Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enfant terrible Lamkel Zé wekt opnieuw verbazing in België met aankondiging

Laatste update:

Didier Lamkel Zé is opnieuw het onderwerp van gesprek in de Belgische voetbalmedia. De 26-jarige Kameroener staat momenteel nog doorlopend onder contract bij KV Kortrijk, maar kondigt alvast een nog niet afgeronde transfer naar het Hongaarse Ferencváros aan. Bij de Belgische club ligt de rechtsbuiten in principe nog vast tot medio 2025.

Lamkel Zé vindt het inmiddels wel weer genoeg geweest bij Kortrijk, zo blijkt uit zijn interview met de RTBF. “Gezien mijn kwaliteiten weet ik dat ik meer waard ben dan KV Kortrijk. Dat is ook de deal die ik heb gesloten met algemeen manager Matthias Leterme toen ik hier tekende.” In zijn eerste tien wedstrijden voor de club was Lamkel Zé slechts één keer trefzeker en tweemaal aangever. Toch denkt hij alweer klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging.

Ferencváros, koploper van Hongarije, is zeer concreet voor Lamkel Zé. De aanvaller loopt daarom alvast op de zaken vooruit. “Dat is een grote club, die elk jaar in de Champions League of Europa League speelt. Ze volgen me al lang en wilden me al hebben toen ik nog bij Antwerp speelde. Het is voor negentig procent rond, dus ik kan alvast aankondigen dat ik in januari in Hongarije zal tekenen.”

Lamkel Zé haalt in België regelmatig de headlines met gekke fratsen. Als speler van Royal Antwerp FC verscheen hij vorig jaar in een shirt van aartsrivaal Anderlecht op de club. Na een Europese ontmoeting met AZ in 2019 (1-4 winst AZ) noemden de Alkmaarders Lamkel Zé ‘De clown van Europa’. De vleugelflitser ontving een rode kaart voor het klimmen in de hekken na zijn gelijkmaker, waarna hij bij het verlaten van het veld zijn shirt zoals Lionel Messi ooit deed aan het gehele stadion toonde. In de verlenging won AZ uiteindelijk dik met 1-4.

Onlangs provoceerde Lamkel Zé de fans van Antwerp na zijn assist tijdens de 2-1 zege van Kortrijk op zijn ex-club. Dat kwam hem uiteindelijk duur te staan: als straf moet de Kameroener binnenkort een bezoek brengen aan het Bosuilstadion om in gesprek te gaan met supporters en vertegenwoordigers van Antwerp. Lamkel Zé is tegen die beslissing in beroep gegaan, maar hoort op 8 november van de Disciplinaire Raad of hij nog langs moet gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die man heeft zoveel steken los, dat het elke keer weer een wonder is dat er nog weer een andere club mee in zee gaat.

Ik dacht: nu gaan we lezen dat hij gaat tennissen.

Zozo die gek durft het ook nog eens aan om in Hongarije te voetballen. Die zal daar vast niet met open armen ontvangen worden. Dus zijn loopbaan vol chaos met fans zal voortduren.

Ik had als ferencsvaros meteen de stekker uit de onderhandelingen getrokken. Dat je een speler met van die rare fratsen überhaupt wil hebben is mij een raadsel

Nog meer mensen die zich ergeren aan het feit dat iedere lastige voetballer altijd een "enfant terrible" of "persona non grata" is op vz?

5 november 2022 om 13:54

In het geval van Lamkel heb ik daar geen moeite mee. Dat hij met al zijn streken zich überhaupt nog voetballer kan noemen.

5 november 2022 om 14:02

Hah Dan Ben jij nog niet bekend met Diederik lamlul Ze. Ik zou zeggen Google z’n naam is dan heb je gegarandeerd 2 uur pret van alle vratsen die hij heeft uitgehaald in z’n relatief nog prille loopbaan!

5 november 2022 om 14:25

Ik heb geen idee wie de man is haha, het zal idd best kloppen. Het viel me alleen op dat vz iedere voetballer die zich een keer misdraagt zo beschrijft.

5 november 2022 om 14:26

Dat zijn juist de figuren die het voetbal nog een beetje kleurrijk maken. Als iedereen een ideale schoonzoon is wordt het ook maar een saaie boel

5 november 2022 om 14:33

Ja Japie, dan kunnen ze bij jou om onbegrijpelijke redenen niks meer verkeerd doen...

Ondanks ál z'n succes zo lekker bescheiden deze jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren