Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eén van twee Denen mag zich namens Ajax melden voor EK Onder-21

Laatste update:

Bondscoach Jess Thorup van Denemarken Onder-21 heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de ploeg die vanaf 17 juni gaat deelnemen aan het EK in Tsjechië. Ajacied Viktor Fischer is door de keuzeheer opgenomen in de selectie; ploeggenoot Lucas Andersen heeft geen uitnodiging gekregen.

/

De Deense talenten zijn al over heel Europa uitgewaaierd, zo blijkt uit de selectie van Thorup. Fischer speelt dus in Nederland bij Ajax en verder zijn onder anderen Alexander Scholz (Standard Luik), Frederik Sörensen (Hellas), Andreas Christensen (Chelsea), Jores Okore (Aston Villa), Jannik Vestergaard (Werder Bremen) en Pierre-Emile Höjbjerg (FC Augsburg) opgeroepen.

Denemarken Onder-21 speelt in Tsjechië in Groep A met Tsjechië, Duitsland en Servië als tegenstanders. Engeland, Italië, Portugal en Zweden zijn de deelnemende landen in Groep B. Jong Oranje wist zich niet te plaatsen voor het EK: onder Adrie Koster werd een riante uitgangspositie toch nog uit handen gegeven.

Het is terecht dat Lucas Andersen niet is opgeroepen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Anders had ren teleurgesteld seizoen achter de rug, daar is iedereen hey wel mee eens denk ik maar of degene die hem nu opvolgt in het deense elftal onder 21 beter is betwijfel ik ? Weet ook niet wie het is.

1 juni 2015 om 16:28

voor ajax en andersen wel jammer. Wie weet was het een mooie impuls geweest voor hem.

1 juni 2015 om 16:28

Hoe kan je twijfels over zijn opvolger hebben als je niet weet wie het is? Ik vind het terecht dat Andersen er nirt bij zit. Heeft zich nog totaal niet bewezen op het hoogste niveau. Als hij slim is laat hij zich volgend seizoen verhuren of verkopen want ik zie hem niet snel nog een kans krijgen bij Ajax.

1 juni 2015 om 17:24

Nee Fischer wel in die 4 wedstrijden? Ik bedoel die is pas net weer een beetje op wedstrijdritme aan het komen. Maar goed, ik wil niet zeggen dat het selecteren van Fischer onterecht is, waarschijnlijk is Andersen nog steeds de meest technisch aangelegde speler van allemaal alleen er zit bij hem iets mis mentaal volgens mij, het wil er maar niet uitkomen.

Lucas Andersen is juist één van de redenen waarom denemarken zich zo makkelijk vor dit toernooir plaatste. Ongelooflijk slechte belissing van Thorup.

1 juni 2015 om 16:31

Het gaat niet om het verleden, maar om hoe hij nu presteert en dat is gewoon matig. Veel ajacieden zien veel potentie in hem, maar ik vind het zelf niets.

1 juni 2015 om 16:36

maar juist bij zo'n jeugd toernooi kan hij uitblinken denk ik
daar zijn alleen maar leeftijdsgenoten, waar zijn fysiek dus iets minder meetelt.

1 juni 2015 om 16:45

Nou dat valt vies tegen hoor dat fysiek niet meetelt. Heb je de Franse en Duitsers gezien? Tegenwoordig draait het steeds meer om fysiek

Andersen bezit over uitzonderlijk veel talent, maar met de komst van Gudelj en Sinkgraven denk ik dat er weinig plaats is voor hem op het middenveld. Misschien dat je zijn contract kan verlengen en twee jaar uitlenen zodat hij wat ervaring kan op doen en slimmer in de duels kan worden.

Veel mensen zeggen dat hij kracht te kort komt, maar dit vind ik absoluut niet noodzakelijk als een speler maar slim genoeg de duels in gaat kan hij overeind blijven of een overtreding meekrijgen.

Jammer dat hij niet is uitgenodigd, ik kan mij moeilijk voorstellen dat er zelfs op de bank geen plek voor hem is.

1 juni 2015 om 23:58

Ik denk niet dat Andersen wil verlengen, hij zal voor speeltijd kiezen en waarom zou het beter voor zijn ontwikkeling zijn om dat via huur te doen, hij heeft dan wel kans om zich nog te bewijzen voor Ajax, maar elke speler weet dat het moeilijk is om je weer in het oog van de trainer te spelen als je verhuurd wordt.

2 juni 2015 om 00:20

Andersen is inderdaad een speler met bijzondere kwaliteiten. Zeer balvast, goede dribbelaar en goed in de balvast. Maar dit is niet alles wat ze bij Ajax zoeken. Een speler op zijn positie moet beslissend zijn met cruciale passjes en doelpunten en bij Andersen is dit niet echt het geval. Hij moet beslissender worden dus een verhuur zou hem, denk ik, zeer goed doen.

Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat Andersen doorheeft dat het laatste zetje moet komen van het fysieke aspect. Technisch top, loopvermogen en vast ook slim, maar waardeloos als je onder niet ideale omstandigheden moet spelen en er dus meer gevochten moet worden.

met christensen en okore hebben ze wel een heerlijk centrum daar.

1 juni 2015 om 22:04

Zou eerder gaan voor vestergaard en okore. Maar het is inderdaad een heerlijk centrum.

Toch apart dat zoveel mensen bij de poll op ja hebben geklikt, lijkt me niet dat de meeste hier op de hoogte zijn van de selectie onder 21 dus ook geen idee hebben of dit rechtvaardig is of niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren