Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zijn uitzonderingen, maar bijna iedereen vindt het fijn met Zlatan’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic speelde in zijn zestienjarige loopbaan voor zeven clubs: Malmö FF, Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona, AC Milan en sinds 2012 voor Paris Saint-Germain. Ibrahimovic’ prestaties binnen de lijnen spreken voor zich, maar daarbuiten zijn de meningen over de spits verdeeld. De één vindt hem een fantastische man, de ander vindt hem stuitend arrogant of ronduit gek.

/

Sébastien Frey zegt in een interview met Goal dat de wereld spelers als Ibrahimovic moet koesteren. “Het is zo’n complete voetballer, hij heeft Paris Saint-Germain mentaal gezien een stuk sterker gemaakt. Buiten het veld is het echt een ander mens dan erbinnen. Hij zorgt goed voor zichzelf en je hoort buiten de lijnen eigenlijk maar weinig van hem. Iedereen die ik ken is laaiend enthousiast over hem, ze zeggen allemaal goede dingen.”

“Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd”, weet ook Frey, “maar de meerderheid vindt het erg fijn om een kleedkamer en een veld te delen met Zlatan. Hij heeft ook ongelooflijke atletische kracht en psychologisch vermogen. En, ondanks zijn lengte, ook een enorme snelheid”, somt Frey bewonderend op. Ibrahimovic is net begonnen aan zijn vierde jaar in Parijs: tot nu toe won hij steeds de landstitel met Paris Saint-Germain.

Wordt Zlatan Ibrahimovic dit seizoen weer kampioen met Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een voetballer. Zlatan is denk ik wel de beste sterkste spits die er rond loopt op dit moment.

14 september 2015 om 17:57

Hij was een tijdje ongetwijfeld de beste. Nu is hij toch echt minder dan bijv een Suarez. Wel een fantastische spits nog steeds!

mooie woorden van Frey, laten we hopen dat het een mooie avond wordt voor zlatan en zijn jeugdclub Malmo ff morgenavond

Je hoort heel weinig van hem buiten het veld

14 september 2015 om 19:05

klopt,dat viel me ook op.hij.is echt een familie man en is dol op zijn xbox

Wereld voetballer. Er zijn maar weinig spelers die zo groot, sterk en snel zijn en tegelijk zo licht voetig.
Helemaal compleet. Ik had verwacht toen Balotelli bij inter doorbrak dat hij wel in de buurt zou komen bij Ibra. Maar die jonge heeft helaas teleurgesteld.

Gewoon een held Ibrahimovic. Er zijn veel mensen die lovend over hem praten. Morgen neemt ie het op tegen z'n oude club Malmö.. Ik denk dat hij gaat schitteren !

14 september 2015 om 20:05

Tja, hoogstwaarschijnlijk zal hij morgen niet meedoen, dus misschien bedoel je schitteren op de tribune?

14 september 2015 om 20:46

Waarschijnlijk kan hij gewoon meedoen hoor, dat heeft blanc afgelopen week nog gezegd, ook merk je ook aan hem dat hij gewoon zal spelen.

14 september 2015 om 21:26

Speelt morgen wel, heb contact met journalist van PSG. Hij start in de basis 100%.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren