort komen.

Zou zeker goede aanwinst zijn voor United.....alleen ik heb hem nooit live zien spelen. PES!

28 november 2023 om 09:07

Je hebt hem nooit zien spelen maar je weet wel waar zijn krachten en tekortkomingen liggen?

Ten Hag en honderd miljoen…is er nog niemand bij united die zijn vinger bij de rode knop heeft?

28 november 2023 om 10:14

Inderdaad zeg. Nou volg ik het voetbal niet meer zo intensief, maar met 100 miljoen en een goede scouting kan je toch wel 2-3 goede spelers halen.

28 november 2023 om 20:07

Zou je inderdaad zeggen. En inmiddels weten ze bij United toch ook dat 100 miljoen aan een speler uitgeven, niet betekent dat je er echt wat voor terug krijgt.

Is het de nieuwe Benfica techniek ? Laten we ze allemaal minimaal 100 miljoen waard maken er zitten altijd wel
Clubs met geld en stress ?? Ten Hag graaft zijn eigen graf ….dit team wordt misschien wel moe van hem ….en geven 90 % geen 100% duurt niet lang meer voor ten Hag heeft wel laten zien dat hij een topper is…..denk alleen dat hij moet werken aan zijn diva skills

Hopelijk blijft Antonio nog twee jaar. Maakt nog wat foutjes en heeft nog tijd nodig om volwassener te worden in zijn spel. Daarnaast is hij wel een captain waardig persoon, goede inspeelpass, redelijk snel, hard in duels maar nog niet klaar voor de top. Toen Dias vertrok naar City, was Ruben veel verder. Maar ja, die was ook twee jaar ouder. Benfica heeft geld nodig aangezien ze dit jaar waarschijnlijk niet eens 3e gaan worden in CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren