Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is veel over mij gepraat, maar ik laat liever mijn voeten spreken’

Laatste update:

Samuel Armenteros vertolkte zaterdag een hoofdrol in De Kuip, in het tenue van Willem II (1-2). De voormalige huurling van Feyenoord, die vorig seizoen geen grote indruk achterliet bij de Rotterdamse club, was met een treffer en een assist de gevierde man bij de bezoekers.

Armenteros wilde echter niet zijn gram halen op Feyenoord en de kritische fans. “Er is veel over mij gepraat, maar ik heb geen zin om nu ineens dingen terug te zeggen”, vertelde Armenteros in gesprek met het ANP. “Ik reageer niet op negatieve zaken. Zo zit ik niet in elkaar.”

“Ik laat liever mijn voeten spreken. Ik laat het liever op het veld zien.” Armenteros speelt ook voor Willem II op huurbasis. Hij hoopt in Tilburg te laten zien dat hij wel degelijk van waarde kan zijn voor Anderlecht. De aanvaller gaf wel aan dat hij een 'heerlijk' debuut had gemaakt. “En dat gevoel is alleen maar lekkerder omdat je van je oude club hebt gewonnen.”

Samuel Armenteros maakt Willem II sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je reageert niet op negatieve zaken, maar toch reageer je hierop Samuel.... juist. Prima aanwinst voor willem 2 verder

14 september 2014 om 10:46

In de counter 1op1 is hij zeker gevaarlijk. Bij feyenoord altijd ip de vleugel beland maar dat kwam ook omdat pelle er stond en tevrede als stand in meer in de buurt van pelle kwam (speelstijl) dan armenteros.

14 september 2014 om 11:19

Mee eens, uitstekende speler voor clubs uit het rechter rijtje.

14 september 2014 om 10:47

Hij bedoelt natuurlijk dat hij geen negatieve dingen terug zegt. Vind Armenteros toch een aparte speler. Ik vind het persoonlijk een leuke en goede speler. Hij lijkt onderin/middenmoot van eredivisie heel goed te kunnen aarden en dan ook een grote stap te kunnen maken. Maar bij Anderlecht en Feyenoord kwam het er vervolgens totaal niet uit. Misschien dat hij het eens bij een subtopper moet gaan laten zien.

14 september 2014 om 10:50

Hij reageerde hier gwn op vragen in een interview met FOX hoor

14 september 2014 om 11:18

Door te zeggen dat hij zijn voeten wel laat spreken, geeft hij indirect commentaar op die 'negatieve zaken'. Dan moet hij gewoon niets zeggen.

14 september 2014 om 12:17

Wat moet hij dan zeggen? Ik geef geen antwoord op deze vraag? Dan krijg je weer dat iedereen denkt dat hij haatgevoelens heeft tegen Feyenoord maar dat hij dit niet uitspreekt.. Ik vind dat hij erg netjes heeft gereageerd.

14 september 2014 om 13:41

Moraalridder pfffff

Ben blij dat we tenminste een echte spits hebben

14 september 2014 om 10:50

Je hebt helemaal gelijk.

14 september 2014 om 11:30

Andrade is toch ook een echte spits...

14 september 2014 om 11:53

Heb toch meer de indruk dat Andrade beter op de flank is dan in de spits

14 september 2014 om 13:42

Andrade is eigenlijk ook geen spits, maar een buitenspeler. Bij nood, kan hij er natuurlijk wel spelen.

14 september 2014 om 14:09

Zie W2 alleen in samenvattingen en hij doet het best goed op 9 voor een club als W2, ben benieuwd hoe goed hij dan op de flank is.

Hij ziet er ook meer afgetraind uit, deze jongen was in zijn feyenoord tijd gewoon te zwaar. Wat ik begreep heeft hij heel de zomer doorgetraind.

14 september 2014 om 11:19

Vond hem eerlijk gezegd juist dikker dan voorheen. Of misschien wat t het tenuetje
Wat wél minder is geworden was zn haar. Herkende m even niet met die kale knar!

14 september 2014 om 12:52

Hij is nog te dik

Toch leuk voor zo'n jongen

Te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken, zo'n speler kan Armenteros wel eens blijken te zijn. Dus bij een subtopper boven de rest uit steken, maar bij een topclub door de mand vallen. Vergelijk het maar met Lurling.
Scoren tegen je oude club betekent altijd dat je de belangstelling hebt van de pers. Maar geen enkele speler is zo onverstandig om vanachter de microfoon zijn gram te halen. Gewoon even met een glimlachje zeggen dat het een lekker gevoel was om een doelpunt te maken.

Ook lekker makkelijk zeggen nu je een wedstrijd goed hebt gespeeld, haha. Zeg dan gewoon dat je je Feyenoord periode niet zo goed meer kan herinneren ofzo, maak een dolletje. Allemaal zo serieus doen alsof je echt belangrijk bent..

14 september 2014 om 13:44

Hij was gisteren ook helemaal niet belangrijk he? Met z'n goals en z'n assist!

14 september 2014 om 16:32

Nee, dan ben je niet belangrijk. Je bent een modale voetballer. Je wordt pas belangrijk als je minstens een seizoen top presteert. Spelers worden zo snel opgehemeld.

Feyenoord heeft wel vaak pech met oud spelers zeg, die dan beslissend zijn tegen Feyenoord. Vorig jaar Guyon Fernandez voor Zwolle, en nu alweer Samuel Armenteros . Het ergste is dat die jongens bij Feyenoord het niet hebben laten zien.

Zou het dan liggen aan de kwaliteiten van die spelers, of kunnen sommige jongens gewoon niet omgaan met de druk die komt kijken bij een club als Feyenoord. Misschien presteren sommige jongens beter in de luwte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren