Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Eredivisie-drietal wil bijna transfervrije Van Hintum contracteren'

Laatste update:

Bart van Hintum verlaat PEC Zwolle aan het einde van het lopende seizoen, zo werd maandagavond duidelijk. Volgens de dinsdageditie van De Telegraaf is de kans groot dat de 28-jarige linkerverdediger bij een andere Eredivisie-club aan de slag gaat.

/

Van Hintum is volgens het dagblad in beeld bij Vitesse, FC Groningen en FC Utrecht. Ook clubs uit de Engelse Championship en de Duitse 2. Bundesliga hebben meer dan gemiddelde interesse in de verdediger, die over een aflopend contract beschikt.

PEC, Van Hintum en zaakwaarnemer Chiel Dekker kwamen eerder tot de conclusie dat verder onderhandelen over het verlengen van zijn aflopende contract geen zin meer heeft. “Bart wordt in januari 29 jaar en wil na vijf jaar in Zwolse dienst verder kijken. PEC begrijpt en respecteert zijn besluit. De gesprekken zijn allemaal in goede harmonie verlopen. Voor ons was het belangrijk om in een vroegtijdig stadium duidelijkheid te scheppen. Die is er nu”, vertelde Dekker aan FOX Sports.

Van Hintum kwam tot dusver tot 11 doelpunten en 22 assists in 139 officiële wedstrijden voor PEC. Hij speelde eerder voor FC Dordrecht en FC Oss.

Denk jij dat Bart van Hintum komend seizoen in het buitenland actief is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler maar ik vind niet dat Utrecht dit moet doen. Wij hebben Hardeveld, die momenteel lang geblesseerd is, en die schat ik op basis van vorig seizoen hoger in en is jonger. Als Back Up voor hem hebben we Conboy en Nganioni gaat natuurlijk terug naar Lyon! Neemt niet weg dat ik Van Hintum een leuke speler vind

Ik dacht dat hij naar het buitenland wilde gaan.......ga dan maar naar Vitesse, nemen wij Achenteh wel weer terug.

24 november 2015 om 07:56

Ja neem hem alsjeblieft terug!

24 november 2015 om 08:25

Achenteh mag je er gratis bij hebben! Die breng ik je nog liever vandaag dan morgen op de fiets

24 november 2015 om 08:34

Haha nee, Vitesse was zo dom om er in te trappen. Nu zitten zij er ook aan vast. Een vrij goede beslissing van ons om hem weg te doen en we hebben er een aantal ton voor teruggekregen.

24 november 2015 om 11:23

Achenteh is ook transfervrij aan het eind vh seizoen, prima vervanger voor V.Hintum

Ik hoop niet dat Vitesse serieus voor hem in beeld is. Van Hintum is een leuke aanvallende back, maar verdedigend kwetsbaar.
Hij is misschien een tikkeltje beter dan Achenteh bij ons, maar die is gelukkig al voorbij gestreefd door Kelvin Leerdam. Die van nature geen linksback is, maar het wel behoorlijk doet !

Ook voor Groningen en Utrecht lijkt hij mij geen ultieme versterking....

24 november 2015 om 08:44

Klopt, maar we missen echt een linkspoot met een goede voorzet. Leerdam is verdedigend oke, maar komt aanvallend te kort omdat hij te rechtsbenig is voor die positie.

24 november 2015 om 14:03

Ik vind Leerdam helemaal niks als linksback. Heb met hem maar iets minder hartverzakkingen dan met Achenteh en die laatste brengt aanvallend tenminste nog wat. Leerdam vertraagt het spel, kan vrijwel niks met links en staat ook geregeld verkeerd te dekken. Het is dat hij een goede tackle in huis heeft waardoor hij verdedigend iets beter is dan Achenteh en hij is bruikbaar bij spelhervattingen. Maar ik hoop dat er heel snel een linksback komt. Al hoop ik dat ze met wat beters komen dan van Hintum.

Zonde dat die testspeler toen geen contract heeft gekregen. Die Abradovic oid. Die vond ik toen wel een goede indruk maken.

Speelt inderdaad de laatste paar wedstrijden redelijk, maar is verdedigend een zeer kwetsbare speler. Weliswaar een goede voorzet, maar daarvan is het rendement werkelijk bedroevend. Begrijpelijk dat zo'n speler verder wil kijken op zijn leeftijd.
Toch weer niet slim van Pec, weer een eredivisiewaardige speler transfervrij de deur uit. De zoveelste. Wie volgt.... ik weet het al, Thomas Lam. Erger me dood aan dat knullige contractbeleid bij Pec. Wel graag zo snel mogelijk zijn vervanger opstellen, tenminste, als die er is.

24 november 2015 om 12:19

verdedigend zeer kwetsbare
rendement werkelijk bedroevend

zegt de heer Peinke, en vervolgens "weer een eredivisiewaardige speler transfervrij de deur uit".

Wat is nu , kwetsbaar met bedroevend rendement, of eredivisiewaardig ?

Bij Groningen hebben we Tamata en Burnet. Allebei ook niet heel erg fantastisch, maar van hintum vind ik totaal geen verbetering.

En dan hebben we in de jeugd nog beter talent rondlopen. Oa: Payne & Baas

24 november 2015 om 11:22

Voor Groningen helemaal geen verbetering. Tamata diet t redelijk. Burnet soms ook. Maar van hintum vind ik niet beter dan deze 2. Groningen zou omhoog moeten kijken,en niet op middenmootspelers moeten gokken. De laatste goede linksback was Stenman, en daar kan van Hintum niet aan tippen

Zowel voor die jongen als voor de clubs is dat nou niet echt een stap naar voren. Zowel op financieel als op sportief gebied is dat gewoon gelijkwaardig aan elkaar

24 november 2015 om 10:55

Sportief momenteel inderdaad niet een vooruitgang. Financieel denk ik wel een vooruitgang, vooral bij Vitesse lijken mij de salarissen wat hoger te liggen.

Van Hintum terug naar Vitesse, dan is de cirkel weer rond

Grappig al die mensen die van Hintum niet beter vinden dan de huidige spelers bij hun clubs. Ik zie hier namen als Tamata en Hardeveld voorbij komen, waarvan gezegd wordt dat van Hintum niet beter is. Dan vraag ik me af hoe vaak men hem heeft zien spelen? Aanvallend een van de betere backs in de Eredivisie, en naar mijn mening staat die verdedigend ook nog redelijk zijn mannetje. Daarnaast heeft die mentaliteit en hardheid, iets wat nog wel is gemist wordt in Nederland. Desondanks hoop ik dat die vertrekt naar het buitenland, laten we vooral heen concurrenten sterker maken.

Ook FC Groningen is financieel van een andere orde hoor, daar ligt de begroting een keer zo hoog als in Zwolle.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren