Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland stelt teleur met slechts magere overwinning op Malta

Laatste update:

Engeland heeft vrijdagavond een zege geboekt op Malta. De ploeg van Gareth Southgate won op Wembley met 2-0 dankzij een eigen doelpunt van Enrico Pepe en een treffer van Harry Kane. Engeland komt door de overwinning op negentien punten uit zeven duels en eindigt daardoor in ieder geval op de eerste plaats in Groep C.

Southgate begon de wedstrijd met veel gebruikelijke namen. Naast Kane stonden ook onder anderen Harry Maguire, Fikayo Tomori, Jordan Henderson en Marcus Rashford aan de aftrap. Opvallende afwezigen waren onder meer Bukayo Saka, Jack Grealish, Declan Rice en Kyle Walker. Zij namen allen plaats op de bank.

Malta was er alles aan gelegen om de verdediging in de openingsfase op orde te hebben om een vroege achterstand te voorkomen, maar dat lukte niet. Sterker nog, de bezoekers hielpen Engeland via een eigen doelpunt in het zadel.

Phil Foden was zijn directe tegenstander na ruim tien minuten spelen te slim af en wilde de bal terugleggen op Kane, die zich had gepositioneerd rond de penaltystip.

Het was echter Pepe die de bal tegen zich aan kreeg en zijn eigen keeper verschalkte: 1-0. Hoewel Malta dus vroeg op achterstand kwam, lukte het wel om met deze tussenstand het rustsignaal te bereiken.

De ploeg van Southgate was logischerwijs de betere partij en legde de bezoekers de wil op, maar scoren lukte in de eerste helft niet meer.

Southgate bracht Saka en Walker direct na rust en ook Rice en Cole Palmer, die zijn debuut namens de Engelse ploeg maakte, kwamen in het veld. De tweede Engelse treffer zou tot de 75ste minuut op zich laten wachten.

Aanvoerder Kane was het eindstation van een aanval over meerdere schijven en tekende daardoor vanaf enkele meters afstand voor zijn 62ste doelpunt in het shirt van Engeland. Rice dacht enkele minuten later de derde goal te maken, maar daar stak de VAR een stokje voor. In de slotfase werd niet meer gescoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gister Portugal en nu Engeland. Sorry hoor maar dit neigt gewoon naar matchfixing. Sinds het gokken met voetbal in aanraking is gekomen, hebben ze voetbal kapot gemaakt

17 november 2023 om 23:30

Wat een onzin joh. Engeland is geplaatst, en die gasten spelen een gewonnen wedstrijd en vinden het wel best. Zitten met hun gedachten om heel te blijven voor hun club, niks geks aan.

18 november 2023 om 19:37

Je gaat toch niet hardop uitspreken dat je gelooft dat gokken en sport sinds kort pas bij elkaar is gekomen, wel?

Waarom is een 2-0 overwinning van Portugal op Liechtenstein een "eenvoudige zege", maar stelt Engeland teleur als het hetzelfde doet tegen Malta? En hoe gek het ook klinkt om te zeggen, maar dan is Malta toch een sterkere tegenstander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren