Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse media verklappen tóch topbedragen in transferdeal Sané

Laatste update:

In navolging van BILD maakt ook de Britse pers melding van de aanstaande transfer van Leroy Sané naar Bayern München. De berichtgeving over de financiële details verschilt echter: volgens Sky Sportsen de Daily Mirror kan de transfersom oplopen tot zestig miljoen euro, terwijl BILD repte over een bedrag van minder dan vijftig miljoen. Bovendien zou de aanvaller van Manchester City meer gaan verdienen in Beieren dan aanvankelijk werd gedacht.

De media zijn eensgezind over de contractduur: Sané gaat voor vijf seizoenen tekenen in de Allianz Arena. De Daily Mirror weet dat hij gedurende die vijf seizoenen een bedrag van omgerekend circa 425.000 euro per week gaat verdienen. Dat salaris komt neer op een bruto jaarloon van 22 miljoen euro; het zou het dubbele zijn van wat Manchester City hem aanbood. Sané zou nu nog meer gaan opstrijken dan de 20 miljoen euro waarop hij aanvankelijk inzette; BILD meldde juist dat hij er niet in was geslaagd om dat salaris af te dwingen.

De verschillende berichtgeving over de transfersom lijkt met name te verklaren door de wijze waarop het bedrag wordt gepresenteerd. BILD maakte geen melding van eventuele bonussen, maar stelde slechts dat de afkoopsom neerkomt op een kleine vijftig miljoen euro. De Daily Mirror en Sky Sports gaan uit van een initiële som van 49 miljoen euro en stellen dat het bedrag middels het voltooien van sportieve bonussen kan stijgen tot zestig miljoen euro, het bedrag waar Manchester City aanvankelijk al naar streefde.

Manchester City denkt de 'best mogelijke deal' te hebben bereikt, gezien de blessuregevoeligheid van Sané, het feit dat hij komend jaar transfervrij had kunnen vertrekken en omdat de club winst kan maken op de Duitser; in 2016 kwam hij voor 52 miljoen euro over van Schalke 04. De club verwacht dat het, door de financiële gevolgen van de coronacrisis, een van de grootste transfers wordt die deze zomer plaatsvindt. De transfersom is vergelijkbaar met de bedragen die al werden betaald voor Timo Werner (Chelsea, 53 miljoen euro) en Mauro Icardi (Paris Saint-Germain, 50 miljoen euro).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

22 miljoen per jaar enorm veel geld zeg. Bayern heeft hiermee wel het laatste puzzelstukje voor het team binnen. Kimmich, Gorretzka, Muller, Sane, Lewandowski en Gnabry is in dit Bayern echt geen houden aan volgend seizoen zou je zeggen.

1 juli 2020 om 08:47

Dat vind ik al jaren van Bayern. Een ploeg die ik als Real Fan het liefst wil mijden in de CL. Speel nog liever tegen een Juventus of Liverpool. Dat dit team nog geen CL geeft gepakt zeg. Zou mooi zijn als Flick het flikt haha.

In april werd nog verteld dat Sané geld wilde inleveren om de deal rond te maken en BILD meld ook een lager salaris. Ga er vanuit dat dit eerder klopt, dan wat de Engelse pers schrijft.

Mooie deal! Met sané,gnabry,coman heb je 3 top flanken voor de toekomst! Gnabry mag wel gaan opletten, duikt de laatste tijd veel onder.. terwijl coman ongelooflijk dreigend is voorin! 1 vs 1 is coman niet te stoppen, gnabry is vorm is natuurlijk scorend een topper! Wordt lekker met deze 3 topflanken+ lewa die nog makkelijk 2/3 jaar meekan. Met Kouassi is ook een top talent binnen gehaald... Cuisance( in het begin lachten sommige me hier uit omdat ik hem een toptalent vind) wordt steeds beter & beter.. gouden linker & enorm balvast... we gaan een mooie toekomst tegemoet met de andere spelers ( sule hernandez kimmich enz enz)

1 juli 2020 om 00:21

Blijft Thiago denk je komende zomer? Vond hem samen met Kimmich ook genieten geblazen, ook al speelt Goretzka ook uitstekend nu.

1 juli 2020 om 07:05

Ziet er naar uit dat Thiago helaas vertrekt... dan gaat Bayern wel Havertz halen vermoed ik ( volop gesprekken nu!)

Aldus de Daily Mirror, een rommelkrant van de hoogste orde. Desalniettemin vind ik ook 50 miljoen veel veel geld als Bayern dat daadwerkelijk heeft neergelegd. Eenjarig contract, enorm zware blessure en wilde nergens anders heen. 30 miljoen zou de top moeten zijn dan.

30 juni 2020 om 22:21

Hazard vertrok voor 100 miljoen met 1 jaar contract. Dan is 30 miljoen echt wel te laag hoor, ondanks 1 jaar contract.

30 juni 2020 om 22:38

Tsja een paar maanden geleden moest ie nog 80mln opleveren...vorig jaar moest ie 120mln opleveren.dus 45mln is prima voor een speler die nog 8-10 jaar meekan en waarschijnlijk ook gewoon blijft + in potentie de beste linksbuiten.een eenjarig contract zegt niet zo veel meer de laatste jaren, zoals Zermatt al zei , 100mln voor Hazard met een eenjarig contract en hij wilde sws al weg.die had een jaar of 6 geleden misschien voor 30/40mln vertrokken, toen een eenjarig contract er wel toe deed.

1 juli 2020 om 04:22

Ik lees de Daily Mirror hier niet. Maar de normale mainstream media (sky, BT sports e.d.) en ook de doorgaans over united en city goed geinformeerde regionale kranten in manchester gaan allemaal uit van 49m euro direct 11 miljoen euro aan easily achieveble bonuses. De Mirror geloof ik niet, maar Bild net zo min. Aan 30 miljoen heeft een club als city niet zo veel, dan kunnen ze hem net zo goed niet verkopen.bayern moet op een gegeven moment ook iets natuurlijk, als city nee blijft zeggen heb je over een jaar een speler die mogelijk een jaar lang niet gespeeld heeft en je wil ook een elftal wat komend seizoen al moet presteren en niet pas een jaar later. En je moet tegelijkertijd oppassen dat er niet nog een andere club tussendoor komt, hij wil alleen naar Bayern omdat de keuze op dit moment Bayern - city is, maar een club als Juve heeft er ook een handje van om transfervrije spelers binnen te halen en Real of Barca zouden ook nog roet in het eten kunnen gooien (als ze hem daat 40 miljoen geven per jaar verdiend hij nog steeds niet de helft van Messi).

Wat een giga salaris 22 miljoen krijgt die jongen. Bayern heeft volgend seizoen een heerlijk team met veel snelheid voorin. Sane coman en gnabry. En natuurlijk daarvoor lewa als eind station. Dat word vuurwerk.

Het blijft een spel, een heel mooi spel waar ik graag naar kijk en me (zonder de realiteit te verliezen) ongelooflijk druk over kan maken maar nog altijd een spel. E425,000 per week is echt waanzin.., mede mogelijk gemaakt doordat miljoenen mensen net zoveel of nog meer van het spel houden als ik en zich er mogelijk nog drukker om kunnen maken dan ik. Voetbal is commercie en commercie staat voor geld, heel veel geld. Maar toch vind ik dit bizar, absurd en keur ik het af. Veranderen doe ik het niet, dat begrijp ik en die illusie heb ik ook niet. Ik geef alleen m’n mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren