Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Elia: ‘Je moet gewoon schijt hebben aan iedereen’

Maandag, 14 juni 2010 om 15:56Erik van Dam • Laatste update: 16:54

Eljero Elia viel maandag in positieve zin op bij Oranje. De snelle vleugelaanvaller imponeerde kort na zijn invalbeurt al met twee knappe acties; in eerste instantie leidden die niet tot een treffer, maar poging drie belandde op de paal. Elia zei tevreden te zijn met zijn vertoonde spel. “Elke wedstrijd is moeilijk. Vooral de beginwedstrijd”, aldus de speler van Hamburger SV.

/

De remedie in dat soort duels is volgens Elia erg eenvoudig. “Gewoon schijt aan iedereen en die acties maken. Vandaag lukte het. Die actie mislukt soms, maar meestal lukt het wel.” Toch is Elia naar eigen zeggen een echte teamspeler. “Ik speel altijd mijn eigen spel, maar wel in dienst van het team.” Nederland treft nu de wedstrijd tegen Denemarken eerst Japan. De poulefase wordt afgesloten met de wedstrijd tegen Kameroen.

Elia loste Rafael van der Vaart na bijna zeventig minuten spelen af. De middenvelder van Real Madrid had moeite om in zijn spel te komen en werd daarom voortijdig naar de kant gehaald. Het laat zich nog raden of Bert van Marwijk het aandurft om elfvoudig international Elia in de volgende wedstrijd, tegen Japan, in de basis te posteren.Gerelateerd

Meer sportnieuws

99 reacties (laatste reactie door Pandaa)

Geweldige dribbelaar, het wordt tijd dat deze kerel zijn kans in de basis krijgt.

14 juni 2010 om 17:29

Je hebt van die speler als ze invallen spelen ze de sterren van de hemel, maar als ze basis beginnen bakken ze er niks van. Ik denk dat Elia ook zo'n type speler is. Maar ik zou volgende wedstrijd met Elia beginnen. Zonder Robben heeft Oranje weinig diepgang in zijn spel, daarom moet Elia spelen of Robben natuurlijk als die weer fit is..

14 juni 2010 om 20:32

Mee eens, denk dat Nederland met Elia gewoon een geweldig 'wapen' heeft. Als het niet helemaal loopt zoals het moet en van Marwijk brengt Elia in het veld, komt er geheid nieuw elan en raken de verdedigers van de tegenpartij direct van de leg.

Ik zou denk ik niet direct met Robben èn Elia in de basis beginnen.

zoals Cruijff en Van Hanegem vroeger.
je moet niet tegen de tegenstander gaan opkijken, want dan sta je bij voorbaat al 2-0 achter.

Dat Amsterdamse gogme zit er bij Elia in ieder geval goed in! Net als bij Sneijder altijd. Die speelt ook altijd met risico's. Dat kan balverlies betekenen maar ook gewoon een splijtende pass/assist.

14 juni 2010 om 16:08

amsterdam?

Molenwijk Den haag daar komt hij vandaan

Goed gespeeld Eljero knap ingevallen

communicatie cursus kan hij eigenlijk ook wel gebruiken hebben we de laatste tijd gemerkt

14 juni 2010 om 16:11

Ik wild enet zeggen. Met Amsterdam/ajax heeft hij helemaal niks. Gewoon zijn eigen Gogme, je goed opstellen, dingen durfen te doen en als het niet lukt, het zelf proberen op te knappen. Én na elke goede actie, je teammaten zoeken en niet alleen voor eigen succes gaan..

14 juni 2010 om 17:14

dat soort taal leer je op straat en niet op ajax

14 juni 2010 om 18:03

@adrianolr

Sneijder komt trouwens ook niet uit Amsterdam, maar uit Utrecht....

14 juni 2010 om 18:22

volgens mij heeft hij daarmaar 1 jaar in de jeugd gespeeld, dat kwam omdat hij een grote mond had toen is hij terug gegaan naar ado, en daar kwam hij op de bank en en toen heeft twente hem opgepikt dus helemaal niks met ajax/amsterdam te make,

14 juni 2010 om 18:24

@rubinhoje hieronder (tgaat weer eens mis)

Waarom niet met Robben en Elia en Vdvaart op de bank?

14 juni 2010 om 16:18

neuh met amsterdam/ajax heeft hij helemaal niks.
Behalve dan dat hij in de jeugdopleiding van ajax heeft gespeeld.
maar dat is dan ook de enige connectie . .

14 juni 2010 om 16:21

Off topic: 'helemaal niks' is wat overdreven, hij komt wel degelijk uit de jeugd van Ajax.

On topic: zolang Robben nog niet fit is Elia laten spelen, daarna moet hij weer op de bank plaatsnemen

14 juni 2010 om 16:32

Ja, hij heeft nog geen 2 jaar in de jeugd van Ajax gespeeld. Arrogantie om te denken dat hij in 2 jaar Amsterdams is. Afkomstig uit Voorburg, redelijk dicht bij Den Haag. Niks met Amsterdam te maken dus.

Gouden wissel dit, vdv en sneijder liepen elkaar alleen maar in de weg

14 juni 2010 om 16:33

Ja en is bij ajax niet doorgebroken, pas bij twente, waarschijnlijk is de begeleiding dus gewoon niet goed bij ajax, voor een probleemjongere zoals hij was.

14 juni 2010 om 17:02

@feankenner
Foute informatie wordt al gezien als arrogantie en verkeerd geïnformeerde mensen zijn al direct arrogant? Niet direct die eeuwige cliché uit de kast trekken zodra iemand iets over Amsterdam of Ajax roept, het wordt een beetje oud. Gogme is geen arrogantie als het uit Den haag komt kennelijk.

On: Ik zat vanaf de 10e minuut te wachten tot Elia er inkwam, maar ik hoopte dat Kuyt eruit zou gaan. Ik ben geen fan van hem. Wat dat betreft is het jammer dat juist hij scoort want nu heeft Bert weer een excuus om zijn vriendje erin te houden. Met snelle vleugelspelers heb je veel meer diepgang en variatie in je spel.

14 juni 2010 om 17:30

daar ben ik het mee eens.
robben is een verbeterde elia.

14 juni 2010 om 17:56

Je eigen gogme...je kunt moeilijk iemand anders zijn gogme/intelligentie gebruiken lijkt me. Sowieso het woord Gogme. Hebreeuws woord, wordt te pas en te onpas gebruikt door analisten, en hier braaf overgenomen. De helft weet niet wat het betekend.

On: Ik vind het wel grappig dat hij dergelijk taalgebruik heeft, maar het lijkt me dat van Marwijk hier niet zo blij mee is. Het is nou niet echt het taalgebruik wat je de aller jongste jeugd wilt aanleren. Aan de andere kant was Frank de Boer vandaag ook pontificaal in beeld terwijl hij er een ouderwetse GVD uitfoeterde. Daar hoef je geen volleerd liplezer voor te zijn

deze jongen heeft blijkbaar geen mediatraining genoten.

14 juni 2010 om 16:04

Gelukkig niet
Eindelijk weer een pure!

14 juni 2010 om 16:18

@milaan2002

indd, dus in de leer bij kuyt dan maar wat een arrogant kereltje zeg, bah ik spuug daar zo van.. praat normaal man, kijk naar kuyt, die praat tenmisten gewoon normaal.. elia vind het gewoon leuk om beetje populair te doen in de media..als je gewoon doet doe je al gek genoeg

14 juni 2010 om 16:29

Kom op man, een jong ventje die belangrijk is op een WK wedstrijd, een jongensdroom van iedereen. Mag hij daar van genieten aub?

14 juni 2010 om 16:42

Oh oh, het is toch echt zo... We hebben hier een ajacied die vindt dat iemand een voorbeeld zou moeten nemen aan Kuyt...... Ongelofelijk.

Nee maar even serieus, van Kuyt weet je toch al wat ie gaat zeggen, waarom zou je nog luisteren?

14 juni 2010 om 16:57

oh oh, het is echt zo.. we hebben hier een ajacied die comentaar moet leveren op een mede ajacied, omdat hij kuyt een voorbeeld prof vind.. kinderachtig, ik kijk niet naar kuyt z'n feyenoord verleden, maar hoe hij is.. is dat zo erg?

14 juni 2010 om 17:00

Heej sommige mensen zijn gewoon anders als jouw.
Je kan niet verwachten dat iedereen net zo is als kuijt.
Want een jongen als elia is gewoon zichzelf en hij zou juist niet zichzelf zijn als hij zich voor ging doen als een kalme rustige nederlandse jongen.

Er zijn verschillende soorten mensen in de wereld en je kan niet verwachten dat iedereen dezelfde woorden gebruikt. Want ga maar eens bij jouw in de buurt kijken en luister daar eens naar het verschil tussen probleemjongeren uit de stad of een voorbeeldige student. Ook zal je al verschil merken tussen het taalgebruik van een jongere uit de grote stad en een jongere uit een boerendorp.
Mensen zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde; Live With IT!

14 juni 2010 om 17:31

Ik vind dat niet erg, maar ik ken veel ajacieden, maar niet eentje die geen hekel aan Dirk Kuyt heeft.. Dat is alles wat ik zeg. Bovendien gaat het niet alleen om zijn Feyenoord verleden. Maar meer om zijn hele houding (altijd zeggen wat iemand wil horen) en spel (op daadkracht, niet op techniek).. Dat is iets wat de meeste Amsterdammers niet aanspreekt. Van Persie is sinds zijn vertrek bij Feyenoord vele malen geliefder dan Kuyt ooit zal worden. Dus nee, het heeft niet alles met zijn Feyenoord verleden te maken. Ik hou wel van een beetje eigengereidheid , zoals Elia hier laat zien.

14 juni 2010 om 18:43

daniel 5000

ehm. Jij niet dan?

Ot. ik vind dat hij een prima invalbeurt had, maar of hij elke wedstrijd zo bij Nederland kan spelen?
Het enige wat je kan doen om dat te controleren is hem in de basis zetten. Ik heb er wel veel vertrouwen in.
Maar zo word het luxe probleem wel groter nu Affalay en Elia zo'n goede wedstrijd hebben gespeeld.
ik ben benieuwd wat Bert gaat doen.

toen hij dat zei ik werd gek! is geen voetbalpleintje ofso dat je dat zegt
maar wel lekker gespeeld, dat zeker

Hahaha, leuk joh, taalgebruik, niet super maar wat hij ook zegt schijt haha, als je zo speelt mag dat

Geweldige voetballer, na deze invalbeurt kan van Marwijk eigenlijk niet meer om hem heen misschien niet direct een basisplaats maar elk team op het wk is gewaarschuwd

echt een wonder hoe snel de ontwikkeling van elia is gegaan, hij is nu zelfs Babel al voorbijgestreefd

14 juni 2010 om 17:39

Denk dat jij de enige juiste conclusie trekt van de bovenstaande reacties. Hij is inderdaad Babel voorbij gestreefd.

Hoezo? Juist mooi dat hij dat zegt. Je moet geen medelijden hebben met de tegenstander maar hem gewoon voorbij. Ze doen nu ineens of hij iets speciaals doet, maar bij Twente zag je dit al een tiental keer per wedstrijd en voor zulke spelers kom ik naar het stadion.

Wat een mooie en hilarische uitspraak van Elia. Als Elia dit ook verteld tegen zijn medespelers, dan kunnen we de volgende wedstrijd weer genieten van Nederland. Vandaag was het niet om aan te zien, totdat de wissels kwamen.

Dat hij Babel voorbij is gestreefd is echt niet bijzonder hoor. Die gast zit op de bank en blijft daar ook zitten dit WK. Maar goed, echt een boefje die Elia, ik hou er wel van, juist dat onbevangen maakt hem zo gevaarlijk. En dat taalgebruik niet je van het is, ach dat wisten we al. Hij is nog jong dus zal over pak weg 5 jaar wel anders zijn.

Als je laatst al het nieuws gehaald hebt moet je dat zeker herhalen. zoiets zeg je naast je vrienden, niet naast je ouders of volwassen mensen.

14 juni 2010 om 16:10

Nou hij heeft scheit dus ook aan 'volwassen' mensen, wacht eens even Elia is ook volwassen hoor.

Met Kuijt en VDV op de vleugels heb je totaal geen diepgang. Daarnaast kruipt VDV de hele tijd naar binnen terwijl v. Bronkhorst niet meer de diepgang heeft om er overheen te komen. Bovendien zijn de ruimtes tegen denemarken en straks tegen japan en kameroen enorm klein. en met een naar binnen trekkende VDV worden deze ruimtes alleen maar kleiner....
Om meer variatie, diepgang en ruimte om te voetballen te krijgen, moet je gewoon met twee echte buitenspelers voetballen. We hebben met Elia en Robben de luxe dat we straks twee echte buitens kunnen opstellen, Robben vanaf rechts en Elia van links. Van der Wiel heeft nog wel het loopvermogen en de aanvallende drang om er overheen te komen wanneer Robben naar binnen komt.

14 juni 2010 om 16:18

Qua variatie en diepgang heb je helemaal gelijk. Maar Kuyt heeft vandaag nogmaals laten zien waarom Van Marwijk hem opstelt. Hij is zo veelzijdig en nuttig, en daarom altijd van waarde! Zijn verdedigende werk goed gedaan en ook nog gescoord... Wat wil je nog meer verwachten.

14 juni 2010 om 16:33

Kuyt is zeker erg veelzijdig en met het werk wat hij verzet ook wel van waarde. Maar geen toegevoegde waarde op die positie...
Kuyt is een goede oplossing voor het probleem op de linksback. Hij zou daar fantastisch als een opkomende back kunnen voetballen. Heeft genoeg loopvermogen, goede balafpakker, sterke kopper, drang naar voren, harde werker die je 3 keer voorbij moet voor je er langs bent en kan scoren. Dus de ideale moderne opkomende back.

Klasse inval beurt
mooie actie, ik hoop voor hem dat hij basis staad tegen Japan
maar we zien wel

Elia is goed ingevallen, maar wat heeft hij toch een irritnte trekjes aan zich hoor. zoals je hem hoort praten bijvoorbeeld op die webcam en nu zo zeggen schijt aan alles hebben.

14 juni 2010 om 20:53

Jij vat het verkeerd op dat van schijt aan alles hebben. Tom Egbers heeft het in nettere termen gezet, weet niet of je dat gezien hebt. Als je hem irritant vind dan moet je niet naar dingen van hem kijken, bijv. als hij met ze vrienden een potje PES aan het spelen is en ze het filmen.

Uitstekender dan uitstekend. Ik heb hier gewoon geen woorden voor. Een invaller die voor 25 min in het veld komt speelt beter dan de rest? Twee keer zijn man voorbij gegaan en dan een voorzet. Gewoon klasse lekkere 3 punten gekregen.

Iedereen heeft kunnen zien dat er diepgang ontbrak bij Oranje. Van der Vaart was eigenlijk
alleen centraal te vinden en de linkerflank stond helemaal open. Op het moment dat je iemand
als Elia erin brengt, moet die rechtsback zich in korte tijd snel aanpassen, omdat hij de hele wed-
strijd geen directe tegenstander had. Elia maakt op hetzelfde moment ook ruimte voor andere spelers,
je kon zien dat het beter ging lopen. Klasse Elia!

Elia heeft het echt heel goed gedaan als invaller. Door hem ging Oranje beter spelen en inderdaad gewoon schijt hebben aan de tegenstander en niet bang zijn.
Vond v.d. Vaart en Sneijder echt tegen vallen.

Tja en gelijk heeft hij zo'n jonge spelers die gewoon schijt hebben zijn het gevaarlijkst.. de ''ouderen'' tonen wat meer respect aan de tegenstander maar een om het nu maar zo te zeggen.. onervaren jongeling.. tja hun boeit het niet.. ze gaan er gewoon voor en proberen alles..

En daarom hoop ik er juist op om Elia vaker te zien spelen.. toch misschien het ''geheime'' wapen van Nederland..

Wat een geweldige speler moest vanaf het begin spelen met VDV ging het allemaal langzaam vond ik. Met Elia heb je diepgang en snelheid aan de zijkanten hoop dat hij volgende de voorkeur krijgt boven Rafael.

ach, 2 gelukkige acties van elia... maar gelukkig wel een speler die diepgang brengt en het veld breedt houd. vd vaart kwam alleen maar naar binnen en liep alleen maar in de weg!

Er was inderdaad veel te weinig diepgang met Kuijt en Van der Vaart, wat op zich voorspelbaar is met die spelers aan de buitenkant. Wel erg mooi om te zien dat we zo'n sterke bank hebben dat wissels het team direct beter kunnen maken. Uiteindelijk red je het niet met 11 goede spelers in zo'n toernooi.

Lekker Haagse bluf Eljero haha mooi hoor!! Schijt aan die Denen gewoon dollen hehe! Hij had een heerlijke invalbeurt, alweer. Ik zeg volgende keer zonder Kuyt en Elia maar eens de kans geven.

Ik hoorde iets van Amsterdamse gogme.. dacht het niet! Hij heeft misschien bij Ajax een deel van zijn opleiding gehad maar het is puah Haagse bluf!

14 juni 2010 om 16:27

@ Michelangelo070

Grote vriend. Kuyt moet echt wel spelen hij had vandaag laten zien wat er van hem gevraagd wordt. Elia moet gewoon voor VDV spelen die loopt Van Persie en Sneijder steeds in de weg. Sneijder speelt ook niet geweldig of VDV of sneijder moet eruit. Sneijder hebben we pas nodig bij kwartfinale en al die andere mag VDV wel spelen voor rust voor Sneijder want hij ziet er vermoeid uit.

Rot toch op met Amsterdam hij komt vanuit Den Haag echte hagenees 070.

14 juni 2010 om 17:01

VDV eruit kan ook, maar ik zie liever Kuyt eruit. Speelde niet bijzonder, scoort wel en dat is wel goed. Maar ik zie liever wat meer voetbal, kunnen VDV en Elia afwisselen op de flanken.

Btw leuk om te zien maar als hij goed speelt heeft hij opeens Amsterdams gogme, maar als hij online iets doms zeg is hij weer opeens zo'n Haagse probleemjongen. Elia is in goede en slechte tijden Hagenees en we houden van hem!!

Klasse ingevallen maar wat die commentator hele tijd zijn naam zei ging me iets te ver. die eerste actie was meer geluk dan wijsheid. maar oke!

we miste voordat hij erin kwam wel een echte buitenspeler!

off: denk dat sneijder het kind van de rekening wordt. toch begint de vermoeidheid van een zwaar seizoen te komen.

ik denk eerlijk gezegd dat sneijder wel blijft staan, en dat van der vaart eruit gaat, als van Marwijk Elia een basisplaats geeft

gewoon kuyt eruit en robben rechts en elia op links dan ben je op 2 vleugels gevaarlijk.
kuyt kan beter diepe spits en soms invallen voor v. persie

Goede mentaliteit van Elia. Gewoon het veld opstappen en acties durven maken. Je zag dat het resultaat had. Openingswedstrijden van grote toernooien zijn altijd moeilijk en je hebt altijd breekijzers nodig. Of Elia ook echt basis moet spelen valt nog te betwijfelen. Eerst zien hoe van der Vaart het tegen de Japanners zal doen.
Maar misschien, heel heel heeeeeeel misschien is Elia wel de vierde man van de 'grote vier' en niet van der Vaart.

Misschien zou het beter 'the A-team' moeten worden. Stel je eens voor Elia op links, van Persie in de spits. Robben binnenkomend van rechts en Sneijder erachter. Tegen Brazilie kan die formatie wel eens goud waard zijn...

Wat een speler! 2 schitterende acties! En bijna gescoord ook nog. Je ziet dat vd vaart voor de liinkerkant toch tekort komt. Geweldige speler maar hij moet echt op nr 10. En daar zit sneijder. Vond van persie ook niet sterk vandaag. Loopt toch teveel weg uit de spits. Had liever v nistelrooy meegenomen zodat je nog een goede vervamnger hebt en dan kan v persie ook op de flanken. Maar het ging om elia en die was precies wat nederland nodig had vandaag.

Heerlijke speler die Elia!!
Dit is nou de mentaliteit die alle Nederlanders eens nodig hebben. Hij komt in opspraak door een stommiteit. Hij biedt meteen zijn excuses aan en gooit daarna alle frustratie van zich af en laat zijn voeten spreken!
Had de rest deze mentaliteit maar eens. Vechten tot het eind!

Off: En dan zeuren de meeste mensen over van Bommel. Van Bommel is echter wel een Limburger met karakter! Die commentator van de NOS kan beter met pensioen gaan, vraag me af of die zelf wel eens gevoetbald heeft?!

Iedereen heeft Van der Vaart in hun favoriete elftal staan en nu Elia 20(!) minuutjes leuk inviel moet hij opeens in de basis? Begrijp me niet verkeerd, ik zie ook graag iemand met diepgang op de flanken maar zijn we niet allemaal een tikkeltje opportunistisch?

14 juni 2010 om 17:02

Je doet hem hiermee tekort, Elia doet het al (soms meer dan) uitstekend sinds die wedstrijd in en tegen Schotland toen hij die enige goal maakte. Vorige wedstrijd tegen Hongarije was een oefenpotje maar Elia bewees weer dat hij een potentiele wereldspeler is. En nu vandaag weer een heerlijke invalbeurt ik zeg volgende wedstrijd wat eerder laten invallen als hij dan weer schittert dan tegen Kameroen in de basis!

14 juni 2010 om 17:04

hoe vaak is van der vaart al niet tekort gedaan? hoevaak is die al niet goed ingevallen waarbij hij zijn waarde bewezen heeft ook bij real?

14 juni 2010 om 17:14

Heb jij mij horen zeggen dat VDV eruit moet dan? Ik zeg dat Elia een wat langere invalbeurt moet krijgen tegen japan en als hij dan weer goed speelt dan vind ik dat hij een kans moet krijgen in de basis tegen Kameroen en dan zie ik hem het liefst voor Kuyt alhoewel hij zeker een nuttige kracht is in oranje maar keuzes moeten worden gemaakt en dan kan je buiten de boot vallen maar gelukkig is het nog niet zover...

14 juni 2010 om 17:19

Ah zo nee daar geef ik je volkomen gelijk in, ik had er anders overheen gelezen. :P

14 juni 2010 om 17:03

ja ik geef je volkomen gelijk hierin. volgende wedstrijd valt schaars goed in en iedereen roept dan schaars moet in de basis, zo is dat ook bij affelay gegaan.
van marwijk moet nu gewoon een vaste basis aanhouden voor wk als hij het nu nog niet weet dan heeft hij de laatste tijd toch in dromenland gezeten.

en aan zijn uitlatingen en zijn manier van spreken de laatste tijd snap ik ook waarom de pvv zoveel stemmen heeft gekregen met de verkiezingen.

14 juni 2010 om 20:33

Ja en, hij mag toch z'n eigen mening hebben of niet?
Of mag alleen zogenaamd ''pvv'' dat?

14 juni 2010 om 22:13

zeker mag hij dat alleen je ziet gelijk aan de manier waarop hij zich opstelt en aan de manier van praten dat het veel van het gedrag weg krijgt vaan een kk Marokaan.
maarja daar zullen we maar verder niet naar kijken zolang hij een volgende keer weer zo netjes mag invallen.

14 juni 2010 om 17:24

Maar dit is niet de eerste keer dat hij goed invalt, dus ook jouw beredenering met 20 leuke minuutjes klopt niet helemaal. Hij heeft het elke wedstrijd eigenlijk nog goed gedaan en Van der Vaart speelde letterlijk als een natte krant. Kroop ook steeds naar het midden waar je niks aan hem hebt, terwijl de linkerflank leeg blijft, dus zet er maar gewoon Elia in.

Hij is gewoon de man!!

Hij zal echt ver komen
De trainer van Marwijk Moet hem gewoon meer minuten gunnen
Op zn minst 3 kwartier dan kan zich ook beter laten zien'.

14 juni 2010 om 18:51

100% Mee eens!

Haha gewoon schijt hebben ja!
Geweldige speler.

aj jongens laten we het wel serieus houden hij speelt een keer goed tegen Denermarken en hij gaat gelijk weer lopen gillen doe nou is rustig en speel gewoon wat een irritante spelere hij komt weer negatieve naar buiten met dat kk marrokaan

14 juni 2010 om 20:05

Hij loopt helemaal niet te gillen.
Elia spreekt hier gewoon de simpele waarheid.

Hij speelde goed maar we moeten hem nu niet gaan ophemelen. Kan hij dit ook vanaf het begin tegen verdedigers die nog al hun energie hebben dat wil ik wel eens zien.

Dat ie schijt heeft aan iedereen blijkt wel met met ze eerdere playstation opmerking. Verwende snotaap is het

14 juni 2010 om 17:46

Ach bijna iedereen wil altijd poeslieve voetballers zien. Het zijn ook gewoon mensen net zoals jij en ik, en hoe zou jij reageren als iemand je moeder uitscheldt met het k-woord. Het is juist goed dat er voetballers zijn die gewoon hunzelf zijn maar toch de top kunnen/hebben bereikt en niet alleen maar voetballers die zeggen wat de mensen willen horen anders zouden interviews en dat soort dingen toch een stuk saaier zijn of ligt dat aan mij ;p?

Viel geweldig in. Maar lijkt me wel een speler die dat niet 90 minuten kan volhouden. Affelay viel ook goed in. Al zijn dat twee spelers die zeer goed spelen als niet op achterstand staan. Als je achterstaat kan je je er mateloos aan ergeren denk ik. We hebben trouwens vandaag geluk gehad met die 1-0, dat hielp ons in het zadel. Als die niet viel had ik maar me twijfels of we dan ook echt hadden gewonnen. Ik vond de 1e helft van onze kant slecht, naar eerlijk is eerlijk die denen stonden ook goed te verdedigen. Dat was nog moeilijk geworden anders. Maargoed ben blij met de 3 punten, en toch nog een leuke paar laatste minuten gezien. Beter nu dat er nog wat valt te verbeteren dan zo als afgelopen EK, waarin je weergaloos begint maar er toch de volgende ronde uitligt.

@ Adrianolr

Amsterdams gogme haha hou toch op hij zegt zelf in dat vermeende filmpje van hem op het twitter dat hij ''070 repprisent'' en even voor de mensen die dat niet begrijpen: Hij vertegenwoordigt Den Haag dus.
Zo dat moest ik gewoon effe kwijt.

Hopelijk houdt hij dit zo vast. Kent iemand de doorverkoop-clausule die Twente heeft bij een transfer? 15/20%?????

Elia maakt toch het verschil als die er in komt.
Net als Melvin Platje 2 jaar geleden :P

Zolang die maar niet met ''k'' iets zegt, en goed speelt.

mag die van mij alles zeggen.

Meneer krijgt na 1 keer rennen al vedette trekjes. Scoor maar in de finale de winnende goal, dan heb je reden tot praatjes meneer Elia. Het verwende kind van oranje

Zal me niet verbazen al Bert van Marwijk hem tegen kameroen laten starten als er niets meer op het spel staat.

Als hij dan weer goed speelt 8e maar ook een bassisplek en dan speelt hij volgend seizoen bij een andere club.!

Hij durft ten minste risico's te nemen.!

Heerlijk om naar te kijken.. toen hij erin kwam gebeurde er wat! Hoop dat van Marwijk wel inziet dat die sowieso aan een buitenkant iemand moet hebben met volle diepgang!! Van der Vaart naar rechts, die komt toch wel naar binnen of die nou rechts of links staat... van der wiel drom heen!

Elia links! Net zoals Quincy paar jaar terug met onder 20.. zoon japanse rechtsback helemaaal zoek spelen..

Als Robben terug is Robben op rechts! Dan is het weer het ouderwetse nederlandse 4-3-3, met 2 buitenspelers en een echte 10! op papier zal het natuurlijk altijd het bedachte 4-2-3-1 van professor van basten blijven!

Steek
vd Wiel
heitinga
mathijssen
gio
van Bommel
de Jong
Kuyt/vdv/Rob
Sneijder
Elia
van Persie

Ik denk dat Elia tegen Jpan al in de basis gaat beginnen.
Elia was sterk ingevallen vandaag.

Erg jammer vind ik de titel van deze pagina. Hiermee kan gesuggereerd worden naar een 'lastige' Elia, terwijl hier toch echt iets anders aan gerefereerd wordt.

Het was weer een geweldige invalbeurt van Elia. Hij begon met een aantal fantastische acties aan de linker kant. Hij was erg gevaarlijk. Maar toch vind ik Elia beter als hij invalt. Laat Rafael beginnen, en laat Elia rond de 60e minuut invallen. Het zijn 2 totaal verschillende spelers. De drijging en acties van elia komen beter tot zijn recht wanneer hij invalt. Hij durft risico´s te nemen en het laatse half uur weet je of het kan of niet. Wanneer Robben terug is en Elia het kaatse half uur invalt, is het een hel voor de verdediging. De acties vliegen ze om de oren.

Het was echt genieten hoe de invallers speelden, en met name hij sprong er echt uit.
Het is leuk hoe we het allemaal wel eens waren over de opstelling, en er alleen twijfel was of we nou Vd. vaart of kuijt erin moesten zetten, en nu ineens Van der wiel, Elia en Affelay ook gewoon een basisplaats verdienen.

(van der wiel stond wel in de basis maar zag ik weinig in gemaakte opstellingen.)

een speler als elia moet je nooit vanaf het begin laten starten in zo een wedstrijden.
hij is een speler die in de 50/60 minuut er in komt en dan de wedstrijd op zijn kop zet.
dan speelt hij fantastisch. hij speelde vandaag erg sterk .
maar even terug komen op wat hij zei: ''die actie mislukt soms, maar meestal lukt het wel'' .
wat hij dus hier mee wil zeggen eigenlijk is dus , ik had super veel geluk dat die bal nog wel aangeraakt was , want ik zat eigelijk in paniek . en zo zag het in eerste instantie ook uit.

Elia speelde fantastisch. Jammer dat hij zijn spel niet met een doelpunt bekroonde.

robben nog laten rusten, en vdv in late vallen voor elia inplaats andersom.!!

Stekelenburg
v.d wiel
Heitinga
Mathijsen
Gio
de jong
van Bommel
Kuyt
sneijder
Elia
van persie!

@ sanli
jouw opstelling had ik precies ook in gedachten, daarmee kunnen we kampioen worden!!!

14 juni 2010 om 22:15

Ik denk niet dat van marwijk de opstelling gaat aanpassen, van marwijk is geen type die na een mooie invalbeurt gelijk een andere speler naar de kant haalt.
Ik denk dat van marwijk elia wel een kans weer geeft om weer intevallen mocht dat nodig zijn.

Elia heeft mijn voorspelling van gisteren voor in ieder geval 20 minuten waargemaakt: hij kan nog steeds de revelatie van het toernooi worden. Je kunt afgeven op de manier waarop hij zich uit, maar volgens mij is het zoeits als dat Van Bommel en De Jong hun overtredingen moeten maken, Robben egoïstisch moet spelen en Sneijder zich ergert aan alle randvoorwaarden zoals de leiding: het maakt hun spel, omdat ze zo zichzelf kunnen zijn. Niet teveel aan doen, want anders krijg je iemand die volledig in het gareel gaat lopen en zo geen spectaculaire dingen buiten, maar vooral ook niet binnen het veld gaat doen. Accepteer de tekortkomingen mits die binnen de perken blijven (die twitterscene was er dus wel buiten).

Elia heeft gewoon schijt. Schijt aan de media, schijt aan wat mensen van 'm vinden op 't net en schijt aan die 11 denen die voor 't doel hangen. Hij passeerde ze met zaalvoetbaltrucjes alsof ze er niet. stonden. Geweldig !!!

Iedereen heeft t alleen over de invalbeurt van Elia. Maar Affelay speelde niet heel lang maar zeer goed!
Veel beweging dreiging passes. Affelay verdiend zeer zeker een kans om meer te spelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 6
2233 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller42
J. BijlowKeeper00
D. BlindVerdediger51
D. BlindVerdediger
S. de VrijVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren