Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engels international roemt Sneijder: ‘Een van de beste spelers ter wereld’

Laatste update:

Thierry Henry was altijd het grote idool van Alex Oxlade-Chamberlain, maar nu de legendarische Fransman zijn carrière heeft beëindigd kijkt Oxlade-Chamberlain naar een andere speler. De vleugelspeler van Arsenal is bijzonder onder de indruk van Wesley Sneijder, zo geeft hij te kennen aan The Telegraph.

/

“Ik denk dat hij een van de beste spelers van de wereld is”, zegt de 21-jarige international van Engeland over de spelmaker van Galatasaray. “Sneijder speelt niet heel diep, maar hij weet de ruimte te vinden op het middenveld. Wat hij ook doet, draaien, schieten, passen of dribbelen, hij brengt de tegenstander altijd in de problemen.”

“Ik zou dolgraag een carrière willen als hij”, gaat Oxlade-Chamberlain verder. “Je let altijd op een speler als Sneijder.” De dertigjarige Sneijder staat tegenwoordig onder contract bij Galatasaray. In het verleden speelde hij bij Ajax, Real Madrid en Internazionale.

Is Wesley Sneijder nog steeds een van de beste spelers ter wereld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat Oxlade zo'n compliment geeft aan Sneijder. Sneijder is alleen helaas geen wereldtop meer. Zit daar iets onder naar mijn mening. Hij kan zeker nog steeds bepalend zijn voor elke topclub, en hoop dan ook dat hij een mooie transfer maakt deze winter of in de zomer naar Engeland.

26 december 2014 om 21:30

Als je bepalend kan zijn bij elke topclub ben je toch wereldtop? Welke gedachte geef je voorang, je lijkt niet te kunnen kiezen..

26 december 2014 om 22:14

Geen wereldtop. Hij kan bepalend zijn voor elke topclub, mits hij de juiste spelers om zich heen heeft. Dat is op het moment bij Galatasaray in mijn ogen niet het geval.

26 december 2014 om 22:19

Als je bepalend bent voor een topclub dan ben je wereld top. Wat zou je volgens jou logica moeten doen om dan wel Wereltop te zijn, 1 tegen 11 kunnen spelen?

26 december 2014 om 22:28

Ach ik ben het wel eens met interosan. Sneijder is geen wereldtop omdat hij bij Gala speelt. Maar zou bij een topclub het verschil kunnen maken. Het etiket wereldtop is slechts een keurmerk. En die wordt verleend als je in de wereldtop speelt en uitblinkt, snap je?

26 december 2014 om 22:31

Bij Real was het niet echt een succes. Bij Inter deed hij het onder Mourinho fantastisch. Maar daarna ging het ook wel bergafwaarts Met een transfer naar Gala als gevolg. En met alle respect dat is geen absolute topclub. Ik zou hem graag bij mijn club City willen zien als opvolger van Lampard. Als hij zich daar kan waarmaken. Dan vind ik hem wereldtop. Want dan hij heeft hij zich echt bewezen. 2 sterke seizoenen Inter maakt je nog geen wereldtopper.

26 december 2014 om 22:31

Dat is toch echt jezelf tegenspreken..
ON: ik denk zelf wereldtop

26 december 2014 om 22:45

Waar ben je het precies mee eens? Hij zegt niet dat hij wereldtop is, maar toch weer wel. En ik zeg niet dat hij wereldtop is, dat laat ik in het midden, maar zoals interosan het formuleert klopt nier. Mijn vraag is alleen, wat is de definitie van wereldtop? Hij vind dat hij beslissend kan zijn bij elke topclub, maar hij zou dan alsnog geen wereldtop zijn. Wat is dan wel de defenitie van wereldtop?

26 december 2014 om 23:50

Hij bedoelt dat ie weer wereldtop kan wordem, moeilijk te begrijpen he? Ik denk dat ook, hij is namelijk geen speler die afhankelijk.is van snelheid of.conditie maar puur van positie kiezen, passing, etc. Dat verleer je niet, zeker zon fanatiek iemand niet.

27 december 2014 om 00:34

Typ ik Engels van Gaaltje, nee toch, dan mag jij het op ze minst begrijpen voordat je iets roept.

27 december 2014 om 01:21

Mentalist

Hahaha! Ook nog even uitleggen en eindigen met snap je.. Hahah wereldtop zus zo, etiket dit dat, snap je? Thanks voor het uitleggen Mourinho.
On: Als je bepalend kan zijn bij een topclub, ben je een wereldspeler. Dus of hij is het of niet. Ingewikkelde verhalen bij verzinnen is niet nodig.

Dribbelen?voor de rest ben ik het met the ox eens alleen dan 4 a 5 jaar geleden.

26 december 2014 om 21:31

Zo compleet als hij hier wordt omschreven was hij voor het laatst bij Real. Fenomenaal zoals hij daar begon. Bij inter is het een pure resultaatvoetballer geworden, maar daar was hij met zijn kwaliteiten echt wereldtop in. Gala was naar mijn mening gewoon een verkeerde keus.

26 december 2014 om 21:40

Ja klopt, toen hij naar Gala ging koos hij naar mijn mening voor het lekkere leven door maar op 70/80 procent te spelen, wetend dat hij dat makkelijk kan volhouden in de Süper lig.maar dat is hoe ik erover denk.

26 december 2014 om 22:20

Geen speld tussen te krijgen, voor hem.heeft het gewoon verkeerd.uitgepakt.

Wesley Sneijder lekker samen met Nigel de Jong naar Schalke 04 gaan.

Hele goede voetballer, maar dit is erg overschat in mijn ogen.

Beetje vergelijkbaar met Beckham, die ook de grote van zijn carriere te danken heeft aan zijn fenomenale trap en de media-aandacht.

Beide kunnen en konden ze bij lange na niet wat bijvoorbeeld Pirlo, Xavi en Xabi Alonso kunnen. Dat is echte wereldtop!

26 december 2014 om 21:57

Ik vind sneijder in zijn beste jaren echt wel in het rijtje van xabi alonso en pirlo passen.. misschien wel beter nog, zeker dan pirlo die echt wel altijd betere spelers voor zich heeft moeten hebben bij ac milan en ook een pogba en vidal bij juve. Xavi is in mijn opinie een van de beste spelers ooit, genialiteit als de zijne past in t rijtje zidane gullit zico kijkend naar middenvelders.

26 december 2014 om 22:43

Meningsverschil dan

Ik vind van der Vaart in zijn beste jaren beter dan Sneijder namelijk. Veel hoger rendement qua goals en assists. Was een echte 10 die in de schaduw van de spits kon spelen en ook niet vies was van omschakelen bij balverlies.

26 december 2014 om 22:54

Maar waar van der vaart dat wel op lager niveau deed. Tot sneijder wegging bij inter deed hij altijd mee om prijzen, ajax real en inter was hij gewoon uitstekend ware het niet dat ze iedereen destijds bij real wegstuurden. En van der vaart heeft zijn topvorm al echt heel lang niet meer

27 december 2014 om 01:41

Shenkie

Naar mijn mening was vd Vaart op zijn hoogtepunt ook beter dan Sneijder. Bovendien de enige Nederlander van die Nederlandse enclave die toentertijd bij Real Madrid zat, die overleefde.
Maar Beckham vond ik dan weer wel echt een goede speler. Veel voetballiefhebbers zagen hem op gegeven moment nog alleen als een marketingtool. En zagen daardoor juist niet meer dat het ook een erg goede speler was.

28 december 2014 om 16:25

Beter als Pirlo...

Piro is een genie op het middenveld. Plus zijn vrije trappen zijn om van te smullen

Hij is geen wereldtop meer, maar nog steeds top. Zit op het niveau als spelers als De Bruyne,Eriksen,Özil (Zit in het zelfde schuitje als Sneijder)Zonde wat een paar jaar geleden deed hij niks onder voor Xavi en Iniesta.

26 december 2014 om 22:15

Ik vind De Bruyne en Eriksen wel beter dan Wesley, maar ik weet niet of ze ooit zijn oude niveau zullen halen, want enkele jaren terug was hij natuurlijk absolute wereldtop. Wat doet Özil hier trouwens bij? Hij kende 1 minder jaar bij Arsenal, nu is hij al maanden geblesseerd...

26 december 2014 om 22:35

Ik vind Özil echt een dramatische speler vergeleken met de speler die hij bij Real was. Ook hij lijkt net als Sneijder net iets te vroeg en te kort gepiekt te hebben. En ik denk niet dat Sneijder onder doet voor Eriksen en DB, Sneijder zal bij Wolfsburg en Spurs ook moeiteloos mee kunnen hoor.

26 december 2014 om 22:47

Dramatisch? Bekijk de statistieken anders eens op mijn profiel, die spreken boekdelen. Özil moet dringend aan zijn lichaamstaal werken omdat hij er soms maar wat bij 'sjokt' maar het blijft een genie die dingen ziet voor de rest.

Hoe weet je dat Sneijder bij Wolfsburg of Spurs moeiteloos mee zou kunnen?

26 december 2014 om 22:48

Aandeel in totaal aantal gecreërde kansen door het team in 2013-2014:
1 Mesut Özil 18,7 procent
2 Eden Hazard 18,1 procent
3 Luis Suarez 17,7 procent

Dramatische speler, alsjeblieft zeg. Volgens mij ben jij zo'n papegaai die nooit naar Arsenal kijkt en gezellig mee op Özil basht.

26 december 2014 om 23:32

Pff denk je dat ik op een eiland leef ofzo en dat ik nog nooit Arsenal en Duitsland heb zien spelen. Laat ik duidelijk zijn ik vind het geen slechte speler, alleen vergeleken met de speler die hij 2/3 jaar terug was toen hij de beste nummer 10 van de wereld was vind ik hem slecht. Stelt altijd teleur in de topwedstrijden en was op het WK ook niet veel soeps, maarja daar had hij geluk dat hij Kroos en Schweinsteiger naast zich had. En Sneijder kan moeiteloos mee bij die clubs hoor, hoger zelfs. In de Champions Leaugue zie je duidelijk dat hij de enige speler van Galatasaray is die het niveau ook echt aankan.

27 december 2014 om 14:46

@belgunner

Wat een non-statistiek om je punt te maken zeg.

Ten eerste, wat wordt er gezien als "aandeel in een gecreëerde kans".

Ten tweede, en nog belangrijker, zeggen die percentages helemaal niks zonder totalen.

Ik bedoel Hazard kan wel 100kansen hebben gecreëerd, maar aangezien Chelsea een heel goede ploeg is en totaal 1000 kansen heeft gecreëerd heeft Hazard "slechts" 10 aandeel in deze kansen.
Stel dat Ozil 3 kansen creëert en Arsneal in totaal 10 kansen heeft gecreëerd dan zijn zowel Ozil als Arsenal erbarmelijk slecht, maar volgens jouw statistiek heeft Ozil wel een aandeel van 33 en is hij dus 3x zo goed als Hazard.

Kansloos zeg

29 december 2014 om 09:15

Overdrijven is ook een vak. Chelsea is een heel goeie ploeg, maar Ivanovic en co. zijn niet de creatieve spelers, dat wordt verwacht van Cesc, Hazard, Oscar en Willian. Bij Arsenal rekenen ze op Özil, Oxlade, Cazorla en Alexis.

Het gaat er om hoe belangrijk hij is voor het team, niet hoeveel kansen hij creërt, want uiteraard gaat dat makkelijker bij Chelsea dan Arsenal. Hoeveel precies, dat zou ik moeten opzoeken. Ik geef ook gewoon een voorbeeld, ik trek nergens een conclusie.

"aandeel in totaal aantal gecreërde kansen door het team in 2013-2014:
1 Mesut Özil 18,7 procent
2 Eden Hazard 18,1 procent
3 Luis Suarez 17,7 procent

Dramatische speler, alsjeblieft zeg. Volgens mij ben jij zo'n papegaai die nooit naar Arsenal kijkt en gezellig mee op Özil basht."

Dit was mijn reactie letterlijk... De enige conclusie die ik kan trekken, en dat weet ik al langer, is dat jij een gefrustreerde vent bent.

Iets voor Arsenal misschien ? Ik denk het zelf niet wat denken jullie ?

26 december 2014 om 22:42

Arsenal heeft nood aan een echte breker en aan 1 (liefst 2 eigenlijk) verdedigers. En Sneijder is ook minder dan de huidige middenvelders.

Je bent toch wel echt gek in je hoofd als je op ja klikt bij de poll.

Helaas is sneijder niet meer een van de betere van de wereld vroeger wel maar nu niet meer is nog altijd voor grote waarde bij Galatasaray drm moet hij nu ook weg ik hoop dat hij al januari gaat

Nee...gewoon nee. Was net geen wereldklasse speler imo.

Hij heeft er wel de klasse voor, maar naar mijn mening heeft hij veel te kort gepiekt. Waar dat precies aan ligt weet ik niet, maar hij had er meer uit kunnen halen denk ik.

Los daarvan heeft hij al een zeer imposante carriëre gehad en was het winnen van de Gouden Bal in 2010 niet geheel onterecht geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren