Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Engeland heeft de beste kans op de wereldtitel sinds het WK van 1990’

Laatste update:

Na het nemen van strafschoppen plaatste Engeland zich dinsdagavond voor de kwartfinale van het WK ten koste van Colombia. Voor het eerst sinds 2006 bereiken the Three Lions zodoende de laatste acht van het mondiale eindtoernooi. In de Engelse pers ging het vooral over de gewonnen penaltyserie, want voor het eerst sinds lange tijd werd er weer eens na het nemen van strafschoppen gewonnen.

‘HAND OF JORD’, kopt The Sun. Jordan Pickford keerde een strafschop van Carlos Bacca, waarna Eric Dier de beslissende penalty binnen schoot. “Engeland dat een strafschoppenserie wint; dat is een kop die je waarschijnlijk nooit van je leven zou lezen. Duizenden fans in Moskou en miljoenen Britten waren getuige van een historische gebeurtenis”, schrijft de Engelse boulevardkrant woensdagochtend.

“De avond eindigde wonderbaarlijk genoeg met juichende Engelsen, die na 120 pijnlijke minuten dachten dat ze het hadden verpest, maar toch aan het langste eind trokken na een penaltyserie. Dat hadden we nooit meer voor mogelijk gehouden”, voegt de Daily Mirror daar aan toe. De Daily Telegraph pikt het moment eruit dat bondscoach Gareth Southgate na de wedstrijd het veld op stapte en zijn vuist balde richting het publiek.

“Een groet, maar ook een vaarwel aan een periode van 28 jaar waarin dit land zulke mooie toernooimomenten verknoeide”, zo stelt de krant. The Guardian spreekt van een ‘euforisch en zenuwslopend einde’, maar laat ook een optimistische toon horen. “Misschien is het gevaarlijk om ons nu mee te laten slepen door het succes, maar het is geen tijd voor terughoudendheid. De kwartfinale is een feit en dus is alles weer mogelijk op het WK.”

Volgens de BBC hebben de Engelsen nu de eerste test overleefd. “Deze psychologische opsteker kan later dit toernooi nog van onschatbare waarde zijn. We hebben bovendien weer de goede smaak te pakken na het verlies tegen België in de laatste groepswedstrijd. Southgate probeert de verwachtingen nog te temperen, maar Engeland heeft de beste kans op de wereldtitel sinds het WK van 1990 in Italië.”

"England-Sieg im Elfer-Drama", kopte het Duitse BILD. "Dat kunnen ze nu ook nog. Weinig voetbal, veel gif en nog meer penalty's: het is de eerste keer sinds 2006 dat Engeland zich plaatst voor de kwartfinale", schrijf de Duitse boulevardkrant over de door de Engelsen gewonnen strafschoppenserie. Marca schrijft dat Engeland heeft afgerekend met een reeks aan teleurstellingen. "De teleurstellingen liepen als een rode draad door de afgelopen eindtoernooien van Engeland. Maar de vloek is nu voorbij na een strafschoppenserie tegen Colombia."

Gaat Engeland wereldkampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik gun die Engelsen niks! Juist omdat zij dachten ff een makkelijke route naar de finale te hebben, hoopte ik dat Colombia gisteren door ging. Colombia speelt in mijn ogen ook veel mooier voetbal (als James erbij is, en zou zijn fit genoeg zijn tegen Zweden).

4 juli 2018 om 11:19

It's coming home!!!! Nee maar makkelijke route? Spanje had op papier ook een makkelijke wedstrijd, maar ja die wisten niet te winnen van Rusland. Engeland wint wel van Colombia en normaal gesproken zouden ze nu tegen Duitsland moeten. Maar ja Duitsland heeft het zelf laten afweten. En nu moeten ze tegen Zweden waarvan je ook niet zomaar hebt gewonnen. Expres verliezen van de Belgen was gewoon heel slim

4 juli 2018 om 14:09

Dit Engeland is zo een middelmatige ploeg, die ternauwernood Colombia hebben overleefd zonder hun sterspeler.
Als James er was was het een heel andere wedstrijd geworden. Zonder James was Colombia al beter laat staan met hem erbij.
Kroatië zal alles winnen aan deze kant van de poule tot de finale. Ieder geval hun zijn de best voetballende ploeg van de vier die aan die kant over zijn. Maar je ziet dit WK wint niet altijd de best voetballende ploeg.
Ieder Geval de media in Engeland mag dromen maar ze hebben echt een middelmatig team dat zeker geen wereld kampioen word. Brazilië België Uruguay en Frankrijk zijn allemaal beter dan Engeland!

4 juli 2018 om 14:22

Hoe kan je na die dramawedstrijd tegen Denemarken nou zeggen dat Kroatië makkelijk wint. Engeland en Kroatië speelden net zo slecht deze ronde.

4 juli 2018 om 14:23

Waarom wordt Kroatië zo gehyped? Kroatië won met alle geluk van de wereld van Denemarken net zoals Engeland van Colombia won. Kroatië heeft een goed middenveld, maar het duo Vida-Lovren is ontzettend zwak. Engeland en Kroatie schat ik ongeveer gelijk in, dus dat gaat een mogelijke leuke halve finale worden. Maar ik denk wel dat de halve finale van de kant van België en Brazilië de echte finale wordt. Net zoals dit jaar in de Nba, wie de finale van de Western Confernce zou winnen zou ook wel de play offs pakken. En dat is precies wat er is gebeurd.

4 juli 2018 om 11:22

Nou je kan het ook gewoon loslaten hoor

4 juli 2018 om 11:24

Ga je dit nou in elke aan Engeland gerelateerd artikel schrijven. Oke je gunt het ze niet, dat weten we nu wel. Zij kunnen er ook niks aan doen dat een deel van het speelschema zo makkelijk is en daarnaast wouden de Belgen ook 2e worden. Het was gewoon een hele aparte situatie waar ze in zaten.

4 juli 2018 om 11:25

Colombia had er gisteren vanaf minuut 1 anders ook geen zin in. Ja na de goal werden ze pas een beetje wakker maar het was werkelijk waar nog steeds 3x niks. Wat is er mis mee om voor de makkelijkste route te kiezen? Zolang de FIFA ervoor kiest om het zo te doen dan kan je een land moeilijk iets kwalijk nemen. Als het Nederland was had iedereen gezegd slim.

4 juli 2018 om 11:39

Wij hebben jou gunfactor helemaal niet nodig.

4 juli 2018 om 11:58

Dat zou wel eens de beslissende factor kunnen zijn voor de wereldtitel..

Engeland heeft gelijk dat ze voor de makkelijke zijde kiezen. Je moet wel stom zijn om dit niet te doen. Zeker wanneer je elftal minder is dan nagenoeg alle ploegen aan de andere zijde.

4 juli 2018 om 12:54

Mooier voetbal? Ze hebben de 90 minuten lopen schoppen (persoonlijk hou ik wel van harde wedstrijden). Pas in de verlenging ging het voetballen. Engeland was gisteren het team dat het meest wilde voetballen echter wed dat nogsl belemmerd door colombia. We zullen aankomend weekend zien of de engelse ook het stugge zweden kan verslaan. Ik denk dat het heel moeilijk gaat worden.

4 juli 2018 om 14:24

Ik heb het over Colombia met James Rodriquez. Als James mee doet, is Colombia gewoon een mooi voetballende ploeg om naar te kijken.

4 juli 2018 om 14:48

Aha! Dus hij zorgt ervoor dat ze niet meer schoppen?

Ik zie Engeland er nog wel gewoon uitvliegen. Ten aller eerste beginnen ze redelijk overmoedig te worden (maar wellicht kan de bondscoach dit probleem tackelen). Ten tweede blijf ik er bij dat Engeland een vrij matige selectie heeft. Het zijn toch vooral veel lopers en ik zie te weinig creativiteit en diepgang in het middenveld. Teveel van dezelfde voetballers.

Maar goed wellicht dat je met een prettige loting en goed getraind hebben op standaardsituaties ver gaat komen. Maar ik vind het zelf niet heel erg prettig om naar te kijken. Maar daar zijn er sowieso niet veel van dit WK.

4 juli 2018 om 14:27

Barkley is ook een loper, Rooney is al jaren klaar. Wilshere is normaal de enige creatieveling, maar helaas heeft hij zijn potentie niet waargemaakt (mede door blessures).

4 juli 2018 om 11:31

Overmoedig? Haha, het is puur de media en de fans die dat aanzwengelen. Vind Southgate een trainer die wel realistisch kan blijven, oogt namelijk erg rustig in zijn doen. Dus dat probleem zie ik niet gauw voorkomen. Ze moeten alleen niet teveel blessures of schorsingen komen want dan wordt het krap in de selectie, basis is op zich goed genoeg om de finale te halen kijkende naar de mogelijke tegenstanders.

4 juli 2018 om 11:47

Het is idd zoals gebruikelijk de media en dan met name de tabloids, die weer compleet uit de bocht vliegen.

Engeland heeft een leuk, talentvol team met een moderne coach die ze op de grond houdt. Gezien de kwaliteit van de andere kwartfinale teams zijn ze nu zeker een serieuze kanshebber geworden. Maar ik vind Frankrijk en Brazilië toch een stuk beter en België heeft iets meer aanvallende kwaliteiten.

We zullen zien hoe ze het tegen het stugge Zweedse team zullen doen.

4 juli 2018 om 14:24

Frankrijk en Brazilië zijn ook beter alleen een vd twee schakelt de ander uit. Daarnaast is de finale een wedstrijd op zich.

4 juli 2018 om 11:32

Ik zie Engeland er ook nog gewoon uitvliegen. Zeker op 'dit' toernooi, waar al zoveel grote landen naar huis zijn. Trouwens, ik zou niet weten of Engeland nog een volgende penaltyronde overleeft, want ik denk dat ze bij een tweede serie wél het onderspit delven.

Ben het ermee eens dat, omdat zoveel grote landen al weg zijn, de kans op een titel voor Engeland groter is dan ooit misschien wel. Maar tegelijkertijd vind ik Engeland ook niet zo indrukwekkend dat ik ze bijvoorbeeld al makkelijk van Zweden zie winnen. Ik denk 1-1 en penalties. We gaan het wel zien.

4 juli 2018 om 12:16

Nou, wat me wel opvalt is dat die Engelsen eindelijk eens een 'continental style' hanteren. Ik zie ze opvallend vaak fopduiken, over de grond rollen en schwalbes maken. Lijkt me een goede zet richting titels pakken, geintje.

Anyway, ik baseer me op het feit dat er al zoveel grote landen sneuvelden. En als het allemaal zo simpel zou zijn als jij stelt, dat voetbal dus 'voorspelbaar' zou zijn, waarom bestaan er dan nog steeds voetbaltoto's? Precies, het is niet te voorspellen!

Verder heb ik Engeland zien spelen op dit toernooi. Ik ben er niet van onder de indruk! Althans, ik vind het niet een uitzonderlijk team. Er zitten een paar goede spelers, uiteraard, maar ik vind het gewoon geen top.

En met dit veld kan Engeland natuurlijk gewoon kampioen worden. Maar ik vind niet dat Engeland daarvoor de uitgesproken favoriet is.

Oh wat hoop ik dat Engeland de cup mee naar huis neemt. En dat is niet om het voetbal wat ze spelen, maar om de fans in het voetbalgekke land. Lijkt me geweldig om te zien hoe die volledig uit hun dak zullen gaan!

4 juli 2018 om 12:24

Om nu enkel voor een stel fans te hopen dat een land wereldkampioen wordt gaat me wat te ver. Het voetbal zal echt nog wat beter moeten.

4 juli 2018 om 13:46

Er zijn waarschijnlijk ook een hoop die hopen dat Zweden wereldkampioen wordt. Dat ligt ook niet aan het voetbal, maar meer aan de Fans denk ik .

4 juli 2018 om 15:43

Ik hoop ook vanwege de fans dat engeland kampioen wordt hoor. Ik werk de hele zomer in een engels hotel in Mallorca een winnend engeland maakt de sfeer alleen maar beter.

Makkelijke titel natuurlijk, maar ondanks het feit dat veel media zich laten verleiden om nu al te dromen zijn er ook meer dan genoeg Engelse fans die zich heel goed beseffen dat elke wedstrijd die nog komen gaat gewoon de laatste kan zijn en het dus geen zin heeft om verder te kijken dan de eerstvolgende ronde. Het spel gisteren liet sowieso nog veel te wensen over, dus laten we eerst daar maar eens iets aan doen.

4 juli 2018 om 12:05

Niet juist. In 2002 en 2006 stonden ze ook in de kwartfinale

Nu is de loting wel makkelijker dan die jaren.

Een kinderhand is ook snel gevuld dan precies. Ze winnen nog eens een penaltyreeks, bravo zeg. Dan ben je echt in staat om het wk te winnen, ja...

Niet te snel gaan zweven, want het is nog een lange weg. 3 wedstrijden, minstens 270 minuten en maximum 360. Ze zullen veel meer moeten laten zien als ze echt serieus willen meedoen.

4 juli 2018 om 11:40

Tja.. soms moet je niet veel laten zien om een eind toernooi te winnen. Neem als voorbeeld Portugal, die lieten weinig tot niks zien maar wonnen de finale wel van Frankrijk. Tot nu toe laat geen enkel land het zien, Kroatie heeft 1 mooi wedstrijd gespeeld tegen Argentinië, België speelde 30 minute goed en dat was de redding tegen Japan, Brazilië is stilaan aan het groeien maar het is nog niet spectaculair.

Die Engelse gaan het wel verknoeien tegen de Zweden ben ik bang. Weet niet echt wat ik van Engeland moet vinden, het is gewoon een net niet elftal. Zweden is gewoon als team ongelooflijk sterk, spelen niet heel mooi voetbal maar zou het toch wel leuk vinden als ze nog ver kunnen reiken. Ik gun het Engeland overigens wel, en ben ongelooflijk blij dat ze die “temperamentvolle” zuid Amerikanen eruit hebben geknikkerd, nou Brazilië nog (of liever alleen Neymar) maargoed we zullen zien wat dit knotsgekke wk gaat gebeuren.

Die Engelse gaan het wel verknoeien tegen de Zweden ben ik bang. Weet niet echt wat ik van Engeland moet vinden, het is gewoon een net niet elftal. Zweden is gewoon als team ongelooflijk sterk, spelen niet heel mooi voetbal maar zou het toch wel leuk vinden als ze nog ver kunnen reiken. Ik gun het Engeland overigens wel, en ben ongelooflijk blij dat ze die “temperamentvolle” zuid Amerikanen eruit hebben geknikkerd, nou Brazilië nog (of liever alleen Neymar) maargoed we zullen zien wat dit knotsgekke wk gaat brengen.

Die Engelse gaan het wel verknoeien tegen de Zweden ben ik bang. Weet niet echt wat ik van Engeland moet vinden, het is gewoon een net niet elftal. Zweden is gewoon als team ongelooflijk sterk, spelen niet heel mooi voetbal maar zou het toch wel leuk vinden als ze nog ver kunnen reiken. Ik gun het Engeland overigens wel, en ben ongelooflijk blij dat ze die “temperamentvolle” zuid Amerikanen eruit hebben geknikkerd, nou Brazilië nog (of liever alleen Neymar) maargoed we zullen zien wat dit knotsgekke wk gaat brengen.

Die Engelse gaan het wel verknoeien tegen de Zweden ben ik bang. Weet niet echt wat ik van Engeland moet vinden, het is gewoon een net niet elftal. Zweden is gewoon als team ongelooflijk sterk, spelen niet heel mooi voetbal maar zou het toch wel leuk vinden als ze nog ver kunnen reiken. Ik gun het Engeland overigens wel, en ben ongelooflijk blij dat ze die “temperamentvolle” zuid Amerikanen eruit hebben geknikkerd, nou Brazilië nog (of liever alleen Neymar) maargoed we zullen zien wat dit knotsgekke wk gaat brengen.

Die Engelse gaan het wel verknoeien tegen de Zweden ben ik bang. Weet niet echt wat ik van Engeland moet vinden, het is gewoon een net niet elftal. Zweden is gewoon als team ongelooflijk sterk, spelen niet heel mooi voetbal maar zou het toch wel leuk vinden als ze nog ver kunnen reiken. Ik gun het Engeland overigens wel, en ben ongelooflijk blij dat ze die “temperamentvolle” zuid Amerikanen eruit hebben geknikkerd, nou Brazilië nog (of liever alleen Neymar) maargoed we zullen zien wat dit knotsgekke wk gaat brengen.

Die Engelse gaan het wel verknoeien tegen de Zweden ben ik bang. Weet niet echt wat ik van Engeland moet vinden, het is gewoon een net niet elftal. Zweden is gewoon als team ongelooflijk sterk, spelen niet heel mooi voetbal maar toch steeds effectief, en geven weinig weg, zou het toch wel leuk vinden als ze nog ver kunnen reiken. Ik gun het Engeland overigens wel, en ben ongelooflijk blij dat ze die “temperamentvolle” zuid Amerikanen eruit hebben geknikkerd, nou Brazilië nog (of liever alleen Neymar) maargoed we zullen zien wat dit knotsgekke wk gaat brengen.

Die Engelse gaan het wel verknoeien tegen de Zweden ben ik bang. Weet niet echt wat ik van Engeland moet vinden, het is gewoon een net niet elftal. Zweden is gewoon als team ongelooflijk sterk, spelen niet heel mooi voetbal maar toch steeds effectief, en geven weinig weg, zou het toch wel leuk vinden als ze nog ver kunnen reiken. Ik gun het Engeland overigens wel, en ben ongelooflijk blij dat ze die “temperamentvolle” zuid Amerikanen eruit hebben geknikkerd, nou Brazilië nog (of liever alleen Neymar) maargoed we zullen zien wat dit knotsgekke wk gaat brengen.

Die Engelse gaan het wel verknoeien tegen de Zweden ben ik bang. Weet niet echt wat ik van Engeland moet vinden, het is gewoon een net niet elftal. Zweden is gewoon als team ongelooflijk sterk, spelen niet heel mooi voetbal maar toch steeds effectief, en geven weinig weg, zou het toch wel leuk vinden als ze nog ver kunnen reiken. Ik gun het Engeland overigens wel, en ben ongelooflijk blij dat ze die “temperamentvolle” zuid Amerikanen eruit hebben geknikkerd, nou Brazilië nog (of liever alleen Neymar) maargoed we zullen zien wat dit knotsgekke wk gaat brengen.

Ik gun het Kroatië momenteel het meest, omdat ze zo hard strijden en erg stabiel team hebben staan.

Naast Kroatië wordt het iets lastiger te kiezen voor mij haha.

Op dit toernooi kan alles gebeuren. Maar inderdaad, als je een keer wereldkampioen wil worden is nu het moment. De grote landen geven niet echt thuis en er is geen duidelijke favoriet op basis van wat we tot nu toe gezien hebben. Hoop zelf dat Uruguay het WK wint.

Het is in ieder geval voor de rechterkant van het schema het ideale toernooi om de finale te halen. Engeland is echter een erg matige ploeg die het tegen Zweden en eventueel in de halve finale erg lastig gaat krijgen. Overigens denk ik dat een ploeg uit de linkerkant het toernooi gaat winnen.

Ik vond engeland helemaal niet bijzonder eigenlijk...geen enkel idee zat er gisteren achter, het was meer hotseknotsbegonia voetbal wat ze lieten zien. Ik vond het middelveld totaal niet creatief, opbouw ging traag dus zie ik ze echt geen WK worden hoor.

De grootste kans sinds jaren, enerzijds omdat ze voor het eerst een leuk talentvol team combineren met een moderne coach die ze bij de les houdt. Anderzijds omdat er in mijn herinnering nog nooit zoveel grote kanshebbers er al zo snel zijn uitgegooid.

Frankrijk en Brazilië zijn op dit moment dé grote kanshebbers als je kijkt naar zowel kwaliteit en vorm. Daarna België én daarna Engeland (samen met Uruguay en Kroatië)

De vraag is vooral of ze de stugge Zweden kunnen breken. Ze hebben er de kwaliteit voor, maar denk dat het vooral in het wel of niet geloven van hun eigen mogelijkheden gaat draaien. En ik hoop werkelijk dat het Engeland lukt, moet er niet aan denken dat het saaie Zweden in de halve finale terecht komt.

Nederland heeft de kleinste kans om het WK te winnen sinds 2002. 👍🏻

Iedereen zegt nu wel zo hard dat Engeland het wk niet kan winnen, na alle wedstrijden te hebben gezien, in de vrienden pool de meiden die niks hebben met voetbal bovenaan staan, durf ik niks met zekerheid te zeggen 🤣

Tegen de Zweden kunnen ze misschien nog een keer winnen, maar daarna is het gewoon afgelopen. Engeland heeft echt tactisch, technisch en creatief gezien een zeer zwak elftal. Gisteren konden ze ook niet vaker dan 4 passes naar de juiste kleur geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren