Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is geen club waar ik liever naartoe was gegaan dan Manchester United’

Laatste update:

Marcus Rashford werd geboren in Manchester en kwam al zevenjarige leeftijd in de jeugdopleiding van the Red Devils terecht. Er deed een verhaal de ronde dat de 21-jarige aanvaller in zijn jeugd ook voor Liverpool had kunnen kiezen. Rashford verwijst dit naar het rijk der fabelen en stelt dat Manchester United voor hem altijd de enige optie is geweest.

“Nee, Liverpool is nooit een optie geweest. Liverpool, Everton, Manchester City: er is geen club waar ik liever naartoe was gegaan dan Manchester United. Het voelde natuurlijk om voor die club te kiezen”, zegt Rashford in gesprek met Sky Sports. Manchester United neemt het zondagmiddag op Anfield op tegen Liverpool, de huidige koploper van de Premier League. De spits herinnert zich hoe hij de aandacht van the Red Devils trok.

“Ik speelde voor mijn oude Sunday League-team, Fletcher Moss. We wonnen een toernooi, waar heel veel verschillende scouts aanwezig waren”, vervolgt de aanvaller. “Voor veel van ons was Manchester United de enige club. Iedereen groeide op als United-fan en Fletcher Moss had een goede band met de club. Veel spelers hadden al de overstap gemaakt, dus het was heel natuurlijk om naar United te gaan.”

Rashford weet als geen ander hoe intens de rivaliteit met Liverpool is en realiseert zich dat het duel erg belangrijk is voor de fans. “Dat hoeven ze je niet te vertellen, dat voel je gewoon. Iedere club heeft zijn eigen waarden en dit is een clash van allerlei verschillende aspecten: fans, voetbal, ga zo maar door. Het is meer dan een normale wedstrijd.”

Liverpool - Manchester United eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb een zwak voor deze jongen.
Hoewel hij net als een Pogba bv ook ontzettend veel fout doet, heeft hij itt die anderen wel heel veel gif in zn spel.
Dat wordt gewaardeerd.
95 van zn 100 acties mislukken, maar hij toont wel altijd inzet en dan kun je hem niet afbranden.

Het was dan ook mooi om te zien dat Mourinho hem complimenteerde bij een persconferentie.
Ik verwacht dat hij vandaag als spits zal starten, hoewel ik hem als basisspits nooit echt denderend heb gevonden. Hij voegt veel meer toe als winger of impact sub

“voor veel van ons was Manchester United de enige club."
Blijft toch mooi hoe subjectief voetbal eigenlijk is, hoe cultureel bepaald alles is. En hoe idioot hoe druk we er ons soms om maken. Mooi man!
---
OT: Ik heb het gevoel dat er bij bijna elke aanvallende speler bij United meer uit te halen valt. Mourinho is gewoon een coach die bepaalde spelers echt beter maakt, maar ook het unieke talent weet te verpesten van anderen. Ik weet niet hoe objectief dit is. Ik weet niet of dit waar is. Ik weet alleen wel dat coaches als Pep, Wenger en Klopp eerder aanvallende spelers laten etaleren dan een Mourinho doet. En ik denk dus ook dat Rashford nog beter kan - want hij is voor mij al echt een geweldige speler. Zoveel talent, zoveel dreiging.

Ik heb bij Rashford vaak het idee dat hij beter wordt ingeschat dan hij daadwerkelijk is. Hij wisselt erg goed met hele matige momenten af, ook voor de goal vind ik hem nu niet bepaald erg klinisch ogen, al kijk ik lang niet alles van United om hier een keihard oordeel over te kunnen vellen.

Ik zie ergens wel wat gelijkenissen met Welbeck die tijdens zijn jaren bij United ook werd afgeschilderd als een potentiele wereldtopper. Nu acht ik Rashford een stuk technischer dan Welbeck, die soms over zijn eigen voetbal struikelde bij het maken van een actie, maar misschien kan het voor Rashford toch een goed idee zijn om een jaar ergens op uitleen te spelen zodat hij veel minuten kan maken.

Verder natuurlijk wel mooi om dit soort dingen te lezen. Je hoopt daardoor nog meer dat hij echt zal slagen bij United.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren