Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag zet man met 283 duels voor Manchester United in de etalage

Laatste update:

Manchester United is van plan om Anthony Martial deze zomer te verkopen, zo meldt Manchester Evening News. De club van Erik ten Hag wil aan het einde van dit seizoen een nieuwe spits kopen voor de lange termijn, wat dus ten koste gaat van Martial. De 27-jarige Fransman, die tot dusver 283 wedstrijden voor the Red Devils speelde, is samen met Harry Maguire en Alex Telles in de etalage gezet door Ten Hag.

Martial kampt dit seizoen met veel blessureleed. De spits miste deze campagne tot dusver twintig van de 34 wedstrijden van United door een hamstring-, achillespees-, rug- en spierblessure. De teller staat daarom pas op veertien officiële duels onder Ten Hag, waarin de Fransman goed was voor zes goals en twee assists. Ook de wedstrijd tegen Crystal Palace (2-1 winst) van afgelopen weekend moest Martial wegens een blessure aan zich voorbij laten gaan.

United had de beslissing om de spits te verkopen vóór afgelopen weekend echter al genomen volgens de Britse krant. Martial ligt nog tot medio 2024 vast op Old Trafford, waarbij de huidige nummer drie van de Premier League de optie heeft om het contract met één jaar te verlengen. Ten Hag wil de inkomsten van de verkoop van de dertigvoudig Frans international gebruiken om een nieuwe spits te kopen. The Red Devils zijn geïnteresseerd in Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Victor Osimhen (Napoli), terwijl Ten Hag ook gecharmeerd is van Gonçalo Ramos (Benfica) en Mohammed Kudus (Ajax).

Naast Martial wil Ten Hag ook afscheid gaan nemen van Maguire en Telles in de zomer. De Engelse centrale verdediger, die onder Ole Gunnar Solskjaer en Ralf Rangnick nog een vaste waarde was, moet het sinds de komst van Lisandro Martínez doen met een rol als wisselspeler. Victor Lindelöf krijgt daarnaast vaak de voorkeur boven Maguire als invaller. Ook Telles, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor Sevilla, mag op zoek gaan naar een andere werkgever. De Braziliaanse linksback zag met Tyrell Malacia afgelopen zomer een directe concurrent gehaald worden en koos daarom voor een seizoen in LaLiga. Telles heeft, als het aan Ten Hag ligt, geen toekomst meer op Old Trafford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

EtH heeft heel hard geprobeerd om Martial weer aan de praat te krijgen, maar als je om de haverklap geblesseerd bent dan valt daar moeilijk tegen aan te boksen. Ook de reden waarom Weghorst tijdelijk gehaald is. Als Man Utd een type Haaland hadden staan hadden ze zo op 1 kunnen staan.

6 februari 2023 om 14:02

Een type Haaland, heb je ook een concreet voorbeeld?
Volgens mij is dit juist de reden waarom Haaland zo uniek is en de meest waardevolle spits is, er zijn naar mijn idee geen collega's met dezelfde/gelijkwaardige eigenschappen...

6 februari 2023 om 14:10

@ajacied_09

Rasmus Hojlund van Atalanta. Graag gedaan!

Nee even serieus, Haaland is wel one of a kind hoor.

6 februari 2023 om 14:21

Iemand opperde Vlahovic, dat vind ik nog niet zo'n slecht idee. Natuurlijk niet gelijkwaardig aan Haaland, maar wel groot, snel en sterk en een echte afmaker.

6 februari 2023 om 14:37

Vlahovic zit net onder/richting niveau mbappe en haaland als je het mij vraagt. met die 2 als absoluut de beste huidige spelers. qua type zeker vergelijkbaar alleen is Haalland net wat krachtiger en nog een stuk sneller.

6 februari 2023 om 14:55

Harry Kane zou een enorme stunt zijn. Echt de droomspits voor United.

6 februari 2023 om 15:23

Ik zou veel eerder voor oshimen gaan. Die laat het al meerdere seizoenen zien en is echt een wereld spits. Vlahovic vind ik na zijn overstap totaal nog niet indruk maken, zijn blessure hielp er ook niet aan mee natuurlijk, maar vind oshimen een veel betere spits.

6 februari 2023 om 15:52

Kane is nu te oud vind ik voor wat hij moet kosten. Tenzij je nu voor hem betaalt en tegelijk een opvolger opleidt

6 februari 2023 om 16:23

Daar kan best een oudere speler bij, maar wel één die in zijn prime zit. Ze hadden Zlatan, Ronaldo en Cavani jaren te laat aangetrokken.

6 februari 2023 om 16:47

Liever niet. Zal erg veel kosten en dan voor maar een paar jaar.
Liever een jongere spits.

6 februari 2023 om 14:19

Ja als Liverpool een speler als Mbappe had gehad dan stonden ze ook geen 10de. Wat een open deur zeg.

6 februari 2023 om 15:01



Als Arsenal een type Haaland hadden stonden ze 15 punten los en was het kampioenschap al binnen. Der is maar ene Haaland net zoals der maar ene Kane is.

6 februari 2023 om 15:04

Ben normaal niet fan van zulke “als,als,als” maar hier geloof ik ook heilig in ja.

6 februari 2023 om 15:24

Kan mij niet anders voorstellen dan dat United komende zomer Kane haalt. Zijn contract loopt met een jaar af, hij heeft alles bereikt wat er met Spurs te bereiken valt (finale CL, all time topscorer), het is nu of nooit (29 jaar). United lijkt met Weghorst als tussentijdse oplossing al voor te sorteren op een zomerse transfer. Eén probleem: Levy.

6 februari 2023 om 15:31

Ik heb het hier al vaker gezegd, maar als Kane even veel geld moet kosten als Osimhen of Vlahovic heb ik liever één van die twee. Kane is nu nog 29, maar wordt in de zomer al 30 en Levy zal zonder met zijn ogen te knipperen gewoon nog een keer 150 miljoen vragen.

Ik denk dat Vlahovic onder of tegen de 100 miljoen wel op te halen valt (heeft 90 miljoen gekost, maar Juve zit in een diep dal waarvan het nog maar de vraag is hoe ze daar in de zomer uitgekrabbeld zijn). Osimhen zal meer dan 100 kosten, maar die is op dit moment dan misschien ook wel de allerbeste spits ter wereld (haaland heeft natuurlijk bizarre statistieken, maar die is al sinds het WK onzichtbaar). Osimhen is alleen wel behoorlijk blessuregevoelig en dat houdt me een beetje tegen. Als je Osimhen haalt weet je dat je nog tien wedstrijden per jaar minimaal met een spits van het kaliber Weghorst staat te voetballen en ook Harry Kane zal alleen nog maar blessuregevoeliger worden in zijn United-tijd en dat doet mij toch weer terugbrengen bij Vlahovic. Voetballend minder dan Kane en niet zo bloedsnel op de eerste meters als Osimhen, maar die speelt met gemak vijftig wedstrijden in een jaar en is bijna nooit geblesseerd.

Echter spring ik als Unitedfan al een gat in de lucht als het überhaupt één van deze drie wordt, we gaan het wel zien

6 februari 2023 om 18:37

Er gaan geruchten dat Kane gaat verlengen bij Spurs.

6 februari 2023 om 15:24

Toch is het wel echt zonde, het is echt een hele goede spits namelijk met een tamelijk uniek profiel. Voetballend bijzonder sterk voor een spits (geen Harry Kane misschien, maar beter dan heel veel andere topspitsen), scoort relatief makkelijk en staat fysiek heel degelijk zijn mannetje, wat je van een spits van zijn profiel niet zo snel zou verwachten.

Daarnaast is het de enige optie in de spits voor United die echt comfortabel is als spits tegen clubs die met tien man in de zestien staan en tegen die clubs moet United meer en meer gaan voetballen naarmate de prestaties beter worden. Rashford heeft dan ruimte nodig om naar binnen te komen als winger en Weghorsts first touch is daar niet goed genoeg voor.

Echter snap ik Ten Hag ten ook wel. Als je zo verschrikkelijk snel geblesseerd raakt is er geen bouwen aan en kun je elftal en spits ook nooit aan elkaar laten wennen.

Ik hoop zelf nu op Vlahovic eigenlijk (osimhen zou ik ook geweldig vinden, maar ik die gaat zo verschrikkelijk veel geld kosten dat ik dat een beetje uit mijn hoofd zet).

6 februari 2023 om 16:22

Hij is niet gezakt in de pikorde achter Wout Weghorst. Hij was geblesseerd, mocht invallen tegen Reading om zo weer zijn eerste minuten te maken, alleen toen raakte hij weer geblesseerd.

Over zijn hele carrière gezien valt dat mee inderdaad, maar hij is gigantisch veel geblesseerd geweest (waardoor je geen wedstrijdritme opdoet en veel niet-complete wedstrijden speelt) en heeft altijd in een gigantisch wisselvallig United gevoetbald op drie of vier verschillende posities. Dit seizoen heeft hij gemiddeld 120 minuten nodig voor een doelpunt (transfermarkt), dat is een heel prima moyenne voor een spits.

Ik denk echter dat je wel gelijk hebt dat er heel weinig clubs voor hem gaan komen. Een Franse club buiten PSG zie ik het wel doen of een club uit de Serie A als daar wat vertrekt. Zal echter ook wel aan zijn salariseisen liggen, want United gaat niet gigantisch moeilijk doen over de transfersom denk ik. Ja, voor de kleinere clubs zal hij niet te betalen zijn, maar 25-30 miljoen zal een significant gedeelte van voetbalclubs nog wel kunnen aftikken voor hem.

Was te verwachten. Ten Hag heeft Martial hoog zitten maar je kan gewoon niet op hem bouwen. Te veel geblesseerd, erg jammer. Ben benieuwd welke spits ze gaan aantrekken.. Oshimen, Kane, Sesko of Ramos. Benieuwd wie het word.

6 februari 2023 om 13:57

Waarom Sesko? Die scoort helemaal niet veel bij Salzburg. Wat gaat die toevoegen aan de basis van united?

6 februari 2023 om 14:03

Als vervanger van Weghorst dan.

6 februari 2023 om 14:26

Sesko is toch wel een jongen met flinke potentie. Erg jong ook nog. Stond op de lijst heb ik al meerdere malen gezien. Al vergeet ik hier nog Vlahovic bij te vernoemen zou ik ook zeker toe juichen bij United.

6 februari 2023 om 14:26

Meer dan Weghorst en Antony.

6 februari 2023 om 15:38

United was afgelopen zomer anders al behoorlijk concreet voor Sesko, dus die is misschien wel het meest waarschijnlijk van alle opties. United bedacht echter na twee wedstrijden dat ze nog veel harder een rechtsbuiten en defensieve middenvelder nodig hadden dan een spits en hebben toen in wanhoop 100 miljoen betaald voor Antony en 60 miljoen voor Casemiro waardoor het geld op was.

Neemt niet weg dat die niet voor de basis gehaald zal zijn en hoewel hij aankomende zomer best wel aangetrokken kan worden als Weghorst teruggaat naar Burnley. Heeft wel een beetje hetzelfde profiel, maar is 19 in plaats van 30 en kan nog doorgroeien. Als eerste spits zal Ten Hag echter wel voor een grotere naam gaan waarvan de drie meest genoemde opties Kane, Osimhen en Vlahovic zijn wat alledrie absolute topversterkingen zijn. Als United één van die drie binnenhaalt en eventueel een toprechtsbuiten doen ze volgend jaar mee voor de titel denk ik.

6 februari 2023 om 15:43

Sesko heeft toch al getekend bij RB Leipzig en is toch nu verhuurd aan Salzburg?

6 februari 2023 om 16:36

Klopt Sesko is al verkocht aan Leipzig voor 24 miljoen en wordt nu nog verhuurd aan Salzburg.

6 februari 2023 om 16:26

Zie veel mensen om Oshimen roepen, maar dat is weer scorebordjournalistiek. Hij speelt bij Napoli met veel meer ruimte dan dat die bij United zal gaan krijgen. Bovendien wordt die bij Napoli beter in stelling gebracht dan bij United waar je van Anthony of Rashford geen voorzetten kunt verwachten.

6 februari 2023 om 16:50

Kijk jij Napoli? Die krijgen helemaal niet zoveel ruimte. Vrijwel alle teams zakken dit seizoen helemaal in tegen Napoli. Juist in de Premier League wordt er veel meer open voetbal gespeeld.

6 februari 2023 om 16:50

Wordt lastig hem te verkopen.
Wie wilt een blessuregevielige speler in huis halen met een dik salaris. Denk dat die zijn contract uit moet gaan zitten en het dan moet doen als tweede viool.

Logische stappen. Jones contract loopt ook eindelijk af, McTominay mag naar verluidt ook vertrekken net als Bailly en Donny. Zouden dus aardig wat plekken vrij moeten komen. Hopelijk met nieuwe eigenaren goed investeren in een spits (Vlahovic heeft mijn voorkeur), 2 middenvelders (upgrade voor Eriksen evt Frenkie en een lange termijn opvolger voor Case) en misschien een keeper al doet de Gea het best goed.

6 februari 2023 om 13:55

Dit is geen lange termijn optie maar zag het op Twitter genoemd worden: als je als United voor een habbekrats/transfervrij Neuer deze zomer kan oppikken, moet je het dan doen? Is natuurlijk wel een keeper die uitstekend mee kan voetballen en in het spel van Ten Hag zou passen. Brengt daarnaast ook veel ervaring mee.

6 februari 2023 om 14:12

Waarom? Hebt toch de Gea

6 februari 2023 om 15:42

De Gea inruilen voor Neuer kan je niet maken tegenover De Gea in die zin dat je De Gea na zijn huidige seizoen en enorme staat van dienst voor United niet zomaar op de bank kan zetten en Neuer op de bank zetten kan ook niet.

Het halen van Neuer zal een verkoop van De Gea moeten betekenen en dan is het weggegooid geld denk ik. Neuer is daarnaast 36 en De Gea 32 terwijl ze dit seizoen niks voor elkaar onder doen (denk zelfs dat De Gea dit seizoen beter is op zijn drie á vier gebruikelijke ketsers in een seizoen na).

Had dan liever Sommer of Livakovic (of Bounou, maar die komt niet als tweede doelman denk ik) gezien als tweede doelman achter De Gea, al doet Heaton (en dat verrast me behoorlijk) het helemaal niet onaardig als tweede doelman. Heeft de communicatie met zijn verdediging behoorlijk op orde en kan redelijk voetballen voor een keeper. Kost daarnaast ook geen reet, maar je moet er niet aan denken dat hij bij een blessure van De Gea een half seizoen staat te keepen natuurlijk.

6 februari 2023 om 19:26

De Gea zijn contract loopt af en tenzij hij akkoord gaat met een flinke salarisverlaging gaat dat denk ik niet verlengd worden. Er zit nog een optie in voor verlengen maar dat zal normaal gesproken onder dezelfde voorwaarden zijn.

6 februari 2023 om 14:06

Ik las ergens dat ze best tevreden zijn over Mctominay dus ik weet niet of ze die snel laten gaan..

6 februari 2023 om 15:50

Denk dat dat een beetje gelul voor de bühne is om er nog wat geld voor te krijgen eerlijk gezegd. Mctominay is geen gigantisch slechte speler, maar hij is alleen vaste wissel voor de 6-positie en hij is gewoon geen 6. Het is eigenlijk een 8, maar daarvoor heb je nu Fred, Sabitzer en over anderhalve maand ofzo weer Eriksen. Die zijn allemaal beter, en Ten Hag lijkt Kobbie Mainoo wat kansen te gaan geven op 8 (of op 10).

Dat betekent dat hij voor die positie derde of vierde keus is en voor de 6 voldoet hij niet, ook niet als tweede keus. Ten Hag is nu bij gebrek aan Mctominay Lindelöf aan het uitproberen als defensieve middenvelder (op trainingen al langer en laatst tegen Reading deed hij het ook 30 minuten) en het zou me niets verbazen als Lindelöf de volgende PL-wedstrijd op 6 komt te staan in plaats van Lisandro Martinez, wat veel mensen denken.

Mocht dat werken wordt Mctominay ook daar derde keus en is de enige reden om hem bij de selectie te houden om in de laatste 30 minuten van de wedstrijd een dubbel verdedigend blok te hebben in een verkapte 4-4-2 met Casemiro en Mctominay naast elkaar met daarvoor Fernandes en Eriksen/fred. Daar is hij oprecht best goed in, geen verkeerde optie om achter de hand te hebben als breekijzer, maar natuurlijk is hij veel te duur voor en het zou financieel wanbeleid zijn om hem niet te verkopen als interesse is en hij zo'n rol in het elftal krijgt. Een West Ham bijvoorbeeld zie ik bij de verkoop van Declan Rice in de zomer best nog 30 miljoen ofzo voor hem neerleggen. Is ook homegrown natuurlijk.

6 februari 2023 om 16:35

Eriksen blijft volgend seizoen nog wel. Bij een grotere club dan United krijgt hij sowieso geen basisplaats en hij is niet heel duur in salaris volgens mij. Daarnaast retebelangrijk voor de balans. Fred verdedigt beter mee dan hij, maar voor hele wedstrijden heb je toch veel liever Eriksen. Die brengt rust en is de verbindende schakel tussen verdediging en aanval.

Je kunt niet Rice aantrekken louter als backup van Casemiro, maar wie dat wel moet zijn weet ik ook niet. Rice kan ook 8, dat weet ik, maar dat is wel redelijk verdedigend. United heeft daarvoor ook niks in de jeugd rondlopen (de 6 in de jeugd die het dichtst tegen het eerste aan zit is Zidane Iqbal, maar dat is een heel ander type dan Casemiro en nog lang niet klaar voor het grote werk). Misschien wil Denis Zakaria wel als Chelsea hem niet overneemt. Deed het de laatste wedstrijden niet onaardig als stofzuiger en de komst van Enzo Fernandez lijkt hem fataal geworden te zijn, al is dat wel een ander soort middenvelder.

Daarnaast zou het me ook niet verbazen als er aankomende zomer een poging gedaan wordt Sabitzer definitief over te nemen als hij het naar behoren doet. Heeft toch geen toekomst bij Bayern voor de lange termijn en als hij bij United speeltijd kan krijgen zal die zelf wel willen. Ligt er alleen een beetje aan wat Bayern voor hem vraagt, als die echt veel geld willen zijn er wel betere opties voor op het middenveld (had zelf die Ounahi denk ik gewoon overgenomen van Rennes als gokje, maar zelfs daar was geen geld voor afgelopen winter en nu zit die bij Marseille).

Voor de 10-positie denk ik (en dat is een beetje een gevoel) dat Sancho de eerste vervanger gaat worden van Fernandes. Speelde bij Dortmund ook regelmatig op 10, heeft het inzicht voor een 10 en de wedstrijd waar hij voor het eerst weer speelde speelde hij ook niet als echte rechtsbuiten, maar veel meer op de positie waar Fernandes speelt, als 10/verkapte rechtermiddenvelder. Dat trucje heeft Ten Hag natuurlijk ook bij Ajax uitgehaald met Berghuis wat heel goed bleek te werken, dus ik heb het gevoel dat hij daar wat uitprobeert wat we nog wel eens vaker gaan zien. Voor de rest heb je Mainoo nog (maar die is nog niet goed genoeg hoor) en kan Eriksen straks weer invallen op 10 als het moet. Fred acht ik niet goed genoeg als 10. Dat is een lopende middenvelder met veel energie die op zijn best is als hij die ruimte krijgt voor die energie en dan moet hij op 8. Fernandes (en Eriksen ook)is qua inzicht en voetbal wel een stukje beter hoor en dat heb je op 10 wel nodig.

6 februari 2023 om 16:51

Als Sabitzer het goed doet, is mogelijk de opvolger van Eriksen al in huis gehaald. Al moet Bayern wel mee willen werken aan verkoop. Maar als de speler graag wilt...

Jammer dat Martial schijnbaar mag vertrekken. Ik heb bij Martial het idee dat hij onder ten Hag ook behoorlijk kan opleven en het niveau weer kan halen wat hij toen vanaf 2018 tot ongeveer halverwege 2020 haalde en dan misschien ook weer stappen vooruit kan zetten. Want hij is immers pas 27 en dat is nog niet heel oud, maar ik snap United en ten Hag ook wel doordat hij heel veel geblesseerd is.

Dat is echt gewoon balen, want ik blijf Martial gewoon een ruwe diamant vinden die (als hij fit zou blijven) gepolijst moet worden. En onder ten Hag is Rashford al flink opgeleefd, en hetzelfde zou denk ik ook gebeuren met Martial. Ook denk ik dat ten Hag het zeker ziet zitten in Martial, maar zoals ik al schreef kom je dus weer bij zijn blessureleed uit want in de voorbereiding dit seizoen vond ik hem heel goed.

6 februari 2023 om 16:09

Maar hij blijft toch een mooie roulatie optie? Het is ook juist wel fijn dat hij af en toe geblesseerd is, dan hoef je ook niet elke wedstrijd op hem te rekenen en kan je rouleren zonder ontevreden koppies.

6 februari 2023 om 17:09

Klopt ook wat je zegt, maar een PL-team moet ook dubbel bezet zijn. Haal je twee spitsen die eerste keuze zijn dan krijg je sws wel conflicten. Bij Martial krijg je tenminste niet dat scheve koppie. Maar hij krijgt idd wel te veel salaris voor wat hij brengt.

6 februari 2023 om 16:15

Pas 27 of al 27 is subjectief. Ik denk niet dat hij een opleving zoals Rashford zal hebben. Hij zou mooi bij een goede subtopper passen waar hij (indien fit) wekelijks kan spelen.

Maar welke club gaat het risico wel nemen met deze Martial dan? Ik denk dat iedereen de potentie ziet, maar je gaat ook geen 50 miljoen neertellen voor een spits die zovaak geblesseerd is lijkt me. Ik denk dat als United 25 miljoen kan vangen ze al blij mogen zijn.

6 februari 2023 om 15:55

Voor Paris is het het een mooie optie om een Franse speler aan het elftal toe te voegen, maar hij is wel duur voor een wisselspeler en ze hebben al een groot Frans talent met Ekitike voor de spitspositie gehaald vorig seizoen.

Voor de rest weet ik het ook niet. Denk dat weggaan uit de Premier League zijn blessuregevoeligheid goed zal doen. Misschien koopt een andere Franse club hem ook wel, Lyon of Rennes ofzo. Echter is hij daar voetballend eigenlijk nog te goed voor. Juventus of Napoli misschien als Osimhen of Vlahovic vertrekken? Al zit Napoli ook zonder Osimhen nog wel redelijk dik in de spitsen met Raspadori en Simeone.

6 februari 2023 om 16:06

Ja uit de Premier League lijkt me inderdaad het beste voor hem. Als hij geen club kan vinden in de Ligue 1, zie ik hem ook nog wel bij een subtopper in Spanje terecht komen. Bij een Valencia/sevilla bijv. Al heeft laatst genoemde club wel geldzorgen.

Verstandig, is toch erg veel geblesseerd. Ik zou zelf voor oshimen gaan. Daar zit veel toekomst in en scoort makkelijk.

Zelf zou ik voor Osimhen gaan, maar Napoli gaat hier natuurlijk een enorm bedrag voor vragen. Wellicht is Vlahovic een optie nu het met Juve nou niet bepaald lekker gaat.

6 februari 2023 om 14:05

Jouw 2de optie had ik ook in gedachten. Ik denk namelijk dat dit echt een schot in de roos kan zijn voor Man U als ze Vlahovic kunnen strikken. Maar gezien Man U zijn geschiedenis met transfers gaan ze voor de duurste en bekendste optie en dat is Osimhen.

6 februari 2023 om 14:12

Beide goede opties als je het mij vraagt. Vlahovic zal ook niet goedkoop zijn

6 februari 2023 om 14:20

Volgens mij zit Ten Hag nu bij Utd en gaat het niet meer om wat Utd in de geschiedenis deed. Hij kiest de speler van wie hij vindt dat die het beste in zn spel past.

6 februari 2023 om 14:08

Zou napoli osimhen laten gaan als ze eerste staan en goed in de championsleaque hebben gespeeld?

6 februari 2023 om 14:11

Geen idee, heb bij Napoli wel altijd het idee dat het stugge onderhandelaars zijn. Alleen heb ik bij Napoli wel het idee dat ze niet de aantrekkingskracht hebben om een selectie zodoende bij elkaar te houden dus een stap zie ik nog wel gebeuren, wel tegen een fikse vergoeding uiteraard.

6 februari 2023 om 16:52

Osimhen is ook voor ongeveer 80-90 miljoen gekocht dacht ik. Aangezien hij waanzinnig presteert zullen ze daar flinke winst op willen maken. Met Laurentiis als directeur ga je die denk ik niet voor 150 miljoen weg kunnen kapen, hoe bizar dat bedrag ook is.

6 februari 2023 om 14:21

Ik snap niet dat iedereen Vlahovic zegt, die is hoogst waarschijnlijk duurder dan Oshimen die speelt echt net bij Juve en ja Juve heeft wat gedonder momenteel maar het is niet dat ze arm zijn. Dus voor het geld hoeven ze het echt niet te doen.

6 februari 2023 om 14:38

Kan me voorstellen dat voor Vlahovic het sportieve ook geldt. Denk dat hij wel goedkoper is dan Osimhen gezien de eigenaar van Napoli.

6 februari 2023 om 14:45

Als juve degradeert moeten ze wel het een en ander verkopen natuurlijk?

Pfff ik ben echt een grote fan van Martial maar met al zijn blessures en wisselvalligheid is het toch wel tijd voor een nieuwe nummer 9. Ik hoop dat United voor Osihmen gaat maar in zijn huidige vorm gaat Napoli sowieso een belachelijke prijs voor hem vragen..

Goeie voetballer hoor die Martial maar hij is inderdaad veel te vaak geblesseerd. Daar heb je als United zijnde niet zoveel aan. Dus snap wel dat Ten Hag hem wil verkopen. Maguire en Telles zijn ook wel terecht. Shaw speelt zelfs eerder als centrale verdediger en hij kost ook nog is veel salaris voor wat hij brengt. Telles is natuurlijk overbodig met de komst van Malacia. Ben benieuwd voor wie United wil gaan als spits. Osimhen lijkt natuurlijk de meest ideale kandidaat. Alleen die heeft een droomseizoen momenteel en gaat heel veel geld kosten.

Ik ben echt groot fan van Ten Hag. Deze man maakt alleen maar de juiste keuzes. Hij bezit ook de geweldige kwaliteit om spelers beter en gedisciplineerder te maken. Echt een geweldige manager. Zijn werkwijze is niets veranderd tov zijn Utrecht-tijd en het blijft werken.

Op dit moment vind ik Victor Osimhen een van de beste spitsen van Europa. Ik hoop dat United hem kan inlijven.

6 februari 2023 om 14:17

Je kan iemand de beste spits vinden maar dat wil nog niet zeggen dat hij in het spel van Ten Hag past.

6 februari 2023 om 14:39

Osimhen is perfect. Aanspeelpunt, explosief, etc.

6 februari 2023 om 15:03

Osimhen is eigenlijk de verbeterde versie van Martial. Dus ik verwacht dat hij wel in het plaatje van ETH past.

6 februari 2023 om 16:10

Napoli is zo'n beetje de meest dominante ploeg van Europa en daar rendeert Oshimen perfect. Ik daarbij ook niet het idee dat dit dezelfde Oshimen is als bij Lille. Die heeft wel een paar stapjes gezet, als ik de verhalen zo mag horen. Lang verhaal kort, ik denk dat Oshimen wel uit de voeten kan met het spel van ten Hag.

6 februari 2023 om 16:54

Osimhen was ook bij Lille geweldig hoor, daar doen de potjes tegen Ajax niets aan af. Napoli betaalt niet zomaar een gigantische vergoeding voor hem.

Harry kane is de perfecte spits voor dit united. Denk dat hij daar gaat schitteren met rashford en fernandes

Groot gelijk, maar een simpele keuze lijkt me. Komt simpelweg tekort voor een team dat (op korte termijn) mee wil strijden om het kampioenschap in de PL en is daarnaast veel te vaak geblesseerd.

Martial kampt dit seizoen met veel blessureleed
Dit seizoen voetbalzone? Hij heeft dit elk seizoen.

6 februari 2023 om 15:04

Gaat toch ook om dit seizoen onder Ten Hag, niet om de andere seizoenen. Gewoon correct

Ik dacht oprecht dat het niet erger kon dan Robben maar Martial bewijst het tegendeel, die speelt 20 minuten mee scoort een keer een raakt geblesseerd. Als de wind verkeerd staat in Manchester ligt hij al.

Sommige spelers hebben de kwaliteiten om prof voetballer te zijn maar gewoon het lichaam niet die kan het niet bijhouden en Martial is een voorbeeld daarvan.

Ik zie graag Vlahovic komen. Groot sterk, techniek en is een vrijetrappen specialist en vrij snel voor zijn lengte. Met alle drama bij Juve en en de progressie die United heeft gemaakt zie ik een mogelijkheid voor een transfer. Verder zou ik Milinkovic-Savic ook graag erbij willen. Dan heb je een topmiddenvelder met lengte erbij.

Als je na Ronaldo ook Anthony Martial weg doet, moet je wel een waardige spits halen en geen halve oplossingen zoals Weghorst. Wellicht Vlahovic uit het beerenput dat Juventus heet helpen of flink wat geld neerleggen voor Harry Kane.

Leuke speler om te zien, maar veel te weinig rendement. Logisch dat hij weg mag. Had eigenlijk al 4 jaar geleden weg gekunt

Leuk dat United hem wil verkopen, maar hij krijgt een gigantisch salaris, naar verluid 13 miljoen pond per jaar, dat is iets wat weinig clubs op kunnen of willen brengen voor een sterspeler, laat staan voor Martial.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren