Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag: ‘Dat is het enige verwijt dat Ajax zichzelf kan maken’

Laatste update:

Erik ten Hag hield een dubbel gevoel over aan het eerste Champions League-duel tussen Ajax en Real Madrid. De ontmoeting in de Johan Cruijff ArenA leek in een gelijkspel te eindigen, maar vlak voor tijd nam Marco Asensio de winnende treffer voor zijn rekening: 1-2. De coach van Ajax weet dat de Amsterdammers over enkele weken een krachttoer zullen moeten leveren om in het Santiago Bernabéu de tweestrijd naar hun hand te zetten.

“Aan de ene kant ben ik super teleurgesteld, dat lijkt me duidelijk. Aan de andere kant ben ik ook trots. We hebben in alle opzichten een geweldige prestatie geleverd”, vertelde Ten Hag na afloop in gesprek met Veronica. De coach van Ajax zag ‘een geweldige wedstrijd’.

“Alleen hebben we onszelf niet beloond. Dat is heel jammer. We domineerden, dwongen veel kansen af, maar scoorden te weinig. Dat is het enige verwijt dat we onszelf kunnen maken.” Ajax leek op 1-0 te komen, maar op aanraden van de VAR werd het doelpunt afgekeurd. “Waarom die werd afgekeurd? Ik hoorde meerdere redenen, buitenspel, hinderen doelman. Maar ik heb het niet gezien”, antwoordde de oefenmeester. “Ik weet het niet. Ik heb de beelden gezien, maar ik zie niet dat de keeper onreglementair wordt aangevallen.”

Het ontbrak Ajax aan wat geluk, oordeelde Ten Hag. “We zaten goed in de wedstrijd, terwijl we tegen Real Madrid speelden. Maar we hebben het op effectiviteit laten liggen. Bij die tweede goal van Madrid maken wij eigenlijk zelf een fout. Dat is doodzonde. Zo'n fout is heel bepalend, kleine foutjes worden op dit niveau bestraft.” Ten Hag ging nog kort in op de speelwijze. "We wilden ze onder hoge druk zetten en daar hadden Hakim Ziyech en Dusan Tadic een belangrijke rol in. Lasse Schöne heeft daarbij ook een goede rol vervuld, want we wilden ze niet van kant laten wisselen via Toni Kroos. Dat is goed gelukt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit heeft niet ons ajax te maken die scheids en de var die moet je kwalijk nemen dit had een overwinning moeten zijn

13 februari 2019 om 23:59

Hou toch op. Evenals al die andere. Dat onterechte gemekker. De zelfvoldaanheid en dat het altijd aan een ander licht is de reden waarom men zo anti is... door de fans en het complete gebrek aan realiteitsbesef. Ik was ook voor Ajax. En ik vermaakte mij met hun spel. Maar de scheids deed het prima. Goal terecht afgekeurd voor hinderlijk buitenspel, ookal was het niet bewust of kon Tadic er niet veel aan doen. En frenkie bij de 2 0 had en niks met het spel te maken en liep bij contact terug tegen de speler op. Ik word moe van die gekleurde bril, vind voetbal leuk, maar dat hoge kleine kinder gehalte om zo te weigeren in te zien dat Real of welke tegenstander van ajax dan ook gewoon op zijn eigen kracht heeft gewonnen is gewoon zeer irritant.

14 februari 2019 om 00:09

Hhahahaha. Maakt geen zak uit of frenkie met het spel meedeed( wat hij wel deed)

14 februari 2019 om 00:10

Ach joh, zulke reacties krijg je gewoon in de heat of the moment. Veel emotie na zo'n pot. Als je denkt dat dat bij PSV, Feyenoord, of welke club dan ook anders is heb je een plaat voor je kop waar je u tegen zegt! Natuurlijk kan je hem afkeuren als je gaat mierenneuken maar zeker niet elke scheids had dit afgekeurd hoor, het is niet voor niets dat geen enkele Real speler (incl. Courtois zelf) bezwaar maakte omdat zij hinder dachten te ondervinden. Dat je dan over 'geen wonder dat men anti is' en 'zelfvoldaanheid' begint is echt om te janken, sorry dat ik het zeg.. Ik kan me niet aan de gedachte onttrekken dat jouw bril ook niet helemaal 'ongekleurd' is.

14 februari 2019 om 00:12

Het is de (vloek vloek) pech dat die VAR er was. Dat is t m gewoon. Zonder had niemand het erover. Niemand protesteerde. Scheids zag t niet. Maar VAR trekt alles.
Ik baal gewoon vh feit dat je zo goed speelt. Meekomt met Real. Goede dikke kansen krijgt maar ze niet kan benutten. El-ke keer weer. Geld voor al onze Nederlandse clubs in EU wedstrijden. Altijd weer. Zelfs met t Ned11tal. Hoe vaak hebben we dit niet gezien..
Zo teleurstellend. Maar tegelijkertijd ook weer zo trots. Heb kunnen genieten vh spel.. de vreugde.. de strijd het publiek. Aantal passes gelijk.. balbezit in balans.. mooie wedstrijd.


Maar die zelfvoldaanheid? Raadsel..

Trots op mn club. Met heel mn hart!

14 februari 2019 om 00:29

- Duw van Carjaval in het 16 meter gebied tegen Neres (var besluit niet in te grijpen)
- De Jong wordt geduwd bij de 1-2 (var besluit niet in te grijpen)

14 februari 2019 om 07:37

@Keyboardheld dus eigenlijk mag je de keeper van de tegenstander een schop geven als de bal aan de andere kant van het veld is? Doet immers niet met het spel mee op dat moment!

14 februari 2019 om 09:44

@Sander. Ik zat gister ook te juichen en te applaudisseren toen Ajax scoorde. Maar nee dat is niet "mijn" club. Ik erger mij dood aan dat andere niet reëel kunnen kijken. Doe ik continu. Het hele FIFA maffia en dat Ajax bestolen is, is gewoon niet waar. Ajax maakte zijn kansen niet af.

@Hidde. Neres ging net te laat liggen. Zie je in de herhaling ook. Er is contact. Een moment van twijfel. En overdreven val. Carvajal moet dat natuurlijk niet doen maar was te licht voor een overtreding.

@AjaxLove. Dat is echt te dom voor woorden.

14 februari 2019 om 11:33

Nee, wat jij zegt klopt gewoon van geen kant. Waarom zou je niet moeten fluiten voor een overtreding op iemand die niet direct aan het spel meedoet? Is een overtreding niet gewoon een overtreding? Daarom geef ik als extreem voorbeeld dat je volgens jouw beredenering iedere speler die niet direct in een situatie betrokken is mag vloeren. Want volgens jou "heeft ie niets met het spel te maken" dus dan mag dat.

14 februari 2019 om 11:59

Kbheld, Frenkie werd omver gekegeld dus due 2e goal had ook niet moeten zitten. Maar ik las ook dat je zo vreselijk stoorde aan Ajacieden, waarom blijf je dan in die Ajax-Real topics komen?

14 februari 2019 om 12:07

Ach ja, zo zullen velen (inclusief ik zelf) zichzelf weer ergeren aan van die hypocriete lui als jij. Doen alsof het alleen maar bij Ajax zo is, elke supportersgroep heeft er mensen bij die, zeker in al die emotie direct na de wedstrijd, irrationeel reageren. Nogmaals, als je denkt dat / doet alsof dat alleen bij Ajax het geval is getuigt van een gigantische plaat voor je kop. Natuurlijk heeft Ajax zelf grote kansen laten liggen, maar gek is het absoluut niet dat er discussies ontstaan over zo'n discutabele VAR ingreep. Dat zou bij een andere club echt niet anders zijn. Waarom je dan begint over 'het is logisch dat men anti Ajax is' geeft meer aan over jou dan over de gemiddelde Ajacied, just saying.

VAR = VIRTUAL ASSISTENT REFEREE

Dat zijn de wetten in de absolute wereldtop. Als je ze zelf niet maakt, maakt de tegenstander ze wel. Zeker in de CL dit seizoen is Ajax echt slordig met de 100% kansen die ze krijgen. In veldspel en organisatie hebben ze al bewezen zich te kunnen meten met de topclubs, maar doelpunten bepalen de eindresultaten. Het Ajax-spel focust teveel op het zogenaamde totaalvoetbal waarbij de spits eigenlijk maar een figurant is die voorin rondloopt, maar het kan geen kwaad om een keer een klinische killer te kopen.

Dat is toch zoals het dit seizoen wel vaker gaat. Er is geen echte spits in de selectie. Lol niet aan met huntelaar of Dolberg. Eerste is het niet meer en Dolberg heeft al 2 jaar niet meer wat die in zijn eerste seizoen wel had. Getuige die actie die die had toen die er niet in kwam. Veel te wild en hard. Laatste minuut krijgt die nog een kans om onsterfelijk te worden en verkoopt die het weer. Maar is niet de eerste keer dit seizoen doordat je geen echte afmaker heb je al vaker puntverlies of bijna puntverlies gehad. Met een echte spits erbij had ajax vanavond gewonnen.

Als je zelf de kansen niet afmaakt dan ligt die bal er aan de andere kant wel in , is een ongeschreven wet in het voetbal.
Prima wedstrijd van Ajax heeft toch weer eens laten zien wat ze kunnen , jammer genoeg kunnen ze dit niet iedere week opbrengen.
Overmars zal wel in zijn handen wrijven, de transferwaarden van zijn spelers zijn weer gestegen.

Tactisch heeft Ten Hag het toch wel erg goed gedaan. Real werd totaal uit elkaar gespeeld en alle details laten zien dat Ten Hag's tactiek heeft gewerkt alleen miste de jongens voorin de kansen, anders had het zo 3-1 of 4-2 kunnen worden.

Kroos kwam totaal niet in zijn spel, het middenveld werd overlopen door Ajax. Het was zeker zeer netjes wat Ajax liet zien, alleen helaas wel verloren. En nee de beslissing van de scheids was gewoon terecht. Ajax had gewoon klinischer moeten zijn voorin.

14 februari 2019 om 01:08

Ten hag heeft helaas een hele grote foute gemaakt. Namelijk door neres niet te wisselen na 60 minuten. Die verdedigde namelijk niet meer mee, waardoor carvajal iedere keer op kon komen op rechts. Prompt komt daar de goal uit. Prachtige aanval overigens, maar na een uur zag ik dit al aankomen. Neres speelde een prima eerste helft, wilde best nog wel aanvallen, maar verdedigend was het te matig in de tweede helft, daar had ten had moeten ingrijpen om een resultaat te behalen.

Ten Hag inderdaad prima gedaan. Laat dit Ajax toch wel schitterend spelen in de Champions League. en inderdaad, de kansen moeten worden benut.

VAR was dat niet Video Assistent Real....hahaha
overigens wel frappant dat ze het halverwege een toernooi invoeren.
Daarmee haal je de gelijkheid met teams die ten onrechte beslissingen tegen kregen in de poulefase onderuit. Eigenlijk zeg je dus, wie verder komt heeft recht op meer en/of betere arbitrage. Raar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren