Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse promovendus haalt 37-jarige stopper: 'Hij heeft alles al gezien'

Laatste update:

Bournemouth heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Sylvain Distin. De Franse verdediger komt transfervrij over van Everton, waar hij zes jaar lang onder contract stond. Hij moet the Cherries van de nodige ervaring gaan voorzien. "Het belangrijkste voor de jongens is dat ze ervan gaan genieten", zei na het ondertekenen van zijn eenjarige verbintenis.

/

Distin, 37 jaar, weet waar hij het over heeft. In 2001 stapte de stopper over van Paris Saint-Germain naar Newcastle United en een jaar later vertrok hij naar Manchester City. Na zes jaar bij the Sky Blues verhuisde Distin naar Portsmouth, en vervolgens dus Everton. "Spelen in de Premier League is een geweldige ervaring. Het is helemaal prachtig dat ik op mijn leeftijd nog steeds op dit niveau speel. Het gaat wel een zware klus worden", verwacht de routinier.

Manager Eddie Howe hoopt dat de spelers van Bournemouth garen spinnen bij de komst van Distin. "Hij is een speler die weet hoe het werkt. Ze kunnen altijd bij hem terecht, hij heeft alles al gezien. Daarom is hij nog steeds van grote waarde", verwacht hij. Eerder versterkte Bournemouth zich al met Artur Boruc, Adam Federici, Josh King, Tyrone Mings en Christian Atsu.

Zie jij Bournemouth in de Premier League blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie versterking gehaald met atsu en distin

1 juli 2015 om 13:26

En Tyrone Mings niet vergeten, zeer talentvolle linksback, op wie meerdere BPL clubs aasden.

Tja leuk voor de ervaring maar vraag me af of hij op het veld nog zo heel veel toevoegt. Scheelt dat ze waarschijnlijk voornamelijk tegen de eigen 16 aanhangen gezien het niveauverschil met de meeste teams.

Speelde zeer slecht dit jaar, is zelfs een van de redenen dat we zoveel punten verspeeld hebben! Stones is een goede vervanger voor Distin, ook Browning zal hopelijk meer minuten gaan maken in het eerste!

1 juli 2015 om 14:24

Distin heeft dit seizoen maar een paar wedstrijden gespeeld afgelopen seizoen..
Kan nog makkelijk een jaartje mee in een soort van cambiasso rol

Dit is zeker een goede versterking! Los van afgelopen jaar, was hij een zeer belangrijke kracht achterin bij Everton. Nog een jaartje bij een promovendus kan hij zeker nog aan.

Weet sindskort pas dat hij zo oud is. Nooit gedacht, vond 'm altijd wel degelijk. Lekker afbouwen op 37 jarige leeftijd haha

Is hij al 37? Nooit gedacht, zo ziet hij er niet uit en is nog razendsnel. Prima speler voor Bournemouth die kan nog wel een paar jaartjes door.

Geweldig die Distin, blijft maar doorgaan die gozer. Wens hem het beste toe bij Bournemouth, lijkt me echt een sympathiek clubje dat ik wel gun om in de PL te blijven. Liever deze club als QPR in ieder geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren